Programma gemist?

Ieder uit mens heeft de zijn eigen dierbare uit herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken tijdens wie we zijn. de Maar de wat als in deze herinneringen vervagen? Presentatrice op Caroline Tensen staat naar in 'Herinneringen voor op het leven' met patiënten, tijdens artsen en bekende artiesten de stil het bij de in hersenziekte dementie, die van één op de door vijf mensen in Nederland treft. Het in live-programma met wordt gemaakt in op tv samenwerking met Alzheimer Nederland uit en benadrukt het belang een van van onderzoek naar deze op ziekte. Met op tv ontroerende verhalen, informatieve in interviews en bijzondere op tv optredens. Caroline Tensen ontvangt in de op tv studio mensen met naar dementie en hun familieleden. een Zoals met Cees, die ooit naar met zijn op tv vrouw Corry lange rondreizen uit maakte, maar door de ziekte in op tv van Alzheimer soms moeite heeft de het weg de in zijn eigen het huis te vinden. De de 47-jarige met Harrie was financieel directeur, uit vorig jaar ging de hij nog in een pak naar zijn werk, in nu gaat op tv hij door naar zijn frontotemporale dementie op (FTD) vier dagen op tv per week naar de uit dagbesteding. En zoals Geertje tijdens die altijd een op sterke onafhankelijke vrouw naar is geweest, maar nu van uit haar eigen kleinkinderen niet de meer herkent. Samen kijken op ze terug naar een de reportages die op tv bij hen thuis op tv zijn gemaakt. In 'Herinneringen tijdens voor op tv het leven' een worden daarnaast bijzondere herinneringen met de door gasten vereeuwigd. Bijvoorbeeld naar in in de vorm van een een tatoeage, een persoonlijk lied, door sieraad of een in foto. Artsen en in onderzoekers, zoals door Prof. dr. de Eric Scherder op tv en Prof. Dr. met Wiesje van der Flier, tijdens vertellen over het ontstaan van van dementie en een de van stand van zaken rond het onderzoek in naar deze op tv hersenziekte. Optredens zijn er tijdens van uit Karin Bloemen, OG3NE, Romy van Monteiro en Sjors van op der Panne een en Carel met Kraayenhof.

december 2021
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!