Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep van MAX door de documentaire in Een poging tot vrolijk verval uit. in op Over een periode in van drie jaar volgden naar de makers alzheimerpatiënt Eric van uit Neure. Eric, met Vwo-docent de Nederlands, is 59 uit jaar als hij in 2012 de door door diagnose Alzheimer krijgt. Met humor, zelfspot een en steun op tv van de door nieuwe liefde in van zijn leven denkt hij door de ziekte te de kunnen het dragen. "Ik doe een poging tot het vrolijk een verval", neemt hij zich uit voor. het Lange tijd maakt hij dat voornemen door waar. De MAX-documentaire biedt het uit een aangrijpend beeld tijdens van het dagelijks een leven van een alzheimerpatiënt en zijn het naar dierbaren. Op tal op tv van momenten werd door Eric gefilmd: thuis, in op tv de sportschool, op familiebezoek, tijdens op tv een de sporadischer wordende op uitstapjes en bij de tijdens gesprekken met het zijn arts; neuroloog Niels het Prins van op het Brain Research Center. Liefde, boosheid, met angst, verdriet, de twijfel en ongeduld: in alle emoties op tv rond de verwoestende aftakeling met van Eric komen op aan de orde. Hij verwoordt uit in een de documentaire indringend door hoezeer de Alzheimer de hem in de greep krijgt. door Het 'vrolijke naar verval' een raakt uit beeld.

mei 2020
23-09-2018 19:15

Docu: Een poging tot vrolijk verval

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiënt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer kri...

Een poging tot vrolijk verval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een poging tot vrolijk verval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een poging tot vrolijk verval bij Een poging tot vrolijk verval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een poging tot vrolijk verval. Heb je een uitzending van Een poging tot vrolijk verval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!