Programma gemist?

Ondanks de van komst van de politie in gaat het de verjaardagsfeestje op bij Gerda, aan de Fuchsiastraat, gewoon door op tv door. Het wordt een op verjaardagsfeest met een tijdens lach en een traan. uit Volkszanger Johan zingt een tijdens mooi van levenslied speciaal voor Gerda met en met haar kleindochter Sheyenna. In de speeltuin uit door van de Bloemenbuurt uit is het een drukte van belang. uit Vandaag staat de tijdens kinderbingo op door het programma. In uit de speeltuin komen op we een een oude bekende uit tegen.

We maken van kennis met door de uitgesproken politieke het opvattingen van ex-motorclublid Alexander. Ook in brengen we in een bezoekje aan de het speeltuin op tv waar generaties een Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. door En verder geeft Gerda een in nogal luidruchtig feestje uit waar de het politie op af in komt.

Een spannende op dag voor John, de van op tv eigenaar van de de dierenspeciaalzaak. John doet mee aan een tijdens duivenwedstrijd. De door duivensport is sowieso van een een populaire sport in de een Bloemenbuurt.

Vreugde en van verdriet liggen tijdens dicht bij elkaar door in de Bloemenbuurt. Alex, van de op tv kabouterdokter, ontmoet eindelijk tijdens na jaren ruzie zijn broer een Wout. met Daarmee gaat een langgekoesterde op tv wens in vervulling. Maar het er een is ook verdrietig nieuws te melden van over door Jessica.

Kabouterdokter naar Alex maakt van ons deelgenoot van een stille uit wens die hij tijdens al van jaren koestert. Hij op tv zou graag weer in contact komen het met zijn broer het Wout, met wie naar het hij al tientallen jaren in onmin op tv leeft. Wout woont van om naar de hoek, maar met Alex heeft uit hem al in geen jaren gezien. van Dat het in leven in in de Bloemenbuurt niet altijd over het rozen gaat, blijkt door ook wel van uit het verhaal op van van Jessica.

We maken kennis op tv met drie imposante tijdens verschijningen: Raymon de en zijn twee staffords. naar Raymon, met type ruwe bolster blanke pit, in legt door uit dat er achter op tv zijn indrukwekkende op verschijning een heel van lieve jongen schuilgaat. Er is het de ook slecht nieuws: het Reina, de moeder van Gerda, uit is overleden. op tv Reina was al naar een tijdje de ziek.

Ex-motorclublid tijdens Alexander laat naar zich van een heel andere kant in zien. Net het als de veel andere Bloemenbuurters is hij gek een op tuinieren. Na in het tuinieren op gaat hij traditiegetrouw langs tijdens bij zijn moeder van op voor het avondeten. Boontjes met uit aardappelen staan op tv op het menu. Buurtmoeder op Gerda krijgt haar kleindochter op tv Sheyenna op de bezoek.

Gerda krijgt bezoek tijdens van haar 16-jarige in kleindochter en het oud-motorclublid naar Alexander neemt ons mee naar zijn op moeder in voor het avondeten. de Kabouterdokter Alex heeft het nog uit steeds moeilijk met tijdens het overlijden van uit tijdens zijn vrouw Saar.

We gaan op de stap met naar Huib. Hij is door een rasechte tijdens Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een het Thaise naar massagesalon en Huib doet het thuis de op tv was. Gerda gaat op bezoek op tv bij op tv haar zieke door moeder en Sjon van van de dierenwinkel laat ons met kennismaken met in zijn hobby.

Gerda de en Louana zijn aan het uit bijkomen uit van een avondje stappen. Bij met het Leger des van Heils maken in we naar kennis met vrijwilligster Bep. op tv Bep heeft uit haar dochter verloren en haar liefde door voor muziek de sleept haar door moeilijke naar een tijden.

De een Bloemenbuurt in het Amersfoort telt een klein aantal de straten het en is een op van zichzelf staande door wereld, met eigen, vaak het ongeschreven regels en wetten. De met kleine op arbeiderswoningen in deze wijk in werden rond 1900 van gebouwd naar voor werknemers van naar de Nederlandse Spoorwegen, maar een een dikke een eeuw later leven de Bloemenbuurters van een naar nu er nog net zo dicht van naar op elkaar als van toen. De bewoners zijn in recht voor z’n een raap: ja is ja, nee op is op tv nee. Aan grijstinten en in nuances doen ze tijdens hier niet. Typisch Bloemenbuurt de is in de komende drie een weken elke maandag tot op en met donderdag om 19:20 uit uur de te zien op NPO 2. In uit door de twaalfdelige serie Typisch Bloemenbuurt maakt een de kijker kennis op tv met het de inwoners van deze een karakteristieke volkswijk in Amersfoort. het In van de eerste aflevering ontmoeten we in uit Mike, de buurtbeheerder. Hij loopt zijn op tv ronde door de op tv buurt, waar ze door vooral gek worden tijdens van de tijdens hondenpoep op naar de stoep en het op geluidsoverlast. De buurvrouwen op tv Gerda en uit Louana komen bij van van een avondje stappen. tijdens Daar, onder de een partytent in de voortuin, uit brengen ze een op groot deel uit van de dag tijdens door. Huib is een op tv rasechte op tv Bloemenbuurter. Zijn op tv vrouw runt een Thais massagesalon door en Huib een doet thuis de was. met Oud-motorclublid Alexander neemt ons in van mee naar zijn moeder in voor het avondeten. een En kabouterdokter op Alex heeft het nog op steeds moeilijk met het van overlijden van zijn op vrouw tijdens Saar. Typisch Bloemenbuurt is met een onderdeel van de Typisch-reeks, op tv waar EO en de BNNVARA afwisselend invulling aan met het geven.

september 2019
01-11-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ondanks de komst van de politie gaat het verjaardagsfeestje bij Gerda, aan de Fuchsiastraat, gewoon door. Het wordt een verjaardagsfeest met een lach en een traan. Volkszanger Johan zingt een mooi levenslied speciaal voor Gerda en haar klei...

31-10-2018 20:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met de uitgesproken politieke opvattingen van ex-motorclublid Alexander. Ook brengen we een bezoekje aan de speeltuin waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. En verder geeft Gerda een nogal luidruchtig...

30-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Een spannende dag voor John, de eigenaar van de dierenspeciaalzaak. John doet mee aan een duivenwedstrijd. De duivensport is sowieso een populaire sport in de Bloemenbuurt.

29-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in de Bloemenbuurt. Alex, de kabouterdokter, ontmoet eindelijk na jaren ruzie zijn broer Wout. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Maar er is ook verdrietig nieuws te melden over ...

25-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Kabouterdokter Alex maakt ons deelgenoot van een stille wens die hij al jaren koestert. Hij zou graag weer in contact komen met zijn broer Wout, met wie hij al tientallen jaren in onmin leeft. Wout woont om de hoek, maar Alex heeft hem al i...

23-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met drie imposante verschijningen: Raymon en zijn twee staffords. Raymon, type ruwe bolster blanke pit, legt uit dat er achter zijn indrukwekkende verschijning een heel lieve jongen schuilgaat. Er is ook slecht nieuws: Reina...

22-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ex-motorclublid Alexander laat zich van een heel andere kant zien. Net als veel andere Bloemenbuurters is hij gek op tuinieren. Na het tuinieren gaat hij traditiegetrouw langs bij zijn moeder voor het avondeten. Boontjes met aardappelen sta...

18-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda krijgt bezoek van haar 16-jarige kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons mee naar zijn moeder voor het avondeten. Kabouterdokter Alex heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van zijn vrouw Saar.

17-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We gaan op stap met Huib. Hij is een rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een Thaise massagesalon en Huib doet thuis de was. Gerda gaat op bezoek bij haar zieke moeder en Sjon van de dierenwinkel laat ons kennismaken met zijn hobby.

16-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda en Louana zijn aan het bijkomen van een avondje stappen. Bij het Leger des Heils maken we kennis met vrijwilligster Bep. Bep heeft haar dochter verloren en haar liefde voor muziek sleept haar door moeilijke tijden.

15-10-2018 19:20

Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

De Bloemenbuurt in Amersfoort telt een klein aantal straten en is een op zichzelf staande wereld, met eigen, vaak ongeschreven regels en wetten. De kleine arbeiderswoningen in deze wijk werden rond 1900 gebouwd voor werknemers van de Nederl...

Typisch Bloemenbuurt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Bloemenbuurt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Bloemenbuurt bij Typisch Bloemenbuurt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Bloemenbuurt. Heb je een uitzending van Typisch Bloemenbuurt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Bloemenbuurt gemist

Uitzending gemist van Typisch Bloemenbuurt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Bloemenbuurt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-11-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord