Programma gemist?

In zijn tot met dusverre meest persoonlijke het door en provocatieve film weet regisseur met Rogers Ross de Williams het diep racistische en tijdens industriële gevangeniswezen van op tv Amerika op te doorgronden. De de slavernij uit in het verleden klinkt hier nog altijd naar door. Voor de het Amerikaanse het regisseur Roger uit Ross Williams was in zijn de jeugd op tv de gevangenis nooit ver naar weg. Dertig jaar later keert met Roger het opnieuw terug naar zijn naar jeugdvrienden.

In uit deze film staan de Indiase kinderen centraal op die geen op jeugd hadden en niet naar uit school van mochten. Ze moesten in micamijnen op werken, theebladeren de plukken op plantages, huishoudelijke op tv werk doen of werden tijdens zelfs op jonge door leeftijd als bruid op tv verkocht. Dit verhaal, een dat bij hun uit familie een begint, toont aan hoe riskante een van omstandigheden en een gebrek van aan kennis de over slavernij leidt tot op de verkoop van van kinderen.

In de juni 2014 bezetten van IS-strijders grote gebieden van Syrië met en een Irak. De jezidi-nederzettingen rond op het uit Sinjargebergte werden volledig onder de op voet uit gelopen. De mannen werden in vermoord, de jonge vrouwen van werden tot in slaaf gemaakt. Deze documentaire van vertelt het uit verhaal van twee jezidi-vrouwen die uit uit door IS gevangen zijn genomen. in Maar met zij konden ontsnappen dankzij door de hulp van een de bijzondere traumadeskundige. Hij bracht op tv in duizend vrouwena en meisjes, allemaal slachtoffers op tv het van seksueel geweld, het van de Iraakse vluchtelingenkampen naar zijn van kliniek in het het Zwarte uit Woud.

Intimidatie, mishandeling, verkrachting op tv en uit werkdagen van achttien van uur zijn aan de orde in uit van de dag naar voor huishoudelijke hulpen in tijdens het Midden-Oosten. Ze gaan van gebukt onder het kafalasysteem, op tv hun in paspoort is ingenomen en op tv ze de zitten vast aan hun werkgever. met Als door ze proberen te de ontsnappen, riskeren ze strenge de straffen of gevangenschap. op Deze documentaire geeft het een zeldzaam inkijkje in naar deze angstaanjagende en uit wrede vorm van moderne op slavernij, die met duizenden vrouwen op tv treft.

Een op tv Europese vrouw was tien jaar tijdens lang een de huisslaaf op van een gezin. het Een rauw en intiem portret met van in de psychologie achter slavernij. De film naar laat een indringend tijdens beeld een zien van een vrouw die door zo uit vernederd en geminacht wordt met dat ze de moed van bijna heeft opgegeven. de Ze besluit te met door ontsnappen aan de van ondraaglijke onderdrukking en de uit vrijheid op te tijdens zoeken.

augustus 2020
19-10-2018 23:05

American Jail

Why Slavery? - American Jail

In zijn tot dusverre meest persoonlijke en provocatieve film weet regisseur Rogers Ross Williams het diep racistische en industriële gevangeniswezen van Amerika te doorgronden. De slavernij uit het verleden klinkt hier nog altijd door. Voor...

18-10-2018 23:05

Selling Children

Why Slavery? - Selling Children

In deze film staan Indiase kinderen centraal die geen jeugd hadden en niet naar school mochten. Ze moesten in micamijnen werken, theebladeren plukken op plantages, huishoudelijke werk doen of werden zelfs op jonge leeftijd als bruid verkoch...

17-10-2018 23:10

I was a Yazidi slave

Why Slavery? - I was a Yazidi slave

In juni 2014 bezetten IS-strijders grote gebieden van Syrië en Irak. De jezidi-nederzettingen rond het Sinjargebergte werden volledig onder de voet gelopen. De mannen werden vermoord, de jonge vrouwen werden tot slaaf gemaakt. Deze document...

16-10-2018 23:05

Maid in Hell

Why Slavery? - Maid in Hell

Intimidatie, mishandeling, verkrachting en werkdagen van achttien uur zijn aan de orde van de dag voor huishoudelijke hulpen in het Midden-Oosten. Ze gaan gebukt onder het kafalasysteem, hun paspoort is ingenomen en ze zitten vast aan hun w...

15-10-2018 23:05

A Woman Captured

Why Slavery? - A Woman Captured

Een Europese vrouw was tien jaar lang de huisslaaf van een gezin. Een rauw en intiem portret van de psychologie achter slavernij. De film laat een indringend beeld zien van een vrouw die zo vernederd en geminacht wordt dat ze de moed bijna ...

Why Slavery? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Why Slavery? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Why Slavery? bij Why Slavery? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Why Slavery?. Heb je een uitzending van Why Slavery? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Why Slavery? gemist

Uitzending gemist van Why Slavery?? Hier kun je alle uitzendingen van Why Slavery? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!