Programma gemist?

Hellevoetsluits in - In naar Burgemeester Undercover gaan verschillende uit burgemeesters het undercover in hun eigen met gemeente om een uit langlopend probleem op op onorthodoxe wijze te onderzoeken. op tv Vermomd en bewapend met met verborgen camera's probeert op tv de het burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij naar de kern een van het door probleem te komen. Zonder dat zijn van door burgers het door hebben. Om op zo het het probleem zelf te ervaren en in de een passende oplossing te bedenken. Presentator een Dennis het van der van Geest staat de burgemeesters door bij tijdens hun naar undercover operaties. In de op afgelopen twee jaar het waren er in de de met gemeente Hellevoetsluis twee grote branden van in seniorencomplexen met ingrijpende de met gevolgen. Burgemeester Junius voelt zich verantwoordelijk op voor de de veiligheid van in haar burgers en een gaat undercover in bij het lokale met brandweerkorps.

Ede met - een In Burgemeester Undercover gaan in verschillende burgemeesters undercover in hun de eigen gemeente het om tijdens een langlopend probleem op onorthodoxe wijze het te op onderzoeken. Vermomd en bewapend met door verborgen camera's door probeert de met burgemeester, geheel tijdens onopvallend, dichtbij de kern uit van het tijdens probleem te komen. Zonder dat zijn op burgers het door een tijdens hebben. De gemeente Ede staat bekend het als de van gelukkigste gemeente van uit ons land. het De burgemeester heeft echter een zijn handen uit vol aan van het bovengemiddelde aantal verkeershufters in op zijn gemeente. Het op tv levert met onveilige situaties op met het zware ongelukken tot gevolg. Daarnaast het uit krijgen verkeersregelaars geregeld te maken met een agressie. Burgemeester in Verhulst gaat undercover tijdens als verkeersregelaar en met dat valt hem een zwaar. met Als hij ook de nog met de politie meegaat, op ziet hij met eigen met ogen naar dat er aan met de verkeersveiligheid nog wel een wat verbeterd kan worden de in zijn naar stad.

Papendrecht op tv - In Burgemeester Undercover naar gaan naar verschillende burgemeesters undercover in hun op tv eigen gemeente door om een langlopend tijdens probleem op onorthodoxe op tv wijze te op tv onderzoeken. Vermomd een en bewapend met verborgen camera's probeert de de burgemeester, geheel de tijdens onopvallend, dichtbij de kern van door het probleem te komen. op Zonder dat zijn van burgers het naar door hebben. Om zo op tv het naar probleem zelf te tijdens ervaren en een passende met oplossing op tv te bedenken. Presentator Dennis van der een Geest staat de een burgemeesters bij tijdens tijdens hun undercover tijdens operaties. Hij denkt het mee over door een plan van aanpak, met kijkt mee tijdens de uit acties en is een de het kritisch geweten van de tijdens burgemeester.De burgemeester van op Papendrecht, Aart-Jan Moerkerke, heeft op in zijn gemeente in uit een groot probleem met hangjongeren. naar Er een wordt drugs gedeald op openbare naar plekken door en er is op geluidsoverlast tot diep in de de nacht. Omwonenden worden er in tijdens gek van. De burgemeester gaat undercover het op om dit probleem aan te uit pakken.

Apeldoorn op - In Burgemeester Undercover een in gaan verschillende burgemeesters undercover in hun uit eigen gemeente met om een de langlopend probleem de op onorthodoxe wijze naar te onderzoeken. Vermomd en bewapend met op tv verborgen camera's het probeert de burgemeester, geheel in uit onopvallend, dichtbij de kern op tv van het probleem te door komen. Presentator Dennis op van der naar Geest staat de een burgemeesters bij tijdens hun undercover door operaties. Door de het recente door woningwet komen steeds op tv meer mensen met een een laag inkomen naar in dezelfde wijk terecht. op tv Dit zorgt het ervoor dat wijken achteruit gaan, op tv ze verpauperen. Veel in van van de problemen in deze door wijken naar bevinden zich achter de voordeur. Moeilijk uit te zien tijdens voor buitenstaanders door en dus ook de uit gemeente. naar De burgemeester krijgt zo geen op tv goed door beeld van de problematiek en dus het op gaat hij als door nieuwe bewoner undercover in de Staatsliedenbuurt van van op tv Apeldoorn.

In de tweede de op aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende op burgemeesters undercover van gaan met in hun eigen gemeente het om een langlopend probleem de op het onorthodoxe wijze te door onderzoeken, gaat de burgemeester van van Weert een undercover. Drie jaar na de met komst van een de AZC in Weert is een er nog altijd veel tijdens het overlast. Burgemeester Jos Heijmans het gaat undercover als onderzoeker op tv om te kijken de hoe op omwonenden en winkeliers het AZC ervaren. in tijdens Tijdens zijn undercoveracties het komt hij ook met in direct contact naar met de asielzoekers zelf en van hoort hij het ook hun kant van het uit verhaal. Dat tijdens er een zaken moeten veranderen staat vast. De van vraag uit is alleen door met welke oplossingen de van burgemeester zal tijdens komen.

december 2021
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!