Programma gemist?

Ondanks tijdens de komst van de met politie gaat het een verjaardagsfeestje bij Gerda, aan van de Fuchsiastraat, gewoon op tv door. Het wordt op een verjaardagsfeest door met een een lach en een traan. Volkszanger op van Johan zingt een een mooi levenslied speciaal voor het Gerda en haar het kleindochter Sheyenna. In de van speeltuin van de Bloemenbuurt het met is het een op drukte van belang. Vandaag staat met de kinderbingo op naar het programma. In de met speeltuin een komen we een oude een bekende het tegen.

We tijdens maken kennis met met de uitgesproken in politieke opvattingen van ex-motorclublid Alexander. met Ook brengen we een met op tv bezoekje aan de naar speeltuin waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs tijdens zijn opgegroeid. En door verder geeft een Gerda een op nogal luidruchtig feestje waar op tv de politie op af van komt.

Een spannende dag in voor John, de van eigenaar van de met van dierenspeciaalzaak. John doet mee op tv aan een duivenwedstrijd. op De duivensport is sowieso het een in populaire sport in de in Bloemenbuurt.

Vreugde en de verdriet liggen dicht uit bij een elkaar in de Bloemenbuurt. Alex, de de kabouterdokter, ontmoet op eindelijk na jaren ruzie het zijn broer door Wout. Daarmee gaat van een langgekoesterde wens in tijdens vervulling. uit Maar er is een ook verdrietig nieuws een te melden over in Jessica.

Kabouterdokter door Alex maakt ons deelgenoot van het een stille naar wens die in hij al jaren uit koestert. Hij zou tijdens graag weer met in contact komen met in zijn broer Wout, tijdens met wie hij al door tientallen jaren door in onmin tijdens leeft. Wout woont om de het hoek, tijdens maar Alex heeft hem van al in geen jaren op gezien. Dat het leven tijdens in door de Bloemenbuurt niet in altijd over rozen gaat, blijkt het ook wel uit met het verhaal tijdens van de Jessica.

We maken tijdens kennis op tv met drie imposante verschijningen: Raymon met en zijn twee staffords. op tv Raymon, type de ruwe bolster blanke naar pit, legt uit tijdens dat er achter een zijn indrukwekkende de verschijning een heel lieve jongen de schuilgaat. Er is van ook het slecht nieuws: Reina, het de moeder van op Gerda, is overleden. Reina was naar van al een tijdje van ziek.

Ex-motorclublid Alexander van laat zich van een naar heel andere kant tijdens zien. Net uit als veel door andere Bloemenbuurters is hij op gek op op tuinieren. Na met het tuinieren gaat naar hij traditiegetrouw langs op bij zijn moeder voor het avondeten. in Boontjes naar met aardappelen staan op met het menu. Buurtmoeder Gerda het op tv krijgt haar kleindochter Sheyenna het op bezoek.

Gerda op krijgt bezoek van haar tijdens 16-jarige met kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons een in mee naar zijn moeder voor het naar avondeten. Kabouterdokter tijdens Alex heeft een het nog steeds tijdens moeilijk met uit het overlijden van van zijn vrouw Saar.

We de gaan op stap in met Huib. Hij is uit een rasechte Bloemenbuurter. Zijn uit op tv vrouw runt een Thaise massagesalon tijdens en de Huib doet thuis de was. Gerda in gaat op op tv bezoek bij haar de zieke moeder en met Sjon in van de dierenwinkel op tv laat ons kennismaken uit met zijn hobby.

Gerda met en Louana zijn tijdens aan het bijkomen van een een avondje tijdens stappen. Bij het met Leger des Heils maken van we een kennis met vrijwilligster Bep. Bep op heeft haar dochter verloren met en haar naar liefde voor muziek met sleept door haar door moeilijke een tijden.

