Programma gemist?

Hoe op kun je naar het lijden van de westerse mens naar opheffen? Dat in is de de zoektocht van klinisch op tv psycholoog, schrijver en spiritueel leraar een Hans Knibbe in (1949). Hij de richtte de School een voor Zijnsoriëntatie in door de jaren op tv 70 op en ontwikkelde een nieuwe uit therapeutische benadering uit als reactie op een de - in door hem ervaren - tekortkomingen in in de toen met op tv gangbare therapieën. Hij een was er diep op van overtuigd dat we ons lijden tijdens kunnen overkomen. Geïnspireerd een in op boeddhistische psychologie heeft hij een uit methode ontwikkeld, van waarin zowel in de psychologische als op spirituele dimensie zijn in geïntegreerd. In Dzogchen, een vorm van van op tv vrijzinnig Tibetaans boeddhisme, tijdens vindt Hans Knibbe op tv nu zijn belangrijkste een inspiratie, die hij - op naar op geheel eigen, westerse wijze - van steeds op verder heeft uitgewerkt door tot een modern pad van een verlichte levenskunst. Wat naar dat in de een praktijk betekent op zien we in dit portret met als we kennismaken door met Hans Knibbe de met tijdens een retraite in Zijnsoriëntatie en zijn op verblijf op La Gomera, waar hij naar in de tijdens ongepolijste tijdens natuur 'thuiskomt'

maart 2021
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!