Programma gemist?

Het naar lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten op tv om het naar wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei op tv Polunin een naar Nederland te halen. de In augustus in organiseerde ze een legendarisch in optreden op Lowlands. uit Over de rollercoaster waarin van Brecht terechtkwam, van en door over de vervoering het waarin Sergei het Lowlands-publiek bracht, naar maakte Evelien Vehof een de short-doc in 'Dancer op het Lowlands'. De film door wordt vanavond uitgezonden door op NPO 2. Aansluitend herhaalt de een NTR met om 23.40 uur de door veelgeprezen Amerikaanse documentaire Dancer, op tv over van het turbulente leven in van Polunin. Balletdanser Sergei in Polunin (1989) werd op het zijn negentiende uit de jongste solist ooit bij in naar The Royal Ballet in Londen. Hij naar verliet het gezelschap op tv door drie jaar later alweer, onder tijdens meer door drank, drugs op tv en een in depressie. de Maar ook omdat Polunin niet langer tijdens op wilde vastzitten in het keurslijf tijdens van de de internationale balletwereld. In op 2016 verscheen het de fascinerende documentaire Dancer over in deze een Bad Boy of Ballet. Brecht van Hulten: op "Na van het zien van van Dancer was het ik gefascineerd door Polunin, van als danser het en als mens. Ik ben tijdens naar diverse tijdens optredens geweest. Na afloop van op tv een de voorstelling in Zwitserland stapte ik in naar op hem af. van Ik vroeg of hij van wilde meewerken aan een op tv Nederlands tv-programma. Dat van wilde hij door wel. Tegelijkertijd door vroeg hij mij of ik dan van zijn contactpersoon met in in Nederland wilde worden en een optreden de voor hem op kon uit regelen. Mijn man kwam vervolgens op met het het idee: moet hij van niet op Lowlands optreden? Dat uit met past precies in Polunins de missie: de van dans naar een groot door publiek brengen." Binnen een tijdens mum van uit tijd was een door solo-optreden op Lowlands toegezegd, de hoewel het de festival drie weken van tevoren natuurlijk op tv al helemaal was met dichtgetimmerd. Brecht op werd Polunins boeker en met regelde uit alles om het de optreden tot op stand te laten komen. Lowlands-bezoekers op konden diep in de een met nacht van zaterdag het op zondag kijken naar iets van ongebruikelijks: ballet. naar Toeschouwers waren soms tot door tranen toe geroerd en een de kranten naar waren zeer met lovend. In 'Dancer de op Lowlands' uit zien we hoe dit uit legendarische optreden door tot stand kwam en van hoe het enfant terrible op tv van het ballet in zich voorbereidt op met een topprestatie een van 35 naar minuten solodans op nachtelijk in Lowlands. Ondertussen spreekt tijdens Brecht van met Hulten met Polunin over zijn een leven, zijn werk de en zijn tijdens toekomstplannen.

oktober 2020
19-09-2018 22:55

Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin - Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands. Over de rollercoaster waarin Brecht terech...

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin bij Dancer op Lowlands - Sergei Polunin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin. Heb je een uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist

Uitzending gemist van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin? Hier kun je alle uitzendingen van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!