Programma gemist?

Liveverslag naar van het 53ste op Gouden Televizier-Ring tijdens Gala. Dit jaar tijdens wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een de nieuw op tv duo: Jan Smit en Rik met van de Westelaken. naar Tijdens een de liveshow een vanuit AFAS Live van in Amsterdam worden het de belangrijkste televisieprijzen van Nederland op uitgereikt. Dé avond de waarop het Nederlandse de publiek op tv zijn of haar stem laat horen door en bepaalt wie door op tv de felbegeerde publieksprijzen mogen ontvangen. - een Gouden Televizier-Ring Beau op tv Five Days Inside van (RTL 4), tijdens De Luizenmoeder door (AVROTROS) en Expeditie een Robinson (RTL 5) met zijn nog in de op race voor de felbegeerde Gouden het Televizier-Ring 2018. Wie naar wordt naar de opvolger van Zondag met met in Lubach? - Televizier Talent Award Ellie met Lust, Nienke Plas en in Kaj naar Gorgels zijn op tv volgens tv-kijkend Nederland in de drie tv-talenten naar van het afgelopen het seizoen. Ellie Lust in debuteerde dit seizoen het met haar eigen een programma Ellie op op Patrouille, Nienke en Kaj tijdens Gorgels maken de inmiddels, naast hun online op succes, nu ook verschillende naar programma's voor RTL. op - Zilveren Televizier-Ster op Presentator Oud-winnaars Humberto Tan en in Johnny de de Mol maken kans op uit de Zilveren van Televizier-Ster Presentator, daarnaast op maakt Beau de van Erven Dorens, in na zijn naar debuut vorig jaar, wederom kans met op in de prijs. Johnny won het de prijs in 2013 en op tv 2015, Humberto in van 2014 en op 2016. Vorig jaar in won Wilfred het Genee de prijs voor beste van presentator. - naar Zilveren Televizier-Ster tijdens Presentatrice Eva Jinek, Geraldine Kemper uit en Chantal de Janzen zijn dit tijdens jaar genomineerd voor de de Zilveren Televizier-Ster. tijdens Vorig jaar won Eva Jinek uit voor het het eerst deze prijs en op Chantal op tv Janzen nam de de prijs al drie keer op tv eerder mee naar huis. met Voor Geraldine het Kemper het is dit haar vierde op tv nominatie. - Beste het acteur/actrice 2018 is het van eerste jaar waarin acteur en uit actrice op tv in één met categorie vallen. Dit jaar zijn uit alle drie de naar genomineerden debutantes. Jennifer met Hoffman en op Ilse Warringa, alias op tv Hannah en op tv Juf Ank, zijn allebei genomineerd voor van van hun rol in De Luizenmoeder. op Lies Visschedijk is genomineerd van de voor haar rol als op Soof in de gelijknamige serie. de - Gouden Stuiver in op (beste kinderprogramma) Het spectaculaire waterspel tijdens Bommetje is de samen met De Eindmusical! en door De Viral de Fabriek genomineerd voor de in Gouden Stuiver met 2018.

mei 2021
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!