Programma gemist?

Behalve de tijdens sporen van de naar financiële crisis van en de vluchtelingencrisis zijn met er van in de buitenwijk Menidi het twee extra factoren die de op tv boel een explosief maken: de op tv Roma's en tijdens de Russische maffia.

Birmingham tijdens is een toevluchtsoord een geworden voor moslims uit in heel Europa. met Maar de buitenwijken waar tijdens ze in terechtkomen zitten vol gangs en van prostitutie.

Danny Ghosen bezoekt uit Ferentari, een straatarme tijdens buitenwijk uit in Boekarest. Hier zijn door heroïne door en crack de naar sluipmoordenaars en iedereen door lijkt ermee te een maken te hebben.

De drugsmarkt van een Marseille is tijdens een van de grootste tijdens van in Europa. Maar met hoe houd je de het hoofd boven tijdens water als je op tv daar niet aan naar mee wil doen?

Danny het Ghosen is naar in de noordelijke buitenwijken in van Dublin, waar groepen op jongeren de omgeving uit terroriseren met en jonge moeders op uit straat worden een gezet.

Voor op tv het nieuwe zesdelige met programma 'Danny in een de buitenwijken' bezoekt in Danny Ghosen beruchte naar buitenwijken van grote Europese steden. tijdens het Buitenwijken waar je als toerist van liever niet komt. Hoe met houden de de inwoners tijdens zich staande in naar een wereld waar criminaliteit, werkloosheid, drugsgebruik in en radicalisering een de uit boventoon voeren? Danny laat zien hoe van jonge mensen onder een deze omstandigheden naar toch wat van de hun leven proberen uit te maken. Danny duikt onder tijdens meer op tv in de maffiawijk Scampia uit (Napels), bekend van tijdens de serie Gomorra; in naar Darndale door (Dublin) waar depressie de en zelfmoord aan de naar orde van de de dag de zijn en tienermoeders op straat gezet de worden, in de door tijdens wijk Ferentari (Boekarest) die geteisterd van wordt door door heroïnehandel en crackverslaafden, in het Les Quartiers door Nord (Marseille) waarvan inwoners van soms dagenlang worden op tv afgesloten van de buitenwereld naar vanwege in politierazzia’s, en in de Small Hall (Birmingham) de dat steeds de verder islamiseert en radicaliseert uit en waar uit moslims vanuit heel Europa zich in vestigen. 'Danny in de met buitenwijken' is vanaf uit op vanavond iedere woensdagavond naar om 21:05 uur te zien op op NPO door 3.

januari 2020
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!