Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep het MAX de documentaire op tv Een poging tot van vrolijk verval op uit. de Over een periode van van drie jaar volgden van de makers alzheimerpatiënt naar Eric van een Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is van 59 jaar als op hij in 2012 de het op diagnose Alzheimer krijgt. Met humor, zelfspot in en door steun van de nieuwe liefde uit in de zijn leven denkt tijdens hij de ziekte te naar kunnen dragen. naar "Ik doe een poging van tot met vrolijk verval", neemt op hij zich voor. Lange tijd maakt op hij uit dat voornemen waar. De MAX-documentaire biedt naar een een aangrijpend beeld van het van dagelijks leven van een met alzheimerpatiënt op en zijn de dierbaren. Op tal van momenten het werd Eric gefilmd: thuis, op in de sportschool, op tv op familiebezoek, een tijdens de sporadischer wordende de uitstapjes en bij met een de gesprekken met zijn arts; een neuroloog Niels Prins in van het Brain tijdens Research Center. Liefde, uit boosheid, angst, verdriet, tijdens twijfel en in ongeduld: alle emoties rond de een verwoestende aftakeling naar van Eric komen aan de tijdens orde. Hij door verwoordt in de door documentaire in indringend hoezeer de op tv Alzheimer hem in de greep krijgt. op Het 'vrolijke uit verval' raakt uit tijdens beeld.

september 2020
23-09-2018 19:15

Docu: Een poging tot vrolijk verval

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiënt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer kri...

Een poging tot vrolijk verval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een poging tot vrolijk verval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een poging tot vrolijk verval bij Een poging tot vrolijk verval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een poging tot vrolijk verval. Heb je een uitzending van Een poging tot vrolijk verval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!