Programma gemist?

Na vier met vrijdagavondshows met vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties door en het een halve finale zijn de op vier een finalisten van The Talent met Project bekend. Nelis op tv Joustra, Avanaysa Neida, in Rick met Lips en Anouk door Schottink strijden vanavond om van de winst. De kandidaten op tv hebben de afgelopen op tv periode enorm hard aan met zichzelf gewerkt en gaan op nu full-time aan op tv de op tv slag op de academy. Om naar elke seconde te tijdens benutten, van overnachten zij daar ook. Onder op begeleiding op tv van de coaches werden zij door klaargestoomd voor hun in spectaculaire acts in de de halve finale. met van De vier die uit de meeste progressie boekten zingen uit vanavond in op de finale. De met winnaar van het programma gaat met naar huis met op een geldbedrag van maar uit liefst het 50.000 euro, met om zijn of de haar muziekcarrière mee naar te starten. De juryleden op tv zijn Caro Emerald, in Chantal Janzen en Roel op tv van in Velzen.

Na vier vrijdagavondshows het van vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties op een zijn de acht de halve finalisten van The Talent Project van bekend. van Anouk, Avanaysa, van Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en op uit Rick strijden vanavond om een op tv finaleplaats. De acht kandidaten hebben tijdens de afgelopen de periode enorm een hard aan zichzelf het gewerkt en gaan nu het full-time aan de slag een op door de academy. Om elke seconde naar te benutten, in overnachten tijdens zij daar ook. Onder het begeleiding van de coaches uit worden zij klaargestoomd voor uit hun spectaculaire naar acts naar in de halve finale. Wie van de met hen boekt de meeste progressie uit en zingt volgende een week de sterren uit van de op tv hemel? De winnaar van van het programma gaat naar huis op tv met een van geldbedrag van maar liefst naar 50.000 van euro, om zijn tijdens of haar muziekcarrière mee te met starten. Er door zijn maar in vier finaleplaatsen beschikbaar dus de alles met moet uit de het kast gehaald worden om die plek door te het bereiken.

Talentenjacht tijdens waarin coaches in een periode op tv van 100 op dagen potentiële een zangtalenten opleiden en klaarstomen in om tijdens de stap naar het grote door podium op tv te maken.

Talentenjacht waarin coaches van in een de periode van tijdens 100 dagen potentiële op tv zangtalenten opleiden op en klaarstomen om de uit stap naar het een grote podium te naar maken.

Vanavond is de een tweede auditie-aflevering van van de de talentenjacht The Talent Project, in waarin potentiële zangtalenten het in honderd dagen worden uit door klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in met Amsterdam, waar het de Academy zich bevindt, krijgen de de kandidaten les op tv van maar in liefst veertien professionele een coaches met ieder het hun naar eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal met op één doel: zichzelf maximaal uitdagen van en ontwikkelen op om uiteindelijk op te schitteren op een podium voor met een groot publiek. naar Juryleden Caro Emerald, uit Chantal Janzen en van Roel op van Velzen op beoordelen de kandidaten op hun op tv talent de en of zij genoeg het potentie hebben met om zich verder te ontwikkelen tot in op tv een echte artiest. Honderd dagen later op op beoordelen zij of de kandidaten de goed genoeg zijn voor op tv een plek de in de in halve finales.

The Talent Project op is het de nieuwe de talentshow op de vrijdagavond van tijdens RTL 4 waarin op tv niet naar alleen wordt gezocht van naar zangtalent, maar waarin door vooral wordt de geïnvesteerd in talent. uit Diegenen met potentie worden uitgenodigd tijdens voor The Talent op Project Academy, waar ze uit door in professionals worden opgeleid en de klaargestoomd voor naar het grote podium. The Talent tijdens Project wordt met gepresenteerd door Johnny de met Mol een en Yolanthe Sneijder-Cabau en is een elke op tv vrijdag om 20:30 uur op te zien op RTL door 4. Een het aantal artiesten is op een geboren ster, maar voor een de meeste grote op tv wereldsterren geldt dat door het zij de juiste hulp, coaching naar en een begeleiding nodig hadden om de het zo ver te door kunnen op tv schoppen. Die unieke kans op krijgen de deelnemers op tv van The Talent een Project ook als ze tijdens op het de Academy terecht een komen. Ze worden opgeleid, tijdens begeleid en gecoacht door de professionals van uit het vak, want de in weg naar het grote op podium is keihard in werken. In naar elke aflevering ziet de kijker in op welk traject de kandidaten hebben in afgelegd; vanaf op tv de allereerste tijdens auditie, de honderd op tv dagen trainingsperiode op de Academy tot in aan van de bijbehorende emotionele tijdens hoogte- en een dieptepunten. In dezelfde aflevering is tijdens middels een een spectaculaire tijdssprong de volledige op transformatie op tv na de honderd het dagen te zien. Is de kandidaat op tv klaar voor door de tweede auditie; naar een de groots optreden voor een verwachtingsvol publiek met en staat de er een artiest die tijdens het op publiek en de het jury omver uit blaast? Juryleden Caro Emerald, Chantal de Janzen en Roel tijdens van Velzen beoordelen de kandidaten het op op tv hun talent en een of zij genoeg van potentie hebben in om zich verder te op tv ontwikkelen tot een echte van artiest. Wie alle coaches door zijn die de een talenten door gaan helpen, kun je met vinden een op gids.tv/2834/the-talent-project.

november 2019
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!