Programma gemist?

Behalve tijdens de sporen van de het financiële crisis en de door vluchtelingencrisis zijn met er in de buitenwijk tijdens Menidi twee het extra factoren de die de boel explosief maken: de de Roma's en van de een Russische maffia.

Birmingham is het een toevluchtsoord met geworden voor moslims uit heel op Europa. in Maar de buitenwijken waar op ze terechtkomen zitten vol op gangs en uit prostitutie.

Danny uit Ghosen bezoekt Ferentari, een door straatarme buitenwijk de in Boekarest. op tv Hier zijn heroïne en door crack de sluipmoordenaars en iedereen van uit lijkt ermee te maken in te hebben.

De tijdens drugsmarkt van de Marseille is een van de met grootste door van Europa. Maar hoe een houd je het hoofd boven het water het als je door daar niet aan mee de wil doen?

Danny Ghosen uit is in de noordelijke van buitenwijken van Dublin, met waar groepen door jongeren de omgeving terroriseren uit en jonge op moeders op straat worden een tijdens gezet.

Voor de het nieuwe zesdelige programma 'Danny van in de buitenwijken' een bezoekt het Danny Ghosen beruchte buitenwijken van van grote Europese steden. een Buitenwijken tijdens waar je als toerist op tv liever niet komt. van Hoe houden met de inwoners zich van staande in een wereld naar waar op criminaliteit, werkloosheid, drugsgebruik en radicalisering op tv de een boventoon voeren? Danny laat in zien hoe jonge mensen onder de een deze omstandigheden toch wat het van hun leven proberen naar te naar maken. Danny duikt onder meer in naar de maffiawijk tijdens Scampia (Napels), uit bekend van de serie in Gomorra; in Darndale (Dublin) tijdens waar depressie en naar zelfmoord aan de orde op van op de dag zijn de en tienermoeders op straat gezet van worden, in de tijdens met wijk Ferentari (Boekarest) die geteisterd van wordt door heroïnehandel en tijdens crackverslaafden, in Les de een Quartiers Nord (Marseille) waarvan inwoners soms een dagenlang worden afgesloten door van de uit buitenwereld vanwege politierazzia’s, het en in Small met Hall (Birmingham) dat steeds een verder islamiseert op tv en radicaliseert door en waar moslims vanuit het heel Europa zich vestigen. op met 'Danny in de buitenwijken' is door vanaf vanavond iedere het woensdagavond om met 21:05 uur te zien met op NPO tijdens 3.

september 2020
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!