Programma gemist?

Achilles van '29 uit Groesbeek is al het het jaren een topclub in tijdens het amateurvoetbal. De laatste jaren met tijdens overtreffen ze zelfs De tijdens Treffers, hun grotere van broer en op concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de de club in naar 2014 via een een pilotproject het kan promoveren naar het betaalde door voetbal, neemt het naar de uitdaging aan. naar Volgens de een vijf rivaliserende clubs in het van dorp is dat op tv te tijdens hoog gegrepen. op tv Achilles trekt immers van te weinig publiek en heeft al van forse schulden. Desondanks naar trekt de club, naar onder aanvoering van naar de de ambitieuze familie op Derks ten strijde. Ze gaan een hun Achilles, van al bijna van honderd jaar spelend in op hun landerijen, nu naar definitief op de kaart van zetten. Met het gevaar naar dat hun ambitie de naar de club naar de de ondergang kan een leiden. Maar dat tijdens risico nemen ze. En dat op tv wordt in Groesbeek tijdens met argusogen in gevolgd. Achilles krijgt te van maken van met kinnesinne in op tv het dorp, met de regionale pers op tv en, op last but in not least, de KNVB. Een tijdens strijd van tijdens David tegen Goliath. De emoties op tv lopen hoog op. op tv van Hoe kunnen ze in dit overleven?

oktober 2020
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!