Programma gemist?

Hellevoetsluits in - In Burgemeester Undercover de gaan uit verschillende burgemeesters undercover van in hun eigen gemeente om met een langlopend in probleem uit op onorthodoxe wijze te uit onderzoeken. Vermomd en met bewapend met van verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel door onopvallend, van dichtbij de kern van het het probleem te op tv komen. Zonder dat zijn naar burgers op tv het door hebben. Om zo op het met probleem zelf te ervaren en tijdens een door passende oplossing naar te bedenken. Presentator Dennis van van der Geest staat de uit burgemeesters bij uit tijdens naar hun undercover operaties. In de door afgelopen twee de jaar waren het er in de gemeente Hellevoetsluis met twee grote van branden in de seniorencomplexen met ingrijpende gevolgen. Burgemeester door Junius voelt zich verantwoordelijk van voor van de veiligheid van haar burgers op tv in en gaat undercover bij het lokale naar door brandweerkorps.

Ede naar - van In Burgemeester Undercover het gaan verschillende burgemeesters undercover in uit hun eigen gemeente om het een door langlopend probleem op onorthodoxe een wijze het te onderzoeken. Vermomd van en bewapend met verborgen camera's door probeert de een burgemeester, geheel tijdens onopvallend, dichtbij de kern van uit het tijdens probleem te komen. op tv Zonder dat zijn op tv burgers het door hebben. De een gemeente de Ede staat bekend een als de gelukkigste gemeente tijdens van ons land. De burgemeester uit heeft tijdens echter zijn handen vol aan uit het het bovengemiddelde aantal verkeershufters in uit zijn van gemeente. Het levert onveilige situaties op naar met uit zware ongelukken tot gevolg. uit Daarnaast krijgen verkeersregelaars geregeld met te door maken met agressie. met Burgemeester Verhulst met gaat undercover als verkeersregelaar en dat naar valt hem op tv zwaar. Als hij ook door nog met van de politie met meegaat, ziet de hij met eigen ogen dat op er aan met de verkeersveiligheid nog wel wat tijdens op tv verbeterd kan worden naar in zijn stad.

Papendrecht op - In Burgemeester Undercover het in gaan verschillende burgemeesters de undercover in hun uit eigen gemeente om een naar langlopend probleem op uit onorthodoxe wijze te onderzoeken. in Vermomd met en bewapend met door verborgen camera's probeert de op tv burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij de in kern van op tv het probleem te komen. de Zonder dat zijn het naar burgers het door hebben. Om zo door het naar probleem zelf te ervaren en een in een passende oplossing te bedenken. met Presentator Dennis van der in door Geest staat de burgemeesters door bij tijdens hun tijdens undercover operaties. tijdens Hij denkt mee met over een plan van aanpak, kijkt uit mee tijdens de op tv met acties en is het kritisch naar geweten van de van burgemeester.De burgemeester van naar Papendrecht, Aart-Jan Moerkerke, door heeft in zijn gemeente tijdens een groot van probleem met het hangjongeren. Er het wordt drugs gedeald op openbare van plekken en er is in geluidsoverlast in tot diep in de de nacht. Omwonenden worden er uit gek van. De van burgemeester gaat undercover van om dit naar probleem aan met te pakken.

Apeldoorn uit - In in Burgemeester Undercover gaan in verschillende burgemeesters undercover naar in hun eigen gemeente om in een het langlopend probleem de op onorthodoxe wijze te onderzoeken. naar Vermomd en op tv bewapend met met verborgen camera's probeert de burgemeester, door geheel onopvallend, van dichtbij de kern de van het probleem te komen. naar Presentator Dennis een van der van Geest staat de burgemeesters de bij tijdens hun undercover het operaties. Door de in recente tijdens woningwet komen in steeds meer mensen met de een laag inkomen van in dezelfde wijk in terecht. Dit zorgt op ervoor dat wijken achteruit op tv gaan, ze uit verpauperen. Veel van de problemen tijdens op in deze wijken bevinden zich achter uit de van voordeur. Moeilijk te zien met voor buitenstaanders op tv en dus ook de tijdens gemeente. De burgemeester op krijgt zo geen goed op beeld op tv van de door problematiek en dus gaat hij in als nieuwe bewoner een undercover in de Staatsliedenbuurt het het van Apeldoorn.

In een de tweede op tv aflevering van Burgemeester Undercover, tijdens waarin verschillende burgemeesters een undercover gaan in hun eigen op tv naar gemeente om een langlopend probleem de op onorthodoxe tijdens wijze te onderzoeken, gaat een de burgemeester uit van Weert undercover. Drie jaar na door de komst van van een AZC in op tv Weert is er van nog altijd veel naar overlast. Burgemeester Jos een in Heijmans gaat undercover als onderzoeker met om een te kijken hoe omwonenden in en winkeliers de het AZC ervaren. Tijdens zijn de undercoveracties komt hij ook van in direct contact in met de asielzoekers de zelf op tv en hoort hij op ook hun kant van de het verhaal. Dat door er zaken naar moeten veranderen staat vast. De naar vraag naar is alleen van met welke oplossingen de burgemeester zal een de komen.

februari 2020
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!