Programma gemist?

Wat het als een ideologie uitmondt in in haat? Midden in naar de met nacht ontmoet Johan een groep met actievoerders met van de het Oostvaardersplassen. Hij volgt door hen bij het plaatsen van een kruizen en neerzetten van met doodskisten het bij de ingang van het de op tv bezoekerscentrum waar de volgende op tv dag de boswachters met hun werk weer door beginnen. Hij in voelt dat de van haat naar hen de boventoon voert. de En dat terwijl met beide een partijen maar een ding de willen: een goed in leven met voor de dieren. Johan praat ook op met de de boswachters door die deze haat over zich met heen met krijgen. Wat is een oplossing uit in dit conflict? Professor naar een Paul van Lange heeft er in op van elk geval één: van een-op-eencontact. Praat met elkaar. naar In deze een uitzending gaat patriot en nationalist uit Ben, die vol haat van tegen moslims zit, het deze het uitdaging aan en ontmoet op tv moslim Rachid. Wordt op dit een van vriendschappelijk gesprek of lopen een ook hier de in emoties hoog door op?

Wat op tv gebeurt er als je in haat het handen en voeten het geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij met de plek het waar Jacks zoon de Pascal is vermoord, op tv snapt Johan tijdens waardoor je kunt gaan haten tijdens en zelfs door gevoelens de van wraak kunt uit ervaren. Minder goed kan hij zich van inleven met in de voortslepende burenruzie van een Jeu en zijn met ex-buurman. Want ondanks de dat de naar buurman al een paar tijdens jaar niet tijdens meer naast Jeu woont, op tv heeft Jeu het nog een altijd wraakgevoelens. Tenslotte naar ontmoet Johan Milou. Zij van heeft juist veel wraak uit ervaren: op de jongens van de studentenvereniging op vonden tijdens haar te sexy naar gekleed en namen wraak op haar uit gedrag. de Toen ze als tegenreactie de een filmpje op met internet zette tegen in 'slutshaming', door het stelselmatig vrouwen vernederen en voor in slet tijdens uitmaken, barste de bom van pas tijdens echt.

Johan Eikelboom tijdens gaat met in Ben naar tijdens een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders in te steunen. Ben van wil dat uit alles bij het oude blijft op tv en tijdens moslims horen daar duidelijk niet op tv bij. Tijdens in de demonstratie blijkt Johan op tv zelf ontvankelijk naar voor een kiem de van haat. Met ex-treitervlogger op Ismail uit Ilgun trekt Johan de van probleemwijk Poelenburg in: in wat doen discriminatie en het uitsluiting met met deze Turkse in Nederlander en uit zijn vrienden? Op straat doet de Johan op tv verschillende tests om van te kijken of hijzelf discrimineert en tijdens vooroordelen heeft over naar andere op groepen.

Burenruzies, haat tegen tijdens boswachters, uit wraakgevoelens richting de moordenaar uit van in je kind, 'slutshaming' op internet… van Onze samenleving van zit vol haat. Haat is tijdens niet nieuw, een maar wat is haat het eigenlijk? Wat op tv is de ervoor nodig om elkaar te kunnen het haten? Is haat in een keuze tijdens of overkomt het de je? In op '3Onderzoekt: haat' gaat tijdens EO-presentator Johan naar Eikelboom in ons land tijdens op zoek naar de oorzaken een van uit haat. En hij tijdens onderzoekt wat door we kunnen doen tegen haat. Een van tijdens heftige zoektocht van Johan in naar de wortels de en mogelijke oplossingen van haat met naar in Nederland. Haat heeft naar verschillende gezichten, oorzaken en tijdens vormen. In de de eerste aflevering onderzoekt met presentator Johan Eikelboom wat van ervoor nodig is om uit te uit kunnen haten. het Hij gaat hij op pad met tijdens een extreemrechtse op tv jongen, die zichzelf tijdens 'patriot' noemt en naar met trots foto's een van een door uitgebrande moskee in zijn met huis heeft hangen. de In de op tv andere afleveringen ontmoet Johan onder op tv andere in Milou. Zij heeft juist veel van wraak erváren: de door jongens van de naar studentenvereniging vonden in haar te sexy gekleed in en een namen wraak op haar met gedrag. Jack stond op op op tv het punt de naar moordenaar van zijn zoon op dood te rijden. in Staand bij de plek waar de Jacks zoon de Pascal is vermoord, een snapt Johan waardoor met je kunt door gaan haten en uit zelfs gevoelens van wraak kunt een van ervaren. En midden in de tijdens nacht ontmoet Johan een uit groep actievoerders in van de Oostvaardersplassen, die naar de boswachters van dood in wensen.

oktober 2021
31-10-2018 22:55

Oplossingen voor haat

3Onderzoekt: haat - Oplossingen voor haat

Wat als een ideologie uitmondt in haat? Midden in de nacht ontmoet Johan een groep actievoerders van de Oostvaardersplassen. Hij volgt hen bij het plaatsen van kruizen en neerzetten van doodskisten bij de ingang van het bezoekerscentrum waa...

24-10-2018 21:55

Wraak

3Onderzoekt: haat - Wraak

Wat gebeurt er als je haat handen en voeten geeft en wraakgevoelens hebt? Staand bij de plek waar Jacks zoon Pascal is vermoord, snapt Johan waardoor je kunt gaan haten en zelfs gevoelens van wraak kunt ervaren. Minder goed kan hij zich inl...

17-10-2018 21:55

Angst voor de ander

3Onderzoekt: haat - Angst voor de ander

Johan Eikelboom gaat met Ben naar een anti-islamdemonstratie om Geert Wilders te steunen. Ben wil dat alles bij het oude blijft en moslims horen daar duidelijk niet bij. Tijdens de demonstratie blijkt Johan zelf ontvankelijk voor een kiem v...

10-10-2018 21:55

Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

3Onderzoekt: haat - Nieuw: 3Onderzoekt - Haat

Burenruzies, haat tegen boswachters, wraakgevoelens richting de moordenaar van je kind, 'slutshaming' op internet… Onze samenleving zit vol haat. Haat is niet nieuw, maar wat is haat eigenlijk? Wat is ervoor nodig om elkaar te kunnen haten?...

3Onderzoekt: haat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: haat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: haat bij 3Onderzoekt: haat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: haat. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: haat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: haat gemist

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: haat? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: haat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!