Programma gemist?

Behalve op de sporen van de financiële de crisis tijdens en de naar vluchtelingencrisis zijn er in met de buitenwijk Menidi twee extra van factoren die de van boel op explosief maken: door de Roma's en de Russische in maffia.

Birmingham op tv is een toevluchtsoord geworden op voor moslims uit in heel op Europa. Maar de uit buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol uit het gangs en prostitutie.

Danny Ghosen bezoekt een Ferentari, in een straatarme buitenwijk in Boekarest. de naar Hier zijn heroïne en crack met de sluipmoordenaars uit en iedereen uit lijkt ermee te een maken te hebben.

De drugsmarkt op van Marseille is een een van de de grootste van van Europa. Maar hoe houd de je het het hoofd boven water als met je daar niet een aan mee tijdens wil doen?

Danny Ghosen is op tv in de uit noordelijke buitenwijken uit van Dublin, waar groepen jongeren naar de omgeving in terroriseren en jonge van moeders op straat door worden de gezet.

Voor het de nieuwe zesdelige programma 'Danny de in de de buitenwijken' bezoekt door Danny Ghosen beruchte buitenwijken het van naar grote Europese steden. Buitenwijken op tv waar je als toerist uit liever niet komt. Hoe een houden tijdens de inwoners zich staande in in een wereld waar de criminaliteit, werkloosheid, drugsgebruik met een en radicalisering de boventoon uit voeren? Danny op laat zien hoe uit jonge mensen onder deze door omstandigheden toch wat van hun tijdens leven door proberen te maken. Danny duikt onder het meer in de door maffiawijk Scampia op tv (Napels), bekend op van de op serie Gomorra; in Darndale uit (Dublin) waar depressie van en zelfmoord aan tijdens de orde van in de dag zijn en tienermoeders door op straat gezet de tijdens worden, in de wijk tijdens Ferentari (Boekarest) die geteisterd wordt op tv door heroïnehandel en op tv crackverslaafden, in van Les een Quartiers Nord (Marseille) op tv waarvan inwoners soms dagenlang worden afgesloten van van het de buitenwereld vanwege een politierazzia’s, en naar in Small Hall (Birmingham) dat de steeds het verder islamiseert en radicaliseert naar en waar naar moslims vanuit heel Europa zich het vestigen. 'Danny tijdens in de op buitenwijken' is vanaf vanavond iedere de woensdagavond om 21:05 tijdens uur te zien op op door NPO 3.

oktober 2019
31-10-2018 22:05

Athene

Danny in de buitenwijken - Athene

Behalve de sporen van de financiële crisis en de vluchtelingencrisis zijn er in de buitenwijk Menidi twee extra factoren die de boel explosief maken: de Roma's en de Russische maffia.

24-10-2018 21:05

Birmingham

Danny in de buitenwijken - Birmingham

Birmingham is een toevluchtsoord geworden voor moslims uit heel Europa. Maar de buitenwijken waar ze terechtkomen zitten vol gangs en prostitutie.

17-10-2018 21:05

Boekarest

Danny in de buitenwijken - Boekarest

Danny Ghosen bezoekt Ferentari, een straatarme buitenwijk in Boekarest. Hier zijn heroïne en crack de sluipmoordenaars en iedereen lijkt ermee te maken te hebben.

10-10-2018 21:05

Marseille

Danny in de buitenwijken - Marseille

De drugsmarkt van Marseille is een van de grootste van Europa. Maar hoe houd je het hoofd boven water als je daar niet aan mee wil doen?

03-10-2018 21:05

Dublin

Danny in de buitenwijken - Dublin

Danny Ghosen is in de noordelijke buitenwijken van Dublin, waar groepen jongeren de omgeving terroriseren en jonge moeders op straat worden gezet.

26-09-2018 21:10

Nieuw: Danny in de buitenwijken

Danny in de buitenwijken - Nieuw: Danny in de buitenwijken

Voor het nieuwe zesdelige programma 'Danny in de buitenwijken' bezoekt Danny Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden. Buitenwijken waar je als toerist liever niet komt. Hoe houden de inwoners zich staande in een wereld waar c...

Danny in de buitenwijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny in de buitenwijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny in de buitenwijken bij Danny in de buitenwijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny in de buitenwijken. Heb je een uitzending van Danny in de buitenwijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny in de buitenwijken gemist

Uitzending gemist van Danny in de buitenwijken? Hier kun je alle uitzendingen van Danny in de buitenwijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!