Programma gemist?

Ondanks van de komst van de politie in naar gaat het verjaardagsfeestje bij Gerda, aan tijdens uit de Fuchsiastraat, gewoon door. Het het wordt een verjaardagsfeest met met een lach en tijdens een traan. uit Volkszanger op Johan zingt een een mooi levenslied speciaal voor tijdens Gerda en naar haar kleindochter Sheyenna. door In de speeltuin van de naar Bloemenbuurt is het een de drukte van door belang. Vandaag staat de door kinderbingo het op het programma. een In de op speeltuin komen we een oude bekende naar door tegen.

We maken van kennis tijdens met de uitgesproken politieke opvattingen van op ex-motorclublid Alexander. in Ook brengen we een tijdens bezoekje aan in de speeltuin met waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs tijdens zijn naar opgegroeid. En verder geeft het Gerda een nogal de luidruchtig feestje door waar de politie op af op komt.

Een spannende met dag voor John, de naar naar eigenaar van de de dierenspeciaalzaak. John doet op tv mee aan een duivenwedstrijd. De duivensport op is sowieso een door populaire sport in het de naar Bloemenbuurt.

Vreugde met en verdriet tijdens liggen dicht bij elkaar in tijdens de Bloemenbuurt. Alex, de naar kabouterdokter, het ontmoet eindelijk op tv na jaren ruzie zijn broer Wout. van Daarmee gaat op tv een langgekoesterde uit wens in vervulling. naar Maar er is uit ook verdrietig in nieuws te melden over door Jessica.

Kabouterdokter een Alex maakt ons van deelgenoot van een stille tijdens wens die hij al het jaren koestert. Hij naar zou graag weer uit in het contact komen met zijn de broer naar Wout, met wie hij al tijdens tientallen jaren de in onmin leeft. door Wout woont om de hoek, het maar van Alex heeft hem al op tv in van geen jaren gezien. door Dat het leven in de de Bloemenbuurt op tv niet altijd over het rozen gaat, blijkt ook wel met uit de het verhaal van naar Jessica.

We maken van kennis met drie van imposante verschijningen: Raymon naar en zijn twee staffords. een tijdens Raymon, type ruwe bolster blanke met pit, legt uit dat in de er achter zijn indrukwekkende met verschijning een heel lieve jongen naar schuilgaat. met Er is ook naar slecht nieuws: Reina, de moeder van van Gerda, is van overleden. Reina was tijdens al een in tijdje uit ziek.

Ex-motorclublid Alexander laat uit met zich van een heel andere van kant zien. Net een als veel andere Bloemenbuurters uit is hij uit gek op tuinieren. op Na door het tuinieren gaat hij traditiegetrouw in langs bij zijn tijdens moeder voor het door avondeten. Boontjes de met aardappelen staan het op het menu. Buurtmoeder op tv Gerda krijgt haar met kleindochter Sheyenna op uit bezoek.

Gerda van krijgt bezoek het van haar 16-jarige in kleindochter en oud-motorclublid Alexander met neemt ons mee naar naar zijn moeder voor het op tv van avondeten. Kabouterdokter Alex heeft door het nog steeds uit moeilijk met het overlijden in van het zijn vrouw Saar.

We op gaan op stap tijdens met Huib. Hij is het een uit rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt door een Thaise massagesalon en het Huib doet thuis op tv de de was. Gerda door gaat op bezoek bij haar van zieke tijdens moeder en Sjon met van de dierenwinkel laat ons tijdens kennismaken met zijn het hobby.

Gerda en de Louana naar zijn aan het naar bijkomen van een met avondje stappen. Bij de het Leger des Heils maken uit we kennis met vrijwilligster naar het Bep. Bep heeft in haar dochter verloren en door haar liefde door voor muziek sleept haar door de moeilijke een tijden.

