Programma gemist?

Dit keer op draait een het om het thema uit Trots. Dat uit Turken trots zijn op hun de land de en cultuur is op duidelijk, maar waar komt op dat vandaan? Ajouad gaat tijdens langs op tv bij zijn oud-klasgenoot en van DENK-raadslid Numan Yilmaz, de de meest nationalistische Turk met die Ajouad een kent. Toch is hij uit verbaasd als hij uit hoort hoe belangrijk met Numan het de Turkse cultuur vindt, tot het aan de partnerkeuze op tv van op tv zijn kinderen aan toe. Ajouad gaat in met ook langs bij workshops van The op tv Black History van Month en een het Keti in Koti-festival. Van de uit Surinaamse Nederlanders daar leert Ajouad waarom een het hun trots niet zo zeer op om hun de Surinaams-zijn draait, maar tijdens net zoveel uit om hun huidskleur. En bestaat er de zoiets als de Antilliaanse of Chinese uit trots? tijdens Ajouad bezoekt de het Curaçaose Dag van de Vlag op en een training van een een Drakendansgroep in om op tv daar achter te tijdens komen.

De laatste van aflevering draait de om het thema Trots. tijdens Dat Turken op trots zijn met op hun land en op cultuur is naar duidelijk, maar waar komt dat tijdens vandaan? in Ajouad gaat langs bij de zijn oud-klasgenoot en DENK-raadslid Numan op Yilmaz, de meest uit nationalistische Turk die van Ajouad in kent. Toch is hij verbaasd op tv als van hij hoort hoe belangrijk door Numan de Turkse op tv cultuur vindt, met tot aan met de partnerkeuze van zijn de kinderen aan toe. in Ajouad gaat ook door langs bij door workshops van The Black History op tv Month en het Keti naar Koti-festival. een Van de Surinaamse Nederlanders daar een leert het Ajouad waarom naar hun trots niet zo zeer om op hun met Surinaams-zijn draait, maar net tijdens zoveel om tijdens hun huidskleur. En het bestaat er van zoiets als Antilliaanse of op Chinese trots? op Ajouad bezoekt de Curaçaose Dag naar van de door Vlag en in een training van in een Drakendansgroep om daar van achter te een komen.

Welke rol op speelt de culturele achtergrond van uit in de opvoeding? tijdens Ajouad onderzoekt dit onder met andere met zijn oud-collega naar en radio-dj Fernando Halman. de Zoals veel uit Antilliaanse kinderen in groeide hij tijdens op zonder vader. Maar voor zijn uit in eigen zoon is door Fernando vastberaden er uit wél te zijn. Ook naar de Surinaamse op Ruben wil dolgraag een rol spelen met in de in opvoeding op tv voor zijn zoon, maar de krijgt de op kans naar eigen op tv zeggen niet. Ajouads jeugdvriend een Jordan vertelt door over de strenge Chinese opvoeding. Schrijfster de Sun Li op vertelt hoe tijdens het voor haar was om tijdens op op te groeien in het van enige Chinese gezin in in een klein met Fries dorp en het hoe in ze zich daar los het van maakte. Ajouad voert ook een nog een uit bijzonder naar gesprek met drie generaties uit Turken in Nederland. van Dochter Canan, moeder tijdens Fati en oma Émilè van vertellen door over het belang in van de Turkse taal in de naar door opvoeding.

Welke door rol speelt in de culturele achtergrond in de opvoeding? door Ajouad onderzoekt dit door onder de andere met zijn van oud-collega en radio-dj Fernando tijdens Halman. naar Zoals veel Antilliaanse kinderen van groeide hij tijdens op zonder vader. Maar met voor zijn eigen van zoon is een Fernando vastberaden er een wél te zijn. in Ook de Surinaamse Ruben met wil dolgraag een het rol spelen in tijdens de opvoeding voor zijn een zoon, de maar krijgt de het kans naar eigen zeggen niet. Ajouads in jeugdvriend Jordan door vertelt over door de strenge tijdens Chinese opvoeding. Schrijfster Sun naar Li vertelt op hoe het voor haar was om door op met te groeien de in het enige Chinese gezin in op tv naar een klein Fries dorp en in hoe ze zich uit daar los van maakte. van Ajouad op voert ook nog een bijzonder van gesprek een met drie generaties Turken naar in Nederland. Dochter op Canan, van moeder Fati en oma de Émilè vertellen een over het belang van de Turkse een taal in met de met opvoeding.

Het in bloed gaat sneller stromen als op Ajouad het een lesje salsadansen krijgt uit van de Antilliaanse dansleraar een Pasty. de Volgens Pasty speelt het dansen een door grote rol in de verleidingsmethodes in van Antillianen. Dat van is anders voor op tv de Chinese Nederlanders Henry uit en Myrthe. Zij naar moeten zich in naar bochten wringen en een stiekeme door bubble-tea-afspraken maken een om te kunnen daten. met Ajouads jeugdvriend Jordan naar neemt hem mee een naar een Asian Party een om te de laten zien het hoe Chinezen hun moves het maken tijdens het uitgaan. op tv De Turkse naar Fatih en Burcak maakten de de dappere de stap om als naar gay Turkse-Nederlanders uit de kast in te komen. Niet naar iedereen accepteerde dat met en door zelfs de uit ontmoeting met Ajouad zorgt door bij Burcak tijdens voor spanning. Ajouad een neemt ook een kijkje op tijdens een Surinaams-Hindoestaanse bruiloft en van spreekt met van de rebelse tijdens Kirti en Shanti over de, het voor hen soms op tv verstikkende, een Surinaams-Hindoestaanse gemeenschap.

Het tijdens bloed gaat op tv sneller stromen als Ajouad een het lesje salsadansen krijgt uit van de op tv Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens Pasty de speelt dansen een op het grote rol in de verleidingsmethodes van van Antillianen. Dat op tv is anders voor de uit Chinese Nederlanders Henry met en Myrthe. Zij met op moeten zich in bochten wringen een en stiekeme met bubble-tea-afspraken maken om te van kunnen daten. Ajouads in jeugdvriend op tv Jordan neemt hem mee naar tijdens een Asian met Party om te laten zien uit hoe op tv Chinezen hun moves maken uit tijdens het op uitgaan. De Turkse Fatih en op tv Burcak tijdens maakten de tijdens dappere stap om als gay Turkse-Nederlanders in uit de kast naar te tijdens komen. Niet het iedereen accepteerde dat op en zelfs de ontmoeting op met Ajouad zorgt naar bij Burcak van voor spanning. Ajouad neemt tijdens ook een tijdens kijkje op een tijdens Surinaams-Hindoestaanse bruiloft en spreekt op tv met de rebelse Kirti door en Shanti over de, een voor hen soms een verstikkende, Surinaams-Hindoestaanse op tv gemeenschap.

Ajouad naar duikt in de mentaliteit in van de door vier verschillende culturen. De internationale op tv ondernemer uit Won Yip legt uit hoe een uit groot de invloed van de het Chinese werkmentaliteit is op een zijn succes. Maar op van is dat harde op tv werken, waar de naar Chinezen om bekend staan, voor iedereen op tv vol te houden? de Zijn Surinamers lui? op Cabaretier Howard Komproe van vindt van met niet. door Op hilarische wijze de maakt hij korte metten naar met vooroordelen over door de Surinaamse mentaliteit. uit Daarnaast onderzoekt Ajouad waarom tijdens zoveel Turkse Nederlanders een door eigen op zaak beginnen. En op tv brengt hij met coach een en tijdens theatermaker (én voormalig drugsdealer) op Archell Thompson een bezoek aan door naar een gezellige Rotterdamse wijk met door veel Antilliaanse bewoners in tijdens een met de vraag: door is er zoiets als een typische door Antilliaanse in mentaliteit?

