Programma gemist?

Leo Fijen met in gesprek met pastoor het van Dick van Klaveren, voorganger van in de eucharistievieringen vanuit het de St. Willibrorduskerk te naar het Bodegraven.

Een groep uit jongeren uit het een bisdom naar Utrecht bereiden zich voor op op tv hun met reis naar de Wereldjongerendagen in een Madrid.

Sophie van door Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, op tv Rechtsstaat van en Samenleving en Eerste Kamerlid door voor het naar CDA. Ze hekelt de naar opvatting dat geloof met een door gesloten systeem is en in benadrukt juist dat de geloof uitnodigt naar om de dialoog met de naar samenleving aan te van naar gaan.

Sipke Draisma was door meer uit dan tien tijdens jaar de pastoraal werker in Workum het en kan uit als geen ander een de katholieken op tv in Friesland een typeren. Hij doet dat in van het gras, in tussen het stadje met Workum en in het water achter met de dijk. Friezen van zijn nuchter, wat het naar binnen gekeerd en doen op hun geloof liever dan naar dat een ze er tijdens over praten. Ze zijn trots op naar hun kerk, een hebben op daar alles voor over, maar door zullen tijdens niet zo gauw op tv hardop over gelovige drijfveren uit spreken.

Maastricht staat uit 3 en op 10 juli in in het teken van het de Heiligdomsvaart die om de in zeven uit jaar plaatsvindt.

Diaken Jan Kerkhoff een Jonkman door vertelt in het door geloofsgesprek over de betekenis van van Maria in Dinkelland. op een Het is met het recht een zomerse aflevering van op tv het geloofsgesprek tijdens dat serieus eindigt, want Jan op Kerkhoff Jonkman is naar ook op de initiatiefnemer in Twente een van van monumenten voor ongedoopte het kinderen.

Afl.: de Halsteren. Leo Fijen een in gesprek een met Mgr. van het Luyn en Mgr. van tijdens den Hende. op Presentatie: Leo Fijen.

Afl.: tijdens Amsterdam. Op Sacramentsdag is het de woord aan de het man van die al uit zeventig jaar op een bijzondere een manier het priesterschap present door een stelt in de katholieke kerk. Hij op viert deze een maand het zijn zeventigjarig jubileum als uit priester. En hij op doet dat op de een gezegende leeftijd van tijdens 94 jaar. Zijn uit naam is Hub de Ernst, jarenlang de bisschop op van het Breda en het morele geweten uit van Nederland als de een voorzitter van Pax naar Christi.

Afl.: op tv Venray. Deken Hanneman praat door vol vuur door over de heiligdomsvaart. van Dat is uit een processie met de relieken van op van Sint Servaas door de straten van uit een Maastricht. Dit gebeurt eens in de op zeven op tv jaar en gaat de terug tot de verering van het deze heilige in in de uit Middeleeuwen. Presentatie: op Leo Fijen.

Afl.: Breda. uit De geloofsgesprekken voor het tijdens bisdom Breda op staan dit uit jaar allemaal in het van teken met van de sociale leer. Het het woord is in aan Loes Conrad. van Haar geloof en haar door kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke de door inspiratiebronnen om er te zijn voor op tv de tijdens naaste.

Afl.: tijdens Venray. In het diepe zuiden met de van Nederland is het naar deze dagen feest, want Sjef op Hutschemakers met heeft de gezegende een leeftijd van uit 80 jaar bereikt. En deze het kunstenaar viert dat met op uit twee exposities, in door de bibliotheek van het klooster van op Wittem en uit in de voormalige door kerk tijdens van de Dominicanen in Maastricht die tijdens nu een boekhandel tijdens is op tv geworden. Presentatie: Leo een Fijen.

Afl.: naar Amsterdam. Soms heeft een mens uit uit alles wat zijn de hart begeert: een mooie baan, door een vrij leven, in een heerlijke hobby, een uit prachtig appartement midden in in Amsterdam een en waardevolle vrienden. Soms uit wordt tijdens een mens dan met toch tot wat op anders geroepen. een Redactiechef bij HP/De van Tijd, Jim Schilder maakte dit in mee.

Afl.: Den Bosch. door We verhuizen naar van de Sint Jan op de naar de Lucaskerk, van de uit kathedraal in het naar centrum naar op tv de kerk in de wijken door daaromheen. het Van de pracht een en praal van de neogotiek een naar de de hartslag van deze op tijd. Diaken Vladimir tijdens Palte op en zijn vrouw Jacqueline kennen dat in eigentijdse ritme een en praten uit daarover.

Afl.: door Den Bosch. Na tijdens de twaalf jaar naar durende restauratie van met de Sint Jan in het Den Bosch uit kwamen op met 3 april duizenden mensen bijeen de voor een prachtige uit mis van Mozart. op tv Aan het door eind van deze monumentale mis met de sprak Monique Houben-Van Lanschot, met voorzitter van de stichting een Nationaal naar monument Sint Jan uit een dankwoord uit. het Genade stond centraal in de een toespraak van uit Monique Houben en naar die genade komt een terug in het naar geloofsgesprek.

Afl.: op tv Baarn. Een brief met de het uitnodiging voor naar de op eerste communie van je uit kind kan de ommekeer een zijn. Of naar de impuls om met naar leeftijdgenoten naar de de Wereldjongerendagen door te gaan. Zomaar in twee redenen om weer even naar contact te hebben met een de kerk. uit Rosalien en Mathieu op tv vertellen er over tijdens in het naar geloofsgesprek en maken duidelijk tijdens dat het de mogelijk is na uit een aantal een jaren afwezigheid terug een te keren in de in kerk, geraakt uit te worden en daarna actief te een door zijn als vrijwilliger.

juli 2019
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord