Programma gemist?

Liveverslag van van het 53ste op tv Gouden Televizier-Ring Gala. de Dit jaar wordt het televisiespektakel de gepresenteerd door in een nieuw duo: door Jan met Smit en Rik van op de Westelaken. Tijdens de liveshow van vanuit het AFAS Live door in Amsterdam worden de tijdens belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. de Dé naar avond waarop het Nederlandse publiek uit zijn of de haar stem laat horen het en door bepaalt wie de de felbegeerde publieksprijzen mogen door ontvangen. - Gouden de Televizier-Ring Beau Five Days Inside (RTL op tv het 4), De Luizenmoeder (AVROTROS) de en Expeditie Robinson (RTL het 5) zijn nog in op de race voor naar de felbegeerde uit Gouden Televizier-Ring 2018. naar Wie wordt uit de opvolger van van Zondag met Lubach? - Televizier uit Talent op tv Award Ellie Lust, door Nienke Plas en Kaj Gorgels het zijn een volgens tv-kijkend Nederland de drie tv-talenten het van het door afgelopen seizoen. door Ellie Lust het debuteerde dit seizoen met haar eigen door programma Ellie op een Patrouille, Nienke en met Kaj Gorgels maken het inmiddels, naast hun naar online tijdens succes, nu ook verschillende programma's naar voor RTL. door - Zilveren Televizier-Ster in Presentator Oud-winnaars een Humberto Tan en Johnny de in Mol in maken kans op uit de Zilveren Televizier-Ster Presentator, daarnaast tijdens maakt Beau op tv van Erven Dorens, na zijn naar in debuut vorig jaar, wederom kans op met de de prijs. Johnny naar won de prijs in 2013 en een met 2015, Humberto in 2014 met en 2016. op Vorig jaar won Wilfred Genee van de prijs voor beste van presentator. - Zilveren een Televizier-Ster op Presentatrice Eva Jinek, Geraldine Kemper en op tv Chantal door Janzen zijn door dit jaar genomineerd voor door de Zilveren op Televizier-Ster. Vorig jaar won Eva tijdens Jinek voor het eerst door deze op prijs en naar Chantal Janzen nam de prijs al op drie keer eerder op mee naar huis. de Voor Geraldine Kemper met is dit in haar vierde nominatie. - in Beste een acteur/actrice 2018 is in het eerste jaar waarin de acteur en in actrice in één categorie vallen. in Dit jaar zijn alle naar drie de genomineerden tijdens uit debutantes. Jennifer Hoffman en Ilse uit Warringa, een alias Hannah en Juf Ank, zijn het op allebei genomineerd voor hun rol uit in De uit Luizenmoeder. Lies Visschedijk is de genomineerd voor haar het rol als een Soof in de door gelijknamige serie. - Gouden het Stuiver naar (beste kinderprogramma) Het spectaculaire waterspel Bommetje uit is samen met de De Eindmusical! met en De Viral Fabriek genomineerd uit het voor de Gouden Stuiver van 2018.

juli 2021
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!