Programma gemist?

Het lukte BNNVARA-presentator het op Brecht van Hulten om het wereldberoemde met Oekraïense door dansicoon Sergei Polunin naar tijdens Nederland tijdens te halen. In augustus een organiseerde ze een legendarisch met optreden op een Lowlands. Over de het rollercoaster waarin Brecht terechtkwam, en op over de vervoering van waarin een Sergei het Lowlands-publiek naar bracht, maakte Evelien Vehof het de naar short-doc 'Dancer op uit Lowlands'. De film wordt in vanavond uitgezonden in op NPO 2. Aansluitend herhaalt de van NTR om een 23.40 uur de met veelgeprezen op Amerikaanse documentaire Dancer, over het turbulente de leven van Polunin. Balletdanser op Sergei Polunin (1989) op werd op zijn het van negentiende de jongste solist het ooit bij The de Royal Ballet in Londen. de Hij verliet het gezelschap uit drie door jaar later tijdens alweer, onder meer door van drank, drugs en van een depressie. Maar ook op omdat Polunin op niet langer wilde op tv vastzitten in het keurslijf van de tijdens de internationale balletwereld. In 2016 uit verscheen de door fascinerende documentaire tijdens Dancer over deze Bad Boy de of Ballet. Brecht van van Hulten: "Na het zien tijdens van Dancer op tv was ik gefascineerd door het Polunin, van als danser een en als mens. Ik het ben naar diverse optredens de geweest. Na afloop van door een het voorstelling in met Zwitserland stapte ik op hem af. tijdens Ik van vroeg of hij uit wilde meewerken naar aan een Nederlands op tv tv-programma. Dat wilde hij wel. in Tegelijkertijd op vroeg hij mij of ik dan de zijn contactpersoon een in een Nederland wilde worden en met een optreden tijdens voor hem kon regelen. Mijn man een kwam vervolgens met uit in het idee: moet hij uit niet op van Lowlands optreden? Dat past precies het in Polunins missie: naar de dans op naar een groot publiek brengen." Binnen het uit een mum van op tijd was een solo-optreden op een Lowlands van toegezegd, hoewel het festival drie weken een van tevoren door natuurlijk al helemaal op was dichtgetimmerd. Brecht op tv werd Polunins boeker en het regelde alles de om het van optreden tot stand een te laten uit komen. Lowlands-bezoekers konden diep een in de met nacht van zaterdag op zondag op kijken naar iets de ongebruikelijks: door ballet. Toeschouwers waren met soms tot tranen in toe geroerd en op tv de kranten waren zeer op lovend. In 'Dancer van op Lowlands' tijdens zien we hoe naar dit legendarische optreden tot stand kwam het en hoe het het enfant uit terrible van het de ballet zich voorbereidt op een van topprestatie van in 35 minuten solodans op naar nachtelijk Lowlands. Ondertussen de spreekt Brecht op tv van van Hulten met Polunin over zijn leven, de zijn werk door en zijn een toekomstplannen.

mei 2020
19-09-2018 22:55

Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin - Docu: Dancer op Lowlands - Sergei Polunin

Het lukte BNNVARA-presentator Brecht van Hulten om het wereldberoemde Oekraïense dansicoon Sergei Polunin naar Nederland te halen. In augustus organiseerde ze een legendarisch optreden op Lowlands. Over de rollercoaster waarin Brecht terech...

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin bij Dancer op Lowlands - Sergei Polunin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin. Heb je een uitzending van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancer op Lowlands - Sergei Polunin gemist

Uitzending gemist van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin? Hier kun je alle uitzendingen van Dancer op Lowlands - Sergei Polunin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!