Programma gemist?

Tweedelige met documentaire waarin de Britse naar koningin Elizabeth II een tijdens het jaar lang wordt gevolgd. de Tussen haar werkzaamheden in door is het ze actief om haar kennis naar en ervaring door te in geven uit aan de jongere met generaties.

RTL 8 zendt in vanavond met tussen 20:30 en 22:30 naar uur in uit twee delen een Britse documentaire van uit uit waarin Queen uit Elizabeth en familie uit een jaar lang worden uit gevolgd Nooit eerder door is er toestemming gegeven om een naar op tv Koningshuis zo lang en van door zo dichtbij te met filmen. op tv Deze unieke en veel op besproken documentaire is een absolute in must een voor liefhebbers met van Koningshuizen in het algemeen op tv en de Engelse door Royal een Family in het bijzonder. Er tijdens wordt een fascinerende en naar nooit eerder op vertoonde blik in gegund in het leven met van de de Engelse Koningin. Queen Elizabeth en tijdens dertien andere leden van in naar de Royal Family worden een met jaar lang op in de voet een gevolgd bij hun vele werkzaamheden, het variërend van de van opening van het uit het Parlementaire Jaar tot een bezoekje in aan door schoolkinderen in de door buitenwijken van Brighton. Ook uit hun werk in het op buitenland wordt in door beeld gebracht met en er wordt op een kijkje gegeven achter de met schermen bij de in met Koninklijke Tour, die Koningin op Elizabeth maakt in de Verenigde met Staten. Heel op tv bijzonder is in een exclusief interview met door President het Bush en First Lady Laura, die tijdens persoonlijke anekdotes uit onthullen het over hun ontmoetingen met de naar Koningin. Daarnaast krijg je op uitzonderlijke beelden in te zien een van het leven de van de Koninklijke familie buiten naar de de schijnwerpers.

februari 2020
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!