Programma gemist?

Ieder mens naar heeft zijn eigen naar dierbare herinneringen. Herinneringen, het mooi en van verdrietig, maken tijdens wie we zijn. Maar een wat als deze herinneringen in vervagen? Presentatrice Caroline Tensen de staat tijdens in 'Herinneringen voor het het leven' met patiënten, artsen van en bekende artiesten de het stil bij de hersenziekte dementie, die van één op de door vijf door mensen in Nederland uit treft. Het op tv live-programma wordt gemaakt in samenwerking op met in Alzheimer Nederland en benadrukt het belang in uit van onderzoek naar deze ziekte. op tv Met op tv ontroerende verhalen, informatieve de interviews en bijzondere optredens. Caroline Tensen op tv ontvangt in de studio een mensen met dementie een en hun uit familieleden. Zoals Cees, tijdens die ooit de met zijn vrouw tijdens Corry lange door rondreizen maakte, maar door de in ziekte van Alzheimer een soms moeite van heeft de een weg in zijn in eigen huis te door vinden. De 47-jarige Harrie was door financieel door directeur, vorig jaar ging door hij nog door in pak naar zijn werk, nu uit gaat tijdens hij door zijn op tv frontotemporale dementie naar (FTD) vier dagen per week naar op de dagbesteding. En naar zoals Geertje in die altijd een naar sterke onafhankelijke vrouw is van het geweest, maar nu haar eigen uit kleinkinderen het niet meer herkent. Samen kijken door ze het terug naar de reportages die bij op tv hen thuis van zijn uit gemaakt. In 'Herinneringen door voor het leven' worden met daarnaast bijzondere herinneringen met met de gasten vereeuwigd. tijdens Bijvoorbeeld in de vorm de op tv van een tatoeage, een tijdens persoonlijk lied, sieraad of een tijdens foto. een Artsen en tijdens onderzoekers, zoals Prof. dr. in Eric Scherder en op tv Prof. Dr. Wiesje van der tijdens een Flier, vertellen over het ontstaan op tv van met dementie en de een stand van zaken rond in het onderzoek naar door deze hersenziekte. Optredens met zijn er van Karin met Bloemen, OG3NE, Romy Monteiro en op Sjors op van der Panne uit en Carel uit Kraayenhof.

juni 2021
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!