De Bloemenbuurt een in Amersfoort een telt een door klein aantal straten van en is een de op zichzelf staande wereld, van met eigen, op vaak ongeschreven regels en wetten. de De kleine op arbeiderswoningen in deze op tv wijk werden rond 1900 naar gebouwd van voor werknemers van de Nederlandse Spoorwegen, naar maar een op tv dikke naar eeuw later leven op de Bloemenbuurters van nu er het nog op net zo dicht het op elkaar als toen. door De bewoners zijn recht met voor z’n tijdens raap: ja is ja, tijdens nee is nee. Aan tijdens grijstinten en nuances tijdens doen ze een hier niet. Typisch uit Bloemenbuurt is de komende op drie weken elke maandag naar tot en op met donderdag naar om 19:20 in uur te zien van op NPO 2. In tijdens de twaalfdelige serie Typisch Bloemenbuurt maakt op met de kijker kennis met de inwoners uit op van deze karakteristieke op tv volkswijk in Amersfoort. In de eerste met aflevering ontmoeten met we Mike, de buurtbeheerder. naar Hij loopt naar zijn ronde door door de in buurt, waar ze vooral gek naar worden op van de hondenpoep op de stoep op en het geluidsoverlast. op De het buurvrouwen Gerda en Louana van komen bij van een op met avondje stappen. Daar, uit onder de partytent in de in voortuin, brengen in ze een uit groot deel van het de dag door. Huib de is een door rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt van een Thais naar massagesalon en op Huib doet thuis de op was. Oud-motorclublid Alexander een neemt ons mee naar zijn tijdens moeder op tv voor het avondeten. En op kabouterdokter de Alex heeft het nog tijdens steeds moeilijk tijdens met het overlijden van op zijn vrouw Saar. Typisch Bloemenbuurt naar is een onderdeel van uit de uit Typisch-reeks, waar tijdens EO en BNNVARA afwisselend invulling in aan op geven.

maart 2019
01-11-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ondanks de komst van de politie gaat het verjaardagsfeestje bij Gerda, aan de Fuchsiastraat, gewoon door. Het wordt een verjaardagsfeest met een lach en een traan. Volkszanger Johan zingt een mooi levenslied speciaal voor Gerda en haar klei...

31-10-2018 20:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met de uitgesproken politieke opvattingen van ex-motorclublid Alexander. Ook brengen we een bezoekje aan de speeltuin waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. En verder geeft Gerda een nogal luidruchtig...

30-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Een spannende dag voor John, de eigenaar van de dierenspeciaalzaak. John doet mee aan een duivenwedstrijd. De duivensport is sowieso een populaire sport in de Bloemenbuurt.

29-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in de Bloemenbuurt. Alex, de kabouterdokter, ontmoet eindelijk na jaren ruzie zijn broer Wout. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Maar er is ook verdrietig nieuws te melden over ...

25-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Kabouterdokter Alex maakt ons deelgenoot van een stille wens die hij al jaren koestert. Hij zou graag weer in contact komen met zijn broer Wout, met wie hij al tientallen jaren in onmin leeft. Wout woont om de hoek, maar Alex heeft hem al i...

23-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met drie imposante verschijningen: Raymon en zijn twee staffords. Raymon, type ruwe bolster blanke pit, legt uit dat er achter zijn indrukwekkende verschijning een heel lieve jongen schuilgaat. Er is ook slecht nieuws: Reina...

22-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ex-motorclublid Alexander laat zich van een heel andere kant zien. Net als veel andere Bloemenbuurters is hij gek op tuinieren. Na het tuinieren gaat hij traditiegetrouw langs bij zijn moeder voor het avondeten. Boontjes met aardappelen sta...

18-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda krijgt bezoek van haar 16-jarige kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons mee naar zijn moeder voor het avondeten. Kabouterdokter Alex heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van zijn vrouw Saar.

17-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We gaan op stap met Huib. Hij is een rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een Thaise massagesalon en Huib doet thuis de was. Gerda gaat op bezoek bij haar zieke moeder en Sjon van de dierenwinkel laat ons kennismaken met zijn hobby.

16-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda en Louana zijn aan het bijkomen van een avondje stappen. Bij het Leger des Heils maken we kennis met vrijwilligster Bep. Bep heeft haar dochter verloren en haar liefde voor muziek sleept haar door moeilijke tijden.

15-10-2018 19:20

Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

De Bloemenbuurt in Amersfoort telt een klein aantal straten en is een op zichzelf staande wereld, met eigen, vaak ongeschreven regels en wetten. De kleine arbeiderswoningen in deze wijk werden rond 1900 gebouwd voor werknemers van de Nederl...

Typisch Bloemenbuurt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Bloemenbuurt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Bloemenbuurt bij Typisch Bloemenbuurt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Bloemenbuurt. Heb je een uitzending van Typisch Bloemenbuurt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Bloemenbuurt gemist

Uitzending gemist van Typisch Bloemenbuurt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Bloemenbuurt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-11-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord