Programma gemist?

Ieder mens heeft uit zijn van eigen dierbare herinneringen. met Herinneringen, mooi en verdrietig, de maken wie we zijn. met Maar tijdens wat als deze door herinneringen vervagen? Presentatrice in Caroline Tensen staat naar in 'Herinneringen uit voor het leven' met patiënten, door artsen en bekende artiesten op stil bij de in hersenziekte in dementie, die het één op de vijf mensen op tv in op Nederland treft. Het live-programma wordt met gemaakt in van samenwerking met Alzheimer Nederland tijdens en benadrukt het naar belang van van onderzoek naar in deze ziekte. Met ontroerende verhalen, het informatieve van interviews en bijzondere optredens. Caroline in Tensen ontvangt in de studio van tijdens mensen met dementie en door hun familieleden. Zoals Cees, op die ooit met de zijn met vrouw Corry lange rondreizen maakte, een maar door een de ziekte van Alzheimer soms op tv moeite heeft de door weg op tv in zijn in eigen huis te tijdens vinden. De 47-jarige Harrie was financieel op directeur, het vorig jaar ging hij nog het in pak een naar zijn door werk, nu gaat hij met door zijn frontotemporale op dementie (FTD) op vier dagen naar per week naar de dagbesteding. En een met zoals Geertje die altijd een op sterke onafhankelijke vrouw is het van geweest, maar nu haar eigen kleinkinderen op tv de niet meer herkent. in Samen kijken ze terug naar op de tijdens reportages die bij hen thuis zijn door gemaakt. In de 'Herinneringen tijdens voor het leven' met worden daarnaast bijzondere herinneringen door met de gasten vereeuwigd. Bijvoorbeeld naar in de in vorm uit van een tatoeage, een persoonlijk het lied, sieraad of door een foto. Artsen tijdens en onderzoekers, een zoals Prof. op dr. Eric Scherder en Prof. door Dr. Wiesje van de der Flier, vertellen over in het op tv ontstaan van op dementie en de stand van naar zaken rond het het onderzoek naar deze hersenziekte. Optredens op zijn er naar van Karin Bloemen, OG3NE, tijdens Romy Monteiro met en Sjors van der een Panne en het Carel een Kraayenhof.

november 2020
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!