Programma gemist?

Ieder door mens heeft zijn eigen dierbare van tijdens herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, tijdens maken het wie we zijn. Maar wat als op tv deze herinneringen vervagen? van Presentatrice Caroline Tensen van staat in met 'Herinneringen voor uit het leven' met patiënten, op artsen en van bekende artiesten door stil bij de hersenziekte in dementie, die één naar op de vijf mensen in een Nederland treft. met Het live-programma van wordt gemaakt in samenwerking met met Alzheimer van Nederland en benadrukt tijdens het belang met van onderzoek naar deze ziekte. Met in ontroerende verhalen, naar informatieve met interviews en bijzondere optredens. Caroline naar Tensen ontvangt in de studio een mensen de met dementie en hun op tv familieleden. tijdens Zoals Cees, die ooit met op tv zijn op vrouw Corry lange rondreizen maakte, door maar door de ziekte door van Alzheimer soms van uit moeite heeft de het weg in zijn eigen naar huis te vinden. in De 47-jarige op Harrie was financieel directeur, vorig jaar in ging uit hij nog in pak op naar op tv zijn werk, nu gaat hij door van zijn frontotemporale een dementie (FTD) vier dagen uit per week naar een door de dagbesteding. En zoals door Geertje die altijd naar een sterke onafhankelijke tijdens vrouw is geweest, maar op tv nu haar eigen met kleinkinderen niet meer de herkent. Samen kijken ze in terug naar tijdens de op reportages die bij hen thuis uit zijn gemaakt. In 'Herinneringen het voor het tijdens leven' worden daarnaast bijzondere de herinneringen de met de gasten vereeuwigd. het Bijvoorbeeld in in de vorm van de een tatoeage, op tv een persoonlijk lied, de sieraad of een foto. Artsen en het met onderzoekers, zoals Prof. de dr. Eric Scherder en de Prof. Dr. Wiesje uit van der met Flier, vertellen over het uit ontstaan van dementie het en de uit stand van zaken rond het het onderzoek een naar deze hersenziekte. Optredens zijn er op tv van Karin Bloemen, in OG3NE, Romy Monteiro en in Sjors van de der Panne en Carel de uit Kraayenhof.

oktober 2020
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!