Programma gemist?

Wat van als een door ideologie uitmondt in haat? op tv Midden in naar de nacht ontmoet Johan een groep met de actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt in hen naar bij het in plaatsen van kruizen en tijdens neerzetten van de doodskisten bij de ingang op tv van het bezoekerscentrum waar de het volgende dag van de boswachters hun werk de weer beginnen. Hij met voelt dat uit de haat naar hen van op tv de boventoon voert. En de dat terwijl beide tijdens partijen maar een ding willen: naar een goed leven op tv voor op tv de dieren. Johan praat het ook met de een boswachters die deze haat met over in zich heen op tv krijgen. Wat is uit een oplossing in dit conflict? naar Professor tijdens Paul van Lange een heeft er in elk met geval één: een-op-eencontact. Praat met tijdens elkaar. In een deze uitzending gaat van patriot en nationalist op tv Ben, die met vol haat tegen moslims zit, van deze naar uitdaging aan en van ontmoet moslim Rachid. Wordt een dit van een vriendschappelijk gesprek een of lopen ook het hier de emoties hoog een op?

Wat gebeurt uit er als je tijdens haat van handen en voeten geeft en wraakgevoelens naar op tv hebt? Staand bij de plek waar door Jacks zoon Pascal de is naar vermoord, snapt een Johan waardoor je kunt gaan een haten en zelfs door gevoelens van wraak kunt het door ervaren. Minder goed kan hij met zich een inleven in de voortslepende burenruzie met van Jeu naar en zijn ex-buurman. Want ondanks uit dat de de buurman tijdens al een paar jaar niet meer uit naast Jeu woont, tijdens in heeft Jeu nog altijd van wraakgevoelens. Tenslotte ontmoet Johan op Milou. Zij heeft naar juist een veel wraak ervaren: van de jongens van de studentenvereniging vonden met haar te door sexy tijdens gekleed en namen wraak op tijdens haar gedrag. Toen de ze als tegenreactie een uit filmpje op uit internet zette een tegen 'slutshaming', het stelselmatig met vrouwen vernederen en op voor slet uitmaken, barste het de van bom pas in echt.

Johan Eikelboom uit gaat met op tv Ben naar een anti-islamdemonstratie met om van Geert Wilders te uit steunen. Ben wil dat de alles bij uit het oude blijft en moslims horen een daar duidelijk niet met bij. Tijdens de op tv demonstratie blijkt Johan van zelf ontvankelijk op voor een kiem met van haat. met Met ex-treitervlogger tijdens Ismail Ilgun trekt Johan de op probleemwijk Poelenburg in: wat uit doen discriminatie op en op tv uitsluiting met deze Turkse Nederlander en door van zijn vrienden? Op straat doet tijdens Johan verschillende tests om een te kijken op of hijzelf in discrimineert en vooroordelen in heeft over andere op tv groepen.

Burenruzies, haat op tv tegen boswachters, wraakgevoelens van richting de moordenaar met van je kind, 'slutshaming' in op op internet… Onze samenleving zit vol op tv haat. Haat het is niet de nieuw, maar wat is naar haat eigenlijk? van Wat is in ervoor nodig om elkaar te kunnen naar haten? met Is haat een op tv keuze of overkomt het met je? In door '3Onderzoekt: haat' gaat EO-presentator Johan door Eikelboom de in ons op tv land op zoek naar de met oorzaken van haat. En naar een hij onderzoekt wat op we kunnen doen tegen haat. van Een uit heftige zoektocht van een Johan naar de wortels en op mogelijke oplossingen van haat uit met in Nederland. Haat heeft verschillende gezichten, uit oorzaken en op tv vormen. In de eerste aflevering naar onderzoekt uit presentator Johan Eikelboom het wat ervoor nodig uit is om te kunnen naar haten. Hij gaat hij met naar op pad met naar een extreemrechtse jongen, die de zichzelf 'patriot' door noemt en met trots foto's met van een op tv uitgebrande moskee in zijn huis op heeft hangen. In de de van andere afleveringen ontmoet Johan door onder andere Milou. een Zij heeft juist veel tijdens naar wraak erváren: de jongens in van de studentenvereniging vonden haar van te tijdens sexy gekleed naar en namen wraak op haar op gedrag. Jack een stond op het punt de de moordenaar van het zijn tijdens zoon dood te rijden. tijdens Staand bij naar de plek waar Jacks zoon op tv Pascal met is vermoord, snapt Johan op tv waardoor je naar kunt gaan haten en tijdens zelfs gevoelens de van wraak kunt een ervaren. En midden in de uit nacht ontmoet Johan in een met groep actievoerders van de Oostvaardersplassen, de die de de boswachters dood tijdens wensen.

juni 2020
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!