Programma gemist?

Twee keer per in jaar uit gaan de deuren van naar de Folsom uit State Prison in tijdens Californië open voor een bijzondere naar uit therapiesessie. Gedurende vier op tv dagen maken mannen van buitenaf kennis op tv door met de mannen binnen, om op samen de strijd uit aan te de gaan met hun problemen. In de de 2Doc uit The Work volgen op tv filmmakers Jairus op McLeary en Gethin Aldous drie mannen met terwijl ze zich door het vier dagen op laten sluiten tijdens in Folsom State het Prison. Daar ondergaan door ze een samen met de gedetineerden het een heftige groepstherapie: verslaving, op verdriet, tijdens verscheurde familieverbanden en suïcidale gedachten worden het met op tv veel praten en nog in meer pijn tijdens het hoofd in geboden. De gedetineerden, waaronder naar leden van spijkerharde bendes als The op tv Aryan met Brotherhood, treden tijdens de sessies uit op van als geroutineerde empathische de medetherapeuten. Hun naar deelname aan dit soort uit groepstherapie is niet een zonder consequenties voor een hun leven in de naar gevangenis; tegelijkertijd door heeft succesvolle deelname tijdens invloed op hun uit mogelijke voorwaardelijke van invrijheidstelling.

februari 2021
25-09-2018 22:55

Docu: The Work

2Doc: The Work - Docu: The Work

Twee keer per jaar gaan de deuren van de Folsom State Prison in Californië open voor een bijzondere therapiesessie. Gedurende vier dagen maken mannen van buitenaf kennis met de mannen binnen, om samen de strijd aan te gaan met hun problemen...

2Doc: The Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Work bij 2Doc: The Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Work. Heb je een uitzending van 2Doc: The Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Work gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Work? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!