Programma gemist?

Na vier vrijdagavondshows van vol op tv muzikaal talent en tijdens spectaculaire transformaties en een door halve finale de zijn de het vier finalisten van The op Talent Project op tv bekend. Nelis Joustra, tijdens Avanaysa Neida, Rick de Lips en Anouk Schottink strijden vanavond het naar om de winst. De kandidaten tijdens hebben de afgelopen periode enorm tijdens het hard aan zichzelf gewerkt van en gaan nu op tv full-time aan de slag op op op tv de academy. Om elke seconde een te benutten, overnachten met zij daar door ook. Onder op begeleiding van de coaches werden zij met klaargestoomd voor hun tijdens spectaculaire acts in tijdens de halve op tv finale. De vier tijdens die de meeste progressie door de boekten zingen vanavond in in de finale. De winnaar van het met programma in gaat naar huis met een de geldbedrag van door maar tijdens liefst 50.000 euro, met om zijn of haar een muziekcarrière mee te op starten. De tijdens juryleden zijn Caro Emerald, Chantal Janzen de en een Roel van in Velzen.

Na uit vier vrijdagavondshows naar vol muzikaal talent op tv en spectaculaire transformaties in zijn de acht halve finalisten de van The Talent in Project door bekend. Anouk, Avanaysa, in Jay, Lucy, Martin, Mèrice, de Nelis en Rick een strijden vanavond om uit een finaleplaats. De acht in kandidaten hebben de tijdens afgelopen periode enorm hard tijdens aan zichzelf gewerkt van en gaan nu full-time met aan de in slag op de op tv academy. Om naar elke seconde uit te benutten, overnachten zij daar van ook. Onder begeleiding op tv van de naar coaches worden op zij klaargestoomd voor hun spectaculaire het acts in de op tv halve finale. op tv Wie van hen boekt uit de meeste progressie de en zingt volgende met week de het sterren van de door hemel? De winnaar van het programma door gaat naar huis met de met een geldbedrag uit van maar liefst 50.000 euro, om de zijn in of haar muziekcarrière mee van te starten. Er zijn een tijdens maar vier finaleplaatsen beschikbaar dus alles in naar moet uit de kast in gehaald worden tijdens om die plek te de bereiken.

Talentenjacht met waarin coaches uit in een periode van 100 met dagen door potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om op tv de de stap naar het door grote podium te uit maken.

Talentenjacht tijdens waarin coaches van in een periode van 100 een dagen potentiële zangtalenten met opleiden op tv en klaarstomen om van de stap naar het grote met podium te in maken.

Vanavond is de door uit tweede auditie-aflevering van de de talentenjacht The door Talent Project, waarin met potentiële zangtalenten in honderd door dagen worden klaargestoomd. Vanuit The door Student op Hotel in Amsterdam, waar op tv de Academy van zich bevindt, krijgen de op kandidaten les van op maar liefst veertien een professionele coaches met ieder een hun eigen uit expertise. De kandidaten hebben allemaal een één de doel: zichzelf maximaal in uitdagen en ontwikkelen om uit uiteindelijk te schitteren naar op tijdens een podium voor het een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, met Chantal door Janzen en tijdens Roel van Velzen op tv beoordelen de kandidaten op het hun talent op tv en of zij in genoeg potentie hebben om zich een verder uit te ontwikkelen tot een op echte artiest. Honderd dagen later het beoordelen zij of met de kandidaten uit goed genoeg zijn door voor een plek uit in de halve tijdens finales.

The Talent de Project is de door nieuwe talentshow door op de vrijdagavond van van RTL 4 waarin niet met alleen wordt naar gezocht naar met zangtalent, maar waarin vooral wordt de geïnvesteerd de in talent. Diegenen met in potentie worden de uitgenodigd voor The Talent op Project een Academy, waar ze door professionals worden de opgeleid en klaargestoomd tijdens voor het het grote podium. in The Talent Project wordt tijdens gepresenteerd een door Johnny de Mol en Yolanthe uit Sneijder-Cabau uit en is elke vrijdag met om 20:30 uur te naar uit zien op RTL 4. Een aantal artiesten tijdens is een met geboren een ster, maar voor de naar meeste grote van wereldsterren geldt dat zij tijdens de juiste hulp, in coaching en de begeleiding nodig hadden om op tv het zo van ver te kunnen schoppen. uit Die unieke een kans krijgen de tijdens deelnemers van The met Talent Project ook als ze op tv op de Academy terecht een met komen. Ze worden opgeleid, begeleid en in gecoacht naar door professionals door uit het vak, want de weg naar naar het van grote podium is keihard tijdens werken. In tijdens elke aflevering de ziet de kijker welk uit traject de van kandidaten hebben afgelegd; van vanaf de allereerste auditie, door de honderd dagen trainingsperiode naar op de van Academy tot aan de bijbehorende tijdens van emotionele hoogte- en dieptepunten. tijdens In dezelfde aflevering is middels een een naar spectaculaire tijdssprong de volledige in transformatie na naar de honderd dagen te een zien. tijdens Is de kandidaat klaar voor tijdens de tweede auditie; een door groots optreden voor tijdens een verwachtingsvol publiek door en staat van er in een artiest die het op publiek en de jury omver in blaast? Juryleden Caro een Emerald, Chantal Janzen en de Roel van in Velzen de beoordelen de kandidaten op de hun talent en met of zij naar genoeg potentie hebben om op zich verder te ontwikkelen de tot een echte artiest. op tv Wie van alle coaches een zijn die de talenten gaan helpen, naar kun de je vinden op een gids.tv/2834/the-talent-project.

februari 2020
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!