Programma gemist?

In deze finale door van gaan de twee grootste talenten de naar uit strijd met elkaar aan. van Wie wint het presentatiecontract bij met RTL? het De jury bestaat tijdens vandaag uit op Robert ten Brink, Bridget Maasland en op Ron in Brandsteder.

In de halve van finale de gaan de een drie overgebleven talenten de strijd met op tv elkaar aan. Welke een twee met kandidaten halen de grote finale? een het De jury bestaat vandaag uit op Robert ten een Brink, Astrid Joosten en Ruben op in Nicolai.

De vier overgebleven tijdens talenten uit van de kwartfinale op gaan de strijd op tv met elkaar aan. met Slechts drie van hen op maken kans op naar een de plek in de halve finale. De van jury tijdens bestaat vandaag tijdens uit Robert ten Brink, Kim-Lian van van der uit Meij en Carlo uit Boszhard.

De op zes overgebleven het talenten uit de voorrondes met gaan de strijd met elkaar tijdens door aan. Slechts vier van hen maken van kans door op een plek in de de volgende ronde. naar De jury bestaat vandaag met naar uit Robert ten Brink, met Wendy van een Dijk en Albert het Verlinde.

Opnieuw worden zes met talenten beoordeeld het door een door vakkundige jury tijdens onder leiding van Robert op ten Brink. Slechts op tv drie kandidaten de mogen door naar door de volgende ronde. met De jury bestaat vandaag uit Robert uit ten van Brink, Jan Versteegh door en Lucille uit Werner.

Vanaf vanavond presenteert door Gordon het 'Screentest', de nieuwe van RTL4 talentenjacht, waarin van hij op zoek gaat naar van een nieuwe een presentator voor de RTL. Twaalf zorgvuldig naar geselecteerde talenten worden door naar een vakkundige jury op tv beoordeeld terwijl zij presentatie naar naar opdrachten uitvoeren in de op studio en naar op locatie. Robert van ten Brink is het vaste in gezicht van de jury. het naar Zijn schat aan naar ervaring met reality, dating- en gameshows op maken een hem tot de het ideale juryvoorzitter. Hierin staan steeds tijdens twee andere door een de tijdens wol geverfde een collega’s hem bij. de Onder anderen Bert op tv van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, uit Kim-Lian in van der Meij, door Astrid Joosten op tv en Ron Brandsteder de maken hun opwachting op tv als gastjuryleden. In elke uitzending door gaan de talenten steeds op tv een de op een het duel met elkaar een tijdens aan. Zij krijgen uit presentatie opdrachten geïnspireerd op van bekende televisieprogramma's van door vroeger en een nu, zoals Man bijt Hond, door Lingo of het een Rad van Fortuin. met Per opdracht door deelt de driekoppige jury rapportcijfers uit uit. op tv Uiteindelijk komen tijdens de twee grootste tijdens talenten in de finale uit uitzending op 11 november. op De winnaar krijgt de een een presentatiecontract van een door jaar bij RTL. In de in eerste voorronde het worden de eerste zes talenten beoordeeld door door een vakkundige naar jury onder leiding naar van naar Robert ten Brink. Slechts drie met kandidaten mogen met door op naar de volgende van ronde. De jury bestaat vandaag het uit Robert ten uit Brink, Bert naar van Leeuwen het en Nicolette Kluijver.

juli 2021
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!