Programma gemist?

Wanneer het dochtertje in van filmmaker Phie tijdens Ambo in zich plotseling de serieus begint af te vragen of de een ze een dier is, met besluit zij al tijdens filmend de met vraag te onderzoeken of met er buiten het menselijk bewustzijn op nog iets op tv anders bestaat. Is ons de bewustzijn van lichaamsgebonden of reikt het veel tijdens in verder? Bestaan er meerdere werelden naast uit een elkaar? Ze laat zich op naar haar ontdekkingstocht leiden uit door associatie, een zodat het toeval mede een richting naar aan haar zoektocht geeft. Iedere op persoon die met ze haar metafysische uit vragen voorlegt, uit brengt haar in het contact met een volgende in persoon. Zo tijdens komt ze terecht bij in verschillende toonaangevende tijdens denkers, zoals de vader van met de snaartheorie, een een boeddhistische monnik, een helderziende, door een een conciërge en een amateuronderzoeker die het op basis op van intuïtie het een onderzoeksmethode op heeft ontwikkeld waarmee hij het met mysterie de van ons bestaan denkt van op te lossen. De experimentele met zoektocht wordt door op tv Ambo tijdens in mooie van associatieve beelden gevisualiseerd en leidt in tot een andere blik een op de van werkelijkheid.

juni 2021
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!