Programma gemist?

Hellevoetsluits op - In Burgemeester tijdens Undercover gaan verschillende burgemeesters door undercover op in hun eigen uit gemeente om een met langlopend probleem op onorthodoxe wijze het met te onderzoeken. Vermomd en bewapend met een verborgen door camera's probeert de burgemeester, naar geheel onopvallend, het dichtbij de kern van uit het probleem op tv te komen. Zonder dat zijn uit burgers tijdens het door hebben. Om door zo het op tv probleem zelf te ervaren en op een tijdens passende oplossing te bedenken. Presentator door de Dennis van der Geest staat de de burgemeesters op tv bij tijdens hun undercover op tv operaties. met In de afgelopen twee jaar het waren er in het de gemeente Hellevoetsluis twee een een grote branden in door seniorencomplexen met ingrijpende gevolgen. door Burgemeester Junius voelt zich verantwoordelijk op voor de veiligheid op tv van haar burgers op tv op en gaat undercover het bij het lokale door brandweerkorps.

Ede van - In Burgemeester Undercover uit gaan verschillende tijdens burgemeesters undercover in hun op tv door eigen gemeente om een op langlopend probleem op onorthodoxe wijze op tv te op tv onderzoeken. Vermomd en bewapend in met een verborgen camera's probeert op tv de burgemeester, geheel onopvallend, op dichtbij de kern van van het tijdens probleem te komen. Zonder een dat zijn burgers het een door hebben. op tv De gemeente Ede staat bekend van op als de gelukkigste gemeente van met ons land. De van burgemeester heeft echter naar zijn handen vol de aan van het bovengemiddelde aantal verkeershufters in in zijn gemeente. Het een levert door onveilige situaties op met zware ongelukken tijdens tot gevolg. Daarnaast het krijgen verkeersregelaars geregeld het naar te maken met agressie. een Burgemeester Verhulst gaat het undercover als verkeersregelaar en het dat uit valt hem zwaar. Als tijdens hij ook van nog met de politie meegaat, ziet op tv hij het met eigen op ogen dat er aan de op tv verkeersveiligheid door nog wel wat verbeterd kan op tv worden in zijn met stad.

Papendrecht - door In Burgemeester de Undercover op tv gaan verschillende burgemeesters undercover de in hun eigen met gemeente om een langlopend probleem door op onorthodoxe wijze op in te onderzoeken. Vermomd en naar bewapend met verborgen tijdens camera's probeert de in burgemeester, geheel onopvallend, tijdens dichtbij de kern op van het probleem te het komen. Zonder dat zijn door burgers in het door hebben. Om zo het het tijdens probleem zelf uit te ervaren en een tijdens passende oplossing te de bedenken. Presentator van Dennis van der van Geest staat de een burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties. op tv Hij denkt mee naar over een met plan van aanpak, kijkt naar mee tijdens de tijdens acties en door is met het kritisch geweten van de de burgemeester.De burgemeester van van Papendrecht, Aart-Jan Moerkerke, heeft van in een zijn gemeente een groot probleem van met hangjongeren. met Er wordt de drugs gedeald op in openbare plekken en een er is naar geluidsoverlast tot diep naar in de nacht. Omwonenden op worden er gek van. door De burgemeester met gaat undercover om dit het probleem aan te de pakken.

Apeldoorn op - door In Burgemeester Undercover gaan verschillende in burgemeesters undercover door in hun eigen gemeente uit om uit een langlopend probleem op onorthodoxe wijze met op te onderzoeken. Vermomd en bewapend tijdens met verborgen camera's in probeert de burgemeester, het geheel op tv onopvallend, dichtbij de kern naar van het in probleem te komen. in Presentator Dennis van der Geest uit staat de de burgemeesters bij tijdens hun in undercover van operaties. Door de tijdens recente woningwet komen uit steeds meer mensen van met een laag inkomen met in dezelfde wijk terecht. door Dit naar zorgt ervoor dat wijken achteruit gaan, van tijdens ze verpauperen. Veel van de met problemen met in deze wijken op bevinden zich achter de voordeur. Moeilijk een op te zien voor buitenstaanders en tijdens dus ook de tijdens gemeente. het De burgemeester krijgt zo geen goed in op tv beeld van de problematiek en dus van gaat hij naar als nieuwe een bewoner undercover in de een Staatsliedenbuurt van door Apeldoorn.

In door de tweede aflevering van Burgemeester door Undercover, waarin verschillende in burgemeesters undercover gaan op in in hun eigen gemeente de om een op tv langlopend probleem op een onorthodoxe wijze te onderzoeken, naar gaat de burgemeester van Weert door undercover. Drie jaar naar na met de komst van een uit AZC in Weert is door er nog altijd veel door op tv overlast. Burgemeester Jos Heijmans gaat de undercover als onderzoeker om in te kijken een hoe omwonenden en door winkeliers het AZC ervaren. het Tijdens op tv zijn undercoveracties in komt hij ook in direct in contact met de een asielzoekers zelf naar en hoort hij ook hun het kant naar van het tijdens verhaal. Dat er naar zaken moeten veranderen staat vast. in De vraag is alleen op met uit welke oplossingen de met burgemeester zal een komen.

februari 2021
13-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Hellevoetsluits - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemees...

06-11-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Ede - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, geheel ...

30-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Papendrecht - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester,...

23-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover

Apeldoorn - In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken. Vermomd en bewapend met verborgen camera's probeert de burgemeester, g...

16-10-2018 21:30

Burgemeester Undercover: Weert

Burgemeester Undercover - Burgemeester Undercover: Weert

In de tweede aflevering van Burgemeester Undercover, waarin verschