Programma gemist?

Ieder mens het heeft zijn eigen dierbare door op herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, door maken wie we uit zijn. Maar wat door als door deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen tijdens een staat in 'Herinneringen voor het leven' in met patiënten, artsen in en bekende met artiesten stil met bij de hersenziekte tijdens dementie, die één op naar de op tv vijf mensen in Nederland treft. op tv Het live-programma wordt gemaakt het in samenwerking op met Alzheimer op tv Nederland en benadrukt in het belang van naar onderzoek naar deze ziekte. Met van een ontroerende verhalen, informatieve interviews en bijzondere in optredens. Caroline Tensen een ontvangt in de naar studio mensen met uit dementie en hun familieleden. door Zoals Cees, die in ooit een met zijn tijdens vrouw Corry lange rondreizen maakte, maar tijdens in door de ziekte van Alzheimer in soms moeite tijdens heeft de weg in met zijn tijdens eigen huis te de vinden. De 47-jarige Harrie was naar financieel met directeur, vorig jaar ging hij nog door het in pak naar zijn naar werk, nu gaat hij tijdens door uit zijn frontotemporale dementie (FTD) door vier dagen per door week naar de dagbesteding. door En zoals naar Geertje die naar altijd een sterke de onafhankelijke vrouw is naar geweest, maar nu haar een eigen kleinkinderen een niet meer herkent. Samen kijken ze door met terug naar de reportages die bij van hen thuis zijn met gemaakt. de In 'Herinneringen in voor het leven' naar worden daarnaast bijzondere herinneringen tijdens met de van gasten vereeuwigd. Bijvoorbeeld in de vorm door uit van een tatoeage, een persoonlijk het lied, sieraad of met een foto. Artsen en in de onderzoekers, zoals Prof. dr. Eric Scherder op tv uit en Prof. Dr. Wiesje van van der op tv Flier, vertellen over het ontstaan naar van dementie en van de stand naar van zaken uit rond het onderzoek naar deze hersenziekte. Optredens door zijn er door van Karin Bloemen, OG3NE, uit Romy de Monteiro en op Sjors van der een Panne en Carel van Kraayenhof.

januari 2020
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!