De Bloemenbuurt een in met Amersfoort telt een klein aantal straten uit en is een van met op zichzelf staande van wereld, met eigen, vaak ongeschreven met regels en wetten. van De kleine arbeiderswoningen in in deze wijk werden tijdens rond 1900 uit gebouwd voor met werknemers van de door Nederlandse Spoorwegen, het maar een dikke eeuw later leven met de het Bloemenbuurters van nu een er nog net met zo dicht op elkaar als het toen. de De bewoners een zijn recht voor z’n in raap: ja is ja, nee in is nee. Aan op de grijstinten en nuances doen ze van hier niet. Typisch Bloemenbuurt het is de komende drie door op weken elke maandag tot en met de donderdag om op 19:20 uur tijdens te zien in op NPO 2. In de twaalfdelige serie op Typisch tijdens Bloemenbuurt maakt de de kijker kennis met op de inwoners van deze karakteristieke van tijdens volkswijk in Amersfoort. In uit de eerste tijdens aflevering ontmoeten we Mike, de buurtbeheerder. de het Hij loopt zijn ronde met door de buurt, waar ze de het vooral gek worden van de tijdens hondenpoep op op de stoep en het het geluidsoverlast. De buurvrouwen Gerda in en Louana komen naar tijdens bij van een avondje stappen. met Daar, onder uit de partytent van in de voortuin, brengen ze een door groot deel van het de de dag door. naar Huib is een rasechte Bloemenbuurter. naar Zijn vrouw runt uit een Thais massagesalon met en Huib doet uit thuis de was. Oud-motorclublid in Alexander op tv neemt ons een mee naar zijn moeder tijdens voor het avondeten. En met kabouterdokter Alex heeft op het nog van steeds moeilijk van met het overlijden van een zijn vrouw Saar. Typisch Bloemenbuurt is op tv een onderdeel een van een de Typisch-reeks, waar op tv EO en BNNVARA tijdens afwisselend invulling aan op tv geven.

november 2018
01-11-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ondanks de komst van de politie gaat het verjaardagsfeestje bij Gerda, aan de Fuchsiastraat, gewoon door. Het wordt een verjaardagsfeest met een lach en een traan. Volkszanger Johan zingt een mooi levenslied speciaal voor Gerda en haar klei...

31-10-2018 20:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met de uitgesproken politieke opvattingen van ex-motorclublid Alexander. Ook brengen we een bezoekje aan de speeltuin waar generaties Bloemenbuurters spelenderwijs zijn opgegroeid. En verder geeft Gerda een nogal luidruchtig...

30-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Een spannende dag voor John, de eigenaar van de dierenspeciaalzaak. John doet mee aan een duivenwedstrijd. De duivensport is sowieso een populaire sport in de Bloemenbuurt.

29-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in de Bloemenbuurt. Alex, de kabouterdokter, ontmoet eindelijk na jaren ruzie zijn broer Wout. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Maar er is ook verdrietig nieuws te melden over ...

25-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Kabouterdokter Alex maakt ons deelgenoot van een stille wens die hij al jaren koestert. Hij zou graag weer in contact komen met zijn broer Wout, met wie hij al tientallen jaren in onmin leeft. Wout woont om de hoek, maar Alex heeft hem al i...

23-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We maken kennis met drie imposante verschijningen: Raymon en zijn twee staffords. Raymon, type ruwe bolster blanke pit, legt uit dat er achter zijn indrukwekkende verschijning een heel lieve jongen schuilgaat. Er is ook slecht nieuws: Reina...

22-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Ex-motorclublid Alexander laat zich van een heel andere kant zien. Net als veel andere Bloemenbuurters is hij gek op tuinieren. Na het tuinieren gaat hij traditiegetrouw langs bij zijn moeder voor het avondeten. Boontjes met aardappelen sta...

18-10-2018 19:20

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda krijgt bezoek van haar 16-jarige kleindochter en oud-motorclublid Alexander neemt ons mee naar zijn moeder voor het avondeten. Kabouterdokter Alex heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van zijn vrouw Saar.

17-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

We gaan op stap met Huib. Hij is een rasechte Bloemenbuurter. Zijn vrouw runt een Thaise massagesalon en Huib doet thuis de was. Gerda gaat op bezoek bij haar zieke moeder en Sjon van de dierenwinkel laat ons kennismaken met zijn hobby.

16-10-2018 19:15

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Typisch Bloemenbuurt

Gerda en Louana zijn aan het bijkomen van een avondje stappen. Bij het Leger des Heils maken we kennis met vrijwilligster Bep. Bep heeft haar dochter verloren en haar liefde voor muziek sleept haar door moeilijke tijden.

15-10-2018 19:20

Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt - Nieuw: Typisch Bloemenbuurt

De Bloemenbuurt in Amersfoort telt een klein aantal straten en is een op zichzelf staande wereld, met eigen, vaak ongeschreven regels en wetten. De kleine arbeiderswoningen in deze wijk werden rond 1900 gebouwd voor werknemers van de Nederl...

Typisch Bloemenbuurt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Bloemenbuurt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Bloemenbuurt bij Typisch Bloemenbuurt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Bloemenbuurt. Heb je een uitzending van Typisch Bloemenbuurt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Bloemenbuurt gemist

Uitzending gemist van Typisch Bloemenbuurt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Bloemenbuurt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-11-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord