Programma gemist?

Tweedelige een documentaire waarin op tv de Britse koningin uit Elizabeth II een naar jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar door werkzaamheden door is in ze actief om uit haar op kennis en ervaring door door te geven aan van de jongere de generaties.

RTL door 8 zendt vanavond tussen 20:30 naar en 22:30 op tv uur uit in twee delen door een Britse documentaire uit waarin Queen op tv het Elizabeth en familie een jaar naar lang worden een gevolgd Nooit eerder op is er toestemming gegeven met om een Koningshuis zo uit lang en door van zo dichtbij te het filmen. Deze het unieke en tijdens veel besproken documentaire is een naar absolute must uit voor liefhebbers van Koningshuizen in in van het algemeen en de met Engelse Royal Family uit in het bijzonder. Er wordt een het fascinerende en nooit de van eerder vertoonde blik gegund in naar het leven van de tijdens Engelse Koningin. het Queen Elizabeth en dertien het andere leden van van op de Royal Family worden een jaar door lang het op de voet een gevolgd bij op tv hun vele werkzaamheden, variërend van de met een opening van het naar Parlementaire Jaar tot een bezoekje aan tijdens door schoolkinderen in de buitenwijken van Brighton. op tv naar Ook hun werk in het de buitenland wordt naar in beeld gebracht en er een wordt een tijdens kijkje gegeven achter een de schermen bij de een Koninklijke de Tour, die Koningin in Elizabeth maakt in de het Verenigde Staten. Heel bijzonder op tv is met een exclusief interview met President door uit Bush en First Lady het Laura, die persoonlijke de anekdotes onthullen over hun ontmoetingen een met met de Koningin. naar Daarnaast krijg je van uitzonderlijke beelden te zien van de het leven van tijdens de Koninklijke een familie buiten de op tv schijnwerpers.

februari 2021
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!