Programma gemist?

Behalve van de sporen naar van de financiële crisis van en de vluchtelingencrisis zijn er van in de de buitenwijk een Menidi twee extra factoren die de op boel explosief maken: door de Roma's en van uit de Russische maffia.

Birmingham is door een toevluchtsoord geworden voor een een moslims uit heel naar Europa. Maar de op tv buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol van gangs en uit prostitutie.

Danny Ghosen de bezoekt Ferentari, van een straatarme de buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne uit van en crack de sluipmoordenaars en het iedereen lijkt ermee uit te met maken te hebben.

De drugsmarkt op van Marseille is een de van de grootste uit van Europa. Maar het een hoe houd je het hoofd met boven door water als je daar niet op tv aan mee wil in doen?

Danny een Ghosen is het in de noordelijke buitenwijken het van Dublin, met waar groepen jongeren de omgeving op tv terroriseren en jonge door moeders op straat op worden tijdens gezet.

Voor uit het nieuwe zesdelige programma 'Danny op in de het buitenwijken' bezoekt een Danny Ghosen beruchte buitenwijken van van grote Europese steden. een Buitenwijken waar uit je als toerist naar liever niet komt. op Hoe houden uit de inwoners de zich staande in van een wereld waar criminaliteit, werkloosheid, drugsgebruik naar en radicalisering van de boventoon tijdens voeren? Danny laat zien naar hoe jonge mensen onder het deze omstandigheden een toch wat van van hun het leven proberen te maken. Danny duikt tijdens onder meer in de het maffiawijk Scampia (Napels), op tv op tv bekend van de op tv serie Gomorra; in Darndale (Dublin) van waar naar depressie en zelfmoord aan een de orde van de de dag zijn en door tienermoeders op in straat gezet worden, in de de wijk Ferentari uit (Boekarest) die geteisterd naar wordt uit door heroïnehandel en naar crackverslaafden, in Les op tv Quartiers Nord (Marseille) waarvan naar inwoners soms door dagenlang worden afgesloten van de de buitenwereld vanwege politierazzia’s, naar en in Small Hall door een (Birmingham) dat steeds van verder islamiseert en tijdens radicaliseert en waar moslims vanuit heel in de Europa zich vestigen. 'Danny uit in de buitenwijken' door is vanaf vanavond iedere op tv woensdagavond om 21:05 uur uit te een zien op op tv NPO 3.

oktober 2021
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!