Programma gemist?

In deze uit finale gaan uit de twee grootste talenten op tv de strijd met op tv elkaar aan. op Wie wint het presentatiecontract bij een RTL? uit De jury bestaat vandaag uit op tv Robert ten van Brink, Bridget Maasland op tv en Ron het Brandsteder.

In de halve tijdens finale het gaan de drie op tv overgebleven talenten de strijd met op tv op elkaar aan. Welke met twee kandidaten halen met de grote finale? het De jury bestaat vandaag de uit Robert ten Brink, Astrid een Joosten en een Ruben het Nicolai.

De door vier overgebleven het talenten uit de kwartfinale het gaan de strijd met van elkaar van aan. Slechts drie van hen tijdens maken kans op door een plek op in de het halve finale. De jury bestaat op tv vandaag uit Robert naar ten Brink, in Kim-Lian van der Meij van en Carlo in Boszhard.

De naar zes overgebleven talenten uit de het voorrondes gaan de op tv strijd met elkaar door aan. uit Slechts vier van hen maken van het kans op een op tv plek in de een volgende ronde. De jury bestaat vandaag een op tv uit Robert ten op tv Brink, Wendy van het Dijk en Albert de Verlinde.

Opnieuw worden zes van talenten beoordeeld op door een vakkundige van jury onder leiding van uit Robert ten Brink. de Slechts drie kandidaten met mogen door door naar de uit volgende ronde. met De jury bestaat vandaag uit Robert uit ten Brink, Jan met Versteegh door en Lucille uit Werner.

Vanaf uit vanavond presenteert Gordon tijdens 'Screentest', de nieuwe RTL4 uit talentenjacht, waarin hij op een zoek gaat op tv naar een in nieuwe presentator naar voor RTL. Twaalf het zorgvuldig geselecteerde talenten worden een door een met vakkundige jury beoordeeld terwijl in zij presentatie opdrachten van uitvoeren in de op tv studio en een op locatie. Robert ten Brink het is het een vaste gezicht van de jury. met Zijn schat uit aan ervaring met tijdens reality, dating- uit en gameshows een maken hem tot in de ideale juryvoorzitter. Hierin staan de steeds op twee andere door de wol geverfde tijdens op tv collega’s hem bij. Onder anderen in Bert van de Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, met Kim-Lian van der uit Meij, Astrid op tv Joosten door en Ron Brandsteder maken uit hun opwachting als gastjuryleden. In elke op tv uitzending gaan de op tv talenten steeds een het op een het op duel naar met elkaar aan. Zij krijgen uit presentatie opdrachten geïnspireerd tijdens op bekende televisieprogramma's door van in vroeger en nu, zoals Man van bijt Hond, in Lingo van of het Rad van een Fortuin. Per op tv opdracht deelt de driekoppige de jury rapportcijfers uit. door Uiteindelijk komen de twee grootste van door talenten in de finale uitzending uit op 11 november. De de op tv winnaar krijgt een presentatiecontract van het een jaar op tv bij RTL. In de eerste tijdens voorronde worden het de eerste zes van talenten beoordeeld door naar een vakkundige het jury onder leiding de van Robert ten een Brink. Slechts drie kandidaten mogen door met naar van de volgende de ronde. De jury bestaat vandaag met uit Robert tijdens ten Brink, Bert in van Leeuwen door en Nicolette Kluijver.

oktober 2020
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!