Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep het MAX door de documentaire Een poging tot op tv vrolijk verval uit. een een Over een periode op tv van drie jaar volgden de makers door alzheimerpatiënt Eric van op op Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, op is 59 jaar op tv als hij in 2012 de uit diagnose Alzheimer krijgt. in Met in humor, zelfspot het en steun van uit de nieuwe liefde in in zijn leven denkt hij van de ziekte te kunnen door dragen. "Ik het doe een poging tot het een vrolijk verval", neemt hij de zich voor. met Lange tijd maakt hij dat tijdens voornemen waar. De MAX-documentaire op biedt een aangrijpend beeld een van de het dagelijks leven met van een alzheimerpatiënt tijdens en zijn een dierbaren. Op tal van het momenten werd Eric gefilmd: van thuis, in de sportschool, naar op naar familiebezoek, tijdens een de sporadischer wordende uitstapjes en bij naar van de gesprekken met zijn arts; neuroloog met Niels Prins van het door het Brain Research Center. Liefde, boosheid, uit angst, tijdens verdriet, twijfel en ongeduld: alle in emoties op rond de verwoestende aftakeling van van Eric komen aan een de orde. in Hij verwoordt in tijdens de documentaire indringend naar hoezeer de Alzheimer op hem in de greep krijgt. tijdens Het 'vrolijke verval' in raakt uit met beeld.

januari 2021
23-09-2018 19:15

Docu: Een poging tot vrolijk verval

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiënt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer kri...

Een poging tot vrolijk verval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een poging tot vrolijk verval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een poging tot vrolijk verval bij Een poging tot vrolijk verval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een poging tot vrolijk verval. Heb je een uitzending van Een poging tot vrolijk verval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!