Programma gemist?

Nadat het in Franse verzet met onder leiding van Carla op tv Monroe overste Gluck de heeft ontvoerd, naar besluit Forster de gruwelijke represailles uit tijdens te voeren. Simone loopt gevaar het nu Forster beseft dat van hij haar uit niet kan vertrouwen. uit Om de uit perikelen aan boord op van de U-612 het te verhullen verzint de uit bemanning door een list. Ondertussen een is de Gestapo de bezig met een klopjacht door en komt van Simone steeds verder in de het nauw.

Forster laat de geen onduidelijkheid tijdens bestaan over zijn gevoelens voor een een Simone. Door zijn jacht op Carla door Monroe in komt Simone tussen twee vuren naar te staan. het Duval maant Forster om tijdens Simone in te op lichten dat er door van de het U-612 al dagen uit niets meer is naar vernomen. De op U-612 kampt met een brandstoftekort in en de bemanning met is de van wanhoop van nabij. Wanneer een SOS-signaal opgepikt wordt, met kan door dat hun op tv redding betekenen.

Wrangel heeft in de macht gegrepen naar aan boord van de tijdens op U-612, maar kan niet voorkomen naar dat torpedobootjagers uit de duikboot in een benarde het met positie brengen. Met de de komst van Sinclair krijgt het met Franse verzet met in La Rochelle een het op tv nieuwe impuls. Weer op wordt een beroep uit gedaan op Simone, van die door alle aandacht in van Forster op haar hoede uit naar moet zijn, en tijdens tegelijkertijd vindingrijk. De gevonden de ontsteker blijft Forster een bezighouden.

Na de aanslag op van van het Franse verzet proberen Forster op tv en Duval op tv te achterhalen wie het in explosief kan met hebben tijdens geplaatst. Dat Forster een dossier over tijdens Carla Monroe met in met handen heeft, baart Simone grote een zorgen. De uit aanwezigheid van kapitein Wrangel de aan boord van van de in U-612 brengt de toch al onder op tv vuur een liggende Hoffmann verder het in de problemen. De op onrust onder de bemanning op tv op tv neemt verder toe.

Na een door met het van Franse verzet gepleegde bomaanslag de in La in Rochelle zinnen de de Duitsers op represailles. uit Forster van op tv de Gestapo is in uit zijn nopjes van met de verrichtingen van Simone op en doet haar een een voorstel. door Aan boord het van de U-612 blijkt Simones broer in Frank iets gemeen een te hebben de met de tijdens Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel Greenwood. Kapitein uit Hoffmann met moet afrekenen met op geroddel en naar achterklap.

Als naar Simone ontdekt van welk geheim haar broer in Frank verborgen naar heeft gehouden, is er voor haar uit een geen weg meer terug. op tv Terwijl de van U-612 een pion in een op politiek steekspel van op tv de op nazi's is geworden, is de bemanning het met na de dood van Willy van het slag. Al snel het krijgt de de nieuwe passagier door aan boord het zwaar op te de verduren. Ondertussen is van het Franse verzet in La Rochelle met bezig om een naar actie voor te met het bereiden.

Een met dag na haar naar geheime ontmoeting wordt Simone door naar hoofdinspecteur Forster van met de Gestapo gevraagd het om te tolken op bij de het verhoor van een in opgepakte een Française. Aan boord van in de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann van met zijn bemanning aan een loodzwaar in regime, tijdens om op alles voorbereid te zijn. op door Ondertussen raakt Simone door steeds meer betrokken bij het geheim een van haar het broer Frank. Ze uit komt voor een groot het dilemma van te staan.

Vanaf in vanavond is de in Duitse historische dramaserie van Das Boot acht zaterdagen uit om 20:00 uur op te zien het op NPO op 2. De nieuwe serie is geïnspireerd naar op de film op van Das Boot uit 1981. De serie op tv vertelt een nieuw verhaal tijdens over tijdens het leven op een onderzeeër op uit en over het Franse op tv verzet. Das Boot begint een in het najaar op van 1942. Frankrijk is naar bezet door de uit nazi's. Simone met Strasser gaat naar in La Rochelle naar als vertaalster voor de het Duitsers werken. Haar broer van Frank dient van op een met gloednieuwe duikboot, de de U-612. Kort voor de U-612 een vertrekt heeft het Frank een dringend verzoek voor uit zijn zus, op dat de haar ernstige zorgen baart. Bekijk de trailer van met van Das Boot op op tv gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

september 2020
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!