Programma gemist?

Twee keer per het met jaar gaan de in deuren van de Folsom State Prison met in Californië de open voor een in bijzondere therapiesessie. Gedurende door vier dagen met maken mannen tijdens van buitenaf kennis met de op mannen binnen, om een samen de strijd aan de te gaan met op tv van hun problemen. In de 2Doc The met Work volgen filmmakers Jairus door McLeary en Gethin in Aldous van drie mannen terwijl ze naar zich vier dagen op een laten sluiten uit in op Folsom State Prison. in Daar ondergaan ze samen met de op gedetineerden door een heftige groepstherapie: verslaving, het verdriet, verscheurde familieverbanden op en suïcidale gedachten worden van met veel praten naar uit en nog meer pijn het hoofd de geboden. De op tv gedetineerden, waaronder leden van op tv spijkerharde bendes in als The Aryan Brotherhood, in treden tijdens de naar sessies op uit als geroutineerde empathische medetherapeuten. Hun het deelname aan met dit soort groepstherapie op is op tv niet zonder consequenties in voor hun leven de in de gevangenis; tegelijkertijd heeft het succesvolle deelname invloed op van hun door mogelijke voorwaardelijke naar invrijheidstelling.

september 2021
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!