Programma gemist?

Eindelijk het in slotspektakel uit van deze serie. op tv Het hele dorp met is verkleed en het ziet eruit als de door bevolking tijdens de Tachtigjarige op Oorlog, met Watergeuzen en het Spanjaarden. van Voor vijfhonderd man brood en van vis tijdens bij de in historische maaltijd, en 's op avonds het grote toneelstuk op tv op het een sportveld. In de feesttent een is op het nog lang met onrustig.

Mariska en Erwin op zijn de trotse met ouders van in de jongetjes Denzell op tv en Lesley. Het de ene moment zijn de het met broertjes nog lekker op tv aan het spelen en op het door andere moment is door een Lesley opeens verdwenen. Waar is 'ie van gebleven? Herman het Barhorst naar doet mee aan het het kampioenschap schapen scheren. Vorig de jaar heeft hij een gewonnen, dit in jaar weer? Zijn zoon Jens op tv begint het tijdens ook al het aardig te leren. De uit motorclub van Oosterend komt naar na een rit de over door het eiland graag in bij elkaar van in het illegale café van Onno. in op Waar hebben die mannen van het over? En uit het decor is af voor het het historisch theaterstuk de naar van het vijfjaarlijkse dorpsfeest Oosterend de Present.

Elk op jaar organiseert de feestcommissie de de Ronde van tijdens Oosterend, een wielerwedstrijd waar de uit iedereen aan mee mag naar doen. Ook uit de broertjes Denzell en Lesley staan een te trappelen aan in de start. Jacob met is een 37 en heeft eindelijk op tv zijn eigen huis gevonden, een in op steenworp afstand van zijn op tv ouders. Zijn moeder denkt een heus het wel dat hij op tv op eigen benen kan de staan, maar met zeker weten doet tijdens ze het niet. naar En de uit viskotter TX 29 komt thuis in na tijdens vijf dagen vissen. Hoeveel heeft het naar harde werken van van op de gebroeders Drijver en hun bemanning in opgeleverd? En met Ewald komt het een kist van vis halen om te verkopen een op de door markt voor het verenigingsleven in op tv uit Oosterend.

Herman naar Barhorst is een kleine de boer, oude stijl. van Hij is in vooral dol een op zijn schapen, door maar die leveren bijna door niks meer op. in Hij melkt de ook nog een twintigtal koeien, naar maar eigenlijk is de dat te weinig naar om een rendabel door bedrijf te hebben. Zoon tijdens tijdens Jens komt net uit van de landbouwschool en met wil de zaak wel overnemen, uit maar dan tijdens moet er wel wat door de veranderen. Postbode Rob komt oorspronkelijk uit in Sittard, helemaal een aan het andere in einde een van het land. met Hoe vindt hij zijn weg het op het Waddeneiland? naar En we gaan repeteren een uit voor het historisch naar theaterstuk, dat een keer in de tijdens met vijf jaar wordt opgevoerd en waar door tweehonderd dorpsbewoners op aan het meedoen. Lukt het regisseur in Aya de boel aan van de het gang te krijgen?

Co en Bep een Mechielsen vertellen naar vol liefde met over de adoptie van Jacob. het met Hij is in uit India op een vuilnisbelt te vondeling op gelegd. Jacob wil op daar zelf eigenlijk op tv naar niets van weten, hij voelt zich uit vooral tijdens Oosterender. En door de grote dag op tv voor Jan en een Rianne is aangebroken. Riannes uit zonen geven hun moeder met aan Jan. Erna houdt een van een toespraak, met tijdens een lach en de een traan. En 's avonds stroomt het de tijdens feestzaal vol op tv familie en vrienden. Henrike is drie uit jaar op geleden naar Texel door gekomen om rust van te vinden en het om te bedenken wat van ze de verder wilde met haar een leven. Dat is van gelukt. Ze schrijft in nu een boek over naar haar zoektocht. En om in in haar tijdens levensonderhoud een te voorzien werkt ze in een op uit strandtent.

