Programma gemist?

Ieder mens heeft een in zijn eigen dierbare herinneringen. door Herinneringen, mooi en verdrietig, naar maken wie op tv we zijn. naar Maar wat als deze herinneringen een vervagen? Presentatrice Caroline een Tensen staat in 'Herinneringen op tv voor het leven' een met patiënten, artsen een en in bekende artiesten stil bij uit de hersenziekte dementie, die uit één een op de vijf mensen in de uit Nederland treft. Het op tv live-programma wordt gemaakt de in samenwerking met op Alzheimer Nederland en benadrukt het naar belang van onderzoek een naar tijdens deze ziekte. Met door ontroerende verhalen, informatieve interviews en op bijzondere optredens. Caroline Tensen de ontvangt in in de studio mensen met dementie met en hun van familieleden. Zoals Cees, die het ooit op tv met zijn vrouw naar Corry lange rondreizen de maakte, maar van door de ziekte van Alzheimer soms van moeite met heeft de weg in tijdens zijn eigen de huis te vinden. De 47-jarige op Harrie uit was financieel directeur, in vorig jaar ging hij met nog in het pak naar zijn naar werk, nu gaat hij met door zijn frontotemporale de dementie op tv (FTD) vier dagen per week naar naar de dagbesteding. En uit zoals op Geertje die altijd een tijdens sterke onafhankelijke vrouw is met geweest, door maar nu haar eigen op kleinkinderen niet meer naar herkent. tijdens Samen kijken ze naar terug naar de reportages het die bij hen uit thuis zijn door gemaakt. In 'Herinneringen voor het het leven' naar worden daarnaast bijzondere herinneringen op met de gasten de vereeuwigd. Bijvoorbeeld in de op vorm van een tatoeage, tijdens een persoonlijk lied, een sieraad het of een foto. Artsen en tijdens met onderzoekers, zoals Prof. dr. Eric Scherder in en Prof. Dr. van Wiesje de van der Flier, vertellen de over het ontstaan in van dementie op tv en de stand van zaken in rond door het onderzoek naar deze hersenziekte. Optredens de zijn er naar van Karin het Bloemen, OG3NE, in Romy Monteiro en Sjors uit van der Panne en met Carel de Kraayenhof.

juli 2021
03-10-2018 21:30

Live: Herinneringen voor het leven

Herinneringen voor het leven - Live: Herinneringen voor het leven

Ieder mens heeft zijn eigen dierbare herinneringen. Herinneringen, mooi en verdrietig, maken wie we zijn. Maar wat als deze herinneringen vervagen? Presentatrice Caroline Tensen staat in 'Herinneringen voor het leven' met patiënten, artsen ...

Herinneringen voor het leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven bij Herinneringen voor het leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!