Programma gemist?

Nadat het Franse uit verzet onder tijdens leiding van Carla met Monroe overste Gluck heeft in op tv ontvoerd, besluit Forster door gruwelijke represailles uit te voeren. Simone in op tv loopt gevaar nu Forster beseft dat tijdens de hij haar niet de kan vertrouwen. Om de perikelen op aan boord van door de U-612 het te verhullen verzint de op tv bemanning de een list. Ondertussen is de Gestapo op tv bezig met de een klopjacht naar en komt Simone de steeds verder op tv in het nauw.

Forster naar laat geen onduidelijkheid bestaan met over zijn gevoelens voor door Simone. op Door zijn jacht op van Carla Monroe komt Simone naar tussen twee vuren van te in staan. Duval maant Forster om op tv Simone van in te lichten dat er van van van de U-612 al dagen het niets meer is een vernomen. naar De U-612 kampt met in een brandstoftekort en door de bemanning is de wanhoop met nabij. Wanneer door een van SOS-signaal opgepikt wordt, op tv kan dat hun met redding betekenen.

Wrangel een heeft de macht in gegrepen aan op boord van de U-612, in maar kan tijdens niet voorkomen dat torpedobootjagers de tijdens duikboot in een een benarde positie brengen. de Met de komst van op tv Sinclair met krijgt het Franse verzet op in tijdens La Rochelle een nieuwe tijdens impuls. Weer wordt een beroep in gedaan op op Simone, die door de alle aandacht uit van Forster tijdens op haar hoede moet zijn, tijdens en tegelijkertijd vindingrijk. door De gevonden een ontsteker blijft Forster naar bezighouden.

Na het de aanslag in van het Franse van verzet proberen Forster een en Duval te achterhalen wie het tijdens uit explosief kan hebben tijdens geplaatst. Dat Forster een dossier over het Carla uit Monroe in naar handen heeft, baart met Simone grote zorgen. De aanwezigheid door van van kapitein Wrangel aan op boord van de U-612 brengt de op tv het toch al onder vuur liggende een Hoffmann verder door in de problemen. De onrust uit uit onder de bemanning neemt tijdens verder toe.

Na een op tv door het Franse het verzet gepleegde bomaanslag met in La Rochelle zinnen tijdens van de Duitsers op represailles. een Forster van de met Gestapo is in zijn in nopjes met de verrichtingen op van Simone het en doet van haar een voorstel. Aan door boord van de U-612 het blijkt Simones broer door Frank iets het gemeen op te hebben met de Amerikaanse in uitwisselingspassagier, Samuel op tv Greenwood. Kapitein Hoffmann moet in afrekenen met geroddel en uit in achterklap.

Als Simone op ontdekt welk door geheim haar broer Frank verborgen op het heeft gehouden, is er door voor haar met geen weg meer op tv terug. Terwijl de U-612 een tijdens pion in op tv een politiek steekspel van in de nazi's met is geworden, is in de bemanning na de dood van van Willy door van naar slag. Al snel krijgt de op tv nieuwe passagier aan boord de het naar zwaar te verduren. Ondertussen een is het van Franse verzet in La Rochelle op bezig om naar een actie voor te in tijdens bereiden.

Een de dag na haar geheime een ontmoeting wordt Simone een door hoofdinspecteur Forster van de de Gestapo de gevraagd om te met tolken het bij het verhoor van naar een opgepakte Française. Aan door boord van de het U-612 de onderwerpt kapitein Hoffmann zijn met bemanning aan een loodzwaar regime, het om op alles de voorbereid te naar zijn. Ondertussen raakt op tv Simone steeds meer de betrokken bij het op tv geheim van haar broer door van Frank. Ze komt voor een op tv groot van dilemma te staan.

Vanaf vanavond is op de Duitse historische door een dramaserie Das Boot acht zaterdagen om door 20:00 uit uur te zien op NPO uit 2. met De nieuwe serie naar is geïnspireerd op de met film Das Boot naar uit 1981. De serie vertelt op een naar nieuw verhaal over het tijdens leven op een onderzeeër op op en over het Franse verzet. Das Boot met begint in tijdens het met najaar van 1942. Frankrijk is naar bezet door de nazi's. op tv Simone Strasser het gaat met in La Rochelle als een vertaalster voor de Duitsers werken. op tv in Haar broer Frank dient op uit een gloednieuwe duikboot, de de U-612. tijdens Kort voor de U-612 een vertrekt heeft uit Frank een dringend verzoek voor op zijn naar zus, dat haar ernstige uit zorgen de baart. Bekijk de trailer van Das door Boot op een gids.tv/v34503/trailer-das-boot.

februari 2020
20-04-2019 19:00

Afl. 8 - Abrechnung

Das Boot - Afl. 8 - Abrechnung

Nadat het Franse verzet onder leiding van Carla Monroe overste Gluck heeft ontvoerd, besluit Forster gruwelijke represailles uit te voeren. Simone loopt gevaar nu Forster beseft dat hij haar niet kan vertrouwen. Om de perikelen aan boord va...

13-04-2019 19:00

Afl. 7 - Verdammt

Das Boot - Afl. 7 - Verdammt

Forster laat geen onduidelijkheid bestaan over zijn gevoelens voor Simone. Door zijn jacht op Carla Monroe komt Simone tussen twee vuren te staan. Duval maant Forster om Simone in te lichten dat er van de U-612 al dagen niets meer is vernom...

06-04-2019 19:00

Afl. 6 - Gegen die Zeit

Das Boot - Afl. 6 - Gegen die Zeit

Wrangel heeft de macht gegrepen aan boord van de U-612, maar kan niet voorkomen dat torpedobootjagers de duikboot in een benarde positie brengen. Met de komst van Sinclair krijgt het Franse verzet in La Rochelle een nieuwe impuls. Weer word...

30-03-2019 20:00

Afl. 5 - Loyalität

Das Boot - Afl. 5 - Loyalität

Na de aanslag van het Franse verzet proberen Forster en Duval te achterhalen wie het explosief kan hebben geplaatst. Dat Forster een dossier over Carla Monroe in handen heeft, baart Simone grote zorgen. De aanwezigheid van kapitein Wrangel ...

23-03-2019 20:00

Afl. 4 - Zweifel

Das Boot - Afl. 4 - Zweifel

Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones ...

16-03-2019 20:00

Afl. 3 - Verluste

Das Boot - Afl. 3 - Verluste

Als Simone ontdekt welk geheim haar broer Frank verborgen heeft gehouden, is er voor haar geen weg meer terug. Terwijl de U-612 een pion in een politiek steekspel van de nazi's is geworden, is de bemanning na de dood van Willy van slag. Al ...

09-03-2019 20:00

Afl. 2 - Geheime Missionen

Das Boot - Afl. 2 - Geheime Missionen

Een dag na haar geheime ontmoeting wordt Simone door hoofdinspecteur Forster van de Gestapo gevraagd om te tolken bij het verhoor van een opgepakte Française. Aan boord van de U-612 onderwerpt kapitein Hoffmann zijn bemanning aan een loodzw...

02-03-2019 20:00

Nieuw: dramaserie Das Boot

Das Boot - Nieuw: dramaserie Das Boot

Vanaf vanavond is de Duitse historische dramaserie Das Boot acht zaterdagen om 20:00 uur te zien op NPO 2. De nieuwe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981. De serie vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en...

Das Boot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Boot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Boot bij Das Boot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Boot. Heb je een uitzending van Das Boot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Boot gemist

Uitzending gemist van Das Boot? Hier kun je alle uitzendingen van Das Boot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!