Programma gemist?

Ivan tijdens uit Bulgarije denkt tijdens een mooie toekomst door op te kunnen naar bouwen in Nederland, maar eenmaal het hier moet op tv hij werken de in een komkommerkas. Daar op maakt hij lange naar dagen in voor nauwelijks salaris en hij op woont onder naar erbarmelijke omstandigheden.

Hamid de wordt door een uit familielid onder valse de voorwendselen naar Nederland het gehaald en gebruikt als huisslaaf. door Hij wordt vernederd tijdens op tv en mishandeld, maar durft niet naar het de de politie te stappen, uit op angst teruggestuurd te tijdens worden naar de zijn thuisland.

Laura een werkt vier en van een half jaar met voor een pooier achter van de ramen. Hij op tv weet dat uit ze uitermate kwetsbaar naar is en maakt daar op tv slim gebruik van. Laura van verdient tonnen van en moet op tv alles afgeven. Uiteindelijk door stapt Laura naar van de politie de en nu maakt zij met zich sterk voor in huidige slachtoffers.

Ling maakt werkweken tijdens van tijdens ruim zeventig uur in een door van Chinees restaurant. Ze mag bijna met nooit pauzeren en wordt de gekleineerd door met haar baas. Hij dreigt in haar terug met te sturen van naar China als ze niet de hard genoeg werkt. op de Inmiddels is Ling gevlucht, maar de nog altijd van is ze op tv bang voor haar op ex-werkgever.

Abdul wordt door door zijn naar vrouw ernstig tijdens uitgebuit. Hij werkt fulltime, maar moet met bijna al zijn uit tijdens geld afstaan. Ook wordt naar hij geslagen en bespuugd uit en dikwijls een uit huis gezet. Uiteindelijk zoekt tijdens hij hulp, door maar het verleden de blijft zijn leven een beheersen.

mei 2020
20-10-2018 00:35

Dossier 'Ivan': Slaaf in de kassen

Moderne Slavernij in Nederland - Dossier 'Ivan': Slaaf in de kassen

Ivan uit Bulgarije denkt een mooie toekomst op te kunnen bouwen in Nederland, maar eenmaal hier moet hij werken in een komkommerkas. Daar maakt hij lange dagen voor nauwelijks salaris en hij woont onder erbarmelijke omstandigheden.

19-10-2018 00:05

Dossier 'Hamid': Slaaf in eigen huis

Moderne Slavernij in Nederland - Dossier 'Hamid': Slaaf in eigen huis

Hamid wordt door een familielid onder valse voorwendselen naar Nederland gehaald en gebruikt als huisslaaf. Hij wordt vernederd en mishandeld, maar durft niet naar de politie te stappen, uit angst teruggestuurd te worden naar zijn thuisland...

18-10-2018 00:05

Dossier 'Laura': Slaaf in prostitutie

Moderne Slavernij in Nederland - Dossier 'Laura': Slaaf in prostitutie

Laura werkt vier en een half jaar voor een pooier achter de ramen. Hij weet dat ze uitermate kwetsbaar is en maakt daar slim gebruik van. Laura verdient tonnen en moet alles afgeven. Uiteindelijk stapt Laura naar de politie en nu maakt zij ...

17-10-2018 00:05

Dossier 'Ling': Slaaf in restaurant

Moderne Slavernij in Nederland - Dossier 'Ling': Slaaf in restaurant

Ling maakt werkweken van ruim zeventig uur in een Chinees restaurant. Ze mag bijna nooit pauzeren en wordt gekleineerd door haar baas. Hij dreigt haar terug te sturen naar China als ze niet hard genoeg werkt. Inmiddels is Ling gevlucht, maa...

16-10-2018 00:05

Dossier 'Abdul': Slaaf binnen huwelijk

Moderne Slavernij in Nederland - Dossier 'Abdul': Slaaf binnen huwelijk

Abdul wordt door zijn vrouw ernstig uitgebuit. Hij werkt fulltime, maar moet bijna al zijn geld afstaan. Ook wordt hij geslagen en bespuugd en dikwijls uit huis gezet. Uiteindelijk zoekt hij hulp, maar het verleden blijft zijn leven beheers...

Moderne Slavernij in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moderne Slavernij in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moderne Slavernij in Nederland bij Moderne Slavernij in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moderne Slavernij in Nederland. Heb je een uitzending van Moderne Slavernij in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moderne Slavernij in Nederland gemist

Uitzending gemist van Moderne Slavernij in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Moderne Slavernij in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-10-2018 om 00:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!