Programma gemist?

Documentaire een waarin vijf dementerende op mensen met hun naar familie worden uit gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken naar van betrokkenen met en artsen, ontmoetingen met uit medewerkers van door zorginstellingen, van en interviews met van de dementerende personen en hun in familie wordt een beeld het gezet waar ze in mee worstelen, van maar ook naar de tijdens mogelijkheden om van de uit ziekte draaglijker te maken en in betekenis met te blijven geven aan in het leven.

Ireen van door Ditshuyzen filmde met twee jaar lang van vijf mensen de met dementie en hun partner. de Haar ervaring op en vakmanschap wekken vertrouwen door waardoor we dichtbij kunnen van komen. tijdens We zien de onzekerheid na in de een hersenscan waarop achteruitgang te zien tijdens de is. Maar ook de triomf na de het uit rennen van een halve in marathon. We zien een uit een pianiste in vervoering achter haar op tv piano, en op angstig na opname in door het verzorgingshuis. Deze van documentaire wil ons op naar een andere op manier naar dementie laten op kijken. in Niet alléén naar de ziekte met die het brein tijdens onomkeerbaar het aantast, maar ook juist het naar de mogelijkheden om uit op tv de ziekte draaglijker te door maken en betekenis te van blijven op geven aan het uit leven.

mei 2020
01-10-2018 16:00

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Documentaire waarin vijf dementerende mensen met hun familie worden gevolgd. Aan de hand van groepsgesprekken van betrokkenen en artsen, ontmoetingen met medewerkers van zorginstellingen, en interviews met de dementerende personen en hun fa...

24-09-2018 15:55

Dementie en Dan

Dementie en Dan - Dementie en Dan

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. ...

Dementie en Dan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dementie en Dan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dementie en Dan bij Dementie en Dan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dementie en Dan. Heb je een uitzending van Dementie en Dan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dementie en Dan gemist

Uitzending gemist van Dementie en Dan? Hier kun je alle uitzendingen van Dementie en Dan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-10-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!