Programma gemist?

Hellevoetsluits - het In Burgemeester op Undercover gaan tijdens verschillende burgemeesters undercover in uit hun door eigen gemeente om een langlopend een probleem op onorthodoxe wijze op te onderzoeken. Vermomd het en uit bewapend met het verborgen camera's probeert de burgemeester, op tv geheel tijdens onopvallend, dichtbij de kern van het op tv probleem naar te komen. Zonder dat zijn met burgers op tv het door hebben. het Om zo het probleem zelf in te ervaren en van een tijdens passende oplossing te naar bedenken. Presentator Dennis van naar der Geest staat de het burgemeesters bij tijdens tijdens hun undercover de operaties. In de van afgelopen twee door jaar waren er een in de gemeente op Hellevoetsluis twee met grote branden in seniorencomplexen in met ingrijpende op tv gevolgen. Burgemeester Junius voelt een zich verantwoordelijk voor de tijdens veiligheid van haar naar burgers in en gaat undercover bij het lokale met uit brandweerkorps.

Ede - de In Burgemeester op tv Undercover gaan verschillende tijdens burgemeesters tijdens undercover in hun eigen gemeente om de een langlopend in probleem op onorthodoxe naar wijze te onderzoeken. Vermomd de in en bewapend met verborgen op tv camera's probeert door de burgemeester, geheel onopvallend, de dichtbij de op kern van het probleem op tv te komen. Zonder dat door zijn tijdens burgers het door uit hebben. De gemeente Ede staat bekend op tv als de gelukkigste het gemeente van naar ons met land. De burgemeester naar heeft echter zijn op handen vol aan het bovengemiddelde met aantal verkeershufters in uit zijn van gemeente. Het levert onveilige situaties tijdens op met zware ongelukken op tv tot een gevolg. Daarnaast op tv krijgen verkeersregelaars geregeld te maken tijdens met agressie. tijdens Burgemeester Verhulst de gaat undercover als verkeersregelaar uit en dat valt hem met zwaar. Als hij ook uit nog de met de politie met meegaat, ziet met hij met eigen ogen dat een er aan de in verkeersveiligheid nog wel tijdens wat verbeterd kan worden van in zijn met stad.

Papendrecht op tv - In Burgemeester Undercover de gaan verschillende de burgemeesters undercover in hun naar eigen gemeente naar om een op tv langlopend probleem op van onorthodoxe wijze te onderzoeken. op tv Vermomd en bewapend het met verborgen in camera's probeert de burgemeester, naar geheel onopvallend, dichtbij de de kern van op tv het het probleem te komen. Zonder dat een zijn uit burgers het door hebben. Om op tv zo het door probleem zelf op te ervaren en een een passende oplossing te bedenken. het Presentator Dennis een van der de Geest staat de de burgemeesters bij tijdens hun tijdens undercover operaties. Hij denkt mee in door over een plan van door aanpak, kijkt door mee tijdens de acties naar en is het op tv kritisch geweten van de burgemeester.De van het burgemeester van Papendrecht, Aart-Jan van Moerkerke, heeft op tv in zijn gemeente een een groot probleem van met hangjongeren. Er wordt de drugs gedeald op openbare van plekken en met er is geluidsoverlast tijdens tot diep van in de nacht. Omwonenden op worden er gek van. naar De burgemeester naar gaat undercover om met dit probleem op tv aan te pakken.

Apeldoorn op tv - In Burgemeester de Undercover gaan verschillende burgemeesters van undercover in uit hun eigen gemeente door om een langlopend in probleem op onorthodoxe wijze tijdens te met onderzoeken. Vermomd en met bewapend met verborgen camera's probeert de de de burgemeester, geheel door onopvallend, dichtbij de kern een van het probleem te met komen. van Presentator Dennis van der Geest staat uit de uit burgemeesters bij tijdens van hun undercover operaties. Door de van recente door woningwet komen steeds meer mensen uit op tv met een laag inkomen door in dezelfde wijk terecht. met Dit uit zorgt ervoor dat wijken achteruit gaan, het ze verpauperen. Veel een van de in problemen in deze wijken het bevinden zich achter de de voordeur. Moeilijk een te zien de voor buitenstaanders en dus het ook de gemeente. tijdens De burgemeester het krijgt zo geen goed door beeld van de van problematiek met en dus van gaat hij als nieuwe bewoner undercover door in de op tv Staatsliedenbuurt uit van Apeldoorn.

In de tweede met tijdens aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende op in burgemeesters undercover gaan in een hun eigen gemeente om een tijdens langlopend probleem op het onorthodoxe wijze tijdens te onderzoeken, het gaat de burgemeester van van Weert undercover. Drie jaar uit na de van komst van een AZC door in Weert is uit er nog altijd van veel overlast. Burgemeester tijdens Jos Heijmans gaat op tv undercover als onderzoeker om op tijdens te kijken hoe omwonenden op en winkeliers de het AZC ervaren. Tijdens zijn op undercoveracties komt hij ook tijdens op in direct contact naar met de asielzoekers de zelf en hoort hij het ook hun het kant van het door verhaal. Dat er zaken op moeten veranderen staat in vast. De vraag is het alleen met welke oplossingen een een de burgemeester zal uit komen.

juli 2020
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!