Programma gemist?

Na naar vier vrijdagavondshows vol de muzikaal talent van en spectaculaire transformaties en een halve het finale zijn door de vier finalisten van op tv The Talent Project in bekend. Nelis een Joustra, op tv Avanaysa Neida, Rick Lips met en Anouk Schottink strijden door vanavond om de het winst. De kandidaten hebben de het afgelopen van periode enorm de hard aan zichzelf gewerkt en gaan in nu full-time aan in naar de slag op de door academy. Om elke seconde een te uit benutten, overnachten zij daar het ook. Onder begeleiding van de op tv op coaches werden zij klaargestoomd met voor hun uit spectaculaire acts in een de halve finale. De vier naar die de naar meeste progressie de boekten zingen vanavond in de finale. De met winnaar van het van de programma gaat naar huis met een in geldbedrag naar van maar tijdens liefst 50.000 euro, om zijn een of haar muziekcarrière in mee te met starten. De juryleden zijn een Caro Emerald, Chantal in Janzen en op Roel van naar Velzen.

Na vier met vrijdagavondshows vol het muzikaal talent uit en spectaculaire transformaties op zijn de acht halve door finalisten van The in Talent Project de bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, met Lucy, Martin, Mèrice, Nelis op tv en Rick strijden de vanavond om een finaleplaats. De op tv acht de kandidaten hebben de door afgelopen periode enorm hard aan uit zichzelf gewerkt en in gaan het nu full-time aan de slag met op de academy. een Om elke seconde de te benutten, op tv overnachten zij een daar ook. Onder begeleiding door van de op tv coaches worden zij de klaargestoomd voor hun van spectaculaire acts in op de halve op finale. Wie van hen van boekt de meeste progressie en van zingt volgende naar week de de sterren van de naar hemel? De winnaar van van het programma gaat naar huis uit uit met een geldbedrag een van maar liefst 50.000 euro, om met door zijn of haar muziekcarrière het mee te naar starten. Er zijn maar vier het finaleplaatsen beschikbaar dus van alles moet uit een de kast van gehaald worden om die met plek te het bereiken.

Talentenjacht waarin coaches op in op een periode van van 100 dagen met potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om met de stap naar in op tv het grote podium te de maken.

Talentenjacht tijdens waarin coaches in een periode het uit van 100 dagen potentiële zangtalenten met opleiden en klaarstomen om tijdens door de stap naar het grote podium naar te uit maken.

Vanavond is door de op tv tweede auditie-aflevering van de de talentenjacht The de Talent Project, waarin potentiële op zangtalenten in uit honderd dagen worden de klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel naar in Amsterdam, waar de Academy een zich bevindt, krijgen op tv tijdens de kandidaten les van maar liefst door een veertien professionele coaches met ieder tijdens hun eigen expertise. De naar kandidaten hebben allemaal het uit één doel: zichzelf maximaal uitdagen en tijdens ontwikkelen om van uiteindelijk te op tv schitteren op een op tv podium voor een groot publiek. het door Juryleden Caro Emerald, Chantal van Janzen en Roel van Velzen van beoordelen de de kandidaten het op hun talent in en of zij genoeg potentie hebben met om op tv zich verder te ontwikkelen tot tijdens een van echte artiest. met Honderd dagen later van beoordelen zij of de kandidaten goed van genoeg in zijn voor op een plek in de op tv halve finales.

The Talent Project in is de nieuwe op door talentshow op de vrijdagavond van op tv RTL naar 4 waarin niet alleen wordt gezocht met naar zangtalent, maar een waarin vooral naar wordt van geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie tijdens de worden uitgenodigd voor The van Talent Project in Academy, waar ze door naar professionals worden door opgeleid en klaargestoomd met voor het grote podium. The tijdens Talent Project wordt in gepresenteerd door Johnny in de Mol op en Yolanthe een Sneijder-Cabau en is met elke vrijdag om tijdens 20:30 uur te zien op RTL in 4. Een door aantal artiesten is een op tv geboren door ster, maar voor het de meeste grote van wereldsterren geldt dat zij een de juiste hulp, coaching met en met begeleiding nodig hadden op tv om het zo naar ver te kunnen schoppen. Die met unieke kans in krijgen de deelnemers van door The uit Talent Project ook als ze op door de Academy terecht op tv komen. Ze worden tijdens in opgeleid, begeleid en gecoacht door professionals uit in uit het vak, tijdens want de weg naar een het grote podium van is keihard werken. In elke aflevering uit de ziet de kijker welk traject de naar kandidaten hebben afgelegd; een vanaf uit de allereerste auditie, de door honderd op dagen trainingsperiode op een de Academy tot aan de bijbehorende met emotionele hoogte- naar en dieptepunten. In dezelfde het aflevering is door middels een spectaculaire naar tijdssprong de volledige op transformatie na de in honderd in dagen te zien. met Is de kandidaat klaar voor uit de tweede auditie; door een groots uit optreden voor een verwachtingsvol publiek in en staat op er met een artiest die met het publiek en de jury uit omver tijdens blaast? Juryleden Caro Emerald, een Chantal Janzen en Roel met van Velzen beoordelen de op kandidaten op hun het talent en of zij in genoeg potentie een hebben om zich door verder op tv te ontwikkelen tot een de echte artiest. Wie het alle coaches zijn die tijdens de op talenten gaan helpen, door kun je vinden op van gids.tv/2834/the-talent-project.

juli 2021
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!