Programma gemist?

Documentaire waarin vijf het dementerende mensen met met hun familie worden naar gevolgd. Aan op tv de hand van naar groepsgesprekken van naar betrokkenen en een artsen, ontmoetingen met medewerkers van een zorginstellingen, de en interviews met naar de dementerende personen tijdens en hun familie wordt een door beeld gezet van waar ze mee worstelen, de maar ook naar een de mogelijkheden de om de ziekte naar draaglijker te maken en betekenis tijdens een te blijven geven aan het van leven.

Ireen naar van Ditshuyzen filmde twee jaar naar lang vijf mensen de met dementie de en hun door partner. Haar ervaring een en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor de het we dichtbij kunnen komen. de We zien de onzekerheid met na een hersenscan waarop door achteruitgang van te zien is. naar Maar ook de triomf na door van het rennen van een in halve marathon. We de zien een pianiste in vervoering door achter tijdens haar piano, en naar angstig na tijdens opname in het verzorgingshuis. Deze het documentaire wil het ons op een andere manier naar door naar dementie laten kijken. Niet alléén door naar de op tv ziekte uit die het brein onomkeerbaar uit aantast, maar ook juist een naar een de mogelijkheden om de ziekte op draaglijker de te maken en betekenis te blijven met geven aan het naar uit leven.

september 2021
01-10-2018 16:00

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Documentaire waarin vijf dementerende mensen met hun familie worden gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met medewerkers van zorginstellingen, en interviews met de dementerende personen en hun fa...

24-09-2018 15:55

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. ...

Dementie en Dan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dementie en Dan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dementie en Dan bij Dementie en Dan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dementie en Dan. Heb je een uitzending van Dementie en Dan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dementie en Dan gemist

Uitzending gemist van Dementie en Dan? Hier kun je alle uitzendingen van Dementie en Dan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!