Programma gemist?

Hoe het kun je het een lijden van de uit westerse mens van opheffen? Dat is de zoektocht met van uit klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar op Hans met Knibbe (1949). Hij richtte tijdens de School voor van Zijnsoriëntatie de in de jaren 70 op op tv en het ontwikkelde een nieuwe therapeutische naar benadering als reactie tijdens op de - door op tv hem ervaren - tekortkomingen in het in de toen gangbare op therapieën. Hij was er diep naar van overtuigd uit dat we op ons lijden op kunnen overkomen. Geïnspireerd op boeddhistische psychologie in heeft van hij een methode ontwikkeld, waarin het zowel de psychologische het als spirituele op tv dimensie zijn geïntegreerd. het In Dzogchen, een vorm de tijdens van vrijzinnig Tibetaans boeddhisme, vindt Hans op tv Knibbe nu op zijn belangrijkste inspiratie, die tijdens hij - op met geheel eigen, door westerse wijze - in steeds uit verder heeft uitgewerkt tot een modern van pad van verlichte uit levenskunst. Wat dat naar in de praktijk uit naar betekent zien we in dit portret tijdens door als we kennismaken op tv met Hans Knibbe tijdens een retraite naar Zijnsoriëntatie op tv en zijn verblijf op van La Gomera, een waar hij in de ongepolijste in natuur door 'thuiskomt'

januari 2020
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!