Programma gemist?

Rechtstreekse naar uitzending van de de heiligverklaring van van o.a. paus Paulus VI en in de vermoorde aartsbisschop door Oscar Romero door paus de Franciscus, vanuit de tijdens St. Pietersbasiliek in met Rome. Naast paus de Paulus een VI en Oscar Romero worden op door ook nog twee Italiaanse priesters en met naar een Duitse en Spaanse zuster naar heilig op tv verklaard.

september 2021
14-10-2018 10:15

Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero

Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero - Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero

Rechtstreekse uitzending van de heiligverklaring van o.a. paus Paulus VI en de vermoorde aartsbisschop Oscar Romero door paus Franciscus, vanuit de St. Pietersbasiliek in Rome. Naast paus Paulus VI en Oscar Romero worden ook nog twee Italia...

Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero bij Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero. Heb je een uitzending van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero gemist

Uitzending gemist van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero? Hier kun je alle uitzendingen van Heiligverklaring paus Paulus VI en Oscar Romero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!