Programma gemist?

Achilles van '29 uit Groesbeek het is al jaren op tv een topclub in het een amateurvoetbal. De laatste jaren tijdens overtreffen ze naar zelfs naar De Treffers, hun grotere broer op en tijdens concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de de club in op tv 2014 via tijdens een pilotproject kan promoveren naar op tv op het betaalde voetbal, neemt het in de uitdaging van aan. Volgens op de vijf rivaliserende clubs in door het dorp is door dat te hoog op gegrepen. tijdens Achilles trekt immers te weinig naar publiek en heeft de al op tv forse schulden. Desondanks trekt de club, op tv van onder aanvoering van de ambitieuze uit familie Derks ten strijde. de Ze gaan hun op tijdens Achilles, al bijna honderd jaar spelend door op hun op tv landerijen, nu definitief door op de kaart van zetten. Met het het gevaar dat op hun ambitie de club naar van de van ondergang kan leiden. Maar in dat risico nemen ze. naar En dat tijdens wordt in van Groesbeek met argusogen gevolgd. Achilles naar uit krijgt te maken met kinnesinne in door het in dorp, met de regionale pers door en, last but van naar not least, de KNVB. Een van strijd van een David tegen Goliath. op tv De emoties het lopen hoog op. Hoe kunnen ze in dit naar overleven?

februari 2021
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!