Programma gemist?

Liveverslag tijdens van het 53ste Gouden in Televizier-Ring Gala. uit Dit jaar wordt in het televisiespektakel gepresenteerd door een van nieuw duo: Jan uit van Smit en Rik van naar de Westelaken. Tijdens de op tv liveshow vanuit AFAS van Live in Amsterdam een worden de een belangrijkste televisieprijzen in van Nederland uitgereikt. Dé in avond waarop het Nederlandse publiek van met zijn of haar stem laat horen tijdens op en bepaalt wie de felbegeerde een publieksprijzen op tv mogen ontvangen. - Gouden een Televizier-Ring Beau Five Days Inside uit (RTL uit 4), De Luizenmoeder op (AVROTROS) en Expeditie een Robinson (RTL 5) een zijn nog in de race op voor de felbegeerde op tv Gouden naar Televizier-Ring 2018. Wie een wordt de opvolger een van Zondag met Lubach? - met Televizier Talent uit Award Ellie Lust, Nienke Plas naar en Kaj Gorgels zijn het uit volgens tv-kijkend Nederland de in drie tv-talenten van het tijdens afgelopen een seizoen. Ellie Lust debuteerde de dit seizoen met haar van eigen programma Ellie met op Patrouille, van Nienke en Kaj Gorgels het maken inmiddels, naast de hun online succes, nu tijdens de ook verschillende programma's voor RTL. tijdens - Zilveren Televizier-Ster Presentator Oud-winnaars met Humberto Tan en op Johnny de door Mol maken kans het op de Zilveren Televizier-Ster op Presentator, uit daarnaast maakt Beau van door Erven Dorens, na zijn door tijdens debuut vorig jaar, een wederom kans op met de prijs. Johnny op tv won de prijs in 2013 en het tijdens 2015, Humberto in het 2014 en 2016. Vorig jaar door won Wilfred van Genee de prijs voor van beste presentator. - naar Zilveren Televizier-Ster Presentatrice Eva in Jinek, het Geraldine Kemper en naar Chantal Janzen zijn dit jaar op genomineerd voor de Zilveren naar Televizier-Ster. Vorig door jaar won Eva Jinek naar van voor het eerst in deze prijs en Chantal Janzen de nam de prijs al tijdens drie keer eerder het mee naar huis. de Voor Geraldine op tv Kemper is dit op tv haar vierde nominatie. - een Beste uit acteur/actrice 2018 is het eerste jaar door door waarin acteur en actrice in in één categorie in vallen. Dit op tv jaar zijn alle drie door de genomineerden debutantes. door Jennifer Hoffman en op tv Ilse Warringa, alias Hannah door en de Juf Ank, zijn allebei genomineerd met voor hun naar rol in De Luizenmoeder. Lies een een Visschedijk is genomineerd voor haar rol uit als door Soof in de gelijknamige serie. door - uit Gouden Stuiver (beste kinderprogramma) Het in spectaculaire waterspel Bommetje de is samen met met De op tv Eindmusical! en De tijdens Viral Fabriek genomineerd voor de tijdens Gouden Stuiver op tv 2018.

september 2020
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!