Programma gemist?

Eindelijk naar het slotspektakel de van deze serie. Het op hele dorp is verkleed op tv en ziet op tv eruit als de bevolking tijdens met de uit Tachtigjarige Oorlog, het met Watergeuzen en in Spanjaarden. Voor vijfhonderd man brood en van vis uit bij de historische maaltijd, de en van 's avonds het in grote toneelstuk op het naar sportveld. In de feesttent tijdens is het nog lang tijdens tijdens onrustig.

Mariska en naar Erwin zijn de trotse op tv ouders van op tv de jongetjes Denzell door en Lesley. Het ene in moment zijn door de broertjes nog de lekker aan het een spelen en uit op het andere op tv moment is Lesley het opeens verdwenen. op tv Waar is 'ie naar gebleven? Herman Barhorst doet uit mee aan het kampioenschap uit schapen scheren. Vorig jaar op heeft hij gewonnen, in dit jaar de weer? Zijn zoon de Jens door begint het ook al aardig uit te leren. De op tv motorclub van Oosterend tijdens komt het na een rit over het eiland van graag bij elkaar het in het illegale in een café van Onno. Waar op hebben die met mannen het over? En het decor op tv is af voor tijdens het historisch van theaterstuk van het vijfjaarlijkse naar dorpsfeest op Oosterend Present.

Elk met jaar organiseert in de feestcommissie de in Ronde van Oosterend, een wielerwedstrijd uit waar iedereen aan mee tijdens mag naar doen. Ook de op tv broertjes Denzell en Lesley staan met te de trappelen aan de start. de Jacob is 37 tijdens en heeft eindelijk op zijn eigen huis met gevonden, op steenworp op afstand van door zijn ouders. op tv Zijn moeder denkt heus naar wel dat hij op de eigen benen kan staan, de maar zeker in weten doet in ze het niet. door En de viskotter TX naar 29 komt thuis de na met vijf dagen vissen. Hoeveel uit heeft het harde werken door van de gebroeders uit Drijver het en hun bemanning opgeleverd? En naar Ewald komt in een kist vis halen op om te verkopen op uit op tv de markt voor het met verenigingsleven in met Oosterend.

Herman met Barhorst is een kleine naar boer, oude het stijl. Hij is vooral dol op op zijn schapen, het op tv maar die leveren bijna niks meer de op. met Hij melkt een ook nog een twintigtal koeien, maar in eigenlijk is dat een te weinig in om een rendabel bedrijf tijdens te hebben. Zoon uit Jens komt door net van de landbouwschool op tv en wil een de zaak wel naar overnemen, maar dan van moet een er wel wat veranderen. Postbode Rob tijdens komt het oorspronkelijk uit Sittard, helemaal aan tijdens het andere door einde van het van land. de Hoe vindt hij zijn weg op in het Waddeneiland? uit En naar we gaan repeteren voor tijdens het historisch uit theaterstuk, dat een keer in op tv de vijf jaar wordt uit opgevoerd en waar op tv tweehonderd dorpsbewoners het aan het meedoen. Lukt het het regisseur Aya de boel aan de in gang door te krijgen?

Co in en Bep Mechielsen vertellen vol met liefde over in de op adoptie van Jacob. Hij op tv is in met India op een vuilnisbelt te van vondeling gelegd. Jacob wil tijdens daar zelf eigenlijk door niets van weten, het hij voelt zich van op vooral Oosterender. En de grote de dag voor op Jan en Rianne tijdens is aangebroken. Riannes zonen geven tijdens hun het moeder aan met Jan. Erna houdt door een toespraak, met op een lach en het een traan. En 's avonds stroomt de de feestzaal op vol familie het en vrienden. op Henrike is drie jaar geleden uit naar Texel gekomen om in rust van te vinden en in om te uit bedenken wat ze verder wilde van met haar door leven. Dat is van gelukt. Ze schrijft naar nu een op tv boek over haar zoektocht. En op om van in haar levensonderhoud te voorzien werkt uit ze in een op met strandtent.

Het met is bijna zover. De trouwdag in van met Jan en Rianne het komt eraan. Ze op hebben de tuin op op orde op tv en de feestzaal in het dorpshuis met versierd. op Alles voor naar elkaar, alleen de openingsdans tijdens voor het feest op moet nog worden geoefend. Dorpsslager op Rob op Maas maakt zijn veelgeprezen grillworst. de van En ondertussen vertelt Rob waarom het op tv moeilijk is om op van als één van de van laatste winkeliers van in Oosterend het hoofd de boven water het te houden. Erna is vissersvrouw, naar trouwambtenaar een en fanatiek zwemmer. In naar weer en wind het trekt ze haar badjas aan, op rijdt met haar uit hond Zoutje naar het op de dijk en maakt haar naar dagelijkse door zwemtocht in de Waddenzee. Dj Mike in Brouwer met gaat op de bezoek bij zijn grote voorbeeld op tv Gerard Ekdom in op Hilversum. Zou Gerard op tv een in jingle voor Mike's lunchprogramma op radio tijdens Texel willen tijdens inspreken?

Corine heeft samen op met broer met Evert door een boerderij met 175 koeien. naar Ze zijn onlangs in begonnen met een van eigen zuivellijn. Corine laat op tv de eerste zelfgemaakte in door producten vandaag testen door van bekenden. Op de rommelmarkt tijdens van Den een Hoorn vindt ze op tv voor een uit prikkie de spullen die ze op tv nog nodig heeft van voor naar de zuivelwinkel. Opa Witte op tv rijdt in zijn tijdens blauwe autootje naar de heropening in van met het Luchtvaart- & een Oorlogsmuseum Texel. een Hij was één van de door oprichters van dit museum de en is op tv eregast. Is hij blij in met de op tv veranderingen in het tijdens museum? En uit Erwin Daalder is al op tv 29 jaar tijdens met passie vrijwilliger bij de de met KNRM. Elke maandagavond wordt met er geoefend. Vanavond tijdens moeten ze een naar omgeslagen catamaran uit veilig aan wal brengen. Dat het lijkt dan een leuk een spel, maar een Erwin weet het nog heel door goed hoe het tijdens was om de naar overleden passagiers van naar een verongelukt vliegtuig te in bergen.

Iedereen met in Oosterend kent opa Witte. naar Een een keer per week doet uit hij met met zijn blauwe autootje zijn boodschappen de bij in de Spar in Oosterend en de dat een hij dan z'n auto tijdens zo voor de tijdens deur zet, dat door er niemand meer de een straat in kan, van dat het neemt de rest dan voor in lief. We een varen vijf dagen mee een met een het Texelse kotter, de op TX29. een En het wordt naar slecht weer. De naar broers Drijver vertellen hoe van gevaarlijk het werk soms op is. op tv En het dodelijke op tv ongeluk dat ze de jaren geleden meemaakten, raakt tijdens hen nog steeds. Eens op tv in de vijf jaar het is het er een groot dorpsfeest in met Oosterend. Voor het tijdens historisch naar toneelstuk moeten maar liefst op tv tweehonderd kostuums worden genaaid in en een levensgroot op decor gebouwd. En van een dat is een naar hele gezellige bedoening.

Vroeger leefde uit Oosterend van de op tv landbouw op tv en de visserij, maar die tijd de is op tv voorbij. De meeste mensen in verdienen hun brood aan uit het het toerisme. Edgar door runt een havenwinkel met fietsverhuur in tijdens in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren op tv aanmeren. Jan op tv en Rianne praten over de hun voorgenomen op huwelijk met Erna het Drijver, de vrouw het van één tijdens van de vissers en van Bijzonder van Ambtenaar van de Burgerlijke in Stand, die hen gaat uit trouwen. Er is bijzondere op tv aandacht de voor de vaders van het een door bruidspaar; de een uit is al overleden en de door ander op tv is ernstig ziek. naar Lisanne, de vrouw van Bram uit Boon, gaat naar een het graf van haar van overleden tijdens schoonvader, waar met nog geen steen door op ligt. Bram gaat niet mee. een En de ondertussen zijn Pieta van en Els tijdens op de Dappermarkt op in Amsterdam, om kilometers op tv stof in te slaan tijdens voor de een kostuums van het op tv theaterstuk. En naar dat moet op een in koopje. Straks loopt het op tv hele dorp in in zelfgenaaide kleren de uit de tijd van in de Tachtigjarige Oorlog, een de een 16e eeuw.

Mike Brouwer het is 26 op tv en werkt bij een naar hoveniersbedrijf uit op Texel. Maar eigenlijk is hij van dj met Mike 'Jagger', de elke zaterdag te een horen op Radio Texel met een in eigen van lunchprogramma. Daar doet hij het in een liefst z'n grote voorbeeld na, het Gerard Ekdom. Bram Boon met heeft vrouw op tv en kind op en een eigen met loonwerkersbedrijf, maar een is niet zonder zorgen. op Na het de overlijden van zijn vader bleek het de op tv zaak een enorme belastingschuld te in hebben, en pas tijdens sinds kort is met alles tijdens afbetaald en 'werkt hij voor naar zichzelf'. Aya, de op tv regisseur tijdens van het toneelstuk, zei vijf van jaar geleden uit dat ze het door nooit meer ging doen. uit Maar nu het is ze toch uit weer vol enthousiasme van begonnen aan de uit repetitie voor het historische theaterspel van in waaraan ruim tweehonderd mensen een meedoen.

Jan en Rianne door gaan trouwen. Allebei een hebben ze een met de eerder huwelijk achter de het rug en Rianne een heeft al een drie grote zonen. uit Jan ruimt de tuin op, waar op van ze de ceremonie zullen houden. naar Rianne gaat naar in 'de overkant' op zoek het naar een het trouwjurk. in Dat moet zeker geen op witte zijn, met maar wat dan wel? met Bram Boon heeft op tv een eigen met loonwerkersbedrijf. Hij wordt door sommige dorpsbewoners in gezien een als een beetje naar een bijzondere man, die erg op op zichzelf met is. op Hij verloor al op vroeg zijn vader en nam het de bedrijf op over. Dat tijdens is inmiddels tien jaar geleden, met maar hij mist zijn op vader nog met elke dag. Slagerij Maas door is beroemd om tijdens de grillworst met die in slager Rob zelf met maakt. Hij heeft veel plezier de in naar z'n werk, maar in het is buffelen om het met hoofd boven van water te houden. van En er is de geen opvolger te vinden. naar Zo verdwijnt één van van de laatste uit zelfstandige middenstanders uit tijdens het tijdens dorp.

De in docuserie Typisch..! gaat het voor een nieuwe met reeks naar Texel. in Drie weken lang volgen de in camera's in het leven van met de inwoners van Oosterend, een het klein dorp het aan de Waddenkant van met een het eiland, waar van alles draait om het klinkende van motto: naar "Je redt jezelf en op je helpt tijdens een ander". Vroeger leefde Oosterend van tijdens de landbouw en het de visserij, maar het ook op Texel ligt door de landbouw onder uit het vuur en er zijn nog maar uit een uit paar families die uit kunnen leven van de op vis. op Inmiddels verdienen de meeste mensen op hun brood in het op toerisme. in Aan de hand van intieme op portretten schetst het het progamma het een beeld van in de kleine en soms een grote veranderingen waar de door inwoners van het uit dorp, in dat aan de vooravond van uit het tradionele in vijfjaarlijkse dorpsfeest naar staat, mee te met maken krijgen. naar Typisch Oosterend - door Texel is vanaf vanavond drie weken de lang iedere het maandag tot en met op tv donderdag op rond 19:20 uur te zien naar op naar NPO 2. uit Twaalf afleveringen lang kijken we mee naar in het dorp naar waar het verenigingsleven op tv bloeit en naar de saamhorigheid van groot is. uit We maken kennis met een Erna, die de iedere maandag haar het man Marco uitzwaait als hij op weer voor in een week naar de zee vertrekt om te het vissen. De vraag is de echter uit hoe lang ze dit het nog tijdens kan blijven doen nu op blijkt dat er er in niemand om naar het vissersbedrijf, dat al van 400 jaar bestaat, een over op te nemen. Zelf de traint ze voor een de grote oversteek naar in Den Helder. Haalt een ze de overkant? De een jonge tijdens Corine heeft een de modern boerenbedrijf en begint in deze zomer haar eigen zuivellijn. naar door Zet de Texelse horeca haar de yoghurt op een het buffet, de of is er helemaal geen bestaansrecht met op tv meer voor het bedrijf nu de door landbouw in zwaar door met weer zit? En wat van moet kampioen schapen scheren Herman door door nu de schapenwol een zo weinig opbrengt? Is er straks tijdens nog door wel een bedrijf voor uit zijn zoon op om over te de nemen?

februari 2019
11-10-2018 19:20

Oosterend Present

Typisch Oosterend - Texel - Oosterend Present

Eindelijk het slotspektakel van deze serie. Het hele dorp is verkleed en ziet eruit als de bevolking tijdens de Tachtigjarige Oorlog, met Watergeuzen en Spanjaarden. Voor vijfhonderd man brood en vis bij de historische maaltijd, en 's avond...

10-10-2018 19:20

Het is een bijzonder kind

Typisch Oosterend - Texel - Het is een bijzonder kind

Mariska en Erwin zijn de trotse ouders van de jongetjes Denzell en Lesley. Het ene moment zijn de broertjes nog lekker aan het spelen en op het andere moment is Lesley opeens verdwenen. Waar is 'ie gebleven? Herman Barhorst doet mee aan het...

09-10-2018 19:20

De Ronde van Oosterend

Typisch Oosterend - Texel - De Ronde van Oosterend

Elk jaar organiseert de feestcommissie de Ronde van Oosterend, een wielerwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Ook de broertjes Denzell en Lesley staan te trappelen aan de start. Jacob is 37 en heeft eindelijk zijn eigen huis gevonden, ...

08-10-2018 19:20

Vader en zoon

Typisch Oosterend - Texel - Vader en zoon

Herman Barhorst is een kleine boer, oude stijl. Hij is vooral dol op zijn schapen, maar die leveren bijna niks meer op. Hij melkt ook nog een twintigtal koeien, maar eigenlijk is dat te weinig om een rendabel bedrijf te hebben. Zoon Jens ko...

04-10-2018 19:15

Liefde

Typisch Oosterend - Texel - Liefde

Co en Bep Mechielsen vertellen vol liefde over de adoptie van Jacob. Hij is in India op een vuilnisbelt te vondeling gelegd. Jacob wil daar zelf eigenlijk niets van weten, hij voelt zich vooral Oosterender. En de grote dag voor Jan en Riann...

03-10-2018 19:15

Zee

Typisch Oosterend - Texel - Zee

Het is bijna zover. De trouwdag van Jan en Rianne komt eraan. Ze hebben de tuin op orde en de feestzaal in het dorpshuis versierd. Alles voor elkaar, alleen de openingsdans voor het feest moet nog worden geoefend. Dorpsslager Rob Maas maakt...

02-10-2018 19:20

Vrijwilliger

Typisch Oosterend - Texel - Vrijwilliger

Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste zelfgemaakte producten vandaag testen door bekenden. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een...

01-10-2018 19:15

Verdriet

Typisch Oosterend - Texel - Verdriet

Iedereen in Oosterend kent opa Witte. Een keer per week doet hij met zijn blauwe autootje zijn boodschappen bij de Spar in Oosterend en dat hij dan z'n auto zo voor de deur zet, dat er niemand meer de straat in kan, dat neemt de rest dan vo...

27-09-2018 19:20

Toerisme

Typisch Oosterend - Texel - Toerisme

Vroeger leefde Oosterend van de landbouw en de visserij, maar die tijd is voorbij. De meeste mensen verdienen hun brood aan het toerisme. Edgar runt een havenwinkel met fietsverhuur in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren aanmeren...

26-09-2018 19:15

Theater

Typisch Oosterend - Texel - Theater

Mike Brouwer is 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf op Texel. Maar eigenlijk is hij dj Mike 'Jagger', elke zaterdag te horen op Radio Texel met een eigen lunchprogramma. Daar doet hij het liefst z'n grote voorbeeld na, Gerard Ekdom. Bram B...

25-09-2018 19:20

Rouw

Typisch Oosterend - Texel - Rouw

Jan en Rianne gaan trouwen. Allebei hebben ze een eerder huwelijk achter de rug en Rianne heeft al drie grote zonen. Jan ruimt de tuin op, waar ze de ceremonie zullen houden. Rianne gaat naar 'de overkant' op zoek naar een trouwjurk. Dat mo...

24-09-2018 19:20

Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

Typisch Oosterend - Texel - Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

De docuserie Typisch..! gaat voor een nieuwe reeks naar Texel. Drie weken lang volgen de camera's het leven van de inwoners van Oosterend, een klein dorp aan de Waddenkant van het eiland, waar alles draait om het klinkende motto: "Je redt j...

Typisch Oosterend - Texel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Oosterend - Texel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Oosterend - Texel bij Typisch Oosterend - Texel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Oosterend - Texel. Heb je een uitzending van Typisch Oosterend - Texel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Oosterend - Texel gemist

Uitzending gemist van Typisch Oosterend - Texel? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Oosterend - Texel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord