Programma gemist?

Nadat op het Franse verzet onder in leiding op tv van Carla Monroe overste door Gluck heeft ontvoerd, uit besluit Forster gruwelijke een represailles uit te voeren. van Simone het loopt gevaar nu Forster beseft uit dat hij haar door niet kan op vertrouwen. Om de perikelen aan tijdens uit boord van de U-612 het te verhullen verzint de op bemanning door een list. Ondertussen is uit de Gestapo bezig met op een klopjacht en tijdens komt de Simone steeds verder in van het nauw.

Forster door laat geen onduidelijkheid op bestaan over zijn op tv gevoelens voor Simone. naar Door zijn jacht op op tv Carla uit Monroe komt Simone tijdens tussen twee vuren te staan. Duval op maant tijdens Forster om Simone uit in te lichten dat op er van de U-612 op tv al dagen niets uit meer is vernomen. op tijdens De U-612 kampt met een brandstoftekort met en de bemanning op tv is de op wanhoop met nabij. Wanneer een SOS-signaal opgepikt wordt, de kan op tv dat hun redding in betekenen.

Wrangel met heeft de macht een gegrepen aan naar boord van de U-612, maar kan met niet in voorkomen dat op tv torpedobootjagers de duikboot de in een benarde positie brengen. in Met de het komst van Sinclair krijgt het een Franse verzet in een op La Rochelle een nieuwe een impuls. Weer wordt van een beroep een gedaan op Simone, die met door alle aandacht op van Forster op haar hoede in door moet zijn, en tegelijkertijd het vindingrijk. De gevonden tijdens ontsteker blijft Forster op tv bezighouden.

Na van de aanslag van het in Franse verzet proberen Forster op en Duval te op tv achterhalen wie het naar explosief kan hebben op geplaatst. Dat op tv Forster een dossier op tv over van Carla Monroe in op tv handen heeft, baart Simone in grote zorgen. De aanwezigheid van in kapitein de Wrangel aan boord van de door U-612 brengt met de toch al naar onder vuur liggende van Hoffmann verder tijdens in de problemen. De naar onrust op tv onder de bemanning neemt verder in toe.

Na een van door uit het Franse verzet door gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen een de Duitsers door op represailles. Forster van tijdens met de Gestapo is in in zijn nopjes met de door verrichtingen van in Simone en tijdens doet haar een het voorstel. Aan boord het van de U-612 blijkt Simones broer in naar Frank iets gemeen te hebben uit met de Amerikaanse uit uitwisselingspassagier, Samuel het Greenwood. Kapitein Hoffmann door moet afrekenen met geroddel en het op achterklap.

Als een Simone ontdekt welk op geheim haar broer Frank verborgen een heeft tijdens gehouden, is er voor haar op tv geen naar weg meer een terug. Terwijl de U-612 een naar pion in een van politiek de steekspel van de op tv nazi's is geworden, is op de bemanning na door de dood van Willy op tv van slag. Al naar snel het krijgt de nieuwe passagier aan boord naar uit het zwaar te uit verduren. Ondertussen is het het Franse verzet tijdens in La Rochelle bezig op tv om een actie op voor te de bereiden.

Een dag met na haar geheime ontmoeting uit wordt Simone door door hoofdinspecteur de Forster van de de Gestapo gevraagd een om te tolken bij het verhoor de van het een opgepakte door Française. Aan boord het van de U-612 uit onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan naar een loodzwaar naar regime, om op alles met voorbereid in te zijn. uit Ondertussen raakt Simone steeds meer de betrokken bij het geheim in tijdens van haar broer Frank. Ze naar komt voor tijdens een groot dilemma tijdens te staan.

Vanaf tijdens vanavond is de Duitse met historische dramaserie Das het Boot acht zaterdagen om een 20:00 uur het te uit zien op NPO in 2. De nieuwe serie is geïnspireerd van op de op film Das de Boot uit 1981. De serie vertelt tijdens een nieuw verhaal uit tijdens over het leven op een tijdens onderzeeër met en over het Franse verzet. Das een Boot door begint in het najaar van tijdens 1942. Frankrijk uit is bezet door een de nazi's. de Simone Strasser gaat in het La Rochelle als vertaalster voor door de uit Duitsers werken. Haar op tv broer Frank dient op een tijdens van gloednieuwe duikboot, de U-612. Kort in voor de in U-612 vertrekt heeft Frank een de dringend verzoek voor door zijn zus, dat van haar ernstige door zorgen baart. Bekijk de trailer door van Das Boot door door op gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

augustus 2021
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!