Programma gemist?

Tweedelige documentaire op waarin in de Britse koningin Elizabeth II de een jaar met lang wordt gevolgd. Tussen met haar tijdens werkzaamheden door is ze actief tijdens om haar een kennis en ervaring door te op geven aan de de jongere in generaties.

RTL 8 zendt naar vanavond tussen 20:30 door en 22:30 uur met door in twee delen een op tv Britse documentaire uit waarin met Queen Elizabeth en naar familie een de jaar lang tijdens worden gevolgd Nooit eerder is er uit toestemming op gegeven om een Koningshuis op tv zo lang en van zo door dichtbij te filmen. de Deze unieke van en veel besproken documentaire op is een absolute door must voor liefhebbers uit van Koningshuizen in tijdens het met algemeen en de van Engelse Royal Family in naar het bijzonder. Er wordt door een fascinerende en nooit de op tv eerder vertoonde blik gegund in het een in leven van de Engelse Koningin. Queen tijdens in Elizabeth en dertien het andere leden van de naar Royal Family worden een naar jaar lang het op de voet gevolgd op tv bij hun van vele werkzaamheden, variërend van tijdens de opening van het met Parlementaire Jaar tot op een bezoekje aan het schoolkinderen in de uit buitenwijken van Brighton. in Ook hun werk door in in het buitenland wordt het in beeld gebracht van en er wordt een kijkje door gegeven achter in de op tv schermen bij de Koninklijke Tour, die door Koningin Elizabeth met maakt in de Verenigde de Staten. de Heel bijzonder is met een exclusief interview met President met Bush in en First de Lady Laura, die op persoonlijke anekdotes onthullen over hun ontmoetingen door met de in Koningin. Daarnaast krijg de je uitzonderlijke beelden tijdens te het zien van het leven van de de Koninklijke familie tijdens buiten de een schijnwerpers.

juni 2021
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!