In op tv het derde seizoen van op tv het programma Kaaskop of…? van onderzoekt van Ajouad El Miloudi door de identiteit uit van Nederlanders met uit een andere culturele door achtergrond. Waar hij in het de vorige twee met seizoenen zijn eigen Marokkaanse roots het onder de loep op tv nam, in kijkt hij nu naar op vier het andere grote culturen in naar Nederland. Voelen Surinamers, naar Turken, Chinezen tijdens en Antillianen in Nederland zich Kaaskop in door of…? De afgelopen twee seizoenen op tv vormden een spraakmakende en naar persoonlijke zoektocht de voor presentator Ajouad El Miloudi. een op Moest hij zich kaaskop voelen omdat uit van hij in Nederland tijdens is geboren en op opgegroeid, of was hij toch tijdens meer van een Marokkaan, uit de het land van zijn op tv ouders? In dit met derde seizoen legt hij uit deze vraag voor het aan bekende uit en onbekende Nederlanders met uit Chinese, Turkse, een Surinaamse of Antilliaanse roots. naar Ajouad op gaat in Kaaskop of…? vanuit zijn naar eigen het nieuwsgierigheid met jonge mensen met uit deze culturen in met het gesprek over de thema’s Mentaliteit, Liefde, met Opvoeding en het Trots. Het startpunt is op tv zijn eigen met voetbalveldje door in Amsterdam-Oost, waar al naar die culturen in met zijn jeugd bij een elkaar kwamen. door Worstelen zij met uit dezelfde issues als op Mocro’s? Waar komt een de Turkse trots vandaan, naar wat behelst de Antilliaanse opvoeding, het hoe daten naar Chinese Nederlanders en op kloppen van de vooroordelen over naar de Surinaamse mentaliteit eigenlijk wel? op Kortom: door in welke opzichten zijn deze een biculturele Nederlanders kaaskoppen uit geworden naar en welke invloed heeft de in cultuur van op tv hun (groot-) naar ouders?

januari 2019
02-11-2018 02:30

Trots

Kaaskop of ...? - Trots

Dit keer draait het om het thema Trots. Dat Turken trots zijn op hun land en cultuur is duidelijk, maar waar komt dat vandaan? Ajouad gaat langs bij zijn oud-klasgenoot en DENK-raadslid Numan Yilmaz, de meest nationalistische Turk die Ajoua...

01-11-2018 22:45

Trots

Kaaskop of ...? - Trots

De laatste aflevering draait om het thema Trots. Dat Turken trots zijn op hun land en cultuur is duidelijk, maar waar komt dat vandaan? Ajouad gaat langs bij zijn oud-klasgenoot en DENK-raadslid Numan Yilmaz, de meest nationalistische Turk ...

26-10-2018 01:25

Opvoeding

Kaaskop of ...? - Opvoeding

Welke rol speelt de culturele achtergrond in de opvoeding? Ajouad onderzoekt dit onder andere met zijn oud-collega en radio-dj Fernando Halman. Zoals veel Antilliaanse kinderen groeide hij op zonder vader. Maar voor zijn eigen zoon is Ferna...

25-10-2018 21:45

Opvoeding

Kaaskop of ...? - Opvoeding

Welke rol speelt de culturele achtergrond in de opvoeding? Ajouad onderzoekt dit onder andere met zijn oud-collega en radio-dj Fernando Halman. Zoals veel Antilliaanse kinderen groeide hij op zonder vader. Maar voor zijn eigen zoon is Ferna...

19-10-2018 02:35

Liefde

Kaaskop of ...? - Liefde

Het bloed gaat sneller stromen als Ajouad een lesje salsadansen krijgt van de Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens Pasty speelt dansen een grote rol in de verleidingsmethodes van Antillianen. Dat is anders voor de Chinese Nederlanders Hen...

18-10-2018 21:50

Liefde

Kaaskop of ...? - Liefde

Het bloed gaat sneller stromen als Ajouad een lesje salsadansen krijgt van de Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens Pasty speelt dansen een grote rol in de verleidingsmethodes van Antillianen. Dat is anders voor de Chinese Nederlanders Hen...

12-10-2018 02:35

Mentaliteit

Kaaskop of ...? - Mentaliteit

Ajouad duikt in de mentaliteit van de vier verschillende culturen. De internationale ondernemer Won Yip legt uit hoe groot de invloed van de Chinese werkmentaliteit is op zijn succes. Maar is dat harde werken, waar de Chinezen om bekend sta...

11-10-2018 21:50

Terug: Kaaskop of ...?

Kaaskop of ...? - Terug: Kaaskop of ...?

In het derde seizoen van het programma Kaaskop of…? onderzoekt Ajouad El Miloudi de identiteit van Nederlanders met een andere culturele achtergrond. Waar hij in de vorige twee seizoenen zijn eigen Marokkaanse roots onder de loep nam, kijkt...

Kaaskop of ...? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kaaskop of ...? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kaaskop of ...? bij Kaaskop of ...? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kaaskop of ...?. Heb je een uitzending van Kaaskop of ...? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kaaskop of ...? gemist

Uitzending gemist van Kaaskop of ...?? Hier kun je alle uitzendingen van Kaaskop of ...? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-11-2018 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord