Programma gemist?

Nadat het Franse de uit verzet onder leiding van Carla Monroe naar overste op tv Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster naar uit gruwelijke represailles uit te voeren. naar Simone een loopt gevaar nu Forster beseft dat van met hij haar niet kan op tv vertrouwen. Om de perikelen aan door boord in van de het U-612 te verhullen verzint naar de bemanning een list. door Ondertussen met is de Gestapo van bezig met een de klopjacht en komt Simone steeds een verder in het het nauw.

Forster naar laat geen in onduidelijkheid bestaan over door zijn gevoelens voor Simone. Door naar zijn jacht op Carla de Monroe komt Simone naar tussen de twee vuren te uit staan. Duval maant het Forster om de Simone in te lichten dat op tv er van de U-612 van al op dagen niets meer is het vernomen. De op U-612 kampt met door een brandstoftekort en de bemanning op tv is op tv de wanhoop nabij. Wanneer een naar SOS-signaal opgepikt tijdens wordt, kan dat hun uit redding op tv betekenen.

Wrangel heeft de uit macht gegrepen een aan boord van de de U-612, uit maar kan niet een voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot door in in een benarde positie brengen. op Met de tijdens komst van Sinclair uit krijgt het Franse verzet op in La het Rochelle een nieuwe op tv impuls. Weer wordt met een beroep gedaan op Simone, op die door naar alle aandacht van tijdens Forster op op haar hoede op moet zijn, en tegelijkertijd vindingrijk. op tv De gevonden ontsteker blijft een Forster uit bezighouden.

Na de aanslag in van het Franse van verzet proberen een Forster en Duval te het achterhalen wie het uit explosief kan hebben door naar geplaatst. Dat Forster een dossier over uit Carla met Monroe in handen heeft, baart op Simone grote zorgen. tijdens De aanwezigheid van met kapitein Wrangel aan een boord van de tijdens U-612 brengt de in toch naar al onder vuur liggende op Hoffmann verder in op tv de problemen. tijdens De onrust onder met de bemanning neemt verder het toe.

Na een door op tv het Franse verzet tijdens gepleegde bomaanslag van in uit La Rochelle zinnen het de Duitsers op represailles. Forster naar van van de Gestapo is van in zijn nopjes met het de verrichtingen van Simone en het doet een haar een voorstel. Aan boord van de van de U-612 blijkt het Simones broer Frank iets tijdens gemeen een te hebben met een de Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel Greenwood. op tv Kapitein met Hoffmann moet afrekenen met met geroddel en op tv achterklap.

Als Simone van ontdekt welk geheim van haar broer op Frank verborgen heeft gehouden, een is naar er voor haar geen weg de meer terug. in Terwijl de U-612 een pion tijdens de in een politiek het steekspel van de nazi's een is geworden, tijdens is de bemanning na de uit dood van Willy naar van van slag. Al snel krijgt de nieuwe uit naar passagier aan boord het zwaar van te verduren. Ondertussen met is met het Franse verzet door in La Rochelle bezig op tv om een de actie voor te uit bereiden.

Een dag na van haar op geheime ontmoeting wordt Simone van door hoofdinspecteur het Forster van de Gestapo uit gevraagd om te tolken tijdens bij het uit verhoor van een uit opgepakte Française. uit Aan boord een van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann in zijn bemanning aan van een naar loodzwaar regime, om op een alles voorbereid op te zijn. Ondertussen raakt het Simone steeds meer tijdens betrokken naar bij het geheim de van haar broer uit Frank. Ze komt het voor een groot dilemma te van staan.

Vanaf van vanavond is de in Duitse historische dramaserie de Das Boot op acht zaterdagen om van 20:00 uur te zien op NPO uit 2. De een nieuwe serie op is geïnspireerd op uit de film Das Boot uit naar 1981. De serie op vertelt een in nieuw verhaal over het in leven op van een onderzeeër en de over het Franse verzet. Das Boot het begint in het uit najaar van 1942. op tv Frankrijk op is bezet door op de nazi's. Simone Strasser gaat op in La Rochelle op als met vertaalster voor van de Duitsers werken. Haar broer Frank in dient het op een op tv gloednieuwe duikboot, de uit U-612. Kort voor de U-612 vertrekt op tv heeft Frank uit een dringend verzoek in voor op zijn zus, dat haar ernstige de zorgen baart. Bekijk de van trailer van tijdens Das Boot op naar gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

april 2021
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!