Programma gemist?

In van deze finale gaan de met twee grootste talenten op tv de strijd uit met elkaar naar aan. Wie wint het een presentatiecontract bij RTL? De van jury bestaat vandaag uit door Robert ten met Brink, Bridget Maasland tijdens en Ron door Brandsteder.

In uit de halve finale gaan met de drie door overgebleven talenten door de strijd met elkaar aan. Welke de twee kandidaten halen door de in grote finale? De jury door bestaat vandaag uit van Robert ten in Brink, Astrid de Joosten en Ruben een Nicolai.

De vier overgebleven de uit talenten uit de kwartfinale het gaan de strijd met elkaar in aan. Slechts drie op tv de van hen maken kans op tijdens een plek in de tijdens halve finale. De in jury bestaat uit vandaag uit uit Robert ten Brink, Kim-Lian van met der Meij en naar uit Carlo Boszhard.

De tijdens zes overgebleven talenten uit de naar voorrondes gaan in de strijd naar met elkaar aan. Slechts vier de van naar hen maken kans op door een plek in tijdens de volgende ronde. van De jury bestaat de vandaag de uit Robert ten Brink, Wendy door van Dijk en op tv Albert de Verlinde.

Opnieuw worden zes een talenten beoordeeld door het een de vakkundige jury onder van leiding van Robert ten met Brink. Slechts drie het kandidaten mogen uit door naar het de volgende ronde. De jury tijdens bestaat vandaag de uit Robert ten Brink, Jan uit Versteegh en Lucille met naar Werner.

Vanaf vanavond het presenteert Gordon door 'Screentest', de nieuwe RTL4 met talentenjacht, waarin tijdens hij op zoek door gaat naar een nieuwe presentator het voor het RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten tijdens worden door een het vakkundige de jury beoordeeld een terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren op in de studio en naar op tijdens locatie. Robert ten Brink door is het vaste gezicht uit van de op tv jury. Zijn schat aan in ervaring op met reality, de dating- en gameshows maken tijdens hem tot de ideale de juryvoorzitter. Hierin staan steeds het twee een andere door de wol geverfde uit collega’s in hem bij. tijdens Onder anderen Bert van de Leeuwen, Jan op tv Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der op op Meij, Astrid Joosten in en Ron Brandsteder maken hun opwachting in als gastjuryleden. In elke uit uitzending gaan de naar talenten tijdens steeds een de op een het duel met het elkaar aan. Zij uit krijgen presentatie opdrachten naar geïnspireerd op bekende op televisieprogramma's van vroeger het en nu, zoals Man met bijt in Hond, Lingo door of het Rad een van Fortuin. Per opdracht deelt in de met driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk naar komen op de twee grootste talenten in de de finale uitzending op een 11 november. het De winnaar krijgt naar een presentatiecontract van een op tv jaar een bij RTL. In de naar eerste voorronde worden de eerste van het zes talenten beoordeeld door een op tv vakkundige jury onder leiding met naar van Robert ten op Brink. Slechts drie kandidaten mogen door met de naar de volgende op tv ronde. De jury bestaat vandaag uit van Robert door ten Brink, Bert van Leeuwen op en Nicolette een Kluijver.

oktober 2019
11-11-2018 20:04

Afl. 6

Screentest - Afl. 6

In deze finale gaan de twee grootste talenten de strijd met elkaar aan. Wie wint het presentatiecontract bij RTL? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder.

04-11-2018 20:05

Afl. 5

Screentest - Afl. 5

In de halve finale gaan de drie overgebleven talenten de strijd met elkaar aan. Welke twee kandidaten halen de grote finale? De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Astrid Joosten en Ruben Nicolai.

28-10-2018 20:02

Afl. 4

Screentest - Afl. 4

De vier overgebleven talenten uit de kwartfinale gaan de strijd met elkaar aan. Slechts drie van hen maken kans op een plek in de halve finale. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Kim-Lian van der Meij en Carlo Boszhard.

21-10-2018 20:02

Afl. 3

Screentest - Afl. 3

De zes overgebleven talenten uit de voorrondes gaan de strijd met elkaar aan. Slechts vier van hen maken kans op een plek in de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Wendy van Dijk en Albert Verlinde.

14-10-2018 20:03

Afl. 2

Screentest - Afl. 2

Opnieuw worden zes talenten beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Robert ten Brink. Slechts drie kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De jury bestaat vandaag uit Robert ten Brink, Jan Versteegh en Lucille Werner.

07-10-2018 20:03

Nieuw: Screentest

Screentest - Nieuw: Screentest

Vanaf vanavond presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij pres...

Screentest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Screentest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Screentest bij Screentest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Screentest. Heb je een uitzending van Screentest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Screentest gemist

Talentenjacht waarin Gordon op zoek gaat naar hét nieuwe presentatietalent van Nederland. In elke uitzending krijgen de talenten opdrachten die zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals 'Man Bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad Van Fortuin'. Per opdracht deelt een driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Uitzending gemist van Screentest? Hier kun je alle uitzendingen van Screentest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!