Programma gemist?

Twee met keer per in jaar gaan de deuren tijdens van de Folsom State op tv Prison in Californië open in naar voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier in dagen maken door mannen van buitenaf het kennis met naar de mannen het binnen, om samen de door strijd aan te gaan met een hun problemen. In de met 2Doc The van Work uit volgen filmmakers Jairus McLeary tijdens en Gethin uit Aldous drie mannen terwijl naar ze zich vier dagen op uit laten sluiten een in Folsom State Prison. tijdens een Daar ondergaan ze samen met de uit gedetineerden een door heftige groepstherapie: het verslaving, verdriet, verscheurde familieverbanden met en suïcidale gedachten worden op tv met veel praten op tv en nog van meer pijn het hoofd tijdens geboden. De gedetineerden, met waaronder het leden van spijkerharde bendes als The met Aryan door Brotherhood, treden tijdens de de sessies op als de geroutineerde empathische medetherapeuten. Hun de uit deelname aan dit met soort groepstherapie is een niet zonder consequenties tijdens voor hun leven uit in de gevangenis; tegelijkertijd heeft met succesvolle deelname door invloed op van hun mogelijke voorwaardelijke naar invrijheidstelling.

april 2021
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!