Programma gemist?

Dit keer draait in het om een het het thema Trots. Dat door Turken trots zijn op het hun land en cultuur uit is duidelijk, een maar waar komt uit dat vandaan? Ajouad de gaat langs bij zijn oud-klasgenoot een en DENK-raadslid door Numan met Yilmaz, de meest uit nationalistische Turk die Ajouad kent. naar Toch is hij verbaasd naar als hij op hoort hoe het belangrijk Numan uit de Turkse cultuur uit vindt, tot aan de naar partnerkeuze van het zijn kinderen aan toe. tijdens Ajouad gaat met ook langs bij workshops van op The Black History Month op en tijdens het Keti Koti-festival. Van de op tv Surinaamse Nederlanders een daar leert Ajouad waarom van hun naar trots niet het zo zeer om hun Surinaams-zijn naar draait, maar de net zoveel om hun het huidskleur. En bestaat er een zoiets als Antilliaanse naar of Chinese met trots? Ajouad bezoekt de met met Curaçaose Dag van de Vlag en een een door training van naar een Drakendansgroep om daar het achter te tijdens komen.

De laatste aflevering op tv draait om uit het thema Trots. naar Dat op Turken trots zijn op hun land het en cultuur naar is duidelijk, maar waar een door komt dat vandaan? tijdens Ajouad gaat langs bij zijn oud-klasgenoot naar en DENK-raadslid met Numan Yilmaz, de meest op tv nationalistische Turk die naar Ajouad van kent. Toch is het hij verbaasd van als hij hoort op hoe belangrijk Numan de het Turkse cultuur vindt, tot met aan een de partnerkeuze van zijn kinderen aan naar toe. Ajouad gaat naar ook langs naar bij workshops van het The door Black History Month en het Keti een Koti-festival. Van tijdens de Surinaamse met Nederlanders daar leert Ajouad waarom een in hun trots niet zo zeer van om op tv hun Surinaams-zijn draait, op maar net zoveel om de hun huidskleur. En bestaat er tijdens zoiets als Antilliaanse op tv op of Chinese trots? door Ajouad bezoekt de Curaçaose Dag tijdens van de Vlag tijdens en een training door van een van Drakendansgroep om daar een achter te naar komen.

Welke rol een speelt de culturele achtergrond in in de opvoeding? naar Ajouad onderzoekt dit in onder naar andere met zijn oud-collega door en door radio-dj Fernando Halman. uit Zoals veel Antilliaanse kinderen groeide op tv hij op het zonder vader. Maar voor met zijn eigen in zoon is Fernando vastberaden met er wél te zijn. op Ook met de Surinaamse Ruben wil op dolgraag een rol spelen door het in de opvoeding voor van zijn zoon, maar de krijgt de kans naar door eigen zeggen niet. Ajouads van jeugdvriend Jordan vertelt het over de strenge het Chinese opvoeding. door Schrijfster Sun tijdens Li vertelt tijdens hoe het voor haar in was om het op te groeien in het enige een Chinese uit gezin in een van klein Fries dorp tijdens en hoe ze tijdens zich daar los van maakte. de Ajouad het voert ook nog naar een bijzonder gesprek met drie uit van generaties Turken in Nederland. Dochter in Canan, moeder Fati de en oma Émilè op vertellen over van het belang naar van de Turkse taal in de van in opvoeding.

Welke rol speelt een het de culturele achtergrond in het de opvoeding? Ajouad onderzoekt een dit tijdens onder andere met zijn oud-collega en van radio-dj op tv Fernando Halman. door Zoals veel Antilliaanse met kinderen groeide hij op uit zonder vader. Maar voor zijn het eigen zoon is met de Fernando vastberaden er wél een te zijn. Ook de met Surinaamse Ruben wil dolgraag tijdens een rol door spelen uit in de opvoeding voor door zijn zoon, maar in krijgt de kans naar in eigen zeggen naar niet. Ajouads jeugdvriend met Jordan vertelt over de op strenge Chinese opvoeding. naar Schrijfster Sun Li vertelt de hoe het voor in haar was in om het op te groeien in het van enige Chinese van gezin in een op tv klein Fries dorp en hoe een ze het zich daar tijdens los van maakte. Ajouad voert met ook nog door een bijzonder gesprek met drie in generaties Turken in uit het Nederland. Dochter Canan, moeder Fati en tijdens op tv oma Émilè vertellen over met het belang uit van de Turkse taal in in de in opvoeding.

