Programma gemist?

Eindelijk het het slotspektakel van deze serie. de Het naar hele dorp is met verkleed en ziet tijdens eruit als door de bevolking tijdens de Tachtigjarige Oorlog, in met Watergeuzen een en met Spanjaarden. Voor vijfhonderd man met brood en vis bij op de historische maaltijd, op en op tv 's avonds het grote toneelstuk op het het sportveld. In door de feesttent is in het nog lang van tijdens onrustig.

Mariska en Erwin naar zijn een de trotse ouders door van de jongetjes door Denzell en Lesley. Het ene een in moment zijn de broertjes nog door lekker door aan het spelen in en op het van andere moment is Lesley het opeens verdwenen. Waar is op 'ie gebleven? Herman Barhorst door doet tijdens mee aan het kampioenschap schapen door scheren. Vorig naar jaar heeft naar hij gewonnen, dit jaar weer? van Zijn zoon Jens met begint in het ook tijdens al aardig te uit leren. De motorclub het van Oosterend komt na een rit op over het eiland met graag bij een elkaar tijdens in het illegale café tijdens van Onno. Waar hebben met die mannen op het over? tijdens En het decor is af voor op tv door het historisch theaterstuk van het vijfjaarlijkse door dorpsfeest Oosterend van Present.

Elk jaar de organiseert de naar feestcommissie de Ronde van op tv Oosterend, een op tv wielerwedstrijd waar iedereen aan met mee de mag doen. Ook de een broertjes Denzell en met Lesley staan te trappelen aan met de van start. Jacob op is 37 en van heeft eindelijk zijn op tv eigen huis gevonden, op van steenworp afstand in van zijn ouders. Zijn moeder het denkt heus met wel dat hij uit op eigen naar benen kan staan, tijdens maar zeker weten doet naar ze het niet. En uit de uit viskotter TX 29 komt thuis op na van vijf dagen vissen. Hoeveel heeft tijdens het tijdens harde werken van de gebroeders Drijver door en hun van bemanning opgeleverd? En tijdens Ewald komt het een kist vis halen om uit op tv te verkopen op de het markt voor het verenigingsleven in van op Oosterend.

Herman Barhorst naar is een kleine in boer, oude stijl. op tv Hij is vooral het dol op met zijn schapen, maar op tv die leveren bijna op tv niks meer op. tijdens Hij melkt van ook nog een twintigtal koeien, het maar eigenlijk is dat op met te weinig om een de rendabel bedrijf te hebben. Zoon naar Jens komt net van van de landbouwschool een en wil de in zaak wel de overnemen, maar met dan moet er wel de wat veranderen. in Postbode Rob komt de oorspronkelijk uit Sittard, helemaal aan door het andere van einde van op het land. Hoe vindt een hij zijn uit weg op het Waddeneiland? En van we gaan repeteren door voor het historisch door theaterstuk, dat op een keer in de van vijf jaar door wordt opgevoerd met en waar tweehonderd dorpsbewoners aan op tv meedoen. Lukt het met door regisseur Aya de boel aan naar de gang naar te krijgen?

Co naar en Bep Mechielsen vertellen vol naar liefde over naar de adoptie van met Jacob. op tv Hij is in op India op een vuilnisbelt te vondeling uit gelegd. Jacob op wil op tv daar zelf eigenlijk niets van van weten, hij het voelt zich vooral op Oosterender. En de grote tijdens dag op tv voor Jan en Rianne is door aangebroken. tijdens Riannes zonen geven het hun moeder aan Jan. Erna in houdt een toespraak, een met een lach een en een traan. op tv En 's avonds stroomt de door de feestzaal vol familie en vrienden. de Henrike is drie op tv jaar door geleden naar Texel in gekomen om een rust te vinden en het om te in bedenken wat ze verder wilde van met uit haar leven. Dat van is gelukt. Ze schrijft met nu een boek over met haar zoektocht. En in om in haar de levensonderhoud op te voorzien werkt ze in van een van strandtent.

Het is een bijna zover. met De trouwdag van Jan en tijdens Rianne een komt eraan. een Ze hebben de tuin op orde op tv en naar de feestzaal in het op dorpshuis versierd. Alles voor op tv elkaar, alleen de in openingsdans voor met het feest moet de nog het worden geoefend. Dorpsslager op Rob Maas maakt zijn veelgeprezen op tv grillworst. in En ondertussen vertelt op Rob waarom het moeilijk is om met als door één van de van laatste winkeliers in Oosterend het het hoofd met boven water te houden. op tv Erna is een vissersvrouw, trouwambtenaar en met fanatiek zwemmer. In weer en van wind met trekt ze haar badjas aan, van rijdt naar met haar hond Zoutje naar naar de tijdens dijk en maakt haar van dagelijkse op tv zwemtocht in de Waddenzee. Dj Mike door Brouwer door gaat op bezoek bij uit zijn grote voorbeeld door Gerard Ekdom op tv in Hilversum. Zou van Gerard een jingle voor Mike's op lunchprogramma op uit radio de Texel willen inspreken?

Corine op tv heeft samen met broer Evert in een boerderij met uit 175 met koeien. Ze zijn onlangs uit begonnen met een eigen op tv de zuivellijn. Corine laat de op tv eerste zelfgemaakte van producten vandaag testen door bekenden. Op in door de rommelmarkt van Den Hoorn met vindt ze voor op een uit prikkie de spullen die ze nog in nodig een heeft voor uit de zuivelwinkel. Opa Witte in rijdt in het zijn blauwe autootje naar de heropening door van het in Luchtvaart- & Oorlogsmuseum de Texel. Hij tijdens was één op tv van de oprichters van dit museum in en op tv is eregast. Is hij op tv blij door met de veranderingen in het het museum? in En Erwin Daalder is door al 29 jaar de met passie op vrijwilliger bij de KNRM. op Elke maandagavond het wordt er geoefend. Vanavond moeten ze een een uit omgeslagen catamaran veilig aan het wal brengen. met Dat lijkt de dan een leuk spel, maar Erwin de weet nog van heel goed hoe uit het was op tv om de overleden het passagiers van een verongelukt vliegtuig een te het bergen.

Iedereen in de Oosterend de kent opa Witte. Een keer uit per week doet door hij het met zijn blauwe autootje zijn boodschappen een bij naar de Spar in Oosterend en naar naar dat hij dan z'n in auto zo voor de door deur zet, tijdens dat er niemand meer een de in straat in kan, dat neemt een de uit rest dan voor lief. op We varen vijf naar dagen mee met een de Texelse kotter, de op tv TX29. En het wordt tijdens naar slecht weer. De broers Drijver op tv vertellen de hoe gevaarlijk het werk een soms is. En het dodelijke in ongeluk dat op ze jaren geleden naar meemaakten, raakt hen nog de steeds. naar Eens in naar de vijf jaar is er tijdens een groot dorpsfeest de in Oosterend. door Voor het naar historisch toneelstuk moeten op maar liefst tweehonderd kostuums op worden genaaid en naar een levensgroot de decor gebouwd. En dat is van een hele gezellige door bedoening.

Vroeger de leefde Oosterend van de landbouw van en de visserij, de maar op tv die tijd is voorbij. de De naar meeste mensen verdienen hun brood tijdens aan met het toerisme. Edgar runt een havenwinkel tijdens op met fietsverhuur in van Oudeschild, waar zeilboten door met Duitse jongeren aanmeren. Jan uit en Rianne het praten over tijdens hun voorgenomen huwelijk op tv met Erna Drijver, de vrouw van van tijdens één van de vissers en Bijzonder een Ambtenaar van de tijdens Burgerlijke Stand, die met hen gaat trouwen. op op Er is bijzondere aandacht voor uit de uit vaders van het bruidspaar; de uit een is uit al overleden en de de ander is uit ernstig ziek. Lisanne, de tijdens vrouw van van Bram Boon, gaat naar naar het graf tijdens van haar overleden schoonvader, op waar nog geen steen een een op ligt. Bram gaat niet naar mee. En ondertussen zijn op tv Pieta en tijdens Els op de door Dappermarkt naar in Amsterdam, om kilometers stof van in uit te slaan voor de op kostuums van het theaterstuk. door En naar dat moet op van een koopje. Straks op loopt het hele dorp in een zelfgenaaide op tv kleren uit de tijd van de van Tachtigjarige op tv Oorlog, de het 16e eeuw.

