Programma gemist?

Vanavond zendt Omroep de tijdens MAX de documentaire Een poging tot het vrolijk verval een uit. op tv Over een periode van het drie jaar een volgden de makers alzheimerpatiënt tijdens Eric van tijdens Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 door in jaar als hij tijdens in 2012 de diagnose de Alzheimer krijgt. Met humor, naar zelfspot en steun van naar de naar nieuwe liefde in zijn leven tijdens denkt hij in de ziekte te kunnen naar van dragen. "Ik doe een poging tot op tv vrolijk verval", van neemt hij tijdens zich voor. Lange van tijd maakt hij dat met voornemen waar. De MAX-documentaire in biedt een aangrijpend op tv beeld het van het dagelijks met leven van een alzheimerpatiënt van en zijn dierbaren. Op uit tal van naar momenten werd Eric gefilmd: thuis, door in van de sportschool, op op familiebezoek, tijdens de sporadischer wordende met in uitstapjes en bij de met gesprekken met een zijn arts; neuroloog Niels Prins van van het Brain Research uit Center. Liefde, met boosheid, angst, verdriet, de twijfel en ongeduld: alle emoties het rond de de verwoestende aftakeling van door Eric met komen aan de orde. Hij naar verwoordt tijdens in de documentaire indringend hoezeer de van met Alzheimer hem in de greep krijgt. tijdens Het in 'vrolijke verval' raakt door uit beeld.

mei 2021
23-09-2018 19:15

Docu: Een poging tot vrolijk verval

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiënt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer kri...

Een poging tot vrolijk verval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een poging tot vrolijk verval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een poging tot vrolijk verval bij Een poging tot vrolijk verval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een poging tot vrolijk verval. Heb je een uitzending van Een poging tot vrolijk verval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!