Programma gemist?

Na vier vrijdagavondshows de vol muzikaal talent op tv en spectaculaire de transformaties en op een halve finale zijn de in vier finalisten het van The Talent Project op tv uit bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick tijdens Lips naar en Anouk Schottink naar strijden vanavond in om de winst. De kandidaten op tv hebben de afgelopen uit periode enorm tijdens hard aan zichzelf gewerkt met en gaan nu de full-time aan op tv de slag op de academy. Om de elke van seconde te benutten, overnachten een zij een daar ook. Onder begeleiding van de tijdens coaches op werden zij op klaargestoomd voor hun tijdens spectaculaire acts in de halve uit finale. De een vier die de op meeste progressie boekten naar zingen vanavond in met de finale. De winnaar van tijdens het programma gaat naar in huis uit met een uit geldbedrag van maar liefst de 50.000 euro, het om zijn of haar muziekcarrière het mee te starten. De van juryleden zijn tijdens Caro tijdens Emerald, Chantal Janzen naar en Roel van in Velzen.

Na in vier vrijdagavondshows vol in muzikaal talent en spectaculaire transformaties uit de zijn de acht halve met finalisten van The Talent naar Project bekend. Anouk, tijdens Avanaysa, Jay, Lucy, met Martin, Mèrice, Nelis en naar Rick op strijden vanavond om tijdens een finaleplaats. De acht naar kandidaten hebben de afgelopen tijdens periode enorm hard aan een tijdens zichzelf gewerkt en gaan nu full-time tijdens aan de uit slag tijdens op de academy. Om de elke seconde te benutten, overnachten naar tijdens zij daar ook. Onder begeleiding op van in de coaches worden zij door klaargestoomd voor hun naar spectaculaire acts uit in de halve finale. in Wie van hen boekt de de meeste progressie en op zingt volgende een week op de sterren van tijdens de hemel? De winnaar van naar het programma gaat naar door huis in met een geldbedrag het van maar liefst 50.000 op euro, om zijn of op haar van muziekcarrière mee te starten. Er een zijn maar vier de finaleplaatsen beschikbaar dus alles uit een moet uit de kast gehaald worden het om die uit plek door te bereiken.

Talentenjacht waarin coaches door tijdens in een periode van 100 dagen met potentiële de zangtalenten opleiden in en klaarstomen om uit de stap naar met het grote podium te naar maken.

Talentenjacht waarin coaches uit naar in een periode een van 100 dagen potentiële zangtalenten van opleiden en klaarstomen door om de een stap naar het grote podium in te door maken.

Vanavond tijdens is de met tweede auditie-aflevering van de talentenjacht een The Talent op tv Project, waarin potentiële zangtalenten in in honderd dagen worden met uit klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, uit waar de Academy tijdens naar zich bevindt, krijgen de met kandidaten les op van maar liefst veertien op tv professionele coaches met met ieder hun eigen expertise. De een kandidaten hebben naar allemaal één doel: zichzelf in op maximaal uitdagen en ontwikkelen tijdens om uiteindelijk te schitteren de op een podium een voor een groot tijdens publiek. Juryleden door Caro Emerald, Chantal Janzen een en Roel in van Velzen beoordelen de door kandidaten op hun talent op en of zij op genoeg uit potentie hebben de om zich verder te ontwikkelen tot de een echte tijdens artiest. Honderd dagen later uit beoordelen zij of door de door kandidaten goed genoeg zijn voor tijdens van een plek in de halve van finales.

The Talent Project op tv is de nieuwe het talentshow uit op de naar vrijdagavond van RTL 4 een waarin niet in alleen wordt gezocht op tv naar zangtalent, maar het waarin vooral wordt geïnvesteerd in in talent. Diegenen in met potentie worden uitgenodigd de voor The in Talent Project Academy, waar ze op door professionals worden tijdens opgeleid en een klaargestoomd voor het in grote podium. The Talent naar Project wordt naar gepresenteerd door Johnny door de Mol en een Yolanthe in Sneijder-Cabau en is elke vrijdag van om 20:30 uur te op zien op het RTL het 4. Een aantal artiesten is een geboren tijdens ster, maar met voor de meeste grote in in wereldsterren geldt dat zij de juiste naar hulp, coaching en tijdens begeleiding nodig uit hadden om in het zo ver te kunnen de op tv schoppen. Die unieke kans uit krijgen de deelnemers tijdens van The tijdens Talent Project ook naar als ze op tijdens de Academy terecht komen. Ze op tv worden opgeleid, in begeleid en gecoacht het door professionals uit op tv het vak, want de met weg naar het grote met van podium is keihard met werken. In elke aflevering ziet de kijker van welk door traject de kandidaten hebben afgelegd; van vanaf de van allereerste door auditie, de honderd dagen trainingsperiode door op de de Academy tot door aan de bijbehorende emotionele naar hoogte- en van dieptepunten. In dezelfde aflevering in is middels tijdens een spectaculaire tijdssprong de volledige transformatie in tijdens na de honderd dagen te in zien. Is de kandidaat op tv op tv klaar voor de een tweede auditie; een tijdens groots optreden voor een verwachtingsvol met publiek en van staat er een artiest die tijdens het publiek en door het de jury omver van blaast? Juryleden Caro Emerald, Chantal het Janzen en Roel het van Velzen beoordelen de met kandidaten op hun talent op en in of zij genoeg potentie met hebben om zich verder door te ontwikkelen op tv tot van een echte artiest. Wie tijdens alle coaches de zijn die de met talenten gaan helpen, kun je met vinden op van gids.tv/2834/the-talent-project.

maart 2021
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!