Programma gemist?

Wanneer op het dochtertje van filmmaker naar Phie Ambo zich plotseling op serieus begint af een te vragen of uit ze een dier uit is, besluit naar zij door al filmend de vraag op tv te onderzoeken of naar er buiten het menselijk bewustzijn de nog iets op tv anders bestaat. een Is ons bewustzijn lichaamsgebonden of met reikt het met veel verder? Bestaan de er meerdere werelden naast de elkaar? Ze tijdens laat zich op in haar ontdekkingstocht uit leiden door associatie, zodat het op tv toeval een mede richting naar aan haar zoektocht geeft. Iedere persoon het die ze het haar tijdens metafysische vragen voorlegt, brengt op haar in contact met een uit volgende uit persoon. Zo komt in ze terecht bij verschillende toonaangevende met denkers, door zoals de vader van naar de uit snaartheorie, een boeddhistische monnik, een helderziende, tijdens een conciërge en uit een met amateuronderzoeker die op basis met van op intuïtie een onderzoeksmethode heeft de ontwikkeld waarmee hij het van mysterie van ons bestaan de op denkt op te lossen. De tijdens experimentele zoektocht wordt door uit Ambo een in mooie associatieve beelden tijdens gevisualiseerd en leidt tot het een andere uit blik op de met werkelijkheid.

oktober 2020
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!