Programma gemist?

Twee keer per door jaar gaan de het deuren van op tv de Folsom tijdens State Prison in Californië open tijdens voor een het bijzondere therapiesessie. Gedurende vier op op tv dagen maken mannen van tijdens buitenaf kennis op tv met de mannen tijdens binnen, om samen de naar strijd aan uit te gaan met hun problemen. In de de 2Doc tijdens The Work volgen filmmakers met Jairus McLeary op tv en Gethin Aldous drie met mannen op tv terwijl ze zich vier dagen op tijdens met laten sluiten in Folsom op State Prison. Daar op ondergaan ze de samen met de in gedetineerden een heftige groepstherapie: verslaving, verdriet, door het verscheurde familieverbanden en suïcidale in gedachten worden met in veel praten met en nog meer pijn uit het hoofd het geboden. De gedetineerden, waaronder leden met van spijkerharde bendes als de The Aryan Brotherhood, door treden tijdens de het sessies op uit als geroutineerde empathische medetherapeuten. het Hun deelname het aan dit soort het groepstherapie is de niet zonder consequenties door voor hun leven in de op tv gevangenis; tegelijkertijd heeft succesvolle het deelname invloed op tijdens hun mogelijke voorwaardelijke op een invrijheidstelling.

juni 2020
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!