Programma gemist?

Achilles op '29 uit Groesbeek is al in jaren een topclub het in het amateurvoetbal. van De laatste jaren met overtreffen ze van zelfs De Treffers, hun de grotere op tv broer en concurrent in het het bouwvakkersdorp. Wanneer van de club met in 2014 via een de pilotproject kan promoveren naar van het betaalde voetbal, een neemt het met de uitdaging aan. naar Volgens de vijf het rivaliserende clubs het in het naar dorp is dat te naar hoog gegrepen. Achilles trekt immers het van te weinig publiek de en heeft al forse schulden. Desondanks op trekt de club, naar op tv onder aanvoering van de ambitieuze familie de Derks in ten strijde. Ze gaan hun door Achilles, al bijna naar honderd de jaar spelend op hun landerijen, door nu definitief met op de kaart door zetten. Met het de gevaar dat op hun ambitie de op club naar de ondergang kan door door leiden. Maar dat risico nemen in ze. En van dat wordt uit in Groesbeek met argusogen gevolgd. Achilles op uit krijgt te maken met kinnesinne in in met het dorp, met de regionale pers tijdens en, naar last but not least, de uit van KNVB. Een strijd van David tegen de Goliath. De emoties tijdens lopen hoog de op. Hoe kunnen ze op tv dit een overleven?

januari 2020
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!