Programma gemist?

Nadat het naar Franse in verzet onder leiding van Carla op tv Monroe overste Gluck het heeft ontvoerd, in besluit Forster gruwelijke represailles uit van te in voeren. Simone loopt gevaar nu op Forster beseft in dat het hij haar niet kan vertrouwen. Om met de perikelen tijdens aan boord van uit de U-612 te verhullen naar verzint in de bemanning een list. Ondertussen de is de Gestapo met een bezig met een klopjacht en naar komt Simone steeds verder uit de in het nauw.

Forster op tv laat geen onduidelijkheid op tv bestaan over tijdens zijn gevoelens voor in Simone. Door zijn jacht op Carla op de Monroe komt Simone tussen twee vuren op te staan. Duval op maant op Forster om Simone door in te lichten dat de er van in de U-612 op al dagen niets meer is vernomen. op De U-612 kampt naar met een door brandstoftekort en de bemanning uit is de wanhoop in nabij. op Wanneer een SOS-signaal door opgepikt wordt, kan door dat hun redding door betekenen.

Wrangel heeft de door macht gegrepen aan van boord van in de U-612, maar kan van niet voorkomen dat de een torpedobootjagers de duikboot op tv in een benarde van positie brengen. Met de komst de van naar Sinclair krijgt het een Franse verzet in naar La Rochelle een in nieuwe impuls. Weer wordt een beroep in gedaan op Simone, met die in door alle aandacht van op tv Forster op met haar hoede moet zijn, tijdens en in tegelijkertijd vindingrijk. De gevonden de ontsteker blijft een Forster bezighouden.

Na het de aanslag naar van het Franse met verzet proberen Forster en Duval te op achterhalen uit wie het explosief tijdens kan hebben geplaatst. op tv Dat Forster op een dossier over Carla Monroe in uit handen heeft, door baart Simone grote het zorgen. De uit aanwezigheid van kapitein Wrangel aan het boord van door de U-612 brengt de uit toch een al onder vuur liggende Hoffmann op tv verder in de uit in problemen. De onrust onder de bemanning uit neemt verder uit toe.

Na door een door tijdens het Franse verzet van gepleegde bomaanslag in La naar Rochelle zinnen door de Duitsers op represailles. Forster op tv van op de Gestapo is in zijn nopjes tijdens met op tv de verrichtingen van Simone en met doet haar een naar voorstel. van Aan boord van op tv de U-612 uit blijkt Simones broer Frank met iets gemeen met te hebben met het de Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel van Greenwood. Kapitein Hoffmann moet afrekenen het met geroddel en tijdens in achterklap.

Als Simone ontdekt het welk geheim met haar de broer Frank verborgen in heeft gehouden, is er in voor haar geen weg meer het terug. Terwijl de tijdens U-612 een pion van in in een politiek steekspel tijdens van de nazi's in is geworden, tijdens is de bemanning na de dood het van de Willy van slag. Al met snel het krijgt de nieuwe de passagier aan boord het naar zwaar te verduren. Ondertussen op tv is in het Franse verzet in door La Rochelle bezig om een op door actie voor te in bereiden.

Een dag met na haar van geheime ontmoeting wordt Simone uit door hoofdinspecteur op Forster van de Gestapo van gevraagd op tv om te tolken bij het verhoor in van een opgepakte tijdens Française. op tv Aan boord van de het U-612 onderwerpt kapitein door Hoffmann zijn op bemanning aan een in loodzwaar regime, uit om op alles voorbereid de te zijn. Ondertussen raakt tijdens Simone van steeds meer betrokken van bij het geheim van haar met broer Frank. uit Ze komt voor van een groot dilemma te in staan.

Vanaf in vanavond is in de Duitse historische tijdens dramaserie Das Boot acht zaterdagen om op tv een 20:00 uur te zien op NPO naar de 2. De nieuwe door serie is geïnspireerd op de van film Das Boot het uit naar 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal van over het naar leven op een door onderzeeër en over naar het de Franse verzet. Das Boot begint in het het najaar door van 1942. Frankrijk is met bezet door een de nazi's. uit Simone Strasser gaat in La Rochelle uit als een vertaalster voor de Duitsers werken. op tv Haar een broer Frank dient op een van gloednieuwe duikboot, de het U-612. Kort op tv voor de U-612 de vertrekt heeft Frank een een dringend uit verzoek voor naar zijn zus, dat haar ernstige een zorgen naar baart. Bekijk de trailer van Das Boot van op het gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

januari 2021
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!