Programma gemist?

Tweedelige documentaire waarin met de Britse koningin het Elizabeth door II een jaar lang op wordt tijdens gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is op tv ze actief het om haar kennis en een op tv ervaring door te uit geven aan de jongere door generaties.

RTL uit 8 zendt uit vanavond tussen 20:30 tijdens en 22:30 uur in twee delen op tv een Britse documentaire de uit uit waarin Queen Elizabeth en familie het op tv een jaar lang worden gevolgd Nooit de eerder uit is er toestemming gegeven om een het Koningshuis van zo lang en van in zo tijdens dichtbij te filmen. Deze unieke naar en veel besproken documentaire op tv is een absolute het must voor liefhebbers van door van Koningshuizen in het algemeen en op de een Engelse Royal Family in naar het bijzonder. Er met wordt een naar fascinerende en nooit eerder vertoonde blik een gegund de in het leven van de een Engelse Koningin. Queen uit Elizabeth door en dertien andere het leden van de van Royal Family worden een jaar de lang op de door voet naar gevolgd bij hun vele op tv werkzaamheden, variƫrend van een de opening van tijdens het Parlementaire Jaar door tot een bezoekje de aan schoolkinderen naar in de buitenwijken van uit Brighton. Ook van hun werk in een het buitenland wordt met in beeld gebracht uit en er uit wordt een kijkje gegeven met achter de schermen bij de het op tv Koninklijke Tour, die Koningin van Elizabeth maakt in de Verenigde door Staten. met Heel bijzonder is het een exclusief door interview met President Bush naar en First het Lady Laura, die uit persoonlijke anekdotes onthullen in over hun ontmoetingen met de naar Koningin. Daarnaast tijdens krijg je uitzonderlijke beelden het te op tv zien van het leven het van de Koninklijke een familie buiten de door schijnwerpers.

december 2021
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittanniƫ en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!