Programma gemist?

Het uit lukte BNNVARA-presentator Brecht van in Hulten van om het wereldberoemde door Oekraïense dansicoon Sergei Polunin de naar Nederland te halen. In met augustus organiseerde op ze een legendarisch met optreden op tv op Lowlands. Over de rollercoaster van waarin Brecht terechtkwam, uit en uit over de vervoering waarin naar Sergei het Lowlands-publiek bracht, op tv maakte op tv Evelien Vehof de short-doc 'Dancer door op Lowlands'. De in film wordt de vanavond uitgezonden op door NPO 2. Aansluitend herhaalt de met uit NTR om 23.40 uur de de veelgeprezen Amerikaanse documentaire in Dancer, over met het turbulente leven tijdens van Polunin. Balletdanser Sergei Polunin (1989) van een werd op zijn negentiende de met jongste solist ooit bij tijdens The Royal Ballet uit in op Londen. Hij van verliet het gezelschap drie jaar tijdens later uit alweer, onder meer door drank, op tv drugs en in een depressie. Maar ook omdat de Polunin niet langer het van wilde vastzitten in het keurslijf op tv van de in internationale balletwereld. met In 2016 verscheen de fascinerende documentaire met Dancer over deze het Bad een Boy of Ballet. Brecht van met Hulten: "Na het zien het van Dancer een was ik gefascineerd met door Polunin, als uit danser en als mens. een Ik ben naar op naar diverse optredens geweest. Na afloop van door op tv een voorstelling in Zwitserland stapte ik het op hem een af. Ik vroeg of in hij wilde in meewerken aan een op Nederlands van tv-programma. Dat wilde door hij wel. Tegelijkertijd tijdens vroeg hij mij of uit ik dan zijn contactpersoon in in Nederland wilde met worden en een optreden een voor hem op tv kon het regelen. Mijn man kwam naar vervolgens met uit het idee: moet hij uit niet op Lowlands optreden? Dat uit past precies uit in Polunins missie: de van dans naar een een groot uit publiek brengen." Binnen een mum een van tijd was een van solo-optreden op op Lowlands toegezegd, hoewel op tv het festival drie weken het van tevoren door natuurlijk al helemaal op tv was dichtgetimmerd. door Brecht werd Polunins door boeker en regelde van alles om het tijdens optreden tot stand te laten met komen. Lowlands-bezoekers konden in diep in de van nacht van op zaterdag op zondag kijken het naar iets door ongebruikelijks: uit ballet. Toeschouwers waren soms tot uit tranen toe met geroerd en uit de kranten waren zeer lovend. In op 'Dancer op het Lowlands' zien een we hoe dit legendarische van optreden op tv tot stand kwam door en hoe het enfant terrible naar van het ballet een zich uit voorbereidt op een topprestatie van 35 een minuten solodans met op nachtelijk Lowlands. Ondertussen op tv spreekt Brecht van van naar Hulten met Polunin op over zijn leven, van zijn werk en op zijn toekomstplannen.

juli 2021
19-09-2018 22:55

Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin - Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands. Over de rollercoaster waarin Brecht terech...

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin bij Dancer op Lowlands - Sergei Polunin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin. Heb je een uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist

Uitzending gemist van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin? Hier kun je alle uitzendingen van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!