Programma gemist?

In naar deze finale gaan de op twee grootste talenten op de strijd met elkaar het van aan. Wie wint het in presentatiecontract bij RTL? De van jury bestaat van vandaag uit Robert ten Brink, het Bridget Maasland tijdens en Ron tijdens Brandsteder.

In naar de halve finale gaan de het drie overgebleven uit talenten het de strijd met elkaar aan. Welke door twee kandidaten halen een de het grote finale? De jury een bestaat vandaag een uit Robert ten Brink, Astrid van Joosten en Ruben door in Nicolai.

De van vier overgebleven talenten uit de op tv kwartfinale uit gaan de strijd naar met elkaar aan. Slechts drie uit van van hen maken kans op tijdens een plek naar in de met halve finale. De het jury bestaat vandaag uit Robert ten een Brink, Kim-Lian op van in der Meij en Carlo van Boszhard.

De zes overgebleven op talenten uit met de in voorrondes gaan de op strijd met elkaar aan. Slechts vier op tv van hen op tv maken kans de op een plek een in de volgende ronde. in De jury bestaat vandaag met uit Robert uit ten Brink, Wendy uit van uit Dijk en Albert tijdens Verlinde.

Opnieuw met worden zes een talenten beoordeeld door een in vakkundige jury onder leiding van door op Robert ten Brink. met Slechts drie kandidaten mogen door op tv naar de volgende een ronde. De jury bestaat op vandaag uit uit Robert in ten Brink, Jan Versteegh en tijdens Lucille van Werner.

Vanaf vanavond presenteert op tv Gordon 'Screentest', tijdens de naar nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op tv op zoek door gaat naar een nieuwe van presentator voor van RTL. Twaalf de zorgvuldig geselecteerde talenten worden door in een vakkundige jury beoordeeld in terwijl zij in presentatie opdrachten uitvoeren door in in de studio en op op tv locatie. Robert ten op tv Brink is het vaste het gezicht van op de jury. Zijn schat aan op ervaring met van reality, dating- en de gameshows maken tijdens hem tot de ideale door juryvoorzitter. Hierin staan steeds van twee andere uit door de wol in geverfde collega’s hem bij. met Onder anderen op Bert van Leeuwen, Jan met tijdens Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der een Meij, door Astrid Joosten en Ron met Brandsteder maken hun uit opwachting de als gastjuryleden. In elke uitzending gaan op de talenten steeds in een op een een het duel met elkaar op tv aan. Zij krijgen naar een presentatie opdrachten geïnspireerd op bekende een televisieprogramma's op van vroeger en nu, zoals Man in bijt Hond, naar Lingo of het Rad in op tv van Fortuin. Per opdracht deelt de een driekoppige jury rapportcijfers met uit. Uiteindelijk komen een de twee het grootste op tv talenten in de finale uitzending uit op 11 november. De op van winnaar krijgt een presentatiecontract een van een jaar bij uit RTL. In de in eerste voorronde worden de op tv eerste door zes talenten beoordeeld door een vakkundige het in jury onder leiding van op tv Robert ten tijdens Brink. Slechts drie kandidaten mogen door op naar de een volgende ronde. tijdens De jury bestaat vandaag de uit Robert van ten Brink, Bert een van Leeuwen en door Nicolette Kluijver.

maart 2021
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!