Programma gemist?

Leo op Fijen in gesprek met een pastoor naar Dick van Klaveren, voorganger door van de de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te met tijdens Bodegraven.

Een het groep jongeren uit in het bisdom tijdens Utrecht bereiden zich voor in op hun uit reis naar de een Wereldjongerendagen in Madrid.

Sophie van Bijsterveld, op tv door bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en het Samenleving en Eerste met Kamerlid op voor het CDA. door Ze hekelt de opvatting dat naar geloof de een gesloten systeem tijdens is en benadrukt juist dat geloof uit uitnodigt om de op dialoog met de op samenleving uit aan te op tv gaan.

Sipke Draisma was door meer op tv dan tien jaar de het pastoraal in werker in Workum op tv en kan als geen ander de door katholieken in Friesland met op typeren. Hij doet dat in het de gras, tussen de het stadje Workum de en het water achter in de naar dijk. Friezen zijn in nuchter, wat op naar binnen gekeerd en doen naar hun geloof liever dan op naar dat ze er over praten. met Ze uit zijn trots op hun het kerk, hebben daar in alles voor over, maar zullen op tv niet zo met gauw op hardop over gelovige drijfveren tijdens spreken.

Maastricht naar staat 3 van en 10 juli in het naar teken door van de Heiligdomsvaart die om door de zeven jaar van plaatsvindt.

Diaken uit Jan Kerkhoff in Jonkman vertelt in uit het geloofsgesprek over de betekenis van van Maria uit in Dinkelland. Het door is met naar recht een zomerse in aflevering van het geloofsgesprek dat serieus naar eindigt, want Jan in Kerkhoff Jonkman op tv is tijdens ook de initiatiefnemer door in Twente van naar monumenten voor ongedoopte op kinderen.

Afl.: Halsteren. naar Leo in Fijen in gesprek met Mgr. op van op tv Luyn en Mgr. met van den Hende. Presentatie: Leo tijdens Fijen.

Afl.: op tv Amsterdam. Op Sacramentsdag op tv is het van woord aan de man die al door zeventig een jaar op een een bijzondere manier het priesterschap met present in stelt in de katholieke kerk. naar Hij viert deze maand een zijn zeventigjarig jubileum de als priester. En uit hij doet de dat op het de gezegende leeftijd van op 94 jaar. in Zijn naam is Hub Ernst, het jarenlang de bisschop op tv van Breda met en het morele geweten naar uit van Nederland als voorzitter van Pax naar op tv Christi.

Afl.: Venray. het Deken het Hanneman praat vol vuur over de tijdens heiligdomsvaart. Dat op is een processie met door de relieken van in Sint Servaas door een de straten op van naar Maastricht. Dit gebeurt eens op tv in de zeven jaar en uit gaat tijdens terug tot de verering in van deze in heilige in de tijdens Middeleeuwen. Presentatie: Leo naar Fijen.

Afl.: op Breda. De geloofsgesprekken met voor het bisdom een Breda staan dit jaar de allemaal in het teken naar van in de sociale leer. Het uit woord is aan van Loes Conrad. Haar geloof met en haar met kerkelijke betrokkenheid zijn naar belangrijke naar inspiratiebronnen om er te zijn voor door door de naaste.

Afl.: uit Venray. In het diepe de zuiden van van Nederland is het op tv deze dagen feest, in want Sjef Hutschemakers heeft de in gezegende leeftijd van van 80 jaar bereikt. door En van deze kunstenaar door viert dat met twee met exposities, in de uit bibliotheek van naar het klooster van Wittem en van in de voormalige kerk naar de van de Dominicanen in het Maastricht die nu een tijdens boekhandel is geworden. de Presentatie: naar Leo Fijen.

Afl.: het Amsterdam. Soms naar heeft een mens alles op wat zijn hart begeert: het een mooie baan, een de op vrij leven, een heerlijke de hobby, een van prachtig appartement midden in het Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms tijdens wordt een het mens dan door toch tot wat in anders geroepen. Redactiechef bij HP/De door Tijd, het Jim Schilder maakte door dit mee.

Afl.: van Den Bosch. het We verhuizen van de Sint Jan tijdens naar de op tv Lucaskerk, van het de kathedraal in het centrum uit naar de het kerk uit in de wijken daaromheen. uit Van de pracht en praal van van de neogotiek naar naar de hartslag naar van deze tijd. de Diaken Vladimir Palte de en zijn op vrouw Jacqueline kennen dat in eigentijdse ritme en de praten door daarover.

Afl.: Den tijdens Bosch. Na de twaalf het jaar durende door restauratie van de Sint van op tv Jan in Den Bosch door kwamen op 3 april het duizenden uit mensen bijeen voor een van prachtige mis van Mozart. naar Aan op het eind van deze van monumentale mis met sprak Monique Houben-Van tijdens Lanschot, voorzitter van de op tv stichting Nationaal monument het Sint Jan een dankwoord door uit. op Genade stond centraal in de toespraak een van Monique op Houben en die het genade naar komt terug in het van geloofsgesprek.

Afl.: Baarn. Een in brief met een de in uitnodiging voor de eerste communie uit van je kind het kan door de ommekeer zijn. Of de impuls van om met het leeftijdgenoten naar de een Wereldjongerendagen op te gaan. Zomaar uit twee redenen om weer door even contact te hebben naar met de kerk. Rosalien door en Mathieu vertellen de er over in het het geloofsgesprek in en tijdens maken duidelijk dat het mogelijk is op tv na een een aantal op jaren afwezigheid terug uit te keren in de de kerk, geraakt te worden en een daarna naar actief te zijn als de vrijwilliger.

oktober 2019
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!