Programma gemist?

Ondanks de komst op tv uit van de politie gaat het met verjaardagsfeestje uit bij Gerda, aan uit de Fuchsiastraat, gewoon door. Het wordt op een het verjaardagsfeest met een lach de en het een traan. Volkszanger Johan zingt een met mooi de levenslied speciaal van voor Gerda en tijdens haar kleindochter Sheyenna. In de van speeltuin uit van de Bloemenbuurt is het het een drukte van belang. met het Vandaag staat de kinderbingo de op het programma. het In de speeltuin een komen we een oude door bekende het tegen.

We maken kennis op op met de uitgesproken politieke opvattingen tijdens van ex-motorclublid tijdens Alexander. Ook tijdens brengen we een bezoekje aan tijdens de speeltuin naar waar generaties uit Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. naar En verder op geeft Gerda een nogal door luidruchtig feestje waar uit de politie op tv op af komt.

Een in spannende dag voor John, de op tv eigenaar door van de dierenspeciaalzaak. een John doet mee aan een de duivenwedstrijd. een De duivensport is van sowieso een populaire op tv sport in de van Bloemenbuurt.

Vreugde en het verdriet liggen dicht in bij op elkaar in de Bloemenbuurt. de Alex, de kabouterdokter, ontmoet de eindelijk na jaren ruzie in zijn broer Wout. de Daarmee gaat een tijdens langgekoesterde wens in tijdens op tv vervulling. Maar er is ook verdrietig op in nieuws te melden tijdens over Jessica.

Kabouterdokter Alex naar maakt ons met deelgenoot van een de stille wens die hij tijdens al tijdens jaren koestert. Hij zou graag weer een in op contact komen met zijn uit broer Wout, met wie tijdens de hij al tientallen jaren in onmin van in leeft. Wout woont om op de hoek, maar op Alex heeft hem al op tv in geen jaren gezien. op tv op Dat het leven in de het Bloemenbuurt niet altijd over een naar rozen gaat, blijkt ook van wel uit het tijdens verhaal van op tv Jessica.

We het maken kennis met uit drie imposante verschijningen: Raymon en op zijn op tv twee staffords. Raymon, type ruwe door bolster blanke pit, met legt uit dat tijdens er op achter zijn indrukwekkende verschijning een het heel van lieve jongen schuilgaat. Er met is ook slecht door nieuws: Reina, de op moeder van Gerda, met is overleden. Reina door was al een tijdje een in ziek.

Ex-motorclublid Alexander laat tijdens zich van een op tv van heel andere kant zien. door Net als veel andere Bloemenbuurters op op is hij gek op tuinieren. Na op de het tuinieren gaat het hij traditiegetrouw langs bij zijn op tv moeder voor het avondeten. uit Boontjes het met aardappelen staan op het op tv menu. uit Buurtmoeder Gerda krijgt het haar kleindochter Sheyenna op met bezoek.

Gerda krijgt tijdens bezoek op van haar 16-jarige een kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons met mee naar de zijn moeder voor het uit avondeten. Kabouterdokter tijdens Alex met heeft het nog het steeds moeilijk met het overlijden door van zijn vrouw de Saar.

We gaan een op stap met het Huib. in Hij is een door rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een een Thaise op tv massagesalon en met Huib doet thuis de was. Gerda door door gaat op bezoek bij haar op tv zieke moeder een en Sjon van de dierenwinkel uit laat op ons kennismaken met in zijn hobby.

Gerda en Louana naar zijn op tv aan het bijkomen de van een een avondje stappen. Bij het Leger des een Heils maken op we uit kennis met vrijwilligster Bep. Bep in heeft haar dochter verloren de en haar liefde door voor muziek op sleept tijdens haar door moeilijke uit tijden.

De Bloemenbuurt in op tv Amersfoort de telt een klein aantal straten het door en is een op een zichzelf staande wereld, met eigen, met vaak ongeschreven regels in en uit wetten. De kleine arbeiderswoningen met in met deze wijk werden rond 1900 de gebouwd uit voor werknemers van op tv de Nederlandse Spoorwegen, maar met een dikke eeuw later leven met de op tv Bloemenbuurters van nu uit er nog net een zo dicht op elkaar als in toen. De bewoners door op tv zijn recht voor z’n raap: het ja is ja, in nee is nee. een Aan op tv grijstinten en nuances doen in ze hier niet. Typisch Bloemenbuurt is naar de komende tijdens drie weken elke maandag de tot en met op van donderdag om 19:20 uit uur te zien op NPO 2. In van de twaalfdelige serie het naar Typisch Bloemenbuurt maakt het de kijker kennis op met de inwoners van deze op karakteristieke volkswijk met in Amersfoort. In de op tv eerste aflevering ontmoeten op we Mike, naar de buurtbeheerder. Hij loopt op zijn ronde op tv door de tijdens buurt, waar ze vooral gek een worden van de hondenpoep naar op de stoep in en het geluidsoverlast. een De naar buurvrouwen Gerda en Louana van komen bij van naar een avondje stappen. tijdens Daar, onder het de partytent in het de voortuin, brengen ze door een groot deel van van in de dag door. de Huib is een rasechte Bloemenbuurter. naar Zijn vrouw runt een het met Thais massagesalon en Huib doet van thuis de was. in Oud-motorclublid Alexander neemt in ons mee uit naar zijn moeder een voor het avondeten. van En kabouterdokter Alex het heeft het uit nog steeds moeilijk met het overlijden het naar van zijn vrouw Saar. Typisch Bloemenbuurt is op tv een onderdeel van op van de Typisch-reeks, waar EO en BNNVARA op afwisselend naar invulling aan met geven.

januari 2019
01-11-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ondanks de komst van de politie gaat het verjaardagsfeestje bij Gerda, aan de Fuchsiastraat, gewoon door. Het wordt een verjaardagsfeest met een lach en een traan. Volkszanger Johan zingt een mooi levenslied speciaal voor Gerda en haar klei...

31-10-2018 20:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met de uitgesproken politieke opvattingen van ex-motorclublid Alexander. Ook brengen we een bezoekje aan de speeltuin waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. En verder geeft Gerda een nogal luidruchtig...

30-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Een spannende dag voor John, de eigenaar van de dierenspeciaalzaak. John doet mee aan een duivenwedstrijd. De duivensport is sowieso een populaire sport in de Bloemenbuurt.

29-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in de Bloemenbuurt. Alex, de kabouterdokter, ontmoet eindelijk na jaren ruzie zijn broer Wout. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Maar er is ook verdrietig nieuws te melden over ...

25-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Kabouterdokter Alex maakt ons deelgenoot van een stille wens die hij al jaren koestert. Hij zou graag weer in contact komen met zijn broer Wout, met wie hij al tientallen jaren in onmin leeft. Wout woont om de hoek, maar Alex heeft hem al i...

23-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met drie imposante verschijningen: Raymon en zijn twee staffords. Raymon, type ruwe bolster blanke pit, legt uit dat er achter zijn indrukwekkende verschijning een heel lieve jongen schuilgaat. Er is ook slecht nieuws: Reina...

22-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ex-motorclublid Alexander laat zich van een heel andere kant zien. Net als veel andere Bloemenbuurters is hij gek op tuinieren. Na het tuinieren gaat hij traditiegetrouw langs bij zijn moeder voor het avondeten. Boontjes met aardappelen sta...

18-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda krijgt bezoek van haar 16-jarige kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons mee naar zijn moeder voor het avondeten. Kabouterdokter Alex heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van zijn vrouw Saar.

17-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We gaan op stap met Huib. Hij is een rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een Thaise massagesalon en Huib doet thuis de was. Gerda gaat op bezoek bij haar zieke moeder en Sjon van de dierenwinkel laat ons kennismaken met zijn hobby.

16-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda en Louana zijn aan het bijkomen van een avondje stappen. Bij het Leger des Heils maken we kennis met vrijwilligster Bep. Bep heeft haar dochter verloren en haar liefde voor muziek sleept haar door moeilijke tijden.

15-10-2018 19:20

Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

De Bloemenbuurt in Amersfoort telt een klein aantal straten en is een op zichzelf staande wereld, met eigen, vaak ongeschreven regels en wetten. De kleine arbeiderswoningen in deze wijk werden rond 1900 gebouwd voor werknemers van de Nederl...

Typisch Bloemenbuurt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Bloemenbuurt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Bloemenbuurt bij Typisch Bloemenbuurt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Bloemenbuurt. Heb je een uitzending van Typisch Bloemenbuurt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Bloemenbuurt gemist

Uitzending gemist van Typisch Bloemenbuurt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Bloemenbuurt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-11-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord