Programma gemist?

Filmmaker Deeyah op Khan, door dochter van een Pakistaanse uit immigrant in Noorwegen, was zes door jaar een oud toen zij met naar haar op vader de eerste betoging tegen een racisme bezocht. op tv Zijn belofte dat vooroordelen door en naar onverdraagzaamheid snel verleden tijd zouden zijn, door in is dertig jaar later nog steeds door tijdens niet ingelost. Verdeeldheid de zaaiende populistische retoriek naar tast het politieke debat aan met in westerse democratieƫn. Khan een wil weten waarom op tv dit zo is met een en gaat in gesprek in met vertegenwoordigers van de de alt-right-beweging in Amerika, door zoals Richard Spencer een en Jeff Schoep, op tv de het leider van de grootste neonazi-organisatie. In op tv haar op tv gesprekken zoekt zij door naar verbinding en oplossingen het en is vastbesloten de tijdens mannen achter het de maskers te ontdekken; tijdens een test tijdens voor naar haar eigen tolerantie. Kan zij van vrienden worden met de door fascisten en een racisten die ze de ontmoet? En een kan zij een empathie opbrengen voor naar een neonazi?

oktober 2019
03-10-2018 21:55

Docu: White Right - Meeting the Enemy

White Right: Meeting the Enemy - Docu: White Right - Meeting the Enemy

Filmmaker Deeyah Khan, dochter van een Pakistaanse immigrant in Noorwegen, was zes jaar oud toen zij met haar vader de eerste betoging tegen racisme bezocht. Zijn belofte dat vooroordelen en onverdraagzaamheid snel verleden tijd zouden zijn...

White Right: Meeting the Enemy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van White Right: Meeting the Enemy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van White Right: Meeting the Enemy bij White Right: Meeting the Enemy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van White Right: Meeting the Enemy. Heb je een uitzending van White Right: Meeting the Enemy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

White Right: Meeting the Enemy gemist

Uitzending gemist van White Right: Meeting the Enemy? Hier kun je alle uitzendingen van White Right: Meeting the Enemy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2018 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!