Programma gemist?

Achilles het '29 uit Groesbeek is het al van jaren een topclub van in het amateurvoetbal. De laatste op jaren overtreffen ze op zelfs het De Treffers, hun grotere met broer en concurrent in door het bouwvakkersdorp. Wanneer de de een club in 2014 via een pilotproject met kan promoveren door naar het betaalde van voetbal, neemt door het de uitdaging naar aan. Volgens de naar vijf rivaliserende uit clubs in het dorp is op dat te hoog gegrepen. een van Achilles trekt immers te een weinig publiek met en heeft al forse een schulden. Desondanks trekt de club, de onder aanvoering de van de ambitieuze een familie Derks ten strijde. het Ze gaan van hun op Achilles, al bijna honderd op tv jaar spelend op hun met landerijen, met nu definitief op de kaart naar zetten. Met van het gevaar dat tijdens hun ambitie de club naar van uit de ondergang kan leiden. het Maar dat risico nemen op ze. En dat een wordt op tv in Groesbeek met het argusogen gevolgd. Achilles krijgt te maken van op met kinnesinne in in het dorp, met de een regionale pers tijdens en, last but not de least, de KNVB. Een strijd tijdens van David tegen op Goliath. De emoties van lopen hoog van op. Hoe naar kunnen ze de dit overleven?

november 2021
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!