Programma gemist?

Na door vier vrijdagavondshows vol muzikaal tijdens talent van en spectaculaire transformaties en een halve op naar finale zijn de vier finalisten van een The door Talent Project bekend. Nelis Joustra, het Avanaysa het Neida, Rick uit Lips en Anouk Schottink op strijden vanavond om de op winst. De kandidaten hebben naar de afgelopen periode enorm door in hard aan zichzelf gewerkt en gaan naar door nu full-time aan op de slag op de academy. Om de op tv elke seconde te benutten, overnachten zij op tv daar ook. Onder uit begeleiding van het de coaches werden zij met een klaargestoomd voor hun spectaculaire acts in met de het halve finale. De vier die op tv het de meeste progressie boekten zingen uit vanavond in de finale. De een winnaar van door het programma op tv gaat naar in huis met een geldbedrag van van maar liefst 50.000 euro, een naar om zijn of haar muziekcarrière mee op tv te starten. De van juryleden zijn de Caro Emerald, door Chantal Janzen en Roel met van van Velzen.

Na op tv vier vrijdagavondshows vol muzikaal uit talent en spectaculaire een transformaties zijn de acht het halve finalisten met van The Talent Project naar bekend. Anouk, Avanaysa, uit Jay, een Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en een Rick strijden in vanavond om een het finaleplaats. De acht uit kandidaten hebben de afgelopen op periode enorm hard met aan zichzelf gewerkt en naar gaan nu tijdens full-time aan de uit slag op de academy. tijdens Om elke van seconde te benutten, overnachten een van zij daar ook. Onder begeleiding van in de op coaches worden zij klaargestoomd voor naar hun de spectaculaire acts in de een halve finale. Wie een van hen boekt op de meeste tijdens progressie en met zingt volgende week een de sterren van de hemel? De met winnaar uit van het programma gaat naar huis in met een geldbedrag op van maar met liefst 50.000 euro, om tijdens op tv zijn of haar muziekcarrière mee te in starten. naar Er zijn de maar vier finaleplaatsen uit beschikbaar dus alles moet uit van de kast gehaald worden naar om uit die plek het te bereiken.

Talentenjacht op waarin coaches in een op periode van van 100 dagen potentiële uit zangtalenten opleiden de en klaarstomen om van de stap naar van het grote podium te de maken.

Talentenjacht waarin coaches door in op een periode van 100 dagen van potentiële door zangtalenten opleiden en een klaarstomen om de stap naar naar het op grote podium te uit maken.

Vanavond uit is de het tweede auditie-aflevering van de talentenjacht met The Talent op Project, waarin potentiële zangtalenten het in honderd uit dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student de naar Hotel in Amsterdam, op tv waar de Academy naar zich bevindt, krijgen de op tv kandidaten les van de maar liefst op veertien professionele coaches met ieder hun een tijdens eigen expertise. De kandidaten door hebben allemaal één doel: zichzelf in maximaal uitdagen en het ontwikkelen op tv om uiteindelijk te schitteren naar op een podium voor een een groot de publiek. door Juryleden Caro Emerald, op Chantal Janzen en Roel de van Velzen beoordelen door de kandidaten uit op hun talent en of uit zij genoeg potentie hebben tijdens om in zich verder door te ontwikkelen tot een echte op artiest. Honderd dagen de later beoordelen zij of tijdens de de kandidaten goed van genoeg zijn voor een plek met in de het halve finales.

The uit Talent Project van is de nieuwe tijdens talentshow op de vrijdagavond van RTL naar 4 waarin op niet alleen wordt gezocht op naar zangtalent, naar maar waarin van vooral wordt geïnvesteerd in van talent. Diegenen door met potentie worden uitgenodigd voor een The Talent door Project Academy, waar met ze door professionals worden in opgeleid en op tv klaargestoomd van voor het grote met podium. The Talent de Project wordt gepresenteerd op tv door Johnny de van Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau van en is naar elke vrijdag om naar 20:30 uur te zien van op RTL met 4. Een aantal artiesten is een geboren tijdens ster, maar voor door de meeste grote op tv door wereldsterren geldt dat tijdens zij de juiste hulp, in coaching en begeleiding nodig tijdens hadden om tijdens het zo ver te in kunnen schoppen. Die het unieke kans uit krijgen de deelnemers van The op Talent Project ook de met als ze op de Academy de terecht komen. op Ze worden opgeleid, op begeleid en gecoacht door op tv professionals uit het vak, de het want de weg tijdens naar het grote podium is naar keihard werken. In elke tijdens aflevering ziet de kijker de welk traject met de kandidaten hebben afgelegd; de vanaf in de allereerste auditie, de honderd het dagen trainingsperiode op naar op de Academy tot aan de bijbehorende de emotionele hoogte- en door dieptepunten. In naar dezelfde aflevering van is middels met een spectaculaire tijdssprong het de volledige transformatie na de naar honderd dagen met te zien. Is de in kandidaat klaar naar voor de tweede auditie; een met groots optreden voor de een verwachtingsvol in publiek van en staat er een artiest die van het op publiek en de jury omver uit blaast? Juryleden Caro naar Emerald, in Chantal Janzen en van Roel van Velzen beoordelen de kandidaten met op hun talent het en of zij op genoeg potentie hebben tijdens om op zich verder te ontwikkelen tot op het een echte artiest. Wie alle coaches naar zijn die door de talenten gaan helpen, in kun je vinden door op naar gids.tv/2834/the-talent-project.

oktober 2020
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!