Programma gemist?

Leo op Fijen in gesprek met tijdens pastoor met Dick van Klaveren, voorganger van met de eucharistievieringen vanuit de de St. op Willibrorduskerk te door Bodegraven.

Een groep jongeren tijdens uit uit het bisdom Utrecht bereiden zich in het voor op hun reis naar de op tv Wereldjongerendagen in door Madrid.

Sophie van Bijsterveld, het bijzonder hoogleraar Religie, een in Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid door op tv voor het CDA. uit Ze hekelt de op opvatting dat geloof een gesloten systeem tijdens is en van benadrukt de juist dat geloof uitnodigt om de een dialoog met met de samenleving aan te in tijdens gaan.

Sipke Draisma op tv was meer dan tien een jaar de pastoraal door werker de in Workum en van kan als geen ander uit de katholieken in Friesland naar typeren. Hij door doet het dat in het gras, tussen op tv het stadje door Workum en het door water achter de de dijk. Friezen zijn nuchter, wat uit naar binnen gekeerd uit en van doen hun door geloof liever dan dat op tv ze er over op praten. Ze door zijn trots op hun in kerk, hebben op daar alles voor over, maar zullen met tijdens niet zo gauw hardop over gelovige van door drijfveren spreken.

Maastricht staat op 3 en door 10 juli in het teken de van naar de Heiligdomsvaart een die om de zeven het jaar plaatsvindt.

Diaken Jan Kerkhoff op tv Jonkman door vertelt in het in geloofsgesprek over de naar betekenis van Maria een in Dinkelland. van Het is met het recht een zomerse van aflevering van het op geloofsgesprek dat serieus eindigt, op want Jan Kerkhoff Jonkman van is ook op de initiatiefnemer in Twente van uit monumenten voor ongedoopte in een kinderen.

Afl.: Halsteren. Leo tijdens naar Fijen in gesprek met in Mgr. van Luyn en een Mgr. in van den Hende. Presentatie: Leo de Fijen.

Afl.: het Amsterdam. Op Sacramentsdag met is het door woord aan de man op die al zeventig jaar naar op een bijzondere manier in het priesterschap het present stelt met in de katholieke kerk. Hij tijdens viert deze een maand zijn zeventigjarig uit jubileum als priester. En een hij doet door dat het op de gezegende leeftijd van van 94 de jaar. Zijn naam de is Hub Ernst, jarenlang de bisschop uit van Breda door en het morele in geweten van Nederland als de voorzitter van tijdens Pax in Christi.

Afl.: naar Venray. Deken Hanneman een praat vol door vuur over de heiligdomsvaart. tijdens Dat is een naar processie met de relieken van de Sint Servaas door naar op tv de straten van Maastricht. met Dit gebeurt eens in op de zeven door jaar en naar gaat terug tot het de verering van deze heilige in door de Middeleeuwen. Presentatie: naar Leo tijdens Fijen.

Afl.: Breda. De een geloofsgesprekken voor het op bisdom de Breda staan dit met jaar allemaal in het teken op tijdens van de sociale leer. Het woord in is op tv aan Loes Conrad. tijdens Haar geloof en op haar kerkelijke betrokkenheid op tv zijn belangrijke inspiratiebronnen om er van te zijn voor in de een naaste.

Afl.: Venray. naar In het diepe een zuiden door van Nederland is het deze dagen in op tv feest, want Sjef Hutschemakers heeft door de gezegende leeftijd van op tv 80 jaar bereikt. naar van En deze kunstenaar viert in dat met in twee exposities, in de tijdens bibliotheek van met het klooster van Wittem en met in de voormalige de kerk van van de Dominicanen naar in Maastricht die nu van een boekhandel is geworden. Presentatie: een Leo op Fijen.

Afl.: Amsterdam. met Soms heeft een mens op alles wat in zijn hart begeert: een uit mooie baan, een uit vrij leven, op een heerlijke met hobby, een prachtig appartement de midden door in Amsterdam en waardevolle uit vrienden. Soms wordt een door mens uit dan toch tot wat door anders geroepen. Redactiechef bij op HP/De Tijd, Jim de Schilder maakte dit een mee.

Afl.: door Den Bosch. We verhuizen naar van de tijdens Sint Jan naar de Lucaskerk, met van in de kathedraal in van het centrum in naar de kerk het in de wijken daaromheen. Van de de pracht en praal een van de een neogotiek naar de hartslag het van op tv deze tijd. het Diaken Vladimir Palte een en zijn vrouw Jacqueline het kennen dat het eigentijdse ritme en tijdens praten daarover.

Afl.: Den Bosch. op Na met de twaalf op tv jaar durende restauratie het van de Sint Jan in Den door de Bosch kwamen op 3 in april duizenden mensen bijeen voor het een de prachtige mis op van Mozart. Aan het op tv eind van naar deze monumentale mis sprak door Monique Houben-Van Lanschot, in voorzitter van de op tv stichting Nationaal naar monument Sint Jan een dankwoord een uit. tijdens Genade stond centraal in de het toespraak van Monique op Houben en uit die genade in komt terug in het in geloofsgesprek.

Afl.: in Baarn. Een brief op met de in uitnodiging voor de eerste communie van door je kind kan de de ommekeer zijn. de Of de tijdens impuls om met door leeftijdgenoten naar het de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar op tv twee op redenen om weer het even contact te uit hebben met de kerk. op Rosalien en een Mathieu vertellen er over op tv in het geloofsgesprek in en maken met duidelijk dat het op mogelijk is na een aantal de jaren afwezigheid terug op tv van te keren in het de kerk, geraakt te worden door en daarna van actief te zijn als een vrijwilliger.

januari 2021
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!