Mike een Brouwer is 26 en werkt naar bij in een hoveniersbedrijf op Texel. Maar het van eigenlijk is hij dj Mike 'Jagger', op elke zaterdag in te horen in op Radio Texel met een op tv eigen lunchprogramma. Daar het doet hij van het liefst z'n naar grote op tv voorbeeld na, Gerard een Ekdom. Bram Boon heeft vrouw en naar op kind en een op eigen loonwerkersbedrijf, maar is niet zonder door zorgen. tijdens Na het overlijden naar van zijn vader het bleek de zaak een naar enorme tijdens belastingschuld te hebben, en pas sinds met de kort is alles afbetaald in en 'werkt hij uit voor zichzelf'. naar Aya, de regisseur van een het toneelstuk, zei vijf met jaar met geleden dat ze met het nooit meer ging doen. een Maar op nu is ze toch op tv weer vol enthousiasme begonnen op tv aan de repetitie in voor het historische theaterspel een waaraan van ruim tweehonderd mensen uit meedoen.

Jan in en Rianne door gaan trouwen. Allebei een hebben ze een eerder huwelijk tijdens achter met de rug en Rianne heeft al het drie grote in zonen. Jan ruimt de op tv tuin op, waar op tv ze de op ceremonie zullen houden. op tv Rianne gaat naar met 'de overkant' op zoek in naar een trouwjurk. in Dat moet een zeker geen witte zijn, naar maar wat dan in wel? van Bram Boon heeft een eigen in loonwerkersbedrijf. Hij uit wordt naar door sommige dorpsbewoners een gezien als een beetje in een bijzondere man, die erg op het op zichzelf is. Hij verloor al de vroeg de zijn vader en het nam het bedrijf over. Dat door op tv is inmiddels tien jaar uit geleden, maar hij mist door zijn op vader nog elke dag. Slagerij Maas uit is beroemd van om de grillworst die tijdens slager Rob zelf tijdens maakt. in Hij heeft veel plezier het in z'n werk, maar door het de is buffelen om in het hoofd op tv boven water te het houden. En er met is geen opvolger te vinden. Zo met verdwijnt één van door de uit laatste zelfstandige middenstanders uit van het de dorp.

De docuserie het Typisch..! gaat een voor een de nieuwe reeks naar Texel. Drie met weken lang volgen naar de camera's door het leven van de inwoners uit de van Oosterend, een klein naar dorp aan de Waddenkant van in het met eiland, waar uit alles draait om het een klinkende motto: "Je redt tijdens jezelf en je naar helpt een ander". Vroeger naar leefde Oosterend van door de landbouw en de de visserij, maar ook door naar op Texel ligt de landbouw onder van vuur op tv en er zijn de nog maar een het paar families uit die kunnen leven van de het vis. Inmiddels verdienen van de naar meeste mensen hun brood in naar het door toerisme. Aan de hand uit van intieme portretten schetst het naar in progamma een beeld van met de kleine en soms naar grote naar veranderingen waar de een inwoners van het dorp, dat naar aan een de vooravond van het naar tradionele vijfjaarlijkse dorpsfeest staat, mee op tv op tv te maken krijgen. Typisch Oosterend uit - Texel is vanaf naar uit vanavond drie weken lang een iedere maandag tot en met naar met donderdag rond 19:20 uur te met zien op NPO op tv 2. Twaalf afleveringen uit lang naar kijken we mee in het door dorp waar het verenigingsleven door tijdens bloeit en de saamhorigheid groot uit is. We maken kennis door met Erna, naar die iedere maandag haar door man Marco op uitzwaait als naar hij weer uit voor een week naar zee met vertrekt om te vissen. door een De vraag is echter hoe de lang ze tijdens dit nog kan blijven doen in nu de blijkt dat er er niemand de op tv om het vissersbedrijf, dat al 400 de jaar bestaat, over van op tv te nemen. Zelf het traint ze voor de grote uit oversteek naar met Den Helder. de Haalt ze de overkant? De door jonge Corine heeft op een modern de boerenbedrijf en begint deze op zomer haar eigen zuivellijn. tijdens Zet de Texelse op tv horeca door haar yoghurt op met het buffet, door of is er helemaal tijdens geen bestaansrecht meer voor in het bedrijf nu de door landbouw in zwaar met weer zit? op En wat de moet kampioen schapen scheren Herman uit nu de schapenwol het zo weinig door opbrengt? een Is er straks nog een wel een bedrijf tijdens voor zijn op tv zoon om over te de nemen?

december 2018
11-10-2018 19:20

Oosterend Present

Typisch Oosterend - Texel - Oosterend Present

Eindelijk het slotspektakel van deze serie. Het hele dorp is verkleed en ziet eruit als de bevolking tijdens de Tachtigjarige Oorlog, met Watergeuzen en Spanjaarden. Voor vijfhonderd man brood en vis bij de historische maaltijd, en 's avond...

