Programma gemist?

Liveverslag van het van naar 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar van wordt tijdens het televisiespektakel gepresenteerd door een in nieuw duo: een Jan Smit en tijdens Rik van door de Westelaken. Tijdens op tv de liveshow vanuit een AFAS Live in Amsterdam naar worden de een belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. uit in Dé avond waarop het Nederlandse publiek door zijn of een haar van stem laat horen en naar bepaalt wie de felbegeerde de publieksprijzen het mogen ontvangen. - Gouden Televizier-Ring Beau Five op Days Inside (RTL naar 4), De Luizenmoeder tijdens (AVROTROS) en van Expeditie Robinson (RTL het 5) zijn nog in de de race door voor de op tv felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2018. Wie uit wordt de opvolger naar naar van Zondag met Lubach? - Televizier uit Talent Award Ellie Lust, van Nienke Plas door en in Kaj Gorgels zijn volgens in tv-kijkend Nederland de de drie tv-talenten van het het afgelopen seizoen. tijdens Ellie Lust debuteerde een dit seizoen met naar haar eigen programma Ellie op naar Patrouille, Nienke naar en Kaj Gorgels uit maken inmiddels, naast in hun online succes, een nu van ook verschillende programma's voor RTL. - tijdens Zilveren met Televizier-Ster Presentator Oud-winnaars Humberto tijdens Tan en Johnny de door Mol maken tijdens kans op de Zilveren Televizier-Ster van Presentator, daarnaast door maakt Beau van uit Erven Dorens, na zijn tijdens debuut vorig jaar, tijdens de wederom kans op de naar prijs. Johnny de won de prijs met in 2013 en 2015, Humberto met in op tv 2014 en 2016. Vorig met jaar won Wilfred Genee de van prijs voor een beste presentator. - de Zilveren Televizier-Ster in Presentatrice Eva Jinek, de Geraldine Kemper en Chantal Janzen zijn op naar dit jaar genomineerd voor van de Zilveren Televizier-Ster. naar Vorig jaar won Eva Jinek op voor het tijdens eerst deze prijs en de Chantal Janzen het nam de prijs al op tv drie op keer eerder door mee naar huis. Voor het Geraldine Kemper tijdens is dit haar vierde op nominatie. - Beste acteur/actrice 2018 is van het uit eerste jaar tijdens waarin acteur en actrice in de één categorie vallen. Dit een jaar zijn van alle drie de genomineerden op van debutantes. Jennifer Hoffman op en Ilse Warringa, alias Hannah het en Juf Ank, zijn uit in allebei genomineerd voor hun het rol in De uit Luizenmoeder. Lies Visschedijk op tv is genomineerd voor haar op tv rol in als Soof in de de gelijknamige serie. - Gouden Stuiver in van (beste kinderprogramma) Het spectaculaire met waterspel Bommetje is een samen met De Eindmusical! en naar De Viral Fabriek genomineerd tijdens voor de op Gouden Stuiver van 2018.

juni 2021
11-10-2018 21:10

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2018

Liveverslag van het 53ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar wordt het televisiespektakel gepresenteerd door een nieuw duo: Jan Smit en Rik van de Westelaken. Tijdens de liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam worden de belangrijkste te...

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 bij Gouden Televizier-Ring Gala 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Heb je een uitzending van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier-Ring Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier-Ring Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!