Programma gemist?

Achilles '29 een uit Groesbeek is al tijdens jaren een uit topclub in het amateurvoetbal. op tv De laatste uit jaren overtreffen ze een zelfs uit De Treffers, hun grotere broer het en concurrent in het op bouwvakkersdorp. Wanneer de in uit club in 2014 via een pilotproject het kan tijdens promoveren naar het betaalde voetbal, het neemt het de de uitdaging aan. naar Volgens de vijf de rivaliserende clubs uit in het op dorp is dat te tijdens hoog gegrepen. Achilles trekt met immers te weinig tijdens publiek en heeft al in met forse schulden. Desondanks trekt de club, op tv onder aanvoering tijdens van de het ambitieuze familie van Derks ten strijde. Ze gaan hun in Achilles, al uit bijna honderd jaar van spelend op door hun landerijen, de nu definitief op de kaart zetten. de een Met het gevaar dat hun ambitie met de club naar op de ondergang tijdens kan leiden. door Maar dat op tv risico nemen ze. in En dat wordt in Groesbeek op met argusogen gevolgd. Achilles tijdens krijgt te maken een met op kinnesinne in het dorp, met met de regionale op tv pers en, de last but not least, de op tv KNVB. Een met strijd van David tegen op de Goliath. De emoties naar lopen hoog op. Hoe kunnen het ze dit op tv overleven?

juli 2020
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!