Programma gemist?

Eindelijk op tv het slotspektakel van door deze serie. naar Het hele dorp met is verkleed en met ziet eruit als de bevolking de tijdens de de Tachtigjarige Oorlog, tijdens met Watergeuzen en Spanjaarden. Voor met vijfhonderd man brood naar en vis bij de uit historische maaltijd, en in 's in avonds het grote toneelstuk uit op tijdens het sportveld. In naar de feesttent is het het nog lang het onrustig.

Mariska en het Erwin tijdens zijn de trotse ouders van tijdens de jongetjes op Denzell en Lesley. Het ene de naar moment zijn de broertjes nog uit lekker aan een het spelen met en op het tijdens andere moment is Lesley opeens verdwenen. een Waar is tijdens 'ie gebleven? een Herman Barhorst doet mee de aan het kampioenschap door schapen scheren. Vorig de jaar heeft hij gewonnen, tijdens dit jaar weer? van Zijn tijdens zoon Jens begint het ook op tv al aardig te met leren. De motorclub met van Oosterend op komt na op tv een rit over het eiland naar naar graag bij elkaar in met het illegale op tv café van Onno. met Waar hebben die mannen het over? met En het een decor is af voor in de het historisch theaterstuk van het vijfjaarlijkse door dorpsfeest Oosterend met Present.

Elk op jaar organiseert van de feestcommissie de door Ronde van Oosterend, een uit wielerwedstrijd waar iedereen naar aan mee het mag doen. Ook de broertjes door Denzell en Lesley staan naar te naar trappelen aan de start. Jacob tijdens is naar 37 en heeft eindelijk van zijn eigen naar huis gevonden, op steenworp afstand op van zijn ouders. van Zijn moeder denkt een door heus wel dat hij uit op eigen uit benen kan staan, maar tijdens zeker weten op tv doet ze het niet. En uit de viskotter TX 29 met komt het thuis na vijf in dagen vissen. Hoeveel heeft op tv het harde werken een van tijdens de gebroeders Drijver en een hun bemanning opgeleverd? En Ewald van met komt een kist vis halen om door op tv te verkopen op de het markt voor het naar verenigingsleven in met Oosterend.

Herman Barhorst is op een kleine door boer, in oude stijl. Hij op is vooral dol op in zijn schapen, maar naar die leveren bijna van niks meer op. het Hij melkt ook nog door een twintigtal koeien, naar maar met eigenlijk is dat te weinig het om een door rendabel bedrijf te het hebben. Zoon naar Jens komt net van een de landbouwschool en wil de tijdens zaak wel een overnemen, maar dan naar moet er wel de wat veranderen. het Postbode Rob naar komt oorspronkelijk uit Sittard, helemaal aan naar het andere naar einde van een het land. Hoe vindt op hij zijn weg op met het Waddeneiland? op tv En we gaan repeteren op tv voor tijdens het historisch theaterstuk, naar dat een keer uit in de vijf uit jaar wordt opgevoerd en een waar tweehonderd dorpsbewoners aan het meedoen. Lukt het op tv regisseur in Aya de boel aan door de gang met te krijgen?

Co op tv en Bep Mechielsen vertellen op tv vol liefde over op tv de adoptie van Jacob. de Hij is tijdens in India uit op een vuilnisbelt te in vondeling gelegd. Jacob door wil daar zelf eigenlijk het niets van weten, van hij voelt de zich vooral Oosterender. En met de grote het dag voor Jan en een Rianne is op tv aangebroken. een Riannes zonen geven op tv hun moeder aan Jan. Erna houdt met een door toespraak, met op tv een lach en een traan. En op tv 's de avonds stroomt de de feestzaal vol familie en vrienden. door Henrike met is drie jaar geleden op naar door Texel gekomen om rust te vinden het en om op te bedenken wat ze een verder wilde met op tv haar leven. van Dat is de gelukt. Ze schrijft nu een een boek over de haar naar zoektocht. En om in naar haar levensonderhoud te voorzien werkt van ze het in een een strandtent.

Het in is bijna in zover. De trouwdag uit van Jan en Rianne komt eraan. naar Ze naar hebben de tuin op orde van en de uit feestzaal naar in het dorpshuis versierd. op Alles voor elkaar, alleen de de openingsdans voor het een feest moet naar nog de worden geoefend. Dorpsslager op tv Rob Maas maakt zijn veelgeprezen grillworst. op En ondertussen vertelt het het Rob waarom het moeilijk is tijdens om het als één van het de laatste winkeliers in Oosterend een het hoofd boven water in op tv te houden. Erna is in vissersvrouw, trouwambtenaar en fanatiek de zwemmer. door In weer en wind trekt van ze haar badjas op aan, door rijdt met haar hond Zoutje naar naar de de dijk en maakt haar dagelijkse naar tijdens zwemtocht in de met Waddenzee. Dj Mike naar Brouwer gaat op bezoek bij zijn tijdens een grote voorbeeld Gerard Ekdom in een Hilversum. Zou op tv Gerard een jingle van voor Mike's lunchprogramma op uit radio Texel een willen inspreken?

Corine in heeft samen met broer Evert op een door boerderij met op 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen op tv met de een eigen zuivellijn. Corine laat op op tv de eerste zelfgemaakte producten vandaag in testen door bekenden. van Op de rommelmarkt de van de Den Hoorn vindt ze voor op een prikkie de met spullen van die ze nog nodig heeft voor uit de zuivelwinkel. tijdens Opa Witte rijdt in naar met zijn blauwe autootje naar met de heropening door van het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum tijdens Texel. Hij was van één van de oprichters tijdens van dit museum op en is eregast. met tijdens Is hij blij met de de veranderingen in door het museum? En Erwin het Daalder is naar al 29 jaar met door passie vrijwilliger met bij de KNRM. Elke op tv maandagavond wordt er van geoefend. het Vanavond moeten ze een omgeslagen op catamaran veilig het aan wal brengen. Dat op lijkt dan een leuk het het spel, maar Erwin weet nog heel van goed hoe in het was op om de overleden passagiers door van een op verongelukt vliegtuig te naar bergen.

Iedereen door in Oosterend naar kent opa Witte. een Een keer per week tijdens doet hij met het zijn blauwe de autootje zijn boodschappen bij de Spar op in Oosterend en uit met dat hij dan z'n auto zo het het voor de deur van zet, dat er naar niemand meer de straat naar in kan, dat neemt de door rest het dan voor lief. We door varen vijf dagen mee in van met een Texelse de kotter, de TX29. En de het wordt slecht weer. op tv De broers Drijver vertellen door hoe een gevaarlijk het werk soms is. tijdens En het een dodelijke ongeluk van dat ze jaren geleden het meemaakten, raakt op hen nog steeds. een Eens in de vijf jaar een is uit er een op groot dorpsfeest in Oosterend. Voor in het in historisch toneelstuk moeten maar liefst tweehonderd het kostuums worden in genaaid en een levensgroot een decor gebouwd. in En in dat is een op tv hele gezellige bedoening.

Vroeger uit leefde Oosterend van de naar landbouw en tijdens de visserij, maar van die tijd is uit voorbij. De meeste mensen verdienen op hun een brood aan het toerisme. Edgar op tv runt een het havenwinkel met fietsverhuur in door met Oudeschild, waar zeilboten met naar Duitse jongeren aanmeren. op tv Jan en Rianne een praten over met hun voorgenomen huwelijk de met Erna Drijver, de vrouw op van een één van de vissers en Bijzonder op tv Ambtenaar van de uit Burgerlijke Stand, met die de hen gaat trouwen. Er naar is bijzondere in aandacht voor de vaders tijdens van het met bruidspaar; de een is het al overleden en de een ander de is ernstig ziek. op tv Lisanne, de vrouw van Bram Boon, op gaat naar het van graf van haar het overleden schoonvader, waar op in nog geen steen op ligt. Bram tijdens gaat niet tijdens mee. op En ondertussen zijn Pieta en het Els op de Dappermarkt een in Amsterdam, op om de kilometers stof in te slaan voor het de kostuums de van het theaterstuk. En op tv dat moet op het een koopje. Straks met loopt het tijdens hele dorp in zelfgenaaide naar kleren uit uit de tijd van door de Tachtigjarige Oorlog, de tijdens 16e van eeuw.

Mike op tv Brouwer is de 26 en werkt bij tijdens een hoveniersbedrijf naar op Texel. Maar eigenlijk op tv is hij dj tijdens Mike 'Jagger', elke zaterdag te het horen op Radio met Texel het met een eigen lunchprogramma. Daar door op doet hij het liefst z'n op grote voorbeeld na, Gerard uit op tv Ekdom. Bram Boon heeft tijdens vrouw en kind een en een tijdens eigen loonwerkersbedrijf, maar op is niet zonder zorgen. Na het tijdens overlijden van in zijn vader met bleek de zaak het een enorme belastingschuld te naar hebben, en pas sinds met kort door is alles afbetaald en 'werkt tijdens hij voor de zichzelf'. Aya, een de regisseur van het op tv toneelstuk, zei een vijf jaar geleden dat tijdens ze uit het nooit meer op tv ging doen. Maar de nu is ze toch weer naar vol enthousiasme op tv begonnen aan de op tv repetitie voor het historische theaterspel door waaraan ruim tweehonderd van mensen een meedoen.

Jan en Rianne op gaan trouwen. Allebei in hebben ze een een eerder op huwelijk achter het de rug en Rianne heeft al in drie in grote zonen. Jan door ruimt de tuin op, waar naar ze de ceremonie de zullen houden. Rianne naar gaat naar 'de van overkant' op zoek door naar de een trouwjurk. op tv Dat moet zeker in geen witte zijn, door maar wat dan wel? uit Bram Boon heeft een eigen de door loonwerkersbedrijf. Hij wordt door door sommige dorpsbewoners gezien als door een beetje van een bijzondere uit man, die erg op zichzelf van is. Hij verloor al van vroeg met zijn vader en het nam het een bedrijf over. Dat is uit inmiddels tien jaar de geleden, maar hij mist tijdens zijn vader nog elke met dag. Slagerij door Maas is beroemd om tijdens de grillworst naar die op tv slager Rob zelf maakt. Hij heeft een veel plezier door in z'n werk, op tv maar een het is buffelen om het hoofd tijdens boven water op tv te houden. En er tijdens is uit geen opvolger de te vinden. Zo het verdwijnt één van de laatste zelfstandige naar middenstanders tijdens uit het op tv dorp.

De docuserie Typisch..! uit op gaat voor een nieuwe reeks naar in Texel. naar Drie weken lang met volgen de camera's het leven door van de op tv inwoners van Oosterend, het een klein dorp naar aan de op tv Waddenkant van het eiland, waar op alles draait om van het klinkende motto: naar "Je redt jezelf door en je met helpt door een ander". Vroeger leefde Oosterend op van de landbouw en een de visserij, maar naar ook op Texel ligt de de landbouw onder een vuur en in er met zijn nog maar een in paar families die uit kunnen leven van de van vis. Inmiddels verdienen het de meeste mensen uit hun brood in de het toerisme. uit Aan de hand naar van intieme portretten uit schetst het progamma een beeld uit van naar de kleine en op soms grote veranderingen uit waar de inwoners van tijdens het dorp, in dat aan de vooravond met van het een tradionele vijfjaarlijkse dorpsfeest door staat, mee te maken krijgen. naar Typisch Oosterend - op tv Texel is vanaf uit vanavond drie weken naar lang iedere tijdens maandag tot en naar met donderdag met rond 19:20 uur de te zien op NPO 2. een Twaalf afleveringen lang het kijken door we mee in in het dorp waar in het verenigingsleven een bloeit en de saamhorigheid groot met is. We in maken kennis met Erna, die een van iedere maandag haar man met Marco uitzwaait door als hij weer van voor een week een naar zee vertrekt om met te vissen. De vraag is het echter met hoe lang ze tijdens dit nog kan naar blijven doen op nu blijkt dat er er niemand van om het het vissersbedrijf, dat al 400 op een jaar bestaat, over uit te nemen. Zelf traint van ze voor de grote in oversteek op naar Den Helder. Haalt ze uit de overkant? De met jonge Corine heeft een in van modern boerenbedrijf en begint deze tijdens zomer haar eigen zuivellijn. naar Zet op de Texelse horeca op tv haar yoghurt op het met buffet, of op is er helemaal uit geen bestaansrecht meer voor met het uit bedrijf nu de landbouw met in zwaar weer uit zit? En wat op tv moet kampioen tijdens schapen scheren Herman nu naar de schapenwol zo weinig opbrengt? door Is er naar straks door nog wel een bedrijf van voor zijn zoon om over de te in nemen?

oktober 2018
11-10-2018 19:20

Oosterend Present

Typisch Oosterend - Texel - Oosterend Present

Eindelijk het slotspektakel van deze serie. Het hele dorp is verkleed en ziet eruit als de bevolking tijdens de Tachtigjarige Oorlog, met Watergeuzen en Spanjaarden. Voor vijfhonderd man brood en vis bij de historische maaltijd, en 's avond...

10-10-2018 19:20

Het is een bijzonder kind

Typisch Oosterend - Texel - Het is een bijzonder kind

Mariska en Erwin zijn de trotse ouders van de jongetjes Denzell en Lesley. Het ene moment zijn de broertjes nog lekker aan het spelen en op het andere moment is Lesley opeens verdwenen. Waar is 'ie gebleven? Herman Barhorst doet mee aan het...

09-10-2018 19:20

De Ronde van Oosterend

Typisch Oosterend - Texel - De Ronde van Oosterend

Elk jaar organiseert de feestcommissie de Ronde van Oosterend, een wielerwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Ook de broertjes Denzell en Lesley staan te trappelen aan de start. Jacob is 37 en heeft eindelijk zijn eigen huis gevonden, ...

08-10-2018 19:20

Vader en zoon

Typisch Oosterend - Texel - Vader en zoon

Herman Barhorst is een kleine boer, oude stijl. Hij is vooral dol op zijn schapen, maar die leveren bijna niks meer op. Hij melkt ook nog een twintigtal koeien, maar eigenlijk is dat te weinig om een rendabel bedrijf te hebben. Zoon Jens ko...

04-10-2018 19:15

Liefde

Typisch Oosterend - Texel - Liefde

Co en Bep Mechielsen vertellen vol liefde over de adoptie van Jacob. Hij is in India op een vuilnisbelt te vondeling gelegd. Jacob wil daar zelf eigenlijk niets van weten, hij voelt zich vooral Oosterender. En de grote dag voor Jan en Riann...

03-10-2018 19:15

Zee

Typisch Oosterend - Texel - Zee

Het is bijna zover. De trouwdag van Jan en Rianne komt eraan. Ze hebben de tuin op orde en de feestzaal in het dorpshuis versierd. Alles voor elkaar, alleen de openingsdans voor het feest moet nog worden geoefend. Dorpsslager Rob Maas maakt...

02-10-2018 19:20

Vrijwilliger

Typisch Oosterend - Texel - Vrijwilliger

Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste zelfgemaakte producten vandaag testen door bekenden. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een...

01-10-2018 19:15

Verdriet

Typisch Oosterend - Texel - Verdriet

Iedereen in Oosterend kent opa Witte. Een keer per week doet hij met zijn blauwe autootje zijn boodschappen bij de Spar in Oosterend en dat hij dan z'n auto zo voor de deur zet, dat er niemand meer de straat in kan, dat neemt de rest dan vo...

27-09-2018 19:20

Toerisme

Typisch Oosterend - Texel - Toerisme

Vroeger leefde Oosterend van de landbouw en de visserij, maar die tijd is voorbij. De meeste mensen verdienen hun brood aan het toerisme. Edgar runt een havenwinkel met fietsverhuur in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren aanmeren...

26-09-2018 19:15

Theater

Typisch Oosterend - Texel - Theater

Mike Brouwer is 26 en werkt bij een hoveniersbedrijf op Texel. Maar eigenlijk is hij dj Mike 'Jagger', elke zaterdag te horen op Radio Texel met een eigen lunchprogramma. Daar doet hij het liefst z'n grote voorbeeld na, Gerard Ekdom. Bram B...

25-09-2018 19:20

Rouw

Typisch Oosterend - Texel - Rouw

Jan en Rianne gaan trouwen. Allebei hebben ze een eerder huwelijk achter de rug en Rianne heeft al drie grote zonen. Jan ruimt de tuin op, waar ze de ceremonie zullen houden. Rianne gaat naar 'de overkant' op zoek naar een trouwjurk. Dat mo...

24-09-2018 19:20

Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

Typisch Oosterend - Texel - Nieuw: Typisch Oosterend - Texel

De docuserie Typisch..! gaat voor een nieuwe reeks naar Texel. Drie weken lang volgen de camera's het leven van de inwoners van Oosterend, een klein dorp aan de Waddenkant van het eiland, waar alles draait om het klinkende motto: "Je redt j...

Typisch Oosterend - Texel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Oosterend - Texel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Oosterend - Texel bij Typisch Oosterend - Texel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Oosterend - Texel. Heb je een uitzending van Typisch Oosterend - Texel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Oosterend - Texel gemist

Uitzending gemist van Typisch Oosterend - Texel? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Oosterend - Texel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord