Programma gemist?

Hellevoetsluits de - In Burgemeester door Undercover een gaan verschillende burgemeesters undercover in hun tijdens eigen gemeente om op een tijdens langlopend probleem op onorthodoxe wijze tijdens van te onderzoeken. Vermomd en bewapend tijdens met met verborgen camera's probeert de het burgemeester, geheel op tv onopvallend, dichtbij de kern van het tijdens probleem te de komen. Zonder in dat zijn een burgers het door uit hebben. Om zo naar het probleem zelf te ervaren en door een tijdens passende oplossing te bedenken. Presentator op tv op tv Dennis van der Geest staat de met burgemeesters bij door tijdens hun undercover operaties. een In naar de afgelopen de twee jaar waren er in de van in gemeente Hellevoetsluis twee grote branden in uit seniorencomplexen met het ingrijpende gevolgen. van Burgemeester Junius voelt zich verantwoordelijk op voor de veiligheid naar tijdens van haar burgers en gaat undercover het bij uit het lokale door brandweerkorps.

Ede tijdens - tijdens In Burgemeester Undercover gaan verschillende de burgemeesters undercover in hun op tv op eigen gemeente om een op langlopend probleem naar op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd van de en bewapend met verborgen camera's op probeert de burgemeester, tijdens geheel op onopvallend, dichtbij de kern op van het probleem te komen. de Zonder naar dat zijn burgers het een door hebben. De gemeente van Ede staat tijdens bekend als de gelukkigste door gemeente van ons van op land. De burgemeester heeft een echter zijn door handen vol aan het op tv bovengemiddelde aantal verkeershufters in zijn naar het gemeente. Het levert onveilige situaties op naar met tijdens zware ongelukken tot naar gevolg. Daarnaast krijgen op tv verkeersregelaars geregeld te op tv maken met met agressie. Burgemeester Verhulst gaat undercover het als verkeersregelaar uit en dat valt naar hem zwaar. Als hij ook een nog met het de politie meegaat, ziet de hij met de eigen tijdens ogen dat er aan door de verkeersveiligheid nog wel wat uit naar verbeterd kan worden in zijn het stad.

Papendrecht naar - In op Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters een undercover in een hun het eigen gemeente om een op tv langlopend probleem op onorthodoxe tijdens wijze te op tv onderzoeken. Vermomd en bewapend met op tv verborgen camera's op tv probeert de burgemeester, geheel naar onopvallend, een dichtbij de kern van het op tv probleem te een komen. Zonder dat naar zijn tijdens burgers het door hebben. Om zo op het probleem een zelf te in ervaren en een passende oplossing door te bedenken. Presentator in Dennis van de der Geest staat door de burgemeesters bij de tijdens naar hun undercover operaties. Hij met denkt mee over een naar plan van aanpak, kijkt een op tv mee tijdens de acties uit en is het kritisch op geweten van de een burgemeester.De burgemeester tijdens van Papendrecht, Aart-Jan op Moerkerke, heeft in in zijn gemeente een tijdens groot probleem met hangjongeren. Er de wordt drugs gedeald een op openbare plekken het en er tijdens is geluidsoverlast tot een diep in door de nacht. het Omwonenden worden er gek van. door De burgemeester gaat undercover met om naar dit probleem aan te met pakken.

Apeldoorn op tv - met In Burgemeester Undercover gaan verschillende door burgemeesters op undercover in hun eigen gemeente van om een op langlopend probleem op onorthodoxe wijze het te onderzoeken. op Vermomd en bewapend uit met verborgen door camera's probeert op tv de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij de een met kern van het probleem te komen. uit Presentator van Dennis van der Geest staat in de burgemeesters bij op tv tijdens in hun undercover operaties. Door de de recente woningwet komen in steeds meer van mensen op met een laag inkomen in dezelfde het wijk terecht. naar Dit zorgt ervoor het dat wijken achteruit gaan, de ze verpauperen. op Veel van de de problemen in deze op tv wijken bevinden door zich achter de voordeur. Moeilijk van te een zien voor door buitenstaanders en dus ook de gemeente. met De burgemeester een krijgt zo geen goed uit beeld van de een problematiek en dus op tv gaat op hij als nieuwe bewoner het undercover in de Staatsliedenbuurt van de van Apeldoorn.

In de tweede het aflevering van van Burgemeester Undercover, van waarin verschillende door burgemeesters undercover gaan in hun eigen een gemeente om door een op langlopend probleem op onorthodoxe wijze te een onderzoeken, gaat de uit burgemeester van Weert het undercover. Drie jaar op na van de komst van een AZC op in Weert is uit er nog altijd veel het overlast. Burgemeester een Jos Heijmans gaat undercover met als onderzoeker met om te kijken met hoe omwonenden en winkeliers de het AZC tijdens ervaren. Tijdens zijn undercoveracties in komt naar hij ook in naar direct contact met met de asielzoekers zelf en een hoort hij door ook hun kant van een het verhaal. naar Dat er zaken een moeten veranderen staat op tv vast. De vraag is alleen tijdens uit met welke oplossingen de burgemeester zal met uit komen.

november 2019
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!