Programma gemist?

Hoe op kun je in het lijden van de tijdens westerse mens opheffen? Dat is tijdens de zoektocht van met met klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar uit met Hans Knibbe (1949). Hij richtte de van School voor het Zijnsoriëntatie het in de jaren 70 de op en op ontwikkelde een nieuwe therapeutische op benadering als reactie op de een naar - door hem ervaren - tekortkomingen naar in de toen op het gangbare therapieën. Hij was er de diep van overtuigd op dat van we ons lijden kunnen uit overkomen. Geïnspireerd op boeddhistische het psychologie heeft door hij een methode ontwikkeld, waarin door van zowel de psychologische als tijdens spirituele dimensie zijn de geïntegreerd. In Dzogchen, een met vorm van in vrijzinnig Tibetaans boeddhisme, vindt de Hans Knibbe nu zijn naar belangrijkste inspiratie, die op in hij - op geheel eigen, westerse op tv wijze in - steeds een verder heeft uitgewerkt tot een modern de op pad van verlichte levenskunst. Wat door dat in de door praktijk met betekent zien we in de dit portret als we kennismaken van in met Hans Knibbe in tijdens een retraite een Zijnsoriëntatie en zijn verblijf door op La Gomera, waar hij tijdens in de ongepolijste op tv natuur op tv 'thuiskomt'

oktober 2020
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!