Programma gemist?

Liveverslag in van het 53ste Gouden Televizier-Ring door Gala. Dit tijdens jaar wordt naar het televisiespektakel gepresenteerd door op een in nieuw duo: Jan Smit en Rik door door van de Westelaken. Tijdens de uit liveshow vanuit AFAS Live op tv in Amsterdam op tv worden de belangrijkste televisieprijzen uit van het Nederland uitgereikt. Dé avond waarop van het Nederlandse publiek het zijn door of haar stem laat horen van en bepaalt de wie de felbegeerde publieksprijzen uit mogen ontvangen. - het Gouden Televizier-Ring Beau naar Five Days Inside met (RTL 4), uit De Luizenmoeder (AVROTROS) en Expeditie het Robinson uit (RTL 5) zijn nog uit in uit de race voor de felbegeerde Gouden de Televizier-Ring met 2018. Wie wordt de opvolger het van Zondag met in Lubach? het - Televizier Talent door Award Ellie Lust, Nienke Plas en de Kaj Gorgels naar zijn volgens tv-kijkend tijdens Nederland de naar drie tv-talenten van het afgelopen het seizoen. naar Ellie Lust debuteerde dit van seizoen met haar tijdens eigen door programma Ellie op Patrouille, van Nienke en Kaj Gorgels tijdens maken inmiddels, naast hun het online succes, door nu ook verschillende tijdens programma's voor in RTL. - Zilveren Televizier-Ster het Presentator Oud-winnaars Humberto uit Tan en Johnny de op Mol het maken kans op naar de Zilveren Televizier-Ster Presentator, daarnaast maakt op tv Beau van op Erven Dorens, na in zijn een debuut vorig jaar, wederom kans op met de prijs. Johnny tijdens won de met prijs in tijdens 2013 en 2015, door Humberto in 2014 en 2016. in op Vorig jaar won Wilfred op Genee de prijs voor het beste presentator. een - Zilveren Televizier-Ster Presentatrice Eva van Jinek, Geraldine Kemper en de Chantal op tv Janzen zijn dit jaar genomineerd door voor de uit Zilveren Televizier-Ster. Vorig jaar in op tv won Eva Jinek uit voor het eerst deze van prijs en van Chantal Janzen nam de door prijs al drie uit keer eerder een mee naar huis. Voor Geraldine in Kemper de is dit haar vierde nominatie. uit - Beste acteur/actrice 2018 met is het eerste uit jaar waarin acteur en de actrice in één het categorie vallen. Dit op tv jaar tijdens zijn alle drie de genomineerden de een debutantes. Jennifer Hoffman en Ilse de Warringa, tijdens alias Hannah en op tv Juf Ank, zijn allebei genomineerd uit voor hun rol in uit De Luizenmoeder. een Lies Visschedijk is genomineerd op tv voor haar rol uit als Soof op tv in de op gelijknamige serie. - Gouden het Stuiver (beste kinderprogramma) Het door spectaculaire waterspel met Bommetje is van samen met De Eindmusical! en de De Viral Fabriek genomineerd in voor van de Gouden Stuiver de 2018.

mei 2020
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!