Programma gemist?

De Amsterdamse studente naar Hester van (21) staat de centraal. Hester is geboren uit een op tv joodse op vader en niet-joodse moeder, waardoor het zij een door het merendeel in van de joodse gemeenschap van niet wordt erkend als van joods. Nu is van zij bezig met aan een meerjarig, orthodox de op traject waarmee ze uiteindelijk joods kan met worden. Hester een vertrekt naar Portugal, waar de tijdens haar vaders voorouders vandaan door komen en waar tijdens de kleine joodse op gemeenschap hoofdzakelijk bestaat met uit immigranten. Daar het onderzoekt ze de naar verschillen tussen de manier waarop van naar het joodse geloof wordt van beleden in Portugal en Nederland. op Ze van verblijft bij het hoofd van het de door joodse gemeenschap.

De door seculiere Tomer uit uit Amsterdam wordt ontvangen door zijn op tv religieuze tijdens gastgezin in de Amerikaanse tijdens staat Philadelphia. De vrouw van des tijdens huizes is ook een de voorganger door van de lokale Temple het Bethel-gemeenschap.

De orthodox-joodse Matteo uit uit Haarlem in gaat van de verschillen ontdekken op door Cuba. In dit op tv land, waar het op tv communistische regime in een ingewikkelde relatie met de religie met onderhoudt, is hij het op te gast bij een liberaal joods een gezin. De familie op tv maakt deel in uit van een eigen op gemeente het in opbouw. Dat met Matteo het er tijdens op het communistische eiland van soms moeilijk naar mee heeft, zien we in op tv deze van aflevering.

Theatermaakster het Esther uit met Tilburg krijgt op Schiphol te horen de tijdens dat ze naar de New York gaat. Daar komt ze de terecht het in de orthodoxe Chabad gemeenschap door van van Brooklyn.

Theatermaakster met Esther uit Tilburg de krijgt op van Schiphol te horen van dat ze naar New met York gaat. Daar de komt ze terecht uit in de orthodoxe Chabad op tv gemeenschap van met Brooklyn.

Het Simon een Wiesenthal Centrum heeft speciaal tijdens voor joden een van op negatief reisadvies voor het Zweedse tijdens Malmö uitgebracht. in De traditionele Jonathan op tv uit Amsterdam tijdens hoort op Schiphol uit waar zijn reis naar met toe gaat.

De in liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar een India, de in bakermat van het hindoeïsme. door Wat de hij niet naar weet, is dat hij in een het Aghor-gezin een terechtkomt, dat de door duistere kant het van het hindoeïsme, Shiva, op tv aanhangt.

De naar liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar het India, de de bakermat van het hindoeïsme. op tv tijdens Wat hij niet op tv weet, is dat hij in op tv een Aghor-gezin terechtkomt, dat door de de duistere kant van het hindoeïsme, door Shiva, de aanhangt.

De uit naar Kampen afkomstige een bekeerde moslima Marjolein gaat in naar Indonesië. Ze logeert de door bij een Ahmadiya-gezin, dat tijdens nóg een profeet na naar Mohammed erkent. Daardoor het worden ze een vervolgd door een andere moslims.

De orthodoxe op tv Youval tijdens vertrekt naar Zuid-Afrika, waar naar hij tegen de uit grens met Zimbabwe 'n weekje van meedraait in uit een Lemba-gezin. tijdens De leden van deze naar Afrikaanse stam hebben in pas gehoord dat ze van Joods DNA de hebben.

De naar liberale Hindoestaanse Sadhana uit Capelle van a/d tijdens IJssel logeert bij een Hare naar Krishna-gezin op naar een boerderij in Hongarije. een Kan ex-model uit en in rockzangeres Sadhana meedraaien of wordt het het haar een teveel?

De traditioneel naar joods levende Nathan in hoort dat hij naar met San op Francisco gaat. Hij belandt tot op tv zijn schrik een in door een homo-gezin bestaande uit 2 uit mannen en 2 geadopteerde door kinderen, die joods door in worden opgevoed.

De pro-Palestijnse met streng gelovige moslim naar Mohamed schrikt als hij een op tv op Schiphol hoort dat op tv hij naar Israël vertrekt. naar Hij denkt aan de een Palestijns gezin, maar de belandt bij in een islamitisch op bedoeïenen-gezin.

september 2017
03-09-2017 15:30

Portugal

Zoek de verschillen - Portugal

De Amsterdamse studente Hester (21) staat centraal. Hester is geboren uit een joodse vader en niet-joodse moeder, waardoor zij door het merendeel van de joodse gemeenschap niet wordt erkend als joods. Nu is zij bezig aan een meerjarig, orth...

27-08-2017 15:30

Philadelphia

Zoek de verschillen - Philadelphia

De seculiere Tomer uit Amsterdam wordt ontvangen door zijn religieuze gastgezin in de Amerikaanse staat Philadelphia. De vrouw des huizes is ook de voorganger van de lokale Temple Bethel-gemeenschap.

20-08-2017 15:30

Cuba

Zoek de verschillen - Cuba

De orthodox-joodse Matteo uit Haarlem gaat de verschillen ontdekken op Cuba. In dit land, waar het communistische regime een ingewikkelde relatie met de religie onderhoudt, is hij te gast bij een liberaal joods gezin. De familie maakt deel ...

25-04-2013 15:15

Aflevering van donderdag 25 april 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen ge...

18-04-2013 15:10

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Theatermaakster Esther uit Tilburg krijgt op Schiphol te horen dat ze naar New York gaat. Daar komt ze terecht in de orthodoxe Chabad gemeenschap van Brooklyn.

24-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 24 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 24 maart 2013

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen ge...

17-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 17 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 17 maart 2013

Theatermaakster Esther uit Tilburg krijgt op Schiphol te horen dat ze naar New York gaat. Daar komt ze terecht in de orthodoxe Chabad gemeenschap van Brooklyn.

03-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 3 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 3 maart 2013

Het Simon Wiesenthal Centrum heeft speciaal voor joden een negatief reisadvies voor het Zweedse Malmö uitgebracht. De traditionele Jonathan uit Amsterdam hoort op Schiphol waar zijn reis naar toe gaat.

18-11-2012 15:00

Brahma

Zoek de verschillen - Brahma

De liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar India, de bakermat van het hindoeïsme. Wat hij niet weet, is dat hij in een Aghor-gezin terechtkomt, dat de duistere kant van het hindoeïsme, Shiva, aanhangt.

01-09-2012 18:40

Brahma

Zoek de verschillen - Brahma

De liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar India, de bakermat van het hindoeïsme. Wat hij niet weet, is dat hij in een Aghor-gezin terechtkomt, dat de duistere kant van het hindoeïsme, Shiva, aanhangt.

31-08-2012 19:00

Marjolein

Zoek de verschillen - Marjolein

De uit Kampen afkomstige bekeerde moslima Marjolein gaat naar Indonesië. Ze logeert bij een Ahmadiya-gezin, dat nóg een profeet na Mohammed erkent. Daardoor worden ze vervolgd door andere moslims.

30-08-2012 19:15

Youval

Zoek de verschillen - Youval

De orthodoxe Youval vertrekt naar Zuid-Afrika, waar hij tegen de grens met Zimbabwe 'n weekje meedraait in een Lemba-gezin. De leden van deze Afrikaanse stam hebben pas gehoord dat ze Joods DNA hebben.

29-08-2012 19:00

Sadhana in Hongarije

Zoek de verschillen - Sadhana in Hongarije

De liberale Hindoestaanse Sadhana uit Capelle a/d IJssel logeert bij een Hare Krishna-gezin op een boerderij in Hongarije. Kan ex-model en rockzangeres Sadhana meedraaien of wordt het haar teveel?

28-08-2012 19:00

Nathan

Zoek de verschillen - Nathan

De traditioneel joods levende Nathan hoort dat hij naar San Francisco gaat. Hij belandt tot zijn schrik in een homo-gezin bestaande uit 2 mannen en 2 geadopteerde kinderen, die joods worden opgevoed.

27-08-2012 19:00

Mohamed

Zoek de verschillen - Mohamed

De pro-Palestijnse streng gelovige moslim Mohamed schrikt als hij op Schiphol hoort dat hij naar Israël vertrekt. Hij denkt aan een Palestijns gezin, maar belandt bij een islamitisch bedoeïenen-gezin.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zoek de verschillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de verschillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de verschillen bij Zoek de verschillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de verschillen. Heb je een uitzending van Zoek de verschillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de verschillen gemist

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen gezin met heel andere culturele en religieuze gewoontes dan zij in Nederland gewend zijn. Ze moeten zich daarbijaanpassen aan de lokale levensstijl. Dat dit niet altijd even gemakkelijk is, is hier te volgen.

Uitzending gemist van Zoek de verschillen? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de verschillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord