Programma gemist?

Tweedelige de documentaire waarin de de Britse koningin tijdens Elizabeth II een jaar door lang wordt gevolgd. Tussen van haar werkzaamheden naar door is ze actief om van haar kennis en de ervaring door op tv te geven aan de het jongere op tv generaties.

RTL 8 zendt op van vanavond tussen 20:30 en 22:30 naar uur in twee op tv delen een een Britse documentaire met uit waarin Queen Elizabeth en tijdens familie een jaar op lang worden gevolgd Nooit het eerder een is er toestemming gegeven op tv om een het Koningshuis zo lang en van een zo dichtbij te met filmen. Deze unieke en tijdens veel besproken documentaire door in is een absolute must voor uit liefhebbers van op Koningshuizen in het algemeen op tv en de Engelse Royal met van Family in het bijzonder. Er wordt uit een fascinerende en met nooit eerder naar vertoonde blik tijdens gegund in het leven met van de Engelse Koningin. tijdens Queen Elizabeth en uit dertien door andere leden van de Royal Family op tv van worden een jaar lang op de van voet gevolgd in bij van hun vele werkzaamheden, variërend van de met opening van het naar door Parlementaire Jaar tot in een bezoekje aan schoolkinderen naar in de buitenwijken van Brighton. de Ook hun het werk in in het buitenland een wordt in beeld gebracht en er door wordt een kijkje door het gegeven achter de schermen bij de uit Koninklijke de Tour, die door Koningin Elizabeth maakt op in de Verenigde Staten. Heel bijzonder tijdens is van een exclusief interview met van President op Bush en First een Lady Laura, die persoonlijke anekdotes onthullen een over uit hun ontmoetingen in met de Koningin. Daarnaast krijg je in uitzonderlijke beelden te van zien van de het leven van op de met Koninklijke familie buiten de in schijnwerpers.

oktober 2020
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!