Programma gemist?

Documentaire in waarin vijf dementerende op mensen met hun met familie worden gevolgd. Aan in de hand het van groepsgesprekken van van betrokkenen en artsen, ontmoetingen op tv met medewerkers van van zorginstellingen, en interviews uit met van de dementerende personen en van hun familie met wordt een beeld de gezet waar ze mee worstelen, op maar ook met naar de mogelijkheden de om de ziekte draaglijker te uit maken op tv en betekenis te de blijven geven de aan het leven.

Ireen van de Ditshuyzen filmde twee jaar door lang vijf met mensen met dementie en op tv hun partner. tijdens Haar ervaring en een vakmanschap wekken vertrouwen waardoor uit op tv we dichtbij kunnen komen. We zien naar op de onzekerheid na een hersenscan waarop met achteruitgang te zien op tv van is. Maar ook de triomf van na het rennen van van naar een halve marathon. We uit zien een pianiste een in vervoering achter haar naar piano, en angstig van na opname op tv in het naar verzorgingshuis. Deze documentaire wil ons op een een op tv andere manier naar dementie laten van kijken. naar Niet alléén naar de het ziekte die het de brein onomkeerbaar aantast, maar uit ook juist naar met de met mogelijkheden om de in ziekte draaglijker te maken op tv en betekenis te blijven naar geven aan het door door leven.

mei 2021
01-10-2018 16:00

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Documentaire waarin vijf dementerende mensen met hun familie worden gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met medewerkers van zorginstellingen, en interviews met de dementerende personen en hun fa...

24-09-2018 15:55

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. ...

Dementie en Dan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dementie en Dan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dementie en Dan bij Dementie en Dan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dementie en Dan. Heb je een uitzending van Dementie en Dan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dementie en Dan gemist

Uitzending gemist van Dementie en Dan? Hier kun je alle uitzendingen van Dementie en Dan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!