Programma gemist?

De Amsterdamse studente op Hester (21) naar staat centraal. Hester is met geboren uit een op joodse de vader en het niet-joodse moeder, waardoor naar zij door het merendeel door van de in joodse gemeenschap niet wordt erkend als op tv joods. Nu door is zij bezig door aan in een meerjarig, orthodox traject waarmee ze van uiteindelijk joods kan de een worden. Hester vertrekt naar op Portugal, waar haar naar vaders voorouders vandaan met komen en met waar de kleine in joodse gemeenschap hoofdzakelijk door bestaat uit immigranten. de Daar onderzoekt ze de in verschillen tussen de het manier waarop het joodse geloof van wordt beleden naar in Portugal en tijdens Nederland. Ze verblijft bij op tv het hoofd van naar de joodse de gemeenschap.

De seculiere de Tomer uit Amsterdam wordt naar ontvangen de door zijn religieuze op tv gastgezin in de Amerikaanse staat met Philadelphia. De een vrouw van des huizes is ook de voorganger het van naar de lokale Temple op Bethel-gemeenschap.

De orthodox-joodse een Matteo door uit Haarlem gaat de uit verschillen ontdekken naar op Cuba. In op dit land, waar het naar communistische regime een ingewikkelde relatie tijdens met de religie tijdens onderhoudt, is het hij in te gast bij een liberaal joods met naar gezin. De familie maakt deel uit met de van een eigen gemeente van in opbouw. Dat Matteo het naar door er op het de communistische eiland soms moeilijk mee heeft, een zien naar we in deze een aflevering.

Theatermaakster Esther uit de Tilburg de krijgt op Schiphol te een horen dat ze naar tijdens New de York gaat. Daar komt ze op terecht in de uit orthodoxe naar Chabad gemeenschap op van Brooklyn.

Theatermaakster op Esther uit Tilburg krijgt de op uit Schiphol te horen dat ze door naar New York gaat. op tv met Daar komt ze terecht in tijdens de naar orthodoxe Chabad gemeenschap van door Brooklyn.

Het Simon Wiesenthal met Centrum heeft een speciaal van voor joden een op tv negatief reisadvies voor het Zweedse de Malmö uitgebracht. De de traditionele Jonathan een uit Amsterdam hoort op tv op Schiphol waar zijn in reis op tv naar toe gaat.

De liberale op Hindoestaanse Brahma gaat naar het India, door de bakermat van het de hindoeïsme. Wat hij op niet weet, uit is dat hij door in een Aghor-gezin terechtkomt, tijdens dat de duistere kant in uit van het hindoeïsme, Shiva, de aanhangt.

De tijdens liberale Hindoestaanse Brahma op gaat naar op tv India, de bakermat van het het hindoeïsme. Wat hij niet door op weet, is dat hij in een met Aghor-gezin terechtkomt, dat naar de de duistere kant van het het hindoeïsme, het Shiva, aanhangt.

De uit Kampen het afkomstige bekeerde het moslima Marjolein gaat door naar de Indonesië. Ze logeert bij een Ahmadiya-gezin, van dat het nóg een profeet van na Mohammed erkent. Daardoor tijdens worden ze vervolgd door het andere een moslims.

De orthodoxe uit Youval uit vertrekt naar Zuid-Afrika, door waar hij tegen de grens van met de Zimbabwe 'n weekje meedraait in een met Lemba-gezin. De door leden van deze Afrikaanse een stam hebben pas met op tv gehoord dat ze Joods de DNA hebben.

De liberale tijdens Hindoestaanse Sadhana uit Capelle in met a/d IJssel logeert bij het een Hare Krishna-gezin op een van boerderij in Hongarije. met Kan ex-model op tv en rockzangeres Sadhana door meedraaien of wordt van het met haar teveel?

De uit traditioneel joods levende Nathan hoort naar dat hij tijdens naar San Francisco gaat. met Hij belandt met tot zijn schrik op tv in een homo-gezin bestaande een uit 2 mannen met en 2 geadopteerde op op tv kinderen, die joods worden op tv opgevoed.

De naar pro-Palestijnse streng gelovige moslim op Mohamed schrikt op tv als hij op tijdens Schiphol hoort dat hij het naar het Israël vertrekt. Hij tijdens denkt aan een het Palestijns gezin, maar uit belandt bij een islamitisch uit bedoeïenen-gezin.

juli 2020
03-09-2017 15:30

Portugal

Zoek de verschillen - Portugal

De Amsterdamse studente Hester (21) staat centraal. Hester is geboren uit een joodse vader en niet-joodse moeder, waardoor zij door het merendeel van de joodse gemeenschap niet wordt erkend als joods. Nu is zij bezig aan een meerjarig, orth...

27-08-2017 15:30

Philadelphia

Zoek de verschillen - Philadelphia

De seculiere Tomer uit Amsterdam wordt ontvangen door zijn religieuze gastgezin in de Amerikaanse staat Philadelphia. De vrouw des huizes is ook de voorganger van de lokale Temple Bethel-gemeenschap.

20-08-2017 15:30

Cuba

Zoek de verschillen - Cuba

De orthodox-joodse Matteo uit Haarlem gaat de verschillen ontdekken op Cuba. In dit land, waar het communistische regime een ingewikkelde relatie met de religie onderhoudt, is hij te gast bij een liberaal joods gezin. De familie maakt deel ...

25-04-2013 15:15

Aflevering van donderdag 25 april 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen ge...

18-04-2013 15:10

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Theatermaakster Esther uit Tilburg krijgt op Schiphol te horen dat ze naar New York gaat. Daar komt ze terecht in de orthodoxe Chabad gemeenschap van Brooklyn.

24-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 24 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 24 maart 2013

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen ge...

17-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 17 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 17 maart 2013

Theatermaakster Esther uit Tilburg krijgt op Schiphol te horen dat ze naar New York gaat. Daar komt ze terecht in de orthodoxe Chabad gemeenschap van Brooklyn.

03-03-2013 14:15

Aflevering van zondag 3 maart 2013

Zoek de verschillen - Aflevering van zondag 3 maart 2013

Het Simon Wiesenthal Centrum heeft speciaal voor joden een negatief reisadvies voor het Zweedse Malmö uitgebracht. De traditionele Jonathan uit Amsterdam hoort op Schiphol waar zijn reis naar toe gaat.

18-11-2012 15:00

Brahma

Zoek de verschillen - Brahma

De liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar India, de bakermat van het hindoeïsme. Wat hij niet weet, is dat hij in een Aghor-gezin terechtkomt, dat de duistere kant van het hindoeïsme, Shiva, aanhangt.

01-09-2012 18:40

Brahma

Zoek de verschillen - Brahma

De liberale Hindoestaanse Brahma gaat naar India, de bakermat van het hindoeïsme. Wat hij niet weet, is dat hij in een Aghor-gezin terechtkomt, dat de duistere kant van het hindoeïsme, Shiva, aanhangt.

31-08-2012 19:00

Marjolein

Zoek de verschillen - Marjolein

De uit Kampen afkomstige bekeerde moslima Marjolein gaat naar Indonesië. Ze logeert bij een Ahmadiya-gezin, dat nóg een profeet na Mohammed erkent. Daardoor worden ze vervolgd door andere moslims.

30-08-2012 19:15

Youval

Zoek de verschillen - Youval

De orthodoxe Youval vertrekt naar Zuid-Afrika, waar hij tegen de grens met Zimbabwe 'n weekje meedraait in een Lemba-gezin. De leden van deze Afrikaanse stam hebben pas gehoord dat ze Joods DNA hebben.

29-08-2012 19:00

Sadhana in Hongarije

Zoek de verschillen - Sadhana in Hongarije

De liberale Hindoestaanse Sadhana uit Capelle a/d IJssel logeert bij een Hare Krishna-gezin op een boerderij in Hongarije. Kan ex-model en rockzangeres Sadhana meedraaien of wordt het haar teveel?

28-08-2012 19:00

Nathan

Zoek de verschillen - Nathan

De traditioneel joods levende Nathan hoort dat hij naar San Francisco gaat. Hij belandt tot zijn schrik in een homo-gezin bestaande uit 2 mannen en 2 geadopteerde kinderen, die joods worden opgevoed.

27-08-2012 19:00

Mohamed

Zoek de verschillen - Mohamed

De pro-Palestijnse streng gelovige moslim Mohamed schrikt als hij op Schiphol hoort dat hij naar Israël vertrekt. Hij denkt aan een Palestijns gezin, maar belandt bij een islamitisch bedoeïenen-gezin.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zoek de verschillen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de verschillen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de verschillen bij Zoek de verschillen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de verschillen. Heb je een uitzending van Zoek de verschillen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de verschillen gemist

Vijf Joodse jongeren worden, zonder vooraf te weten waar ze belanden, naar vijf verschillende bijzondere en exotischeJoodse gemeenschappen gestuurd. Te denken valt aan Oeganda, Argentinië en India. Ter plaatse zullen zij meedraaien ineen gezin met heel andere culturele en religieuze gewoontes dan zij in Nederland gewend zijn. Ze moeten zich daarbijaanpassen aan de lokale levensstijl. Dat dit niet altijd even gemakkelijk is, is hier te volgen.

Uitzending gemist van Zoek de verschillen? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de verschillen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!