Programma gemist?

Hoe kun van je het met lijden van de op tv westerse mens opheffen? een Dat is op de zoektocht van klinisch een psycholoog, schrijver en tijdens spiritueel leraar het Hans Knibbe (1949). Hij richtte een de School de voor Zijnsoriëntatie in de jaren tijdens op tv 70 op en in ontwikkelde een nieuwe therapeutische benadering door als reactie op tijdens de - van door hem naar ervaren - tekortkomingen in een de toen gangbare therapieën. Hij met was er naar diep van naar overtuigd dat we ons op tv lijden kunnen overkomen. Geïnspireerd het op met boeddhistische psychologie het heeft hij een methode ontwikkeld, waarin van zowel in de psychologische als spirituele uit dimensie zijn van geïntegreerd. In Dzogchen, een vorm tijdens van vrijzinnig in Tibetaans met boeddhisme, vindt Hans Knibbe tijdens nu zijn belangrijkste inspiratie, die in van hij - op geheel eigen, westerse op tv wijze op tv - steeds verder heeft uit uitgewerkt tot een de modern met pad van verlichte levenskunst. Wat de dat de in de praktijk betekent in zien we in dit portret op tv als op we kennismaken met Hans Knibbe het tijdens in een retraite Zijnsoriëntatie en zijn tijdens verblijf met op La naar Gomera, waar hij in naar de ongepolijste natuur uit 'thuiskomt'

februari 2021
07-10-2018 15:25

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe - De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe

Hoe kun je het lijden van de westerse mens opheffen? Dat is de zoektocht van klinisch psycholoog, schrijver en spiritueel leraar Hans Knibbe (1949). Hij richtte de School voor Zijnsoriëntatie in de jaren 70 op en ontwikkelde een nieuwe ther...

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe bij De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Thuiskomen. Portret van Hans Knibbe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!