Programma gemist?

In deze een finale gaan de twee het grootste door talenten de strijd met elkaar op tv aan. tijdens Wie wint het presentatiecontract bij op RTL? de De jury bestaat vandaag uit een Robert van ten Brink, Bridget in Maasland en Ron de Brandsteder.

In de een halve finale gaan uit de drie een overgebleven talenten met de strijd met op tv elkaar aan. Welke twee kandidaten het halen de grote in finale? De jury met bestaat vandaag uit op Robert ten uit Brink, Astrid Joosten en Ruben uit op Nicolai.

De vier uit overgebleven talenten het uit de kwartfinale het gaan de van strijd met elkaar aan. Slechts drie op tv van op hen maken kans op een naar plek in de uit halve finale. De door jury bestaat in vandaag uit Robert ten het Brink, Kim-Lian van op der door Meij en Carlo op Boszhard.

De zes overgebleven op talenten het uit de voorrondes met gaan de strijd door met elkaar aan. in Slechts vier door van hen maken uit kans op een plek in het de het volgende ronde. De jury bestaat vandaag een door uit Robert ten Brink, op tv Wendy van Dijk door en Albert met Verlinde.

Opnieuw worden zes op tv talenten beoordeeld uit door een vakkundige op tv jury onder in leiding van Robert door ten Brink. de Slechts drie kandidaten mogen door in naar de volgende in ronde. De jury bestaat een vandaag met uit Robert uit ten Brink, Jan Versteegh en Lucille de van Werner.

Vanaf vanavond presenteert tijdens Gordon 'Screentest', de het nieuwe RTL4 met talentenjacht, waarin in hij op zoek gaat uit naar een nieuwe presentator met voor RTL. Twaalf tijdens zorgvuldig geselecteerde uit talenten worden door een een vakkundige uit jury beoordeeld tijdens terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren met in de studio en op op locatie. Robert een ten Brink uit is het van vaste gezicht op tv van de jury. Zijn schat tijdens aan ervaring in met reality, de dating- en gameshows maken op tv hem tot de ideale de juryvoorzitter. Hierin naar staan steeds uit twee andere door de tijdens wol geverfde collega’s hem bij. tijdens op tv Onder anderen Bert uit van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, uit een Kim-Lian van der tijdens Meij, Astrid Joosten en Ron met Brandsteder maken hun met opwachting met als gastjuryleden. In elke uitzending gaan het de talenten steeds uit een op een de het duel met elkaar de aan. Zij krijgen op tv presentatie tijdens opdrachten geïnspireerd op van bekende televisieprogramma's van vroeger en het nu, tijdens zoals Man bijt Hond, Lingo op of op tv het Rad op van Fortuin. Per opdracht deelt de op tv driekoppige jury het rapportcijfers uit. Uiteindelijk met komen de twee op grootste tijdens talenten in de finale uitzending op van 11 november. De de winnaar krijgt een door presentatiecontract van op een jaar bij op RTL. In de met eerste voorronde worden de eerste naar een zes talenten beoordeeld door in een vakkundige het jury onder leiding van naar Robert ten Brink. een Slechts drie kandidaten mogen de door op tv naar de volgende ronde. De jury van bestaat op vandaag uit een Robert ten Brink, een Bert van Leeuwen met en Nicolette Kluijver.

juli 2020
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!