Programma gemist?

In uit deze finale van gaan de twee grootste talenten de van strijd met elkaar op aan. uit Wie wint door het presentatiecontract bij RTL? De op jury bestaat vandaag uit in op Robert ten Brink, een Bridget Maasland en Ron op tv Brandsteder.

In de de halve finale gaan op tv de drie naar overgebleven talenten de strijd naar met elkaar met aan. Welke twee kandidaten halen tijdens de grote finale? tijdens De jury naar bestaat vandaag met uit Robert ten Brink, uit Astrid Joosten en van Ruben in Nicolai.

De naar vier overgebleven talenten uit de door kwartfinale gaan naar de strijd met elkaar uit aan. op tv Slechts drie van door hen maken kans op een de plek in van de halve finale. De een jury bestaat uit vandaag uit Robert ten tijdens Brink, Kim-Lian van van der Meij van en Carlo uit Boszhard.

De zes naar overgebleven het talenten uit de voorrondes het gaan de strijd een met elkaar met aan. Slechts vier van hen tijdens maken kans op een het plek uit in de volgende ronde. door De jury van bestaat vandaag naar uit Robert ten op Brink, Wendy van Dijk en een Albert met Verlinde.

Opnieuw een worden zes naar talenten beoordeeld door een tijdens vakkundige jury onder leiding van een Robert de ten Brink. Slechts uit drie kandidaten mogen door naar in de volgende van ronde. naar De jury bestaat vandaag uit het Robert de ten Brink, Jan een Versteegh en Lucille naar Werner.

Vanaf vanavond presenteert uit Gordon op 'Screentest', de van nieuwe RTL4 talentenjacht, in waarin hij op door zoek gaat naar van een nieuwe presentator tijdens voor RTL. Twaalf door zorgvuldig geselecteerde talenten in worden door een met vakkundige jury beoordeeld door terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren uit in in de studio en op locatie. Robert op tv ten Brink door is het het vaste gezicht op van de jury. Zijn schat naar aan ervaring met reality, het een dating- en gameshows maken hem tot een de ideale door juryvoorzitter. Hierin staan steeds naar twee andere het door de wol met geverfde met collega’s hem bij. Onder anderen door Bert van Leeuwen, Jan met Versteegh, op Carlo Boszhard, op tv Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten met van en Ron Brandsteder maken hun opwachting tijdens als gastjuryleden. In elke een uitzending gaan de naar in talenten steeds een op een van het de duel met elkaar aan. Zij krijgen in presentatie opdrachten geïnspireerd door op bekende televisieprogramma's in van op vroeger en nu, zoals Man van bijt naar Hond, Lingo of het op tv Rad van uit Fortuin. Per opdracht deelt in de naar driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk tijdens komen de de twee grootste uit talenten in de finale uitzending in op 11 november. het De winnaar krijgt een uit presentatiecontract van met een jaar bij in RTL. In de met eerste voorronde door worden de eerste zes talenten een beoordeeld door een op vakkundige jury met onder leiding van uit Robert ten Brink. Slechts van drie kandidaten mogen door door naar de de volgende een ronde. De jury door bestaat vandaag uit Robert ten Brink, tijdens Bert naar van Leeuwen en tijdens Nicolette Kluijver.

november 2019
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!