Programma gemist?

In op deze finale gaan de twee tijdens grootste naar talenten de strijd met van elkaar aan. Wie wint tijdens het presentatiecontract door bij het RTL? De jury bestaat vandaag uit in van Robert ten Brink, Bridget Maasland en door Ron van Brandsteder.

In de halve uit finale gaan in de op drie overgebleven talenten de de strijd met elkaar door aan. Welke twee kandidaten halen tijdens de grote een finale? door De jury bestaat van vandaag uit Robert ten Brink, naar Astrid Joosten en uit Ruben de Nicolai.

De vier op tv overgebleven een talenten uit de naar kwartfinale gaan de strijd met uit elkaar aan. Slechts drie naar van hen maken een kans op op een in plek in de halve met finale. De jury uit bestaat vandaag van uit Robert ten Brink, Kim-Lian van een der Meij en het Carlo uit Boszhard.

De zes overgebleven van uit talenten uit de voorrondes gaan de de strijd met elkaar op aan. Slechts tijdens vier van hen door maken kans op het een plek in de met volgende ronde. De met jury bestaat naar vandaag tijdens uit Robert ten met Brink, Wendy van Dijk het en Albert tijdens Verlinde.

Opnieuw door worden zes talenten beoordeeld het door door een vakkundige jury onder leiding van tijdens van Robert ten Brink. Slechts uit drie kandidaten mogen door naar in de volgende ronde. een De jury het bestaat vandaag uit in Robert het ten Brink, Jan Versteegh van en Lucille met Werner.

Vanaf op vanavond presenteert een Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, naar naar waarin hij op zoek gaat naar het op een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf op tv een zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een een vakkundige jury naar beoordeeld terwijl van zij presentatie tijdens opdrachten uitvoeren in de studio en door op door locatie. Robert ten Brink is naar het vaste gezicht een tijdens van de jury. Zijn op tv schat aan ervaring met naar reality, tijdens dating- en gameshows maken hem tot tijdens de ideale juryvoorzitter. de Hierin staan steeds de uit twee andere door de tijdens wol geverfde collega’s hem een bij. Onder anderen met Bert van de Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, uit met Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten tijdens en een Ron Brandsteder maken hun het opwachting als een gastjuryleden. In elke uitzending gaan in de een talenten steeds een door op een het duel met uit elkaar aan. Zij met krijgen presentatie op opdrachten geïnspireerd op bekende een televisieprogramma's van vroeger in en nu, zoals Man uit bijt een Hond, Lingo of het Rad met van Fortuin. Per een een opdracht deelt de van driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen een de naar twee grootste talenten in in de finale in uitzending op door 11 november. De op tv winnaar krijgt een naar presentatiecontract van een naar jaar bij RTL. In uit de eerste voorronde worden de van eerste zes van talenten beoordeeld door met een vakkundige jury de onder leiding van Robert in ten Brink. naar Slechts drie kandidaten tijdens mogen door naar de met volgende ronde. uit De jury de bestaat vandaag uit Robert ten een Brink, de Bert van Leeuwen het en Nicolette Kluijver.

februari 2020
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!