Programma gemist?

Wat als een een op tv ideologie uitmondt in haat? Midden uit in de op tv nacht ontmoet Johan een op tv groep actievoerders van de de het Oostvaardersplassen. Hij volgt uit hen bij het op tv plaatsen van kruizen en neerzetten op van doodskisten bij door de met ingang van het bezoekerscentrum waar de door door volgende dag de boswachters met hun werk op weer beginnen. Hij voelt dat de met haat naar naar hen de boventoon uit voert. En dat terwijl naar beide partijen op tv maar uit een ding willen: een goed leven tijdens voor in de dieren. uit Johan praat ook de met de boswachters die deze tijdens haat over uit zich heen het krijgen. Wat is een oplossing in op tv dit conflict? op Professor Paul van Lange door heeft er een in elk geval één: in een-op-eencontact. Praat tijdens met elkaar. in In deze door uitzending gaat patriot en met nationalist Ben, door die vol haat door tegen moslims zit, deze met uitdaging aan en naar ontmoet moslim Rachid. tijdens Wordt dit een vriendschappelijk van gesprek of lopen ook door hier de naar emoties hoog de op?

Wat gebeurt uit er in als je haat handen en voeten van geeft en wraakgevoelens tijdens van hebt? Staand bij uit de plek waar een Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt de Johan waardoor uit je kunt gaan haten op tv en zelfs gevoelens met van wraak kunt uit ervaren. Minder op goed kan met hij zich in inleven in de voortslepende een burenruzie van Jeu tijdens en zijn uit ex-buurman. Want ondanks dat de buurman op al op een paar jaar niet meer op tv met naast Jeu woont, heeft Jeu op tv nog altijd wraakgevoelens. Tenslotte met ontmoet tijdens Johan Milou. Zij heeft naar juist veel wraak ervaren: door de jongens van uit de studentenvereniging vonden tijdens haar een te sexy in gekleed en namen wraak op door haar gedrag. Toen naar ze als tegenreactie naar een filmpje uit op internet in zette tegen 'slutshaming', met het stelselmatig vrouwen vernederen naar en voor een slet uitmaken, barste de bom door pas in echt.

Johan tijdens Eikelboom gaat van met Ben naar een anti-islamdemonstratie in om uit Geert Wilders te steunen. Ben wil het dat alles bij in door het oude blijft en het moslims horen daar in duidelijk niet bij. met Tijdens de demonstratie blijkt Johan de op tv zelf ontvankelijk voor een kiem met van haat. Met van ex-treitervlogger Ismail Ilgun op tv trekt Johan op tv de probleemwijk Poelenburg in: een wat doen discriminatie in en tijdens uitsluiting met deze Turkse de Nederlander en een zijn vrienden? Op straat op doet Johan verschillende tests om een te tijdens kijken of hijzelf tijdens discrimineert en vooroordelen heeft over in op andere groepen.

Burenruzies, naar haat tegen boswachters, uit wraakgevoelens richting door de moordenaar van je kind, op 'slutshaming' op het internet… Onze samenleving zit vol de haat. Haat is in niet nieuw, in maar op tv wat is haat eigenlijk? Wat is de ervoor de nodig om elkaar tijdens te kunnen haten? Is tijdens haat de een keuze of overkomt het van je? In op '3Onderzoekt: haat' gaat op EO-presentator Johan tijdens Eikelboom in ons naar land op zoek naar tijdens de oorzaken het van haat. En met hij onderzoekt wat we de kunnen doen het tegen haat. Een uit heftige zoektocht van uit Johan naar de wortels de en mogelijke de oplossingen van haat in naar Nederland. Haat heeft uit verschillende gezichten, oorzaken en uit vormen. In de eerste door aflevering onderzoekt presentator Johan in Eikelboom wat de ervoor nodig is om de te kunnen haten. tijdens Hij gaat hij van op pad met tijdens naar een extreemrechtse jongen, die zichzelf 'patriot' een noemt en met naar een trots foto's van een op uitgebrande moskee in zijn door huis heeft hangen. tijdens In de uit andere afleveringen ontmoet de Johan onder andere het Milou. Zij heeft juist veel de wraak erváren: door de jongens van van de studentenvereniging vonden haar het te sexy door gekleed en op tv namen wraak op uit haar gedrag. Jack stond op het het punt de tijdens moordenaar het van zijn zoon tijdens dood te rijden. Staand bij in de op tv plek waar Jacks door zoon Pascal is door vermoord, snapt Johan waardoor je door op kunt gaan haten op tv en zelfs gevoelens van de wraak kunt ervaren. En naar midden tijdens in de nacht ontmoet het Johan een groep actievoerders van de de Oostvaardersplassen, die in het de boswachters dood een wensen.

mei 2021
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!