Programma gemist?

Nadat het Franse uit verzet onder tijdens leiding van de Carla Monroe overste naar Gluck heeft het ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles het uit te voeren. de Simone uit loopt gevaar nu Forster beseft een dat hij haar niet van kan vertrouwen. Om de de perikelen met aan boord op van de U-612 te door verhullen verzint de bemanning met in een list. Ondertussen is de van Gestapo bezig met met een klopjacht in en komt Simone tijdens steeds verder met in het nauw.

Forster laat door geen onduidelijkheid bestaan over van zijn gevoelens voor met Simone. naar Door zijn jacht op Carla een Monroe komt Simone door tussen twee vuren met te staan. uit Duval maant Forster door om Simone met in te lichten dat er de op van de U-612 al dagen niets van meer is vernomen. het De naar U-612 kampt met een tijdens brandstoftekort en de bemanning door is door de wanhoop tijdens nabij. Wanneer een op SOS-signaal opgepikt wordt, kan dat hun het redding een betekenen.

Wrangel heeft de van macht uit gegrepen aan boord van van de U-612, maar een kan een niet voorkomen dat torpedobootjagers uit de duikboot met in een benarde positie op tv brengen. Met de komst van tijdens door Sinclair krijgt het Franse verzet het in in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer tijdens wordt een op beroep gedaan een op Simone, die op tv door alle aandacht van Forster met op met haar hoede van moet zijn, en door tegelijkertijd vindingrijk. De gevonden ontsteker op blijft Forster tijdens bezighouden.

Na de aanslag door van tijdens het Franse verzet in proberen Forster en naar Duval te achterhalen van wie het explosief door kan hebben geplaatst. met Dat Forster een naar dossier over Carla Monroe in met handen heeft, door baart Simone in grote zorgen. De van aanwezigheid van kapitein Wrangel in aan door boord van de van U-612 brengt de toch al onder van vuur op tv liggende Hoffmann door verder in de problemen. De op onrust onder de bemanning door neemt verder uit toe.

Na een door tijdens het Franse verzet de gepleegde bomaanslag in uit op La Rochelle zinnen in de Duitsers op represailles. Forster van op de Gestapo het is van in zijn nopjes tijdens met de verrichtingen van Simone en tijdens doet uit haar een op voorstel. Aan boord het van de U-612 een blijkt Simones broer Frank iets gemeen op tv te hebben de met tijdens de Amerikaanse uitwisselingspassagier, in Samuel Greenwood. Kapitein Hoffmann op moet afrekenen met geroddel en op tv uit achterklap.

Als op Simone ontdekt welk geheim door haar broer Frank van verborgen heeft gehouden, op is er voor op tv haar met geen weg meer in terug. Terwijl de U-612 een pion met in een de politiek steekspel van door de nazi's is geworden, in is de de bemanning na de naar dood van Willy tijdens van slag. Al snel op met krijgt de nieuwe op tv passagier aan boord op het zwaar te verduren. Ondertussen naar is het Franse verzet uit in La naar Rochelle bezig van om een actie voor te de door bereiden.

Een dag na van haar tijdens geheime ontmoeting wordt Simone tijdens door hoofdinspecteur Forster een van de Gestapo gevraagd naar het om te tolken bij het verhoor op tv de van een opgepakte Française. op Aan boord van de de U-612 onderwerpt in kapitein Hoffmann zijn tijdens bemanning aan door een loodzwaar regime, om op door alles van voorbereid te zijn. Ondertussen raakt het Simone steeds meer betrokken van bij het op geheim door van haar broer Frank. uit Ze komt voor een tijdens groot dilemma te van staan.

Vanaf vanavond is een de Duitse historische met dramaserie Das op tv Boot acht zaterdagen op om 20:00 uur te in op tv zien op NPO 2. De nieuwe door serie het is geïnspireerd op de uit film Das Boot uit op tv 1981. De serie van vertelt op tv een nieuw verhaal met over het leven op een onderzeeër tijdens in en over het Franse verzet. Das Boot de begint in naar het najaar van naar 1942. Frankrijk van is bezet door de nazi's. het Simone Strasser met gaat in La van Rochelle als de vertaalster voor de Duitsers werken. het Haar broer op Frank dient op op een uit gloednieuwe duikboot, de U-612. Kort op voor de de U-612 vertrekt heeft Frank uit een dringend verzoek op tv voor zijn zus, dat op de haar ernstige zorgen baart. Bekijk de trailer een een van Das Boot van op gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

mei 2020
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!