Programma gemist?

Achilles '29 door uit Groesbeek is al een jaren een uit topclub op in het amateurvoetbal. De laatste jaren een overtreffen door ze zelfs De Treffers, uit hun grotere het broer en concurrent in het op tv naar bouwvakkersdorp. Wanneer de het club in 2014 via een van pilotproject kan promoveren het naar het betaalde tijdens voetbal, neemt het de uit de uitdaging aan. Volgens de vijf rivaliserende in door clubs in het in dorp is dat een te hoog gegrepen. de Achilles trekt immers te weinig met publiek en heeft met al forse schulden. Desondanks met trekt het de club, onder uit aanvoering van de ambitieuze op tv familie van Derks ten strijde. Ze een gaan hun Achilles, al op bijna honderd jaar tijdens spelend op door hun landerijen, nu definitief op de het de kaart zetten. Met het gevaar uit uit dat hun ambitie de tijdens club naar de ondergang met kan leiden. Maar naar dat risico uit nemen ze. door En dat wordt in op tv Groesbeek met het argusogen gevolgd. Achilles krijgt te maken in het met kinnesinne in van het dorp, met met de regionale pers en, last naar but een not least, de KNVB. Een strijd op tv van David tegen van Goliath. De emoties naar lopen hoog tijdens op. Hoe kunnen uit ze dit op tv overleven?

juli 2021
29-09-2018 20:25

Docu: Voetbal is oorlog

2Doc: Voetbal is oorlog - Docu: Voetbal is oorlog

Achilles '29 uit Groesbeek is al jaren een topclub in het amateurvoetbal. De laatste jaren overtreffen ze zelfs De Treffers, hun grotere broer en concurrent in het bouwvakkersdorp. Wanneer de club in 2014 via een pilotproject kan promoveren...

2Doc: Voetbal is oorlog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Voetbal is oorlog bij 2Doc: Voetbal is oorlog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Voetbal is oorlog. Heb je een uitzending van 2Doc: Voetbal is oorlog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Voetbal is oorlog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Voetbal is oorlog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Voetbal is oorlog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!