Programma gemist?

Wanneer het dochtertje met van filmmaker op Phie op tv Ambo zich plotseling serieus begint af een te door vragen of ze op een dier een is, besluit zij al naar filmend de met vraag te onderzoeken uit of er buiten het door menselijk bewustzijn met nog iets anders bestaat. op tv Is ons bewustzijn naar lichaamsgebonden of reikt het veel van verder? Bestaan een er meerdere werelden naast de elkaar? Ze met laat met zich op haar ontdekkingstocht leiden op tv door associatie, zodat het door toeval mede een richting aan haar door zoektocht geeft. naar Iedere persoon die uit ze haar metafysische vragen naar voorlegt, brengt op tv haar in contact met een door van volgende persoon. Zo komt ze van terecht bij verschillende door toonaangevende in denkers, zoals de vader naar van de snaartheorie, op een boeddhistische naar monnik, een helderziende, een conciërge en op tv een amateuronderzoeker die door op basis van in intuïtie een onderzoeksmethode naar heeft met ontwikkeld waarmee door hij het mysterie van ons de bestaan denkt op te door naar lossen. De experimentele zoektocht wordt door een Ambo in mooie het op tv associatieve beelden gevisualiseerd en van leidt tot op een andere blik op de naar werkelijkheid.

juli 2020
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!