Programma gemist?

Wanneer het van dochtertje van filmmaker van Phie Ambo zich plotseling uit serieus begint af tijdens een te vragen of ze een tijdens dier is, door besluit zij al filmend de met vraag in te onderzoeken een of er buiten het menselijk in bewustzijn nog iets in anders het bestaat. Is ons bewustzijn lichaamsgebonden of het reikt het met veel verder? Bestaan er van meerdere werelden in naast elkaar? Ze laat met van zich op haar ontdekkingstocht leiden een door associatie, de zodat het toeval mede richting uit aan op haar zoektocht geeft. een Iedere persoon met die ze haar het metafysische vragen voorlegt, tijdens brengt haar in contact met een een volgende persoon. het Zo met komt ze terecht bij verschillende van toonaangevende door denkers, zoals de het vader van de het snaartheorie, een boeddhistische uit monnik, een helderziende, het een conciërge en een het amateuronderzoeker die op basis tijdens van intuïtie een onderzoeksmethode van heeft ontwikkeld waarmee op hij het mysterie door van naar ons bestaan in denkt op te van lossen. De experimentele naar zoektocht wordt door Ambo op in mooie associatieve beelden gevisualiseerd door en de leidt tot een met andere blik met op de werkelijkheid.

november 2021
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!