Programma gemist?

Twee van keer per jaar een gaan de deuren tijdens van de Folsom State van Prison naar in Californië open de voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende door vier het dagen maken mannen door van buitenaf kennis met een de mannen binnen, door om samen de op strijd aan op tv te gaan met hun problemen. In de naar naar 2Doc The Work volgen filmmakers naar Jairus met McLeary en Gethin naar Aldous drie mannen terwijl door ze zich vier dagen op in laten sluiten in van Folsom een State Prison. Daar ondergaan ze de samen met de naar met gedetineerden een heftige groepstherapie: verslaving, uit verdriet, in verscheurde familieverbanden en de suïcidale gedachten worden met veel tijdens praten en nog meer met pijn het in hoofd geboden. De van gedetineerden, waaronder leden van het spijkerharde bendes als The een Aryan Brotherhood, treden op tv op tv tijdens de sessies op als door geroutineerde empathische medetherapeuten. uit Hun op tv deelname aan dit soort groepstherapie uit is niet zonder consequenties het voor hun naar leven in de op gevangenis; tegelijkertijd heeft succesvolle naar deelname een invloed op hun mogelijke voorwaardelijke tijdens in invrijheidstelling.

oktober 2019
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!