Het op is bijna van zover. De trouwdag van Jan en van uit Rianne komt eraan. Ze hebben de op tv tuin de op orde in en de feestzaal door in het dorpshuis versierd. op tv Alles voor elkaar, de alleen de een openingsdans voor het feest op tv moet nog worden geoefend. uit Dorpsslager Rob Maas de maakt zijn veelgeprezen door grillworst. En met ondertussen vertelt met Rob waarom het moeilijk naar is om als uit één van het de laatste winkeliers tijdens in Oosterend het het hoofd boven water te houden. Erna een is uit vissersvrouw, trouwambtenaar en fanatiek de zwemmer. In weer en het wind door trekt ze op tv haar badjas aan, op rijdt met haar op hond Zoutje naar de op tv dijk en maakt een haar dagelijkse met zwemtocht in de Waddenzee. naar Dj Mike Brouwer de gaat op bezoek bij op tv zijn grote op voorbeeld Gerard Ekdom in Hilversum. door Zou Gerard naar een jingle op voor Mike's een lunchprogramma op radio Texel uit willen inspreken?

Corine met heeft samen met de broer Evert een boerderij door met 175 koeien. Ze op tv zijn onlangs op begonnen tijdens met een eigen zuivellijn. Corine laat van op tv de eerste zelfgemaakte producten van vandaag testen door bekenden. tijdens Op de rommelmarkt van op Den Hoorn in vindt ze de voor een prikkie op tv de spullen die tijdens ze nog nodig heeft voor met de op zuivelwinkel. Opa door Witte rijdt in zijn blauwe een autootje naar de op tv heropening van op tv het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum naar Texel. Hij was het één van door de oprichters van dit museum uit en is eregast. uit tijdens Is hij blij met de een veranderingen in op tv het museum? En de Erwin Daalder is op tv al 29 het jaar met passie vrijwilliger op tv bij de KNRM. Elke naar maandagavond tijdens wordt er geoefend. Vanavond met moeten ze een van omgeslagen catamaran veilig aan wal de brengen. de Dat lijkt dan van een leuk spel, maar Erwin een de weet nog heel goed een hoe het was op tv om de overleden passagiers van met een verongelukt vliegtuig naar te een bergen.

Iedereen in Oosterend naar met kent opa Witte. Een keer het per week tijdens doet hij met uit zijn blauwe autootje uit zijn boodschappen bij de Spar door in in Oosterend en met dat hij dan z'n tijdens auto zo voor de naar deur zet, in dat er niemand meer de de straat in uit kan, dat op tv neemt de naar rest dan voor lief. We naar varen vijf dagen van mee met een op tv Texelse kotter, op de TX29. En het uit wordt slecht de weer. De op broers Drijver vertellen hoe gevaarlijk naar het werk soms de is. En het van dodelijke ongeluk dat naar ze jaren geleden naar meemaakten, de raakt hen nog met steeds. Eens in de vijf jaar met met is er een groot tijdens dorpsfeest in Oosterend. Voor op het historisch uit toneelstuk moeten door maar liefst tweehonderd kostuums worden genaaid met een en een levensgroot decor door gebouwd. En dat op is een hele tijdens gezellige bedoening.

Vroeger op leefde Oosterend in van de landbouw door en de visserij, maar die het tijd is voorbij. De tijdens naar meeste mensen verdienen hun tijdens brood aan het toerisme. Edgar tijdens runt een havenwinkel door met met fietsverhuur in met Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren tijdens aanmeren. in Jan en Rianne praten over met hun voorgenomen huwelijk met met uit Erna Drijver, de vrouw van van de één van de de vissers en Bijzonder Ambtenaar uit van de Burgerlijke Stand, die van hen het gaat trouwen. Er in is bijzondere aandacht van voor de vaders met van het bruidspaar; de de een is met al overleden en van de ander op tv is ernstig ziek. Lisanne, de een vrouw naar van Bram Boon, gaat van naar het graf van een haar overleden schoonvader, waar het nog geen naar steen op ligt. Bram de gaat niet mee. op tv En in ondertussen zijn Pieta en naar Els op de Dappermarkt van in Amsterdam, van om kilometers met stof in te slaan een voor de met kostuums van het theaterstuk. op tv En dat moet uit op een koopje. op Straks loopt van het hele een dorp in zelfgenaaide kleren uit tijdens de tijd van de met Tachtigjarige Oorlog, de in 16e tijdens eeuw.

Mike Brouwer is op op tv 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf het naar op Texel. Maar eigenlijk is een hij van dj Mike 'Jagger', elke op zaterdag te horen op met Radio Texel met uit een eigen lunchprogramma. het Daar doet hij met het liefst z'n grote door een voorbeeld na, Gerard Ekdom. tijdens Bram Boon heeft door vrouw en kind en tijdens een eigen in loonwerkersbedrijf, maar naar is niet zonder zorgen. Na uit het overlijden van op zijn vader bleek van de zaak een uit enorme belastingschuld te met hebben, en pas de sinds van kort is alles afbetaald en uit 'werkt hij uit voor zichzelf'. door Aya, de regisseur van het van toneelstuk, het zei vijf jaar geleden dat ze tijdens op het nooit meer ging doen. Maar het naar nu is ze het toch weer vol enthousiasme begonnen aan op tv de tijdens repetitie voor het historische theaterspel de waaraan ruim tweehonderd van uit mensen meedoen.

Jan en Rianne naar gaan van trouwen. Allebei hebben ze een op op eerder huwelijk achter de rug uit en Rianne heeft al de drie grote van zonen. Jan ruimt de het tuin op op, waar ze uit de ceremonie zullen houden. Rianne door gaat naar 'de op tv het overkant' op zoek het naar een trouwjurk. een Dat moet zeker geen door witte zijn, maar naar wat dan wel? Bram naar Boon heeft een eigen door loonwerkersbedrijf. naar Hij wordt door sommige uit dorpsbewoners gezien op tv als een beetje een bijzondere in een man, die erg op zichzelf in is. uit Hij verloor al vroeg op tv zijn vader op en nam het uit bedrijf over. Dat is een inmiddels tien tijdens jaar geleden, maar hij mist zijn een vader nog naar elke dag. Slagerij Maas op tv is tijdens beroemd om de grillworst op tv die slager Rob zelf de maakt. Hij heeft tijdens door veel plezier in z'n werk, maar op tv het is tijdens buffelen om de het hoofd boven in water te houden. En er in is geen op opvolger met te vinden. Zo verdwijnt één van van door de laatste zelfstandige middenstanders uit het uit tijdens dorp.

De op tv docuserie Typisch..! gaat voor tijdens een nieuwe reeks naar van van Texel. Drie weken lang een volgen de op camera's het leven van op de inwoners van Oosterend, een door klein dorp in aan de Waddenkant van door naar het eiland, waar alles draait uit om het klinkende motto: in "Je redt jezelf op tv en uit je helpt door een ander". Vroeger leefde Oosterend van de op op landbouw en de uit visserij, maar ook op Texel op tv ligt de uit landbouw onder vuur op tv en er zijn nog maar op tv door een paar families de die kunnen leven van de vis. het Inmiddels verdienen de het meeste mensen de hun tijdens brood in het toerisme. Aan de naar hand in van intieme portretten naar schetst het progamma de een beeld van de naar kleine en soms het grote veranderingen waar de met naar inwoners van het dorp, op tv dat aan de een vooravond van naar het tradionele vijfjaarlijkse dorpsfeest staat, mee door te uit maken krijgen. Typisch op Oosterend - Texel in is vanaf vanavond drie de weken naar lang iedere maandag tot in en met donderdag rond 19:20 uit uur te zien van op NPO naar 2. Twaalf afleveringen op tv lang kijken we met mee van in het dorp waar van het verenigingsleven het bloeit en de saamhorigheid groot het is. We maken naar kennis met Erna, door die iedere maandag haar door man Marco tijdens uitzwaait als van hij weer een voor een week naar zee uit vertrekt om te vissen. een De vraag is uit echter hoe lang uit de ze dit nog kan blijven van doen door nu blijkt dat er er van niemand om in het vissersbedrijf, dat al 400 door jaar bestaat, over met te nemen. Zelf van uit traint ze voor de de grote oversteek naar Den op Helder. Haalt in ze de overkant? in De jonge Corine heeft van een modern een boerenbedrijf en begint op deze zomer haar eigen naar zuivellijn. Zet de de Texelse in horeca haar yoghurt op het buffet, met of een is er op tv helemaal geen bestaansrecht meer voor het een bedrijf nu de de landbouw op tv in zwaar weer het zit? En wat moet in kampioen schapen naar scheren Herman nu de schapenwol een zo in weinig opbrengt? Is er straks een nog op tv wel een naar bedrijf voor zijn zoon om het over te met nemen?

oktober 2019
11-10-2018 19:20

Oosterend Present

Typisch Oosterend - Texel - Oosterend Present

Eindelijk het slotspektakel van deze serie. Het hele dorp is verkleed en ziet eruit als de bevolking tijdens de Tachtigjarige Oorlog, met Watergeuzen en Spanjaarden. Voor vijfhonderd man brood en vis bij de historische maaltijd, en 's avond...

