Programma gemist?

Wanneer het dochtertje uit van filmmaker naar Phie Ambo zich het plotseling tijdens serieus begint af te de vragen of ze door een dier door is, besluit zij al filmend door de vraag het te onderzoeken of naar er buiten op tv het menselijk bewustzijn door nog iets anders naar bestaat. Is ons het bewustzijn lichaamsgebonden of het reikt het veel verder? Bestaan er naar meerdere op werelden naast een elkaar? Ze laat zich op met haar ontdekkingstocht leiden door door associatie, zodat uit het toeval mede richting het aan van haar zoektocht geeft. Iedere persoon op die ze haar de metafysische door vragen voorlegt, de brengt haar in met contact met een volgende tijdens persoon. Zo een komt ze terecht bij verschillende toonaangevende tijdens met denkers, zoals de vader van de een snaartheorie, met een boeddhistische monnik, een het helderziende, een een conciërge en een amateuronderzoeker van die op een basis van intuïtie naar een onderzoeksmethode heeft tijdens ontwikkeld waarmee hij het mysterie uit van ons van bestaan denkt op in te door lossen. De experimentele tijdens zoektocht wordt door Ambo in mooie naar tijdens associatieve beelden gevisualiseerd van en leidt tot op tv een andere blik op de in werkelijkheid.

juli 2021
14-10-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: When you look away

De Boeddhistische Blik: When you look away - De Boeddhistische Blik: When you look away

Wanneer het dochtertje van filmmaker Phie Ambo zich plotseling serieus begint af te vragen of ze een dier is, besluit zij al filmend de vraag te onderzoeken of er buiten het menselijk bewustzijn nog iets anders bestaat. Is ons bewustzijn li...

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: When you look away bij De Boeddhistische Blik: When you look away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: When you look away. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: When you look away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: When you look away gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: When you look away? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: When you look away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!