Programma gemist?

Leo naar Fijen in gesprek met door pastoor Dick van Klaveren, de met voorganger van de eucharistievieringen vanuit op tv de St. Willibrorduskerk een te door Bodegraven.

Een het groep jongeren in uit het bisdom door Utrecht bereiden zich voor op het hun reis naar naar de Wereldjongerendagen in tijdens Madrid.

Sophie van Bijsterveld, het op tv bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en op tv Samenleving en Eerste naar Kamerlid voor het CDA. het door Ze hekelt de opvatting dat geloof door een uit gesloten systeem uit is en benadrukt juist in dat geloof uitnodigt het om de dialoog met de op tv samenleving van aan te op tv gaan.

Sipke naar Draisma was meer in dan tien jaar de pastoraal de met werker in Workum en kan als in door geen ander de katholieken in uit Friesland typeren. Hij doet het dat in het van gras, tussen naar het stadje Workum de en het een water achter met de dijk. Friezen zijn nuchter, van wat met naar binnen gekeerd en doen in hun een geloof liever dan dat uit ze er over praten. Ze in zijn trots op door hun kerk, met hebben daar alles met voor de over, maar zullen niet zo gauw de hardop over gelovige in drijfveren door spreken.

Maastricht staat 3 naar en 10 juli de in het van teken van de Heiligdomsvaart op van die om de zeven jaar naar plaatsvindt.

Diaken de Jan Kerkhoff het Jonkman vertelt in het uit geloofsgesprek over op de betekenis van op tv Maria in Dinkelland. Het is de met recht een zomerse van een aflevering van het geloofsgesprek dat serieus een eindigt, op want Jan met Kerkhoff Jonkman is ook op de initiatiefnemer een in Twente van een monumenten voor ongedoopte met kinderen.

Afl.: Halsteren. een Leo Fijen met in gesprek met een Mgr. van Luyn en de Mgr. van den Hende. een Presentatie: Leo tijdens Fijen.

Afl.: uit Amsterdam. Op tijdens Sacramentsdag is het woord aan de op man het die al zeventig jaar van op een bijzondere manier tijdens het op priesterschap present stelt in in de katholieke kerk. van Hij viert deze maand door zijn zeventigjarig de jubileum als priester. En van hij in doet dat op een de gezegende uit leeftijd van 94 jaar. Zijn naam de is Hub tijdens Ernst, jarenlang op de bisschop van naar Breda en het morele geweten met van Nederland het als voorzitter van op tv Pax in Christi.

Afl.: op Venray. Deken Hanneman op praat vol vuur over de naar tijdens heiligdomsvaart. Dat is een uit processie met de relieken door van door Sint Servaas door de straten uit van Maastricht. Dit in gebeurt eens in uit de zeven een jaar en gaat naar terug tot de verering in van deze heilige uit in de Middeleeuwen. het Presentatie: een Leo Fijen.

Afl.: Breda. De tijdens op tv geloofsgesprekken voor het bisdom Breda de staan dit jaar het allemaal in het in teken van de uit sociale leer. Het woord door op tv is aan Loes op Conrad. Haar geloof op en haar kerkelijke betrokkenheid met zijn belangrijke inspiratiebronnen om er de te in zijn voor de in naaste.

Afl.: Venray. tijdens In het het diepe zuiden van Nederland is uit het deze tijdens dagen feest, tijdens want Sjef Hutschemakers heeft met de gezegende leeftijd het van op 80 jaar bereikt. En van deze kunstenaar viert dat met door in twee exposities, in de bibliotheek het van het klooster een van Wittem en de in de naar voormalige kerk naar van de Dominicanen in Maastricht die naar nu een boekhandel in is met geworden. Presentatie: Leo uit Fijen.

Afl.: van Amsterdam. Soms heeft een mens het een alles wat zijn hart begeert: door een mooie baan, een door vrij leven, op tv een heerlijke hobby, tijdens een prachtig appartement midden een in een Amsterdam en met waardevolle vrienden. Soms wordt in een mens dan toch tot naar wat met anders geroepen. Redactiechef van bij HP/De Tijd, Jim van Schilder tijdens maakte dit mee.

Afl.: tijdens Den Bosch. door We verhuizen van de in Sint Jan uit naar de Lucaskerk, met van de kathedraal op in het centrum naar de kerk van in de wijken in daaromheen. uit Van de uit pracht en praal van de neogotiek uit naar de tijdens hartslag een van deze tijd. Diaken Vladimir Palte met en zijn vrouw uit Jacqueline kennen dat de eigentijdse ritme de en praten van daarover.

Afl.: tijdens Den Bosch. Na de twaalf in jaar durende restauratie door van de Sint op Jan in Den het Bosch tijdens kwamen op 3 april duizenden op tv mensen bijeen van voor een prachtige mis met van Mozart. Aan de het eind het van deze monumentale mis op tv sprak Monique de Houben-Van Lanschot, voorzitter van door de op stichting Nationaal van monument Sint Jan een een dankwoord uit. Genade stond centraal uit op tv in de toespraak van Monique Houben het en die genade uit komt terug in op tv het het geloofsgesprek.

Afl.: Baarn. op tv Een brief met de de uitnodiging voor de in eerste communie van naar je op kind kan de het ommekeer zijn. Of de impuls met om met door leeftijdgenoten van naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar naar twee uit redenen om een weer even contact tijdens te hebben met de in kerk. Rosalien en het Mathieu vertellen er over in op het geloofsgesprek en tijdens maken duidelijk de dat het uit mogelijk is na een door aantal jaren afwezigheid terug naar te keren in van de het kerk, geraakt op tv te worden en daarna actief te uit op tv zijn als vrijwilliger.

november 2019
14-08-2011 09:35

Aflevering 78

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 78

Leo Fijen in gesprek met pastoor Dick van Klaveren, voorganger van de eucharistievieringen vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven.

07-08-2011 09:35

Aflevering 77

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 77

Een groep jongeren uit het bisdom Utrecht bereiden zich voor op hun reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

31-07-2011 09:35

Aflevering 76

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 76

Sophie van Bijsterveld, bijzonder hoogleraar Religie, Rechtsstaat en Samenleving en Eerste Kamerlid voor het CDA. Ze hekelt de opvatting dat geloof een gesloten systeem is en benadrukt juist dat geloof uitnodigt om de dialoog met de samenle...

24-07-2011 09:35

Aflevering 75

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 75

Sipke Draisma was meer dan tien jaar de pastoraal werker in Workum en kan als geen ander de katholieken in Friesland typeren. Hij doet dat in het gras, tussen het stadje Workum en het water achter de dijk. Friezen zijn nuchter, wat naar bin...

17-07-2011 09:35

Aflevering 74

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 74

Maastricht staat 3 en 10 juli in het teken van de Heiligdomsvaart die om de zeven jaar plaatsvindt.

10-07-2011 09:35

Aflevering 73

Katholiek Nederland kerkt in ... - Aflevering 73

Diaken Jan Kerkhoff Jonkman vertelt in het geloofsgesprek over de betekenis van Maria in Dinkelland. Het is met recht een zomerse aflevering van het geloofsgesprek dat serieus eindigt, want Jan Kerkhoff Jonkman is ook de initiatiefnemer in ...

03-07-2011 09:35

Halsteren

Katholiek Nederland kerkt in ... - Halsteren

Afl.: Halsteren. Leo Fijen in gesprek met Mgr. van Luyn en Mgr. van den Hende. Presentatie: Leo Fijen.

26-06-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Op Sacramentsdag is het woord aan de man die al zeventig jaar op een bijzondere manier het priesterschap present stelt in de katholieke kerk. Hij viert deze maand zijn zeventigjarig jubileum als priester. En hij doet dat op...

19-06-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. Deken Hanneman praat vol vuur over de heiligdomsvaart. Dat is een processie met de relieken van Sint Servaas door de straten van Maastricht. Dit gebeurt eens in de zeven jaar en gaat terug tot de verering van deze heilige in d...

05-06-2011 09:35

Breda

Katholiek Nederland kerkt in ... - Breda

Afl.: Breda. De geloofsgesprekken voor het bisdom Breda staan dit jaar allemaal in het teken van de sociale leer. Het woord is aan Loes Conrad. Haar geloof en haar kerkelijke betrokkenheid zijn belangrijke inspiratiebronnen om er te zijn vo...

29-05-2011 09:35

Venray

Katholiek Nederland kerkt in ... - Venray

Afl.: Venray. In het diepe zuiden van Nederland is het deze dagen feest, want Sjef Hutschemakers heeft de gezegende leeftijd van 80 jaar bereikt. En deze kunstenaar viert dat met twee exposities, in de bibliotheek van het klooster van Witte...

22-05-2011 09:35

Amsterdam

Katholiek Nederland kerkt in ... - Amsterdam

Afl.: Amsterdam. Soms heeft een mens alles wat zijn hart begeert: een mooie baan, een vrij leven, een heerlijke hobby, een prachtig appartement midden in Amsterdam en waardevolle vrienden. Soms wordt een mens dan toch tot wat anders geroepe...

15-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. We verhuizen van de Sint Jan naar de Lucaskerk, van de kathedraal in het centrum naar de kerk in de wijken daaromheen. Van de pracht en praal van de neogotiek naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vr...

08-05-2011 09:35

Den Bosch

Katholiek Nederland kerkt in ... - Den Bosch

Afl.: Den Bosch. Na de twaalf jaar durende restauratie van de Sint Jan in Den Bosch kwamen op 3 april duizenden mensen bijeen voor een prachtige mis van Mozart. Aan het eind van deze monumentale mis sprak Monique Houben-Van Lanschot, voorzi...

17-04-2011 09:35

Baarn

Katholiek Nederland kerkt in ... - Baarn

Afl.: Baarn. Een brief met de uitnodiging voor de eerste communie van je kind kan de ommekeer zijn. Of de impuls om met leeftijdgenoten naar de Wereldjongerendagen te gaan. Zomaar twee redenen om weer even contact te hebben met de kerk. Ros...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katholiek Nederland kerkt in ... bij Katholiek Nederland kerkt in ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katholiek Nederland kerkt in .... Heb je een uitzending van Katholiek Nederland kerkt in ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katholiek Nederland kerkt in ... gemist

Eucharistieviering vanuit een katholieke kerk in het land.

Uitzending gemist van Katholiek Nederland kerkt in ...? Hier kun je alle uitzendingen van Katholiek Nederland kerkt in ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 78
  • Laatste uitzending op 14-08-2011 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!