Programma gemist?

Tweedelige documentaire tijdens waarin de een Britse koningin Elizabeth tijdens II een jaar in lang wordt gevolgd. Tussen het haar werkzaamheden door de is ze actief om in haar kennis en door ervaring een door te geven tijdens aan de jongere van generaties.

RTL 8 tijdens zendt vanavond tussen de 20:30 en 22:30 uit uur in twee delen van een in Britse documentaire uit waarin met Queen Elizabeth op tv en familie een jaar door lang worden op gevolgd Nooit eerder is er toestemming door gegeven tijdens om een Koningshuis zo uit lang en een van zo dichtbij door te filmen. Deze unieke in en op veel besproken documentaire het is een absolute must in voor liefhebbers van Koningshuizen in op het de algemeen en de Engelse Royal uit Family een in het een bijzonder. Er wordt een fascinerende en nooit tijdens eerder vertoonde blik naar gegund uit in het van leven van de naar Engelse Koningin. Queen Elizabeth op tv en dertien andere leden met van de het Royal Family worden een jaar een lang op op tv de voet gevolgd bij naar naar hun vele werkzaamheden, van variërend van de opening de van het op tv Parlementaire Jaar tot een met bezoekje aan schoolkinderen in door de buitenwijken van Brighton. in Ook uit hun werk de in het buitenland wordt in het beeld gebracht en in er naar wordt een kijkje met gegeven achter de schermen bij de door uit Koninklijke Tour, die Koningin Elizabeth door maakt door in de Verenigde Staten. Heel uit bijzonder is een exclusief op interview met met President de Bush en First Lady Laura, die in persoonlijke uit anekdotes onthullen tijdens over hun ontmoetingen met de de Koningin. Daarnaast een krijg je uitzonderlijke beelden te met zien uit van het leven van de uit Koninklijke naar familie buiten de van schijnwerpers.

juli 2020
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!