Programma gemist?

Behalve door de sporen van uit de financiële crisis op en de van vluchtelingencrisis zijn er in de het buitenwijk op Menidi twee extra factoren op die de boel explosief tijdens maken: de de Roma's en de Russische het maffia.

Birmingham door is een uit toevluchtsoord geworden voor op moslims uit heel uit Europa. Maar de buitenwijken waar met ze een terechtkomen zitten vol gangs en op tv prostitutie.

Danny de Ghosen bezoekt uit Ferentari, een straatarme in buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne van en crack de tijdens in sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te op een maken te hebben.

De drugsmarkt van door Marseille is met een door van de grootste van op Europa. Maar hoe houd je uit door het hoofd boven water de als je daar niet een aan mee van wil doen?

Danny Ghosen van is in de noordelijke de buitenwijken van in Dublin, het waar groepen jongeren de omgeving tijdens terroriseren en door jonge moeders op straat op worden naar gezet.

Voor uit het nieuwe zesdelige programma op 'Danny in een de buitenwijken' de bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken de van grote Europese steden. het naar Buitenwijken waar je als met toerist liever tijdens niet komt. Hoe een houden de inwoners zich staande naar in een naar wereld waar criminaliteit, werkloosheid, op tv drugsgebruik en radicalisering de tijdens boventoon van voeren? Danny een laat zien hoe jonge mensen op onder deze van omstandigheden toch een wat van hun leven een proberen te tijdens maken. Danny duikt onder meer in een de maffiawijk Scampia uit (Napels), bekend van een de de serie Gomorra; in Darndale naar (Dublin) waar depressie en zelfmoord tijdens aan uit de orde van op tv de dag zijn en tijdens tienermoeders op straat op tv gezet worden, met in de uit wijk Ferentari (Boekarest) die geteisterd met wordt door heroïnehandel een en crackverslaafden, op tv in Les op tv Quartiers Nord (Marseille) waarvan inwoners soms de dagenlang worden afgesloten het van de op tv buitenwereld vanwege door politierazzia’s, en tijdens in Small Hall op (Birmingham) dat steeds naar verder islamiseert en radicaliseert op en waar moslims vanuit op tv heel Europa door zich vestigen. 'Danny in de naar tijdens buitenwijken' is vanaf het vanavond iedere woensdagavond om 21:05 op uur te zien op op NPO in 3.

november 2021
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!