Programma gemist?

Wat tijdens als een ideologie uitmondt een in haat? het Midden in de tijdens nacht ontmoet Johan een groep de de actievoerders van de op Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het naar plaatsen van door kruizen en neerzetten met van doodskisten bij de naar ingang van het het bezoekerscentrum van waar de de volgende dag de boswachters hun werk in weer beginnen. door Hij voelt dat de op haat naar hen in de boventoon tijdens voert. En dat op terwijl in beide partijen maar een ding willen: naar op tv een goed leven voor de het dieren. tijdens Johan praat ook met de uit boswachters die deze tijdens haat de over zich heen krijgen. Wat in is een oplossing in met tijdens dit conflict? Professor een Paul van Lange heeft er door in elk tijdens geval één: de een-op-eencontact. Praat met elkaar. In door deze uitzending een gaat patriot het en nationalist Ben, die het vol haat op tv tegen moslims zit, het deze uitdaging aan en van ontmoet moslim Rachid. Wordt dit door een van vriendschappelijk gesprek of lopen ook een de hier de emoties hoog van op?

Wat op gebeurt er als je van haat handen en van voeten geeft en wraakgevoelens tijdens met hebt? Staand bij het de plek waar Jacks door zoon Pascal is vermoord, tijdens snapt Johan waardoor naar je kunt gaan een haten en zelfs in gevoelens van wraak een kunt ervaren. in Minder goed kan hij in zich inleven in de in voortslepende burenruzie het van Jeu en een zijn naar ex-buurman. Want ondanks dat de op tv buurman al een op tv paar jaar niet uit meer naast Jeu woont, in heeft Jeu nog tijdens altijd wraakgevoelens. het Tenslotte ontmoet in Johan Milou. Zij tijdens heeft juist veel wraak in ervaren: de uit jongens van de studentenvereniging vonden van haar te van sexy gekleed in en namen wraak op het haar gedrag. Toen door ze als uit tegenreactie een op tv filmpje op internet zette met tegen 'slutshaming', op het stelselmatig vrouwen vernederen en voor door slet uitmaken, barste tijdens de bom een pas van echt.

Johan door Eikelboom gaat met Ben een naar een op tv anti-islamdemonstratie om Geert Wilders met te steunen. Ben wil op dat alles bij het het oude blijft van van en moslims horen daar duidelijk niet het met bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan tijdens zelf ontvankelijk voor van het een kiem van haat. Met op tv ex-treitervlogger Ismail Ilgun met trekt Johan met de probleemwijk Poelenburg in: wat op tv een doen discriminatie en uitsluiting het met deze Turkse tijdens Nederlander en zijn vrienden? op Op in straat doet Johan verschillende naar tests om te kijken of de op tv hijzelf discrimineert en vooroordelen uit heeft over andere de groepen.

Burenruzies, haat tegen met naar boswachters, wraakgevoelens richting de door moordenaar van je van kind, 'slutshaming' op door internet… Onze samenleving zit vol naar met haat. Haat is niet tijdens nieuw, maar tijdens wat is haat eigenlijk? Wat is op ervoor nodig om met elkaar te een kunnen door haten? Is haat uit een keuze of in overkomt het je? met In '3Onderzoekt: haat' gaat het EO-presentator Johan Eikelboom in ons uit land op zoek op tv uit naar de oorzaken van haat. En uit hij onderzoekt wat uit we met kunnen doen tegen haat. Een de heftige zoektocht op van Johan naar tijdens de wortels en mogelijke de oplossingen van haat door in Nederland. Haat uit heeft de verschillende gezichten, oorzaken en vormen. tijdens In de op eerste aflevering onderzoekt presentator naar Johan Eikelboom wat ervoor door nodig is om van te kunnen een haten. Hij tijdens gaat hij door op pad met door een extreemrechtse jongen, die zichzelf 'patriot' uit tijdens noemt en met het trots foto's van een uitgebrande naar moskee in een zijn huis heeft hangen. van In de andere afleveringen het met ontmoet Johan onder andere Milou. Zij het met heeft juist veel wraak erváren: de de jongens van op tv de studentenvereniging vonden haar uit te sexy het gekleed en met namen wraak van op haar gedrag. Jack tijdens stond op het punt de tijdens moordenaar van zijn uit zoon dood in te rijden. met Staand bij de de plek waar Jacks zoon Pascal op is vermoord, op snapt Johan waardoor je op tv naar kunt gaan haten en zelfs uit gevoelens van wraak kunt met ervaren. van En midden in de nacht met ontmoet Johan een van groep actievoerders van de de Oostvaardersplassen, van die de tijdens boswachters dood in wensen.

november 2019
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!