Programma gemist?

Wanneer op het dochtertje van uit filmmaker Phie een Ambo zich plotseling tijdens serieus begint af te op vragen of ze uit een dier is, besluit een zij al filmend de op vraag te van onderzoeken of er buiten de het menselijk tijdens bewustzijn nog iets anders met bestaat. Is ons het van bewustzijn lichaamsgebonden of reikt tijdens het veel verder? Bestaan het er meerdere in werelden naast door elkaar? Ze laat zich op in haar op tv ontdekkingstocht leiden door associatie, zodat de het toeval tijdens mede richting aan tijdens haar zoektocht geeft. Iedere van persoon die ze haar door metafysische vragen voorlegt, op brengt uit haar in contact met een uit volgende een persoon. Zo komt ze terecht in bij verschillende toonaangevende op tv denkers, zoals uit de vader van op de naar snaartheorie, een boeddhistische monnik, in een helderziende, een conciërge door en een amateuronderzoeker die de op van basis van intuïtie van een onderzoeksmethode heeft op tv ontwikkeld waarmee hij het uit mysterie van ons tijdens bestaan denkt op van te lossen. De experimentele een zoektocht wordt door op Ambo met in mooie associatieve beelden gevisualiseerd het en leidt op tv tot een op andere blik op de de werkelijkheid.

januari 2020
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!