Programma gemist?

Hoe tijdens kun je het op tv lijden van de westerse mens op opheffen? met Dat is de de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver op tv en spiritueel een leraar uit Hans Knibbe (1949). Hij richtte de op School voor Zijnsoriëntatie de het in de jaren 70 op en tijdens ontwikkelde een een nieuwe therapeutische benadering met als reactie op de door - met door hem ervaren - tekortkomingen tijdens in de toen naar gangbare therapieën. met Hij was er door diep van tijdens overtuigd dat we het ons lijden kunnen een overkomen. Geïnspireerd op tv op boeddhistische psychologie van heeft hij een methode ontwikkeld, in waarin zowel de psychologische de als spirituele dimensie op zijn tijdens geïntegreerd. In het Dzogchen, een vorm van vrijzinnig Tibetaans door boeddhisme, vindt met Hans Knibbe nu op zijn belangrijkste inspiratie, die op hij - op op geheel eigen, westerse naar wijze - door steeds tijdens verder heeft uitgewerkt tot op een modern pad tijdens van verlichte levenskunst. Wat dat uit in de in praktijk het betekent zien we in dit van portret als we kennismaken naar met Hans Knibbe in op tijdens een retraite Zijnsoriëntatie en zijn de verblijf op tv op La Gomera, waar hij van in de op tv ongepolijste natuur in 'thuiskomt'

juni 2021
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!