Programma gemist?

Wanneer het op dochtertje van de filmmaker Phie Ambo zich de plotseling serieus door begint af met te vragen of uit ze een dier op is, besluit zij al filmend de in vraag te onderzoeken door of er buiten het door het menselijk bewustzijn naar nog iets anders bestaat. Is op tv ons bewustzijn lichaamsgebonden met of reikt het de veel het verder? Bestaan er uit meerdere werelden naast elkaar? Ze laat in zich op de haar ontdekkingstocht leiden door met associatie, van zodat het toeval het mede richting aan haar door zoektocht geeft. Iedere persoon het uit die ze haar metafysische vragen het voorlegt, een brengt haar in contact met uit een een volgende persoon. Zo komt het ze terecht het bij verschillende toonaangevende denkers, zoals de door vader het van de snaartheorie, uit een boeddhistische monnik, met een helderziende, een conciërge en in een door amateuronderzoeker die op basis van in intuïtie op een onderzoeksmethode heeft een ontwikkeld waarmee met hij het mysterie van naar ons bestaan op denkt op te lossen. De van experimentele uit zoektocht wordt door Ambo uit in mooie associatieve beelden gevisualiseerd een en leidt op tot een andere een blik op uit de werkelijkheid.

februari 2021
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!