Programma gemist?

Twee keer per door jaar gaan op de deuren in van de de Folsom State Prison in Californië open in voor een bijzondere van therapiesessie. tijdens Gedurende vier dagen maken op tv mannen van de buitenaf kennis met het de mannen het binnen, om samen de uit strijd aan te gaan met in hun tijdens problemen. In de op 2Doc The Work volgen uit filmmakers Jairus McLeary en Gethin op Aldous de drie mannen terwijl ze zich een vier dagen uit op laten sluiten in uit Folsom State het Prison. Daar de ondergaan ze samen met op tv de door gedetineerden een heftige naar groepstherapie: verslaving, verdriet, verscheurde familieverbanden en op suïcidale gedachten worden uit met uit veel praten en door nog meer pijn het een hoofd geboden. De gedetineerden, waaronder met leden van op tv spijkerharde bendes als op The Aryan Brotherhood, van treden tijdens de sessies een met op als geroutineerde empathische uit medetherapeuten. Hun deelname aan uit dit soort groepstherapie in is op tv niet zonder consequenties voor hun leven het in op de gevangenis; uit tegelijkertijd heeft succesvolle deelname invloed op tijdens hun in mogelijke voorwaardelijke de invrijheidstelling.

september 2020
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!