Programma gemist?

Achilles een '29 uit Groesbeek is op al een jaren een topclub een in het amateurvoetbal. De laatste uit jaren overtreffen ze een zelfs De Treffers, hun naar grotere broer en in van concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer op tv de een club in 2014 via naar een pilotproject kan promoveren naar de het betaalde voetbal, van neemt het het de met uitdaging aan. Volgens de op tv vijf rivaliserende clubs in tijdens het dorp is het dat op tv te hoog gegrepen. Achilles uit trekt immers te weinig op tv publiek een en heeft al forse schulden. met Desondanks trekt de club, op een onder aanvoering van de van ambitieuze familie naar Derks ten strijde. Ze gaan het hun Achilles, al bijna met honderd jaar met spelend naar op hun landerijen, nu definitief van op naar de kaart zetten. Met het gevaar uit dat hun ambitie uit de club naar in de ondergang uit kan leiden. Maar dat van risico nemen ze. door En met dat wordt in tijdens Groesbeek met argusogen uit gevolgd. Achilles krijgt te maken de met door kinnesinne in het dorp, de met een de regionale pers op en, last but not least, naar de KNVB. Een het strijd met van David tegen Goliath. van De emoties van lopen hoog op. Hoe kunnen de ze een dit overleven?

juni 2021
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!