Programma gemist?

Ieder naar mens heeft zijn eigen dierbare uit herinneringen. Herinneringen, van mooi en verdrietig, maken een wie op we zijn. de Maar wat als op tv deze herinneringen vervagen? Presentatrice op Caroline Tensen staat in door 'Herinneringen voor het leven' uit met de patiënten, artsen en bekende uit artiesten stil bij op tv de hersenziekte dementie, van die één op met de van vijf mensen in Nederland treft. de Het live-programma wordt gemaakt van in samenwerking met met Alzheimer Nederland en op tv benadrukt het tijdens belang door van onderzoek naar uit deze ziekte. Met ontroerende verhalen, informatieve tijdens interviews met en bijzondere optredens. Caroline Tensen op tv ontvangt in van de studio mensen op tv met dementie en hun familieleden. door Zoals Cees, die tijdens op ooit met zijn vrouw Corry op tv lange in rondreizen maakte, maar door naar de ziekte van Alzheimer soms op moeite heeft een de tijdens weg in zijn eigen huis op tv te vinden. door De 47-jarige Harrie het was financieel directeur, een vorig jaar ging uit hij nog tijdens in pak naar zijn met werk, nu gaat hij door een het zijn frontotemporale dementie (FTD) vier dagen van met per week naar uit de dagbesteding. En zoals de Geertje die door altijd een sterke de onafhankelijke vrouw is geweest, maar nu naar haar van eigen kleinkinderen niet meer herkent. naar Samen kijken met ze terug naar tijdens de reportages die door bij hen op thuis zijn gemaakt. In 'Herinneringen in voor het leven' een worden daarnaast de bijzondere tijdens herinneringen met de gasten vereeuwigd. Bijvoorbeeld door met in de vorm van een met tatoeage, een met persoonlijk lied, sieraad of het een foto. Artsen in en onderzoekers, zoals Prof. tijdens dr. Eric Scherder in en Prof. Dr. met Wiesje van der op tv op Flier, vertellen over het ontstaan in van op tv dementie en de in stand van zaken de rond het onderzoek naar door deze hersenziekte. Optredens zijn met er van Karin Bloemen, OG3NE, met een Romy Monteiro en Sjors naar van der tijdens Panne en Carel op Kraayenhof.

juli 2020
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!