Programma gemist?

Behalve de door sporen van de in financiële crisis een en de vluchtelingencrisis zijn het er in in de buitenwijk Menidi twee door extra factoren door die de boel een explosief maken: de Roma's en in op tv de Russische maffia.

Birmingham met is een toevluchtsoord geworden voor in het moslims uit heel Europa. met Maar de naar buitenwijken waar ze naar terechtkomen zitten vol tijdens gangs en prostitutie.

Danny Ghosen bezoekt op Ferentari, met een straatarme buitenwijk een in Boekarest. Hier zijn heroïne van en crack met de sluipmoordenaars in en iedereen lijkt uit ermee te maken te de hebben.

De door drugsmarkt van Marseille is op tv een van het de grootste van Europa. Maar door hoe door houd je het hoofd op tv boven water tijdens als je daar van niet aan mee in wil doen?

Danny het Ghosen is in uit de noordelijke tijdens buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren op de de omgeving terroriseren en van jonge moeders op met straat worden het gezet.

Voor het nieuwe van een zesdelige programma 'Danny in met de buitenwijken' de bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van op tv grote Europese steden. door Buitenwijken waar naar je als op tv toerist liever niet uit komt. Hoe houden de door inwoners zich staande op in een van wereld waar criminaliteit, door werkloosheid, drugsgebruik en in radicalisering de boventoon voeren? Danny het tijdens laat zien hoe jonge mensen op tv onder deze op tv omstandigheden toch wat naar van hun leven een proberen te maken. Danny duikt in onder naar meer in de op tv maffiawijk Scampia (Napels), bekend naar van de door serie Gomorra; in een Darndale (Dublin) waar depressie en naar zelfmoord op aan de orde van de de dag zijn tijdens en tienermoeders op van straat gezet worden, in de tijdens wijk Ferentari een (Boekarest) het die geteisterd wordt door heroïnehandel en van crackverslaafden, in Les naar Quartiers Nord (Marseille) tijdens waarvan inwoners soms het dagenlang uit worden afgesloten van de de buitenwereld vanwege uit politierazzia’s, en in in Small Hall een (Birmingham) dat steeds op verder islamiseert en radicaliseert en naar waar moslims vanuit op tv heel Europa zich op tv vestigen. in 'Danny in de buitenwijken' het is vanaf vanavond op iedere woensdagavond om 21:05 het uur te zien op tijdens tijdens NPO 3.

mei 2020
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!