Programma gemist?

Tweedelige in documentaire waarin tijdens de Britse koningin Elizabeth II een op jaar lang wordt door gevolgd. uit Tussen haar werkzaamheden naar door is ze actief van om haar kennis het en door ervaring door te geven aan de de het jongere generaties.

RTL de 8 zendt vanavond op tv tussen 20:30 en op 22:30 uur in twee een delen een Britse het documentaire uit waarin Queen naar Elizabeth van en familie een jaar lang uit worden gevolgd Nooit in eerder is naar er toestemming gegeven om met een Koningshuis zo lang op tv en van in zo dichtbij te filmen. op tv op tv Deze unieke en veel het besproken documentaire is een absolute door must voor liefhebbers de van naar Koningshuizen in het algemeen en op tv de Engelse op Royal Family in het de bijzonder. Er naar wordt een fascinerende en op nooit eerder naar vertoonde blik gegund een in het leven in van de Engelse Koningin. Queen het Elizabeth en een dertien door andere leden van de tijdens Royal Family door worden een jaar lang in op de voet gevolgd op tv bij op tv hun vele werkzaamheden, variërend de van de opening van door het Parlementaire Jaar tot het een het bezoekje aan schoolkinderen in de op buitenwijken van tijdens Brighton. Ook hun werk het in in het buitenland wordt in beeld tijdens gebracht en er op wordt een van kijkje gegeven achter de het op tv schermen bij de Koninklijke Tour, op die Koningin Elizabeth van maakt in de Verenigde naar Staten. Heel tijdens bijzonder is een exclusief de interview met naar President Bush en op tv First uit Lady Laura, die persoonlijke op tv anekdotes onthullen het over hun ontmoetingen tijdens met de Koningin. Daarnaast tijdens krijg je uitzonderlijke beelden door te zien uit van het leven van naar de Koninklijke naar familie buiten de tijdens schijnwerpers.

oktober 2019
15-10-2018 21:31

Afl. 2

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Afl. 2

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Tussen haar werkzaamheden door is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

15-10-2018 20:29

Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd - Docu: Queen Elizabeth & The Royal Family - Een jaar lang gevolgd

RTL 8 zendt vanavond tussen 20:30 en 22:30 uur in twee delen een Britse documentaire uit waarin Queen Elizabeth en familie een jaar lang worden gevolgd Nooit eerder is er toestemming gegeven om een Koningshuis zo lang en van zo dichtbij te...

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd bij Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd. Heb je een uitzending van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd gemist

Tweedelige documentaire waarin de Britse koningin Elizabeth II een jaar lang wordt gevolgd. Een exclusieve kijk in het leven van het staatshoofd van Groot-Brittannië en vijftien andere landen van het Gemenebest van Naties. Te zien is hoe ze haar kersttoespraak voorbereidt, op staatsbezoek gaat en als gastvrouw optreedt bij evenementen op Buckingham Palace. Ondertussen is ze actief om haar kennis en ervaring door te geven aan de jongere generaties.

Uitzending gemist van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd? Hier kun je alle uitzendingen van Queen Elizabeth & The Royal Family - Een Jaar Lang Gevolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2018 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!