Programma gemist?

Het lukte BNNVARA-presentator de Brecht van Hulten uit om een het wereldberoemde Oekraïense uit dansicoon Sergei Polunin door naar Nederland te halen. In met augustus op tv organiseerde ze een legendarisch de optreden op Lowlands. van Over tijdens de rollercoaster waarin Brecht terechtkwam, en in over de tijdens vervoering waarin Sergei het op Lowlands-publiek van bracht, maakte Evelien Vehof de het short-doc 'Dancer het op uit Lowlands'. De film wordt op tv vanavond uitgezonden op tv op NPO 2. Aansluitend met herhaalt de een NTR om 23.40 het uur de veelgeprezen Amerikaanse documentaire Dancer, de over het tijdens turbulente leven een van Polunin. Balletdanser op tv Sergei Polunin (1989) werd door op zijn negentiende de de jongste in solist ooit bij The op Royal Ballet in Londen. tijdens Hij in verliet het gezelschap drie jaar later uit alweer, onder meer op tv door naar drank, drugs en een op tv depressie. Maar ook door omdat Polunin op niet langer naar wilde vastzitten in het keurslijf van uit de op tv internationale balletwereld. In 2016 verscheen uit de fascinerende op tv documentaire Dancer over deze tijdens Bad Boy of van Ballet. Brecht van het Hulten: naar "Na het zien uit van Dancer was ik gefascineerd van door Polunin, als uit danser in en als mens. Ik tijdens ben naar diverse optredens op geweest. Na tijdens afloop van een voorstelling in tijdens Zwitserland stapte ik uit op hem tijdens af. Ik vroeg tijdens of in hij wilde meewerken aan door een Nederlands tv-programma. het Dat wilde hij naar wel. Tegelijkertijd het vroeg hij mij of ik naar dan tijdens zijn contactpersoon in Nederland met wilde worden met en een optreden voor hem een kon regelen. Mijn uit man kwam door vervolgens met het idee: moet naar hij op niet op Lowlands optreden? de Dat past precies in een Polunins missie: de het dans met naar een door groot publiek brengen." Binnen met een mum van tijd was een tijdens op tv solo-optreden op Lowlands toegezegd, hoewel het tijdens festival drie weken van van tevoren op tv natuurlijk al helemaal op was op dichtgetimmerd. Brecht werd Polunins in boeker en regelde alles om door een het optreden tot stand door te laten komen. in Lowlands-bezoekers konden diep tijdens in de uit nacht van zaterdag op naar zondag kijken naar iets ongebruikelijks: in ballet. Toeschouwers waren in soms een tot tranen toe geroerd en in met de kranten waren zeer op lovend. In 'Dancer op Lowlands' tijdens naar zien we hoe het dit legendarische optreden tot door stand kwam en op hoe het op enfant terrible van uit het ballet zich voorbereidt tijdens op een topprestatie van de 35 minuten solodans in op een nachtelijk Lowlands. Ondertussen spreekt op Brecht van Hulten op tv met Polunin over zijn leven, tijdens zijn werk door en zijn in toekomstplannen.

januari 2021
19-09-2018 22:55

Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin - Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands. Over de rollercoaster waarin Brecht terech...

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin bij Dancer op Lowlands - Sergei Polunin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin. Heb je een uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist

Uitzending gemist van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin? Hier kun je alle uitzendingen van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!