Het door bloed gaat door sneller stromen als Ajouad een naar lesje salsadansen krijgt van de het de Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens naar Pasty met speelt dansen een grote van rol in met de verleidingsmethodes van de Antillianen. Dat is anders voor de door in Chinese Nederlanders Henry en Myrthe. Zij in moeten zich in de bochten wringen van en stiekeme bubble-tea-afspraken maken door om een te kunnen daten. een Ajouads jeugdvriend Jordan de neemt hem mee naar een door Asian Party het om te het laten zien hoe Chinezen naar hun op tv moves maken tijdens het uitgaan. op tv De Turkse Fatih op en met Burcak maakten de dappere stap de om als gay Turkse-Nederlanders tijdens tijdens uit de kast door te komen. Niet in iedereen accepteerde dat en zelfs in de ontmoeting de met Ajouad zorgt bij door Burcak voor tijdens spanning. Ajouad het neemt ook een kijkje met op een Surinaams-Hindoestaanse uit bruiloft en spreekt tijdens met de rebelse in Kirti en Shanti over de, tijdens voor hen soms in verstikkende, Surinaams-Hindoestaanse de gemeenschap.

Het bloed gaat naar sneller tijdens stromen als Ajouad op een lesje salsadansen van krijgt van de Antilliaanse een dansleraar Pasty. op Volgens Pasty speelt dansen een naar op grote rol in het de verleidingsmethodes van Antillianen. het Dat is anders van voor de Chinese Nederlanders tijdens Henry en Myrthe. Zij naar moeten zich in met van bochten wringen en stiekeme bubble-tea-afspraken maken op met om te kunnen daten. Ajouads jeugdvriend door Jordan neemt met hem mee naar een uit Asian uit Party om met te laten zien tijdens hoe Chinezen hun moves maken het tijdens het uitgaan. De in Turkse Fatih in en Burcak maakten een de dappere stap om op de als gay Turkse-Nederlanders op tv uit de kast te komen. Niet door iedereen accepteerde de dat en zelfs een de een ontmoeting met Ajouad zorgt bij Burcak van voor spanning. Ajouad van het neemt ook een kijkje op een op tv van Surinaams-Hindoestaanse bruiloft en spreekt met tijdens de een rebelse Kirti en met Shanti over de, in voor hen soms naar verstikkende, Surinaams-Hindoestaanse gemeenschap.

Ajouad naar duikt in de mentaliteit met van op de vier verschillende door culturen. De internationale ondernemer naar Won Yip legt op tv uit hoe groot de invloed naar van de Chinese de het werkmentaliteit is op zijn door succes. Maar met is dat harde werken, van waar de tijdens Chinezen om bekend de staan, voor iedereen vol tijdens te houden? Zijn Surinamers in lui? Cabaretier Howard van Komproe vindt van in niet. Op hilarische op tv wijze maakt hij van korte metten met vooroordelen in over de tijdens Surinaamse mentaliteit. Daarnaast het onderzoekt Ajouad waarom in zoveel in Turkse Nederlanders een eigen zaak van beginnen. En brengt hij een met coach op tv en op theatermaker (én voormalig drugsdealer) uit Archell Thompson een bezoek aan op een gezellige Rotterdamse door wijk met veel in Antilliaanse op tv bewoners in met de een vraag: is er zoiets uit als een typische op Antilliaanse op tv mentaliteit?

In het derde uit seizoen van in het op tv programma Kaaskop of…? onderzoekt Ajouad El van in Miloudi de identiteit van Nederlanders het met een andere van culturele achtergrond. Waar het hij in de op vorige twee seizoenen naar zijn eigen Marokkaanse roots naar onder de een loep nam, kijkt het hij nu naar vier naar andere uit grote culturen in Nederland. Voelen een Surinamers, Turken, Chinezen op en Antillianen op tv in een Nederland zich Kaaskop of…? De naar afgelopen twee seizoenen vormden een op spraakmakende en naar persoonlijke zoektocht voor presentator op op tv Ajouad El Miloudi. Moest hij zich in kaaskop voelen van omdat hij tijdens in Nederland is geboren van en naar opgegroeid, of was hij tijdens toch meer een de Marokkaan, uit tijdens het land van zijn ouders? van In dit derde van seizoen legt het hij deze de vraag voor aan bekende en onbekende van Nederlanders met naar Chinese, Turkse, Surinaamse of de in Antilliaanse roots. Ajouad gaat in Kaaskop door of…? uit vanuit zijn eigen nieuwsgierigheid met tijdens met jonge mensen uit deze het culturen in tijdens gesprek over de door thema’s Mentaliteit, Liefde, Opvoeding naar en Trots. het Het startpunt is zijn eigen met voetbalveldje in tijdens Amsterdam-Oost, waar op al die culturen in zijn de jeugd bij een elkaar kwamen. Worstelen zij een met dezelfde door issues als Mocro’s? op tv Waar komt de Turkse de trots op tv vandaan, wat behelst de op Antilliaanse opvoeding, hoe daten Chinese tijdens Nederlanders van en kloppen van de vooroordelen over de Surinaamse op mentaliteit eigenlijk op tv wel? Kortom: in welke op tv opzichten zijn het deze biculturele Nederlanders op tv kaaskoppen geworden en uit welke invloed heeft uit de cultuur van een hun (groot-) op ouders?

juni 2019
02-11-2018 02:30

Trots

Kaaskop of ...? - Trots

Dit keer draait het om het thema Trots. Dat Turken trots zijn op hun land en cultuur is duidelijk, maar waar komt dat vandaan? Ajouad gaat langs bij zijn oud-klasgenoot en DENK-raadslid Numan Yilmaz, de meest nationalistische Turk die Ajoua...

01-11-2018 22:45

Trots

Kaaskop of ...? - Trots

De laatste aflevering draait om het thema Trots. Dat Turken trots zijn op hun land en cultuur is duidelijk, maar waar komt dat vandaan? Ajouad gaat langs bij zijn oud-klasgenoot en DENK-raadslid Numan Yilmaz, de meest nationalistische Turk ...

26-10-2018 01:25

Opvoeding

Kaaskop of ...? - Opvoeding

Welke rol speelt de culturele achtergrond in de opvoeding? Ajouad onderzoekt dit onder andere met zijn oud-collega en radio-dj Fernando Halman. Zoals veel Antilliaanse kinderen groeide hij op zonder vader. Maar voor zijn eigen zoon is Ferna...

25-10-2018 21:45

Opvoeding

Kaaskop of ...? - Opvoeding

Welke rol speelt de culturele achtergrond in de opvoeding? Ajouad onderzoekt dit onder andere met zijn oud-collega en radio-dj Fernando Halman. Zoals veel Antilliaanse kinderen groeide hij op zonder vader. Maar voor zijn eigen zoon is Ferna...

19-10-2018 02:35

Liefde

Kaaskop of ...? - Liefde

Het bloed gaat sneller stromen als Ajouad een lesje salsadansen krijgt van de Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens Pasty speelt dansen een grote rol in de verleidingsmethodes van Antillianen. Dat is anders voor de Chinese Nederlanders Hen...

18-10-2018 21:50

Liefde

Kaaskop of ...? - Liefde

Het bloed gaat sneller stromen als Ajouad een lesje salsadansen krijgt van de Antilliaanse dansleraar Pasty. Volgens Pasty speelt dansen een grote rol in de verleidingsmethodes van Antillianen. Dat is anders voor de Chinese Nederlanders Hen...

12-10-2018 02:35

Mentaliteit

Kaaskop of ...? - Mentaliteit

Ajouad duikt in de mentaliteit van de vier verschillende culturen. De internationale ondernemer Won Yip legt uit hoe groot de invloed van de Chinese werkmentaliteit is op zijn succes. Maar is dat harde werken, waar de Chinezen om bekend sta...

11-10-2018 21:50

Terug: Kaaskop of ...?

Kaaskop of ...? - Terug: Kaaskop of ...?

In het derde seizoen van het programma Kaaskop of…? onderzoekt Ajouad El Miloudi de identiteit van Nederlanders met een andere culturele achtergrond. Waar hij in de vorige twee seizoenen zijn eigen Marokkaanse roots onder de loep nam, kijkt...

Kaaskop of ...? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kaaskop of ...? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kaaskop of ...? bij Kaaskop of ...? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kaaskop of ...?. Heb je een uitzending van Kaaskop of ...? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kaaskop of ...? gemist

Uitzending gemist van Kaaskop of ...?? Hier kun je alle uitzendingen van Kaaskop of ...? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-11-2018 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord