Programma gemist?

Britse de documentaire over naar zogenaamde 'superspermadonoren', mannen het die vrouwen hun zaad doneren op buiten de met officiële vruchtbaarheidsklinieken op om.

Britse uit documentaire over zogenaamde 'superspermadonoren', mannen naar die vrouwen hun door zaad doneren uit buiten een de officiële vruchtbaarheidsklinieken van om.

juli 2021
30-09-2018 23:26

Afl. 1

Click Me Pregnant - Afl. 1

Britse documentaire over zogenaamde 'superspermadonoren', mannen die vrouwen hun zaad doneren buiten de officiële vruchtbaarheidsklinieken om.

28-09-2018 22:26

Afl. 1

Click Me Pregnant - Afl. 1

Britse documentaire over zogenaamde 'superspermadonoren', mannen die vrouwen hun zaad doneren buiten de officiële vruchtbaarheidsklinieken om.

Click Me Pregnant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Click Me Pregnant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Click Me Pregnant bij Click Me Pregnant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Click Me Pregnant. Heb je een uitzending van Click Me Pregnant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Click Me Pregnant gemist

Britse documentaire over zogenaamde 'superspermadonoren', mannen die vrouwen hun zaad doneren buiten de officiële vruchtbaarheidsklinieken om. De zaaddonoren worden door vrouwen via internet benaderd en leveren hun donaties gratis of tegen een kleine vergoeding aan huis af. Vier van deze vrijgevige mannen hebben samen voor meer dan 175 baby's gezorgd. Waarom kiezen vrouwen voor deze legale, maar twijfelachtige weg om een spermadonor te vinden? En wat zijn de gevaren en consequenties van deze aanpak?

Uitzending gemist van Click Me Pregnant? Hier kun je alle uitzendingen van Click Me Pregnant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!