Programma gemist?

Het lukte met BNNVARA-presentator Brecht van tijdens Hulten om het wereldberoemde de Oekraïense dansicoon Sergei op Polunin naar Nederland uit van te halen. In naar augustus organiseerde ze een legendarisch met optreden op Lowlands. het Over de de rollercoaster waarin Brecht terechtkwam, en een over de vervoering tijdens waarin Sergei tijdens het Lowlands-publiek bracht, maakte een Evelien Vehof de door het short-doc 'Dancer op het Lowlands'. De film wordt vanavond met uitgezonden op NPO 2. een naar Aansluitend herhaalt de NTR om in 23.40 uur de met veelgeprezen door Amerikaanse documentaire Dancer, over het de turbulente leven van Polunin. Balletdanser tijdens Sergei Polunin met (1989) werd op op tv zijn op negentiende de jongste solist ooit tijdens bij The met Royal Ballet in Londen. Hij met verliet in het gezelschap drie jaar later uit alweer, onder meer in de door drank, drugs en een van depressie. op tv Maar ook omdat een Polunin niet langer wilde vastzitten het in het een keurslijf van de internationale op tv balletwereld. In 2016 verscheen in de fascinerende in documentaire Dancer over deze op tv Bad Boy of van uit Ballet. Brecht van Hulten: "Na van het zien van Dancer de was tijdens ik gefascineerd door de Polunin, als danser en als mens. tijdens de Ik ben naar diverse optredens tijdens geweest. in Na afloop van een op voorstelling in naar Zwitserland stapte ik op hem af. het Ik op vroeg of hij uit wilde meewerken op aan een Nederlands tv-programma. in Dat wilde hij wel. naar Tegelijkertijd vroeg op hij mij of ik dan uit zijn contactpersoon op tv in Nederland wilde worden op en een optreden van voor door hem kon regelen. Mijn man in kwam vervolgens naar met een het idee: moet van hij niet op op tv Lowlands optreden? Dat op tv past precies in Polunins missie: een de dans naar een een groot publiek de brengen." Binnen een mum van het tijd op was een solo-optreden op van Lowlands toegezegd, hoewel tijdens het festival uit drie weken met van tevoren natuurlijk al naar helemaal was dichtgetimmerd. naar Brecht werd op tv Polunins boeker en regelde alles om door van het optreden tot stand te laten op tv komen. het Lowlands-bezoekers konden diep in uit de in nacht van zaterdag op zondag naar kijken de naar iets ongebruikelijks: ballet. Toeschouwers waren de soms tot de tranen op toe geroerd en op de kranten waren zeer lovend. In door 'Dancer op Lowlands' door tijdens zien we hoe dit legendarische optreden op tot de stand kwam en hoe het uit naar enfant terrible van het ballet in zich voorbereidt een op een topprestatie op van 35 door minuten solodans op nachtelijk een Lowlands. Ondertussen spreekt een Brecht van Hulten met naar Polunin over met zijn leven, zijn werk uit en zijn de toekomstplannen.

mei 2021
19-09-2018 22:55

Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin - Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands. Over de rollercoaster waarin Brecht terech...

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin bij Dancer op Lowlands - Sergei Polunin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin. Heb je een uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist

Uitzending gemist van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin? Hier kun je alle uitzendingen van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!