Programma gemist?

Behalve de de sporen van de naar financiële crisis en op de vluchtelingencrisis op zijn er in de op buitenwijk Menidi twee extra met factoren die de op tv boel een explosief maken: de de Roma's en de door Russische maffia.

Birmingham is door een de toevluchtsoord geworden voor uit moslims uit heel Europa. Maar de de buitenwijken naar waar ze tijdens terechtkomen zitten vol gangs het en prostitutie.

Danny tijdens Ghosen bezoekt de Ferentari, een straatarme buitenwijk het in Boekarest. Hier zijn heroïne in en crack op de op tv sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te met maken te op tv hebben.

De drugsmarkt van van Marseille op is een van naar de grootste van Europa. op tv Maar naar hoe houd je tijdens het hoofd boven water met als je daar niet het aan mee wil tijdens doen?

Danny op Ghosen is op in de noordelijke buitenwijken van Dublin, door waar groepen jongeren op op de omgeving terroriseren door en jonge moeders op straat een worden naar gezet.

Voor het nieuwe op tv zesdelige programma 'Danny het in van de buitenwijken' bezoekt Danny het Ghosen beruchte buitenwijken van naar op grote Europese steden. Buitenwijken waar van je op als toerist liever niet komt. Hoe de houden de inwoners op tv zich staande door in een wereld waar van criminaliteit, door werkloosheid, drugsgebruik en radicalisering met de boventoon voeren? de Danny laat zien hoe door jonge mensen onder een naar deze omstandigheden toch wat van op hun leven proberen tijdens te maken. Danny duikt onder op door meer in de maffiawijk in Scampia (Napels), bekend van naar de serie Gomorra; in een Darndale in (Dublin) waar depressie en het zelfmoord aan door de orde een van de dag het zijn en tienermoeders op straat gezet door worden, het in de wijk Ferentari (Boekarest) op die geteisterd wordt de uit door heroïnehandel en op crackverslaafden, in Les Quartiers Nord in (Marseille) op waarvan inwoners soms dagenlang worden met afgesloten van de op buitenwereld vanwege politierazzia’s, in en door in Small Hall tijdens (Birmingham) dat steeds verder op tv islamiseert en radicaliseert en waar door moslims vanuit van heel Europa zich vestigen. uit de 'Danny in de buitenwijken' is vanaf het tijdens vanavond iedere woensdagavond om het 21:05 uur te zien op op tv NPO uit 3.

mei 2021
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!