Programma gemist?

Hellevoetsluits op - naar In Burgemeester Undercover het gaan verschillende burgemeesters een undercover in hun eigen gemeente om uit van een langlopend probleem op onorthodoxe wijze met te onderzoeken. met Vermomd en bewapend de met verborgen camera's van probeert door de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij de uit met kern van het probleem te komen. op tv Zonder dat tijdens zijn burgers het op door hebben. Om zo op tv het het probleem zelf te op ervaren en een tijdens passende oplossing naar te bedenken. Presentator Dennis van der op Geest naar staat de burgemeesters naar bij tijdens hun tijdens undercover operaties. door In de afgelopen twee jaar op waren er in van de gemeente Hellevoetsluis twee het in grote branden in seniorencomplexen van met ingrijpende naar gevolgen. Burgemeester Junius uit voelt zich verantwoordelijk voor de tijdens veiligheid van door haar burgers en door gaat undercover naar bij het lokale uit brandweerkorps.

Ede met - In Burgemeester Undercover van gaan verschillende van burgemeesters undercover in in hun eigen gemeente om op tv een op langlopend probleem op onorthodoxe op wijze te onderzoeken. Vermomd naar en bewapend op tv met verborgen camera's een probeert op de burgemeester, geheel onopvallend, een dichtbij de kern van het het probleem met te komen. Zonder dat zijn met de burgers het door hebben. De gemeente tijdens Ede in staat bekend als door de gelukkigste op gemeente van ons land. De burgemeester uit heeft het echter zijn handen vol aan op tv het bovengemiddelde op aantal verkeershufters in zijn het gemeente. Het levert een onveilige met situaties op met zware de ongelukken tot gevolg. Daarnaast door krijgen verkeersregelaars geregeld uit te het maken met agressie. Burgemeester op tv Verhulst gaat undercover als met verkeersregelaar door en dat valt met hem zwaar. een Als hij ook nog met de door politie meegaat, een ziet hij met naar eigen ogen de dat er tijdens aan de verkeersveiligheid nog een wel wat verbeterd van kan worden in tijdens zijn stad.

Papendrecht uit - In Burgemeester Undercover tijdens gaan verschillende van burgemeesters undercover een in hun uit eigen gemeente om een langlopend probleem op op onorthodoxe wijze met te onderzoeken. Vermomd op en bewapend met de verborgen camera's probeert met de burgemeester, geheel door onopvallend, een dichtbij de kern van van het het probleem te komen. tijdens Zonder dat zijn burgers het in door hebben. Om op zo een het probleem zelf te ervaren en in een het passende oplossing te met bedenken. Presentator Dennis van der op tv Geest van staat de de burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties. door Hij denkt het mee over een een plan van aanpak, de kijkt mee tijdens de uit acties en is op het kritisch geweten uit van de burgemeester.De tijdens burgemeester van Papendrecht, een uit Aart-Jan Moerkerke, heeft in zijn gemeente het een groot op probleem met hangjongeren. Er van wordt drugs gedeald in op openbare plekken uit en er een is geluidsoverlast op tot diep tijdens in de nacht. een Omwonenden worden er gek van. met De naar burgemeester gaat undercover om tijdens dit probleem aan van te pakken.

Apeldoorn - het In Burgemeester Undercover met een gaan verschillende burgemeesters undercover in uit hun eigen de gemeente om een het langlopend probleem op op tv onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd op tv en bewapend tijdens met de verborgen camera's probeert van de burgemeester, geheel de onopvallend, dichtbij de kern door van het probleem te naar komen. het Presentator Dennis van der Geest in staat van de burgemeesters bij tijdens in hun undercover operaties. van Door de recente woningwet op komen steeds een meer mensen met een van laag tijdens inkomen in dezelfde het wijk terecht. Dit zorgt van ervoor dat wijken achteruit tijdens gaan, ze verpauperen. Veel uit van de tijdens problemen in deze wijken tijdens bevinden zich achter tijdens de het voordeur. Moeilijk te een zien voor de buitenstaanders en dus ook de gemeente. tijdens De tijdens burgemeester krijgt zo geen op goed beeld van een de een problematiek en dus gaat het hij als nieuwe bewoner naar undercover het in de Staatsliedenbuurt van op tv Apeldoorn.

In een de tweede aflevering van van Burgemeester Undercover, waarin verschillende door burgemeesters undercover met gaan in hun eigen uit door gemeente om een langlopend op tv probleem op onorthodoxe van wijze te onderzoeken, gaat de naar burgemeester van van Weert undercover. Drie een jaar na de komst naar van op tv een AZC in de Weert is er nog altijd een veel overlast. Burgemeester het Jos Heijmans gaat op tv undercover als onderzoeker door om te de kijken hoe omwonenden en winkeliers door het AZC ervaren. op Tijdens zijn undercoveracties op komt hij een ook van in direct contact met de op asielzoekers zelf een en hoort hij ook hun het in kant van het verhaal. naar Dat er op zaken moeten veranderen in staat vast. De vraag is alleen in met welke oplossingen van de burgemeester door zal op komen.

juni 2021
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!