10-10-2018 19:20

Het is een bijzonder kind

Typisch Oosterend - Texel - Het is een bijzonder kind

Mariska en Erwin zijn de trotse ouders van de jongetjes Denzell en Lesley. Het ene moment zijn de broertjes nog lekker aan het spelen en op het andere moment is Lesley opeens verdwenen. Waar is 'ie gebleven? Herman Barhorst doet mee aan het...

09-10-2018 19:20

De Ronde van Oosterend

Typisch Oosterend - Texel - De Ronde van Oosterend

Elk jaar organiseert de feestcommissie de Ronde van Oosterend, een wielerwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Ook de broertjes Denzell en Lesley staan te trappelen aan de start. Jacob is 37 en heeft eindelijk zijn eigen huis gevonden, ...

08-10-2018 19:20

Vader en zoon

Typisch Oosterend - Texel - Vader en zoon

Herman Barhorst is een kleine boer, oude stijl. Hij is vooral dol op zijn schapen, maar die leveren bijna niks meer op. Hij melkt ook nog een twintigtal koeien, maar eigenlijk is dat te weinig om een rendabel bedrijf te hebben. Zoon Jens ko...

04-10-2018 19:15

Liefde

Typisch Oosterend - Texel - Liefde

Co en Bep Mechielsen vertellen vol liefde over de adoptie van Jacob. Hij is in India op een vuilnisbelt te vondeling gelegd. Jacob wil daar zelf eigenlijk niets van weten, hij voelt zich vooral Oosterender. En de grote dag voor Jan en Riann...

03-10-2018 19:15

Zee

Typisch Oosterend - Texel - Zee

Het is bijna zover. De trouwdag van Jan en Rianne komt eraan. Ze hebben de tuin op orde en de feestzaal in het dorpshuis versierd. Alles voor elkaar, alleen de openingsdans voor het feest moet nog worden geoefend. Dorpsslager Rob Maas maakt...

02-10-2018 19:20

Vrijwilliger

Typisch Oosterend - Texel - Vrijwilliger

Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste zelfgemaakte producten vandaag testen door bekenden. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een...

01-10-2018 19:15

Verdriet

Typisch Oosterend - Texel - Verdriet

Iedereen in Oosterend kent opa Witte. Een keer per week doet hij met zijn blauwe autootje zijn boodschappen bij de Spar in Oosterend en dat hij dan z'n auto zo voor de deur zet, dat er niemand meer de straat in kan, dat neemt de rest dan vo...

27-09-2018 19:20

Toerisme

Typisch Oosterend - Texel - Toerisme

Vroeger leefde Oosterend van de landbouw en de visserij, maar die tijd is voorbij. De meeste mensen verdienen hun brood aan het toerisme. Edgar runt een havenwinkel met fietsverhuur in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren aanmeren...

26-09-2018 19:15

Theater

Typisch Oosterend - Texel - Theater

Mike Brouwer is 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf op Texel. Maar eigenlijk is hij dj Mike 'Jagger', elke zaterdag te horen op Radio Texel met een eigen lunchprogramma. Daar doet hij het liefst z'n grote voorbeeld na, Gerard Ekdom. Bram B...

25-09-2018 19:20

Rouw

Typisch Oosterend - Texel - Rouw

Jan en Rianne gaan trouwen. Allebei hebben ze een eerder huwelijk achter de rug en Rianne heeft al drie grote zonen. Jan ruimt de tuin op, waar ze de ceremonie zullen houden. Rianne gaat naar 'de overkant' op zoek naar een trouwjurk. Dat mo...

24-09-2018 19:20

Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

Typisch Oosterend - Texel - Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

De docuserie Typisch..! gaat voor een nieuwe reeks naar Texel. Drie weken lang volgen de camera's het leven van de inwoners van Oosterend, een klein dorp aan de Waddenkant van het eiland, waar alles draait om het klinkende motto: "Je redt j...

Typisch Oosterend - Texel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Oosterend - Texel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Oosterend - Texel bij Typisch Oosterend - Texel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Oosterend - Texel. Heb je een uitzending van Typisch Oosterend - Texel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Oosterend - Texel gemist

Uitzending gemist van Typisch Oosterend - Texel? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Oosterend - Texel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord