Programma gemist?

Wat tijdens als een ideologie uitmondt met in haat? naar Midden in de nacht ontmoet naar Johan het een groep actievoerders van van de Oostvaardersplassen. Hij volgt in hen bij een het plaatsen van kruizen op en neerzetten naar van op doodskisten bij de met ingang van het in bezoekerscentrum waar de volgende dag de een boswachters het hun werk weer op beginnen. Hij met voelt dat de haat naar tijdens hen de boventoon voert. op tv het En dat terwijl beide partijen uit maar in een ding willen: een een goed leven voor de dieren. een Johan praat ook van met naar de boswachters tijdens die deze haat over op zich heen krijgen. Wat is tijdens een oplossing in met dit conflict? naar Professor Paul van van Lange heeft er in op elk geval één: op tv op een-op-eencontact. Praat met elkaar. In van deze met uitzending gaat patriot en door nationalist Ben, die vol haat naar in tegen moslims zit, een deze uitdaging aan en het ontmoet moslim in Rachid. Wordt dit een vriendschappelijk op gesprek de of lopen ook hier de door emoties de hoog op?

Wat tijdens gebeurt er als het je haat handen en voeten van geeft door en wraakgevoelens hebt? naar Staand bij de plek waar door Jacks zoon in Pascal is naar vermoord, snapt het Johan waardoor je met kunt gaan haten en zelfs op tv gevoelens van wraak met kunt de ervaren. Minder goed kan hij de zich inleven op in de op voortslepende burenruzie van Jeu een en zijn ex-buurman. Want ondanks van dat uit de buurman al een paar op tv jaar niet in meer naast Jeu woont, op tv heeft Jeu naar nog naar altijd wraakgevoelens. Tenslotte ontmoet de Johan Milou. Zij in heeft juist het veel wraak ervaren: de op jongens van de studentenvereniging vonden het haar te de sexy het gekleed en namen wraak tijdens op haar van gedrag. Toen ze als van tegenreactie een een filmpje op internet zette een tegen 'slutshaming', het stelselmatig naar vrouwen tijdens vernederen en voor slet met uitmaken, barste de bom de pas in echt.

Johan door Eikelboom gaat met Ben op tv naar een anti-islamdemonstratie om de Geert Wilders te door tijdens steunen. Ben wil dat alles op bij van het oude blijft naar en moslims horen daar met duidelijk niet bij. Tijdens de een demonstratie blijkt Johan tijdens zelf ontvankelijk naar voor een op tv kiem van haat. uit Met ex-treitervlogger Ismail Ilgun van trekt Johan de probleemwijk door Poelenburg in: de wat met doen discriminatie en uitsluiting met deze het van Turkse Nederlander en zijn op vrienden? Op straat doet Johan in naar verschillende tests om te op kijken of hijzelf op discrimineert en van vooroordelen heeft over in andere groepen.

Burenruzies, haat uit tegen in boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van het je kind, 'slutshaming' van op internet… Onze met van samenleving zit vol haat. Haat is in niet nieuw, maar naar wat is haat op eigenlijk? op tv Wat is ervoor nodig op tv om het elkaar te kunnen haten? Is in haat een keuze of naar overkomt het in je? de In '3Onderzoekt: haat' gaat EO-presentator met Johan Eikelboom in een ons land op zoek op naar de op oorzaken uit van haat. En hij op tv onderzoekt wat we kunnen op tv doen tegen haat. Een het heftige uit zoektocht van Johan naar de een van wortels en mogelijke oplossingen naar van haat in Nederland. Haat op heeft verschillende gezichten, oorzaken uit en vormen. uit In de eerste een aflevering onderzoekt van presentator Johan Eikelboom wat ervoor door nodig een is om te naar kunnen haten. uit Hij gaat hij op pad op met in een extreemrechtse jongen, op tv die zichzelf 'patriot' noemt in en met op tv trots foto's van een uitgebrande moskee op tv een in zijn huis heeft hangen. In in de andere afleveringen een op tv ontmoet Johan onder andere op tv Milou. Zij heeft juist een veel op tv wraak erváren: de jongens van de op studentenvereniging tijdens vonden haar te sexy op gekleed en het namen wraak op haar een gedrag. Jack stond een op het punt de in moordenaar in van zijn zoon met dood te rijden. Staand de bij de plek waar uit Jacks zoon op tv Pascal is vermoord, snapt het Johan tijdens waardoor je kunt het gaan haten en zelfs gevoelens op van wraak door kunt ervaren. En midden op in met de nacht op ontmoet Johan een de groep actievoerders van de Oostvaardersplassen, met die de boswachters dood met naar wensen.

oktober 2020
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!