Programma gemist?

Na vier vrijdagavondshows naar van vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties naar en een halve het finale zijn de in vier in finalisten van naar The Talent Project bekend. Nelis Joustra, een Avanaysa de Neida, Rick het Lips en Anouk uit Schottink strijden vanavond om met de winst. De kandidaten hebben de in afgelopen periode naar enorm de hard aan zichzelf gewerkt en gaan door van nu full-time aan de slag op op de academy. Om van elke seconde te op benutten, overnachten zij met daar ook. Onder van van begeleiding van de coaches werden uit zij klaargestoomd voor uit hun spectaculaire acts in naar de in halve finale. De vier die door de meeste progressie de boekten van zingen vanavond in de tijdens finale. De winnaar van van het programma gaat het naar huis tijdens met een geldbedrag van het maar tijdens liefst 50.000 euro, van om zijn of haar muziekcarrière naar mee te in starten. De naar juryleden zijn Caro van Emerald, Chantal Janzen en naar Roel van van Velzen.

Na vier vrijdagavondshows door vol uit muzikaal talent en spectaculaire transformaties de op tv zijn de acht halve finalisten met van naar The Talent Project bekend. op tv Anouk, Avanaysa, Jay, met Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en met Rick uit strijden vanavond om een uit finaleplaats. De acht tijdens kandidaten hebben de tijdens afgelopen periode enorm hard aan door zichzelf gewerkt en van op tv gaan nu full-time aan het de slag op van de academy. door Om elke seconde het te benutten, overnachten zij daar ook. naar naar Onder begeleiding van de het coaches worden een zij klaargestoomd voor het hun spectaculaire acts in de halve de met finale. Wie van van hen boekt de door meeste progressie en zingt volgende week uit de op sterren van de hemel? De de winnaar van het uit programma gaat tijdens naar huis met tijdens een geldbedrag van maar op liefst 50.000 euro, om het zijn of op tv haar muziekcarrière mee te door van starten. Er zijn maar met vier finaleplaatsen naar beschikbaar dus alles moet uit de tijdens kast gehaald een worden om door die plek de te bereiken.

Talentenjacht naar waarin coaches in een periode door van 100 door dagen potentiële met zangtalenten opleiden door en klaarstomen om de stap naar tijdens het grote met podium te op maken.

Talentenjacht waarin coaches in in door een periode naar van 100 dagen uit potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen door om met de stap naar op het grote podium te door maken.

Vanavond is de op tweede auditie-aflevering van het de talentenjacht in The Talent Project, waarin in potentiële zangtalenten in in honderd dagen worden op tv klaargestoomd. Vanuit The naar Student Hotel het in Amsterdam, van waar de Academy zich bevindt, krijgen van de kandidaten les een van maar liefst naar veertien professionele op coaches met ieder op hun naar eigen expertise. De kandidaten hebben op tv allemaal één doel: zichzelf door op tv maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk met te schitteren op naar op tv een podium voor op tv een groot publiek. door Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen door en van Roel van Velzen beoordelen de een kandidaten in op hun talent en of uit zij genoeg tijdens potentie hebben van om zich verder te de ontwikkelen tot een in echte artiest. naar Honderd dagen later beoordelen zij of op de kandidaten op goed genoeg naar zijn voor een plek in op tv de het halve finales.

The Talent op Project is de nieuwe uit talentshow de op de vrijdagavond van naar RTL de 4 waarin niet alleen wordt een gezocht naar op zangtalent, maar met waarin vooral wordt geïnvesteerd door in talent. Diegenen tijdens met potentie worden een uitgenodigd voor door The Talent Project tijdens Academy, waar ze door professionals worden op opgeleid en door klaargestoomd voor naar het grote podium. The de Talent Project wordt gepresenteerd met door door Johnny de Mol en in Yolanthe Sneijder-Cabau en is uit uit elke vrijdag om 20:30 uur te tijdens zien het op RTL 4. Een aantal artiesten de de is een geboren ster, maar voor op tv de meeste grote tijdens van wereldsterren geldt dat door zij de juiste hulp, coaching van en begeleiding naar nodig hadden om door het zo ver het te kunnen schoppen. Die unieke op kans uit krijgen de deelnemers naar van The Talent door Project ook als ze door op de Academy naar terecht komen. van Ze worden opgeleid, begeleid en in de gecoacht door professionals uit het op vak, want de weg op naar door het grote podium is van keihard werken. In door elke aflevering ziet de naar kijker de welk traject de tijdens kandidaten hebben afgelegd; vanaf de van allereerste auditie, tijdens de honderd dagen trainingsperiode de op de Academy tijdens tot aan de bijbehorende met emotionele hoogte- en naar dieptepunten. In dezelfde het aflevering is naar middels tijdens een spectaculaire tijdssprong de volledige uit transformatie na de een honderd dagen te in zien. Is de kandidaat met klaar voor de tijdens tweede auditie; het een groots optreden voor uit een verwachtingsvol publiek in en staat tijdens er het een artiest die het publiek van en de het jury omver blaast? Juryleden Caro Emerald, op tv Chantal Janzen en door Roel van het Velzen beoordelen van de kandidaten op hun talent tijdens en of in zij de genoeg potentie hebben om zich verder de tijdens te ontwikkelen tot een echte de artiest. Wie alle coaches uit door zijn die de talenten gaan helpen, het kun je naar vinden op tijdens gids.tv/2834/the-talent-project.

december 2020
26-10-2018 20:33

Finale: The Talent Project

The Talent Project - Finale: The Talent Project

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de win...

19-10-2018 20:33

The Talent Project: halve finale

The Talent Project - The Talent Project: halve finale

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De ...

12-10-2018 20:33

Afl. 4

The Talent Project - Afl. 4

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

05-10-2018 20:34

Afl. 3

The Talent Project - Afl. 3

Talentenjacht waarin coaches in een periode van 100 dagen potentiële zangtalenten opleiden en klaarstomen om de stap naar het grote podium te maken.

28-09-2018 20:33

The Talent Project: tweede auditie-aflevering

The Talent Project - The Talent Project: tweede auditie-aflevering

Vanavond is de tweede auditie-aflevering van de talentenjacht The Talent Project, waarin potentiële zangtalenten in honderd dagen worden klaargestoomd. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandida...

21-09-2018 20:31

Nieuw: The Talent Project

The Talent Project - Nieuw: The Talent Project

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Acad...

The Talent Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Talent Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Talent Project bij The Talent Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Talent Project. Heb je een uitzending van The Talent Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Talent Project gemist

Talentenjacht waarin potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

Uitzending gemist van The Talent Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Talent Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!