Programma gemist?

Documentaire op waarin vijf op dementerende mensen met hun familie worden in gevolgd. uit Aan de hand van groepsgesprekken op tv van betrokkenen en in uit artsen, ontmoetingen met op medewerkers van zorginstellingen, naar en interviews met op tv de dementerende personen en op hun familie op wordt een beeld gezet waar ze door van mee worstelen, maar met ook naar de mogelijkheden om tijdens de ziekte van draaglijker te op tv maken en betekenis te een blijven geven aan het uit leven.

Ireen het van Ditshuyzen filmde twee jaar op lang vijf de mensen met dementie en een hun partner. van Haar een ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen tijdens waardoor tijdens we dichtbij kunnen het komen. We zien de met onzekerheid na een van hersenscan waarop achteruitgang te van zien is. Maar een ook de triomf na tijdens de het rennen van een halve marathon. het op tv We zien een pianiste in vervoering uit achter met haar piano, tijdens en angstig na van opname in het verzorgingshuis. Deze een documentaire wil ons van op een de andere manier naar een dementie laten in kijken. Niet alléén naar van de ziekte die door het brein op tv onomkeerbaar aantast, maar een ook juist naar de mogelijkheden om het de ziekte draaglijker een van te maken en betekenis te blijven uit een geven aan het een leven.

september 2020
01-10-2018 16:00

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Documentaire waarin vijf dementerende mensen met hun familie worden gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met medewerkers van zorginstellingen, en interviews met de dementerende personen en hun fa...

24-09-2018 15:55

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. ...

Dementie en Dan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dementie en Dan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dementie en Dan bij Dementie en Dan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dementie en Dan. Heb je een uitzending van Dementie en Dan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dementie en Dan gemist

Uitzending gemist van Dementie en Dan? Hier kun je alle uitzendingen van Dementie en Dan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!