Programma gemist?

Wat als op tv een ideologie uitmondt op tv in haat? naar Midden in de nacht ontmoet tijdens Johan een groep in actievoerders van de de Oostvaardersplassen. op Hij volgt hen door bij het door plaatsen van kruizen uit en neerzetten van doodskisten een bij de ingang met van het bezoekerscentrum waar de op tijdens volgende dag de boswachters naar hun werk weer beginnen. Hij van voelt dat de het haat naar in hen tijdens de boventoon voert. En dat terwijl de beide partijen naar maar een de ding willen: met een goed leven voor de van dieren. Johan praat ook het de met de boswachters die deze haat een door over zich heen krijgen. het Wat is een met oplossing in dit van conflict? Professor het Paul van Lange heeft op tv er in elk geval één: naar een-op-eencontact. Praat met het elkaar. In deze met uitzending uit gaat patriot en nationalist Ben, naar die vol in haat naar tegen moslims zit, van deze uitdaging aan en ontmoet in moslim in Rachid. Wordt dit een vriendschappelijk met gesprek of lopen een ook hier de op emoties op tv hoog op?

Wat een gebeurt er als tijdens je haat handen met en voeten geeft en wraakgevoelens een hebt? Staand bij op de de plek waar Jacks zoon Pascal op tv in is vermoord, snapt in Johan waardoor je op kunt gaan haten en zelfs gevoelens het met van wraak kunt ervaren. Minder het goed kan hij op tv zich inleven in uit de voortslepende met burenruzie van in Jeu en zijn ex-buurman. Want een ondanks dat uit de buurman al een de paar jaar uit niet meer naast het Jeu woont, heeft Jeu uit nog op tv altijd wraakgevoelens. Tenslotte ontmoet Johan Milou. op Zij heeft een juist veel van wraak ervaren: de jongens tijdens van de op tv studentenvereniging vonden met haar te sexy op tv gekleed en namen wraak op haar een gedrag. Toen ze in als tegenreactie een het door filmpje op internet zette tegen de 'slutshaming', het stelselmatig door vrouwen vernederen van en voor slet uitmaken, in barste de bom pas op tv de echt.

Johan met Eikelboom gaat met een Ben naar een door anti-islamdemonstratie om Geert een Wilders te steunen. tijdens Ben wil dat naar alles bij tijdens het oude blijft op tv en moslims horen daar duidelijk niet het bij. Tijdens tijdens de op demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor tijdens een kiem uit van haat. naar Met ex-treitervlogger Ismail Ilgun trekt naar Johan de probleemwijk naar Poelenburg in: op wat doen discriminatie en van uitsluiting met deze in Turkse op tv Nederlander en tijdens zijn vrienden? Op straat doet Johan in verschillende tests om met te van kijken of hijzelf discrimineert door en vooroordelen tijdens heeft over andere de groepen.

Burenruzies, haat de tegen met boswachters, wraakgevoelens richting de naar moordenaar van je kind, 'slutshaming' het op op internet… Onze samenleving zit vol met haat. Haat het is niet tijdens nieuw, maar wat naar is haat eigenlijk? Wat is de ervoor nodig uit om elkaar op tv te kunnen uit haten? Is haat tijdens een keuze of op overkomt het je? met In '3Onderzoekt: haat' gaat EO-presentator op tv Johan een Eikelboom in ons land een op zoek naar de oorzaken een met van haat. En hij onderzoekt de wat we kunnen met doen tegen haat. op Een heftige zoektocht van met Johan op naar de wortels een en mogelijke tijdens oplossingen van haat naar in Nederland. Haat heeft verschillende gezichten, met oorzaken en vormen. In de de eerste een aflevering onderzoekt presentator Johan met Eikelboom wat ervoor de nodig is om een te kunnen het haten. Hij gaat een hij op pad naar met een extreemrechtse door jongen, die op zichzelf 'patriot' door noemt en met naar trots foto's van een uitgebrande op tv moskee in de zijn huis heeft hangen. met In de de andere afleveringen op ontmoet Johan onder andere Milou. naar Zij tijdens heeft juist veel in wraak erváren: de jongens uit van de studentenvereniging vonden het haar te op sexy gekleed en het namen wraak op in haar gedrag. tijdens Jack stond op op het punt de moordenaar van zijn in zoon dood te het rijden. Staand naar bij de plek waar tijdens Jacks tijdens zoon Pascal is vermoord, op snapt in Johan waardoor je kunt gaan haten door en zelfs een gevoelens op van wraak kunt ervaren. En het midden op in de nacht ontmoet Johan een door groep actievoerders uit van de Oostvaardersplassen, op tv die de boswachters van dood uit wensen.

januari 2021
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!