Programma gemist?

Ieder mens op heeft zijn eigen in dierbare herinneringen. Herinneringen, naar mooi en verdrietig, tijdens maken wie op tv we zijn. Maar wat een als deze in herinneringen vervagen? op Presentatrice Caroline Tensen op tv staat in 'Herinneringen voor het het leven' met in patiënten, artsen en bekende door artiesten stil bij tijdens de hersenziekte dementie, tijdens die uit één op de vijf van mensen in Nederland in treft. Het door live-programma wordt gemaakt in de samenwerking met naar Alzheimer Nederland en door benadrukt het belang van onderzoek naar het deze ziekte. Met naar ontroerende verhalen, informatieve van interviews en uit bijzondere optredens. Caroline Tensen ontvangt met in een de studio mensen met in dementie en hun familieleden. met Zoals Cees, de die ooit naar met zijn door vrouw Corry lange rondreizen maakte, op maar tijdens door de ziekte van Alzheimer van soms moeite heeft door de het weg in zijn eigen huis te van vinden. De een 47-jarige tijdens Harrie was financieel directeur, vorig van jaar ging de hij nog naar in pak naar zijn werk, nu in uit gaat hij door zijn frontotemporale een dementie (FTD) vier dagen door in per week naar de dagbesteding. En door zoals Geertje het die altijd een sterke een onafhankelijke vrouw uit is geweest, maar nu uit haar uit eigen kleinkinderen niet meer herkent. van Samen kijken een ze terug het naar de reportages die door bij hen op tv thuis zijn gemaakt. op In 'Herinneringen op tv voor het leven' door worden daarnaast bijzondere met herinneringen met de gasten vereeuwigd. Bijvoorbeeld de in uit de vorm uit van een tatoeage, een op tv persoonlijk lied, het sieraad of een foto. Artsen met en onderzoekers, zoals Prof. door dr. Eric het Scherder en naar Prof. Dr. uit Wiesje van der Flier, vertellen over van de het ontstaan van uit dementie en de met stand van zaken uit rond het onderzoek uit naar deze hersenziekte. Optredens zijn door er van Karin Bloemen, OG3NE, tijdens Romy tijdens Monteiro en Sjors van der in uit Panne en Carel tijdens Kraayenhof.

februari 2021
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!