10-10-2018 19:20

Het is een bijzonder kind

Typisch Oosterend - Texel - Het is een bijzonder kind

Mariska en Erwin zijn de trotse ouders van de jongetjes Denzell en Lesley. Het ene moment zijn de broertjes nog lekker aan het spelen en op het andere moment is Lesley opeens verdwenen. Waar is 'ie gebleven? Herman Barhorst doet mee aan het...

09-10-2018 19:20

De Ronde van Oosterend

Typisch Oosterend - Texel - De Ronde van Oosterend

Elk jaar organiseert de feestcommissie de Ronde van Oosterend, een wielerwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Ook de broertjes Denzell en Lesley staan te trappelen aan de start. Jacob is 37 en heeft eindelijk zijn eigen huis gevonden, ...

08-10-2018 19:20

Vader en zoon

Typisch Oosterend - Texel - Vader en zoon

Herman Barhorst is een kleine boer, oude stijl. Hij is vooral dol op zijn schapen, maar die leveren bijna niks meer op. Hij melkt ook nog een twintigtal koeien, maar eigenlijk is dat te weinig om een rendabel bedrijf te hebben. Zoon Jens ko...

04-10-2018 19:15

Liefde

Typisch Oosterend - Texel - Liefde

Co en Bep Mechielsen vertellen vol liefde over de adoptie van Jacob. Hij is in India op een vuilnisbelt te vondeling gelegd. Jacob wil daar zelf eigenlijk niets van weten, hij voelt zich vooral Oosterender. En de grote dag voor Jan en Riann...

03-10-2018 19:15

Zee

Typisch Oosterend - Texel - Zee

Het is bijna zover. De trouwdag van Jan en Rianne komt eraan. Ze hebben de tuin op orde en de feestzaal in het dorpshuis versierd. Alles voor elkaar, alleen de openingsdans voor het feest moet nog worden geoefend. Dorpsslager Rob Maas maakt...

02-10-2018 19:20

Vrijwilliger

Typisch Oosterend - Texel - Vrijwilliger

Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste zelfgemaakte producten vandaag testen door bekenden. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een...

01-10-2018 19:15

Verdriet

Typisch Oosterend - Texel - Verdriet

Iedereen in Oosterend kent opa Witte. Een keer per week doet hij met zijn blauwe autootje zijn boodschappen bij de Spar in Oosterend en dat hij dan z'n auto zo voor de deur zet, dat er niemand meer de straat in kan, dat neemt de rest dan vo...

27-09-2018 19:20

Toerisme

Typisch Oosterend - Texel - Toerisme

Vroeger leefde Oosterend van de landbouw en de visserij, maar die tijd is voorbij. De meeste mensen verdienen hun brood aan het toerisme. Edgar runt een havenwinkel met fietsverhuur in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren aanmeren...

26-09-2018 19:15

Theater

Typisch Oosterend - Texel - Theater

Mike Brouwer is 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf op Texel. Maar eigenlijk is hij dj Mike 'Jagger', elke zaterdag te horen op Radio Texel met een eigen lunchprogramma. Daar doet hij het liefst z'n grote voorbeeld na, Gerard Ekdom. Bram B...

25-09-2018 19:20

Rouw

Typisch Oosterend - Texel - Rouw

Jan en Rianne gaan trouwen. Allebei hebben ze een eerder huwelijk achter de rug en Rianne heeft al drie grote zonen. Jan ruimt de tuin op, waar ze de ceremonie zullen houden. Rianne gaat naar 'de overkant' op zoek naar een trouwjurk. Dat mo...

24-09-2018 19:20

Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

Typisch Oosterend - Texel - Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

De docuserie Typisch..! gaat voor een nieuwe reeks naar Texel. Drie weken lang volgen de camera's het leven van de inwoners van Oosterend, een klein dorp aan de Waddenkant van het eiland, waar alles draait om het klinkende motto: "Je redt j...

Typisch Oosterend - Texel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Oosterend - Texel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Oosterend - Texel bij Typisch Oosterend - Texel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Oosterend - Texel. Heb je een uitzending van Typisch Oosterend - Texel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Oosterend - Texel gemist

Uitzending gemist van Typisch Oosterend - Texel? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Oosterend - Texel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!