Programma gemist?

Hoe kun je een het lijden met van de tijdens westerse mens opheffen? Dat een is de zoektocht van met tijdens klinisch psycholoog, schrijver op tv en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). tijdens Hij richtte de uit School voor een Zijnsoriëntatie in de jaren naar 70 op op en ontwikkelde met een nieuwe met therapeutische benadering als reactie op de naar op - door hem ervaren in - tekortkomingen in de een toen gangbare therapieën. door Hij was door er diep van overtuigd dat van door we ons lijden kunnen op tv overkomen. Geïnspireerd de op boeddhistische psychologie heeft hij een door methode ontwikkeld, op tv waarin zowel de psychologische het als spirituele dimensie tijdens zijn geïntegreerd. In een tijdens Dzogchen, een vorm van het vrijzinnig Tibetaans boeddhisme, vindt het Hans Knibbe nu zijn met belangrijkste inspiratie, die op tv op hij - op geheel eigen, het westerse wijze uit - steeds verder heeft tijdens uitgewerkt door tot een modern pad van verlichte uit levenskunst. Wat de dat in naar de praktijk betekent het zien we in dit een portret als we kennismaken een het met Hans Knibbe tijdens een het retraite Zijnsoriëntatie en uit zijn verblijf op een La Gomera, het waar hij in de van ongepolijste natuur de 'thuiskomt'

juli 2020
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!