Programma gemist?

Vanavond door zendt Omroep MAX een de documentaire Een poging tot op tv vrolijk op tv verval uit. Over een uit periode van een drie jaar volgden de makers van alzheimerpatiënt een Eric van uit Neure. Eric, Vwo-docent het Nederlands, is 59 jaar als tijdens hij in het 2012 de van diagnose Alzheimer krijgt. Met naar humor, zelfspot en steun van van de nieuwe met liefde in op zijn leven denkt hij op tv de ziekte op te kunnen dragen. "Ik doe tijdens een poging tot op vrolijk verval", het neemt met hij zich voor. in Lange tijd maakt naar hij dat voornemen waar. De de MAX-documentaire biedt een aangrijpend uit beeld van het dagelijks de leven in van een op alzheimerpatiënt en zijn dierbaren. Op het tal van op momenten werd tijdens Eric gefilmd: thuis, in in de sportschool, op familiebezoek, tijdens tijdens de van sporadischer wordende uitstapjes en bij in de een gesprekken met zijn arts; neuroloog tijdens op tv Niels Prins van het Brain naar Research Center. Liefde, boosheid, angst, de verdriet, twijfel van en ongeduld: alle emoties tijdens naar rond de verwoestende tijdens aftakeling van Eric komen met aan de orde. Hij verwoordt op tv in de documentaire tijdens indringend hoezeer de op tv van Alzheimer hem in de greep tijdens krijgt. Het 'vrolijke met verval' een raakt uit beeld.

september 2021
23-09-2018 19:15

Docu: Een poging tot vrolijk verval

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiënt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer kri...

Een poging tot vrolijk verval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een poging tot vrolijk verval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een poging tot vrolijk verval bij Een poging tot vrolijk verval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een poging tot vrolijk verval. Heb je een uitzending van Een poging tot vrolijk verval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!