Programma gemist?

Documentaire waarin de vijf op dementerende mensen met hun familie het worden gevolgd. het Aan de hand van groepsgesprekken door met van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met met medewerkers een van zorginstellingen, de en interviews met de dementerende personen naar en de hun familie wordt uit een beeld gezet waar ze naar mee tijdens worstelen, maar op tv ook naar de mogelijkheden op tv om de de ziekte draaglijker te maken en betekenis met te op tv blijven geven aan het de leven.

Ireen van van Ditshuyzen filmde twee jaar van lang op vijf mensen met dementie een en van hun partner. Haar ervaring met en vakmanschap wekken in vertrouwen waardoor we dichtbij op kunnen op komen. We zien de de onzekerheid na een met hersenscan waarop achteruitgang te zien een op tv is. Maar ook de de triomf na het rennen van een door een halve marathon. met We zien een pianiste op in vervoering achter tijdens haar piano, en angstig na van de opname in het verzorgingshuis. Deze documentaire het wil ons door op een in andere manier naar dementie laten op op kijken. Niet alléén op naar de ziekte die het brein op onomkeerbaar aantast, uit maar ook juist het naar de het mogelijkheden om de ziekte draaglijker op te met maken en betekenis te blijven van geven naar aan het met leven.

januari 2021
01-10-2018 16:00

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Documentaire waarin vijf dementerende mensen met hun familie worden gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met medewerkers van zorginstellingen, en interviews met de dementerende personen en hun fa...

24-09-2018 15:55

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. ...

Dementie en Dan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dementie en Dan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dementie en Dan bij Dementie en Dan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dementie en Dan. Heb je een uitzending van Dementie en Dan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dementie en Dan gemist

Uitzending gemist van Dementie en Dan? Hier kun je alle uitzendingen van Dementie en Dan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!