Programma gemist?

Hellevoetsluits het - In Burgemeester Undercover van gaan verschillende naar burgemeesters undercover in een hun door eigen gemeente om een met langlopend probleem op door onorthodoxe wijze te op tv onderzoeken. Vermomd op tv en bewapend met verborgen camera's probeert uit de burgemeester, geheel op tv onopvallend, tijdens dichtbij de kern van op het probleem door te komen. Zonder dat door zijn burgers naar het door een hebben. Om zo het het probleem zelf naar te ervaren en naar een passende oplossing te bedenken. van Presentator Dennis van van der op tv Geest staat de door burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties. tijdens In van de afgelopen twee jaar waren op tv er in de door gemeente Hellevoetsluis twee een grote op branden in seniorencomplexen met de ingrijpende gevolgen. een Burgemeester Junius voelt op tv zich verantwoordelijk voor de met veiligheid van haar burgers het en een gaat undercover bij een het lokale een brandweerkorps.

Ede met - In een Burgemeester Undercover gaan verschillende tijdens burgemeesters undercover in met hun eigen gemeente om in een uit langlopend probleem op een onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd in op tv en bewapend met verborgen op camera's probeert de burgemeester, door geheel onopvallend, dichtbij in de kern van het door probleem te komen. door Zonder een dat zijn burgers tijdens het door met hebben. De gemeente Ede een staat bekend als de naar gelukkigste gemeente van een ons land. tijdens De burgemeester heeft in echter zijn op tv handen vol aan van het bovengemiddelde aantal verkeershufters op in zijn gemeente. Het levert van onveilige situaties op de met van zware ongelukken tot gevolg. Daarnaast de tijdens krijgen verkeersregelaars geregeld tijdens te maken met uit agressie. Burgemeester Verhulst in gaat undercover als naar verkeersregelaar en dat valt hem zwaar. in Als hij naar ook door nog met de politie meegaat, ziet het hij door met eigen ogen dat een er aan de naar verkeersveiligheid nog wel op tv wat verbeterd met kan worden in het zijn stad.

Papendrecht - de door In Burgemeester Undercover gaan uit verschillende burgemeesters undercover in in hun eigen met gemeente om een langlopend probleem naar op op tv onorthodoxe wijze tijdens te onderzoeken. Vermomd en de bewapend met verborgen camera's in probeert de burgemeester, op tv geheel van onopvallend, dichtbij de naar kern van het probleem te komen. een het Zonder dat zijn met burgers het door naar hebben. Om zo het probleem zelf het te in ervaren en een passende tijdens oplossing te bedenken. door Presentator Dennis van naar der van Geest staat de burgemeesters bij in tijdens de hun undercover operaties. Hij denkt het mee over op een plan van aanpak, een kijkt mee naar tijdens de acties met en is het naar kritisch geweten van de burgemeester.De uit burgemeester van het Papendrecht, Aart-Jan naar Moerkerke, heeft in zijn gemeente de door een groot probleem naar met hangjongeren. Er wordt drugs met gedeald het op openbare plekken en er uit is geluidsoverlast tot tijdens diep in de nacht. tijdens met Omwonenden worden er gek van. De met een burgemeester gaat undercover om dit probleem op tijdens aan te pakken.

Apeldoorn naar - In een Burgemeester Undercover gaan met verschillende burgemeesters door undercover in hun eigen naar gemeente om een langlopend in probleem tijdens op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd uit en bewapend op tv met verborgen camera's probeert een de burgemeester, geheel met een onopvallend, dichtbij de kern op tv van het probleem te uit komen. Presentator Dennis uit van der Geest staat op de de burgemeesters bij tijdens met hun undercover operaties. Door de een recente de woningwet komen steeds meer mensen op met een door laag inkomen in naar dezelfde wijk uit terecht. Dit zorgt ervoor dat een wijken uit achteruit gaan, tijdens ze verpauperen. Veel van door de problemen in op tv deze wijken bevinden uit zich achter de van voordeur. Moeilijk te zien voor met buitenstaanders en dus naar ook op de gemeente. van De burgemeester krijgt zo de geen goed van beeld van de uit problematiek en dus gaat uit hij als nieuwe bewoner undercover het naar in de Staatsliedenbuurt van een Apeldoorn.

In in de tweede de aflevering van Burgemeester Undercover, waarin het verschillende burgemeesters op undercover gaan in hun eigen met gemeente op tv om een langlopend probleem op in onorthodoxe wijze naar te onderzoeken, gaat de met burgemeester tijdens van Weert undercover. Drie jaar na naar de komst met van een AZC van in Weert is uit er nog de altijd veel overlast. door Burgemeester Jos tijdens Heijmans gaat undercover op tv als onderzoeker om te kijken hoe een omwonenden uit en winkeliers een het AZC ervaren. Tijdens zijn van undercoveracties komt tijdens hij ook in met direct contact met de de asielzoekers zelf en hoort op tv hij door ook hun kant van het uit verhaal. de Dat er zaken moeten veranderen tijdens staat vast. De de vraag door is alleen met welke oplossingen naar een de burgemeester zal tijdens komen.

oktober 2020
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!