Programma gemist?

Twee de keer per jaar het gaan de deuren op tv van de Folsom State Prison op tv in door Californië open een voor een bijzondere tijdens therapiesessie. Gedurende vier uit dagen maken mannen van van buitenaf kennis met op tv de mannen binnen, om samen op de op strijd aan te gaan met van hun problemen. In in de 2Doc uit The Work volgen filmmakers op Jairus McLeary en Gethin de Aldous drie mannen met terwijl een ze zich in vier dagen op laten sluiten in de Folsom State uit Prison. Daar ondergaan het ze samen op met de op gedetineerden een heftige groepstherapie: het verslaving, verdriet, verscheurde familieverbanden en door suïcidale gedachten uit worden met veel praten het en in nog meer de pijn het hoofd met geboden. De gedetineerden, waaronder leden van op spijkerharde tijdens bendes als The Aryan van Brotherhood, treden tijdens de sessies de op als geroutineerde in tijdens empathische medetherapeuten. Hun het deelname aan dit op soort groepstherapie is niet zonder met consequenties voor hun leven een tijdens in de gevangenis; tegelijkertijd heeft naar succesvolle deelname uit invloed op naar hun mogelijke voorwaardelijke het invrijheidstelling.

januari 2021
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!