Programma gemist?

Nadat het Franse van van verzet onder leiding van op tv Carla Monroe overste Gluck heeft van ontvoerd, uit besluit Forster van gruwelijke represailles uit te door voeren. Simone loopt gevaar nu tijdens Forster beseft dat op hij haar niet een in kan vertrouwen. Om de perikelen aan naar boord van de in U-612 te op verhullen verzint het de bemanning een list. Ondertussen het door is de Gestapo bezig uit met een klopjacht en een komt Simone steeds verder naar in met het nauw.

Forster tijdens laat geen onduidelijkheid bestaan over het op tv zijn gevoelens voor Simone. Door door zijn jacht op op Carla Monroe op tv komt Simone in tussen twee vuren te staan. Duval van maant in Forster om op tv Simone in te lichten dat er in van door de U-612 al een dagen niets het meer is vernomen. De U-612 naar kampt met op tv een brandstoftekort en de bemanning van is de op tv wanhoop nabij. een Wanneer een naar SOS-signaal opgepikt wordt, kan dat op hun redding in betekenen.

Wrangel heeft de uit macht gegrepen door aan in boord van de op U-612, maar kan niet op voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot op tv in met een benarde positie brengen. Met op tv de komst van uit uit Sinclair krijgt het Franse verzet van in een La Rochelle een nieuwe naar impuls. Weer wordt een de beroep uit gedaan op Simone, die in door alle aandacht door van Forster op haar een hoede moet zijn, op tv en tegelijkertijd vindingrijk. het De het gevonden ontsteker blijft Forster op bezighouden.

Na een de aanslag op tv van het Franse op verzet proberen Forster en Duval door te achterhalen wie de het explosief door kan hebben een geplaatst. Dat Forster op tv een dossier over Carla Monroe het in handen heeft, baart het Simone grote zorgen. van De op tv aanwezigheid van kapitein Wrangel aan naar boord van op tv de U-612 in brengt de toch al onder uit vuur liggende Hoffmann tijdens verder in het de problemen. De onrust in onder de het bemanning neemt van verder toe.

Na naar een door het Franse verzet van gepleegde met bomaanslag in La tijdens Rochelle zinnen de Duitsers van op het represailles. Forster van de Gestapo is uit in zijn nopjes het met van de verrichtingen van Simone en op tv doet haar in een voorstel. Aan boord door van de U-612 een blijkt Simones uit broer Frank iets gemeen een te hebben met naar de in Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel Greenwood. uit Kapitein Hoffmann moet afrekenen op met door geroddel en door achterklap.

Als Simone ontdekt op tv van welk geheim haar broer Frank door verborgen heeft gehouden, uit is er voor haar met geen op weg meer terug. in Terwijl de U-612 tijdens een pion in een politiek het steekspel van de het nazi's is geworden, op tv het is de bemanning naar na de dood van Willy naar van slag. met Al snel krijgt de nieuwe het een passagier aan boord het zwaar de te naar verduren. Ondertussen is het Franse op tv verzet met in La Rochelle bezig om het een actie voor een te met bereiden.

Een een dag na haar geheime van ontmoeting wordt Simone een door met hoofdinspecteur Forster van de Gestapo tijdens gevraagd om het te tolken bij met het verhoor tijdens van een opgepakte het Française. Aan boord van van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann van zijn tijdens bemanning aan een loodzwaar uit regime, naar om op alles voorbereid te zijn. naar op Ondertussen raakt Simone steeds meer betrokken uit een bij het geheim van haar naar broer Frank. Ze op komt voor van een groot dilemma te het staan.

Vanaf het vanavond is de op Duitse historische op dramaserie Das Boot acht zaterdagen naar om 20:00 uur door te zien in op NPO 2. De tijdens nieuwe serie tijdens is geïnspireerd op de film van Das Boot op uit 1981. De in serie vertelt een het nieuw verhaal over het leven tijdens in op een onderzeeër en uit over het Franse verzet. Das Boot naar begint op tv in het op tv najaar van 1942. Frankrijk in is bezet tijdens door de nazi's. Simone Strasser gaat op tv op in La Rochelle door als vertaalster voor de Duitsers werken. van Haar broer Frank van door dient op een door gloednieuwe duikboot, de U-612. Kort voor uit naar de U-612 vertrekt heeft een Frank een dringend met verzoek voor zijn zus, dat van op tv haar ernstige zorgen baart. Bekijk met de trailer van Das Boot op de op gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

september 2021
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!