Programma gemist?

Liveverslag de van het 53ste Gouden Televizier-Ring naar Gala. Dit jaar een wordt het de televisiespektakel door gepresenteerd door een met nieuw duo: Jan Smit en door Rik van de Westelaken. op Tijdens de een liveshow vanuit een AFAS Live in de Amsterdam worden de belangrijkste televisieprijzen in van naar Nederland uitgereikt. een Dé avond waarop het Nederlandse het publiek zijn of haar de stem met laat horen en op tv bepaalt wie de felbegeerde van publieksprijzen mogen van ontvangen. - Gouden Televizier-Ring Beau het Five Days Inside (RTL door 4), De van Luizenmoeder (AVROTROS) en door Expeditie in Robinson (RTL 5) zijn nog op in de race op tv voor de felbegeerde uit Gouden Televizier-Ring met 2018. Wie wordt op tv de opvolger van Zondag tijdens met Lubach? met - Televizier Talent Award Ellie Lust, door door Nienke Plas en Kaj Gorgels zijn een op tv volgens tv-kijkend Nederland de met drie tv-talenten van een het afgelopen het seizoen. Ellie Lust debuteerde dit seizoen uit met haar eigen een door programma Ellie op Patrouille, door Nienke en op Kaj Gorgels maken inmiddels, naast hun in online de succes, nu ook de verschillende programma's voor een RTL. - een Zilveren Televizier-Ster Presentator Oud-winnaars Humberto Tan en naar Johnny door de Mol de maken kans op de op Zilveren Televizier-Ster een Presentator, daarnaast maakt Beau naar van Erven Dorens, na op zijn debuut vorig het jaar, wederom op kans op de prijs. Johnny met won uit de prijs in 2013 door en 2015, Humberto een in 2014 en op 2016. Vorig jaar won door op tv Wilfred Genee de prijs met voor beste presentator. - Zilveren op tv Televizier-Ster Presentatrice Eva Jinek, op tv Geraldine naar Kemper en tijdens Chantal Janzen zijn dit jaar genomineerd het voor de door Zilveren in Televizier-Ster. Vorig jaar won Eva Jinek op voor het een eerst deze prijs en uit Chantal Janzen nam naar de prijs al van uit drie keer eerder mee naar huis. van Voor Geraldine Kemper tijdens is dit haar het naar vierde nominatie. - op Beste acteur/actrice 2018 is het op eerste jaar waarin acteur en op het actrice in één categorie met vallen. Dit jaar een zijn alle op drie de genomineerden debutantes. Jennifer Hoffman op tv naar en Ilse Warringa, alias tijdens Hannah en Juf door Ank, zijn allebei genomineerd voor naar hun rol in in De Luizenmoeder. Lies op tv Visschedijk is de genomineerd voor uit haar rol als Soof in door naar de gelijknamige serie. - een Gouden Stuiver (beste kinderprogramma) Het tijdens spectaculaire waterspel Bommetje is met de samen met De Eindmusical! en De met de Viral Fabriek genomineerd voor de Gouden met Stuiver een 2018.

januari 2021
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!