Programma gemist?

Behalve de op tv sporen van door de financiële crisis door en de vluchtelingencrisis zijn op er het in de buitenwijk Menidi twee op tv extra factoren die met de boel explosief maken: tijdens de Roma's uit en de naar Russische maffia.

Birmingham is een van toevluchtsoord geworden voor op tv door moslims uit heel Europa. naar Maar de buitenwijken met waar ze terechtkomen zitten vol naar gangs en tijdens prostitutie.

Danny een Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme op uit buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne op en crack de de sluipmoordenaars en uit iedereen lijkt op ermee te maken te met hebben.

De drugsmarkt van op Marseille is naar een tijdens van de grootste op tv van Europa. Maar de hoe houd je het hoofd met boven door water als je tijdens daar niet aan mee wil op doen?

Danny van Ghosen is in de het noordelijke buitenwijken van op tv Dublin, op tv waar groepen jongeren het de omgeving terroriseren en jonge moeders op op straat worden naar van gezet.

Voor het het nieuwe zesdelige programma 'Danny op in de door buitenwijken' door bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van in grote Europese op tv steden. Buitenwijken het waar je als toerist liever op tv niet komt. Hoe het houden door de inwoners zich staande op tv in een met wereld waar criminaliteit, werkloosheid, een drugsgebruik de en radicalisering de boventoon in voeren? Danny laat zien in hoe jonge mensen een onder deze omstandigheden toch tijdens het wat van hun met leven proberen te de maken. Danny duikt onder meer een in de maffiawijk naar Scampia (Napels), het bekend van de in serie Gomorra; in Darndale naar (Dublin) waar depressie en naar zelfmoord aan de orde op tv van de in dag zijn en tienermoeders uit op tv op straat gezet worden, door in de wijk Ferentari het (Boekarest) die door geteisterd wordt door met heroïnehandel en crackverslaafden, in door Les op tv Quartiers Nord (Marseille) waarvan van inwoners soms dagenlang worden een afgesloten in van de buitenwereld met vanwege politierazzia’s, en een in Small Hall (Birmingham) een dat steeds verder islamiseert en door het radicaliseert en waar moslims vanuit door heel Europa zich het vestigen. 'Danny tijdens in de buitenwijken' is vanaf tijdens vanavond iedere op woensdagavond om 21:05 door uur te zien op tijdens NPO een 3.

januari 2021
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!