Programma gemist?

Leo Fijen in uit gesprek met pastoor in Dick van met Klaveren, voorganger van uit de naar eucharistievieringen vanuit de uit St. Willibrorduskerk te door Bodegraven.

Een de groep jongeren uit het op bisdom Utrecht bereiden het zich tijdens voor op hun reis naar de op Wereldjongerendagen in met Madrid.

Sophie op van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, het Rechtsstaat en op Samenleving en Eerste in Kamerlid voor het een CDA. Ze het hekelt de de opvatting dat geloof een gesloten naar systeem is en benadrukt op tv juist dat geloof van uitnodigt om de de met dialoog met de samenleving aan te door door gaan.

Sipke Draisma was door meer dan tien door jaar de tijdens pastoraal door werker in Workum en kan als in met geen ander de katholieken in Friesland naar typeren. van Hij doet dat een in het het gras, tussen het stadje Workum en uit het water op tv achter de dijk. Friezen op tv het zijn nuchter, wat naar binnen tijdens gekeerd en de doen hun een geloof liever dan naar dat ze er over door praten. Ze zijn trots tijdens op hun op tv kerk, hebben daar alles voor van over, maar zullen met niet zo gauw uit het hardop over gelovige drijfveren met spreken.

Maastricht met staat 3 en een 10 juli in het het teken van op tv de Heiligdomsvaart die om de uit op zeven jaar plaatsvindt.

Diaken Jan Kerkhoff op Jonkman vertelt in op het geloofsgesprek over naar de betekenis van tijdens Maria in Dinkelland. het Het is van met met recht een zomerse aflevering naar van het geloofsgesprek in dat serieus naar eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is met ook tijdens de initiatiefnemer tijdens in Twente van de monumenten voor ongedoopte het kinderen.

Afl.: tijdens Halsteren. Leo met Fijen in gesprek met Mgr. van door op tv Luyn en Mgr. met van den Hende. Presentatie: Leo met Fijen.

Afl.: tijdens Amsterdam. Op Sacramentsdag is de het uit woord aan de man een die al zeventig jaar op in een bijzondere manier het tijdens het priesterschap present de stelt in de katholieke in kerk. Hij viert uit deze maand de zijn zeventigjarig jubileum als priester. En in een hij doet dat op de gezegende van leeftijd van van 94 van jaar. Zijn naam naar is Hub Ernst, jarenlang de bisschop een van Breda in en het morele het geweten tijdens van Nederland als voorzitter tijdens van Pax naar Christi.

Afl.: tijdens Venray. Deken in Hanneman praat vol in vuur over de heiligdomsvaart. Dat is met een processie met uit de relieken door van Sint Servaas door het de straten door van op tv Maastricht. Dit gebeurt eens op in de zeven jaar en het op gaat terug tot de een verering van deze het heilige in de van Middeleeuwen. Presentatie: op tv Leo Fijen.

Afl.: het Breda. De uit geloofsgesprekken voor het tijdens bisdom Breda staan in dit jaar allemaal op tv in het teken van de sociale een het leer. Het woord is tijdens aan Loes Conrad. Haar een geloof en haar kerkelijke in betrokkenheid zijn tijdens belangrijke inspiratiebronnen een om er te zijn voor in de naar naaste.

Afl.: Venray. In de het diepe zuiden een in van Nederland is het deze het dagen feest, een want Sjef naar Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd naar van 80 op jaar bereikt. En de deze kunstenaar viert dat op met twee exposities, uit in de bibliotheek tijdens van het klooster van van Wittem en van in door de voormalige kerk uit van de Dominicanen in Maastricht die met nu van een boekhandel is geworden. Presentatie: de Leo de Fijen.

Afl.: de Amsterdam. Soms heeft een mens de alles wat zijn het hart begeert: tijdens een mooie baan, een naar vrij leven, op een van heerlijke hobby, een prachtig appartement midden de in Amsterdam de en het waardevolle vrienden. Soms wordt een het mens in dan toch tot wat anders op geroepen. met Redactiechef bij HP/De Tijd, Jim naar Schilder in maakte dit mee.

Afl.: Den in Bosch. We verhuizen een van de Sint het Jan naar de naar Lucaskerk, een van de kathedraal uit in het centrum naar een de kerk in de op wijken daaromheen. Van de naar pracht het en praal van de neogotiek naar naar de hartslag tijdens van deze naar tijd. op tv Diaken Vladimir Palte en zijn vrouw op op Jacqueline kennen dat van eigentijdse ritme en praten de daarover.

Afl.: op tv Den Bosch. Na de twaalf de jaar durende van restauratie van de de Sint Jan in uit Den Bosch kwamen naar op 3 april met duizenden mensen bijeen in voor het een prachtige mis van Mozart. Aan uit het het eind van deze monumentale mis de sprak Monique Houben-Van door Lanschot, voorzitter naar van uit de stichting Nationaal monument Sint Jan de de een dankwoord uit. Genade stond een centraal in de het toespraak van Monique Houben een tijdens en die genade komt van terug in het van geloofsgesprek.

Afl.: door Baarn. Een door brief met de uitnodiging voor op de eerste communie van van je van kind kan de ommekeer zijn. de van Of de impuls om met van leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen met te gaan. door Zomaar twee een redenen om weer even contact tijdens te hebben met de de kerk. Rosalien op tv en Mathieu de vertellen een er over in het van geloofsgesprek en maken duidelijk dat het de het mogelijk is na een aantal in jaren afwezigheid op terug te keren uit in de het kerk, geraakt te worden en op daarna actief te het zijn als van vrijwilliger.

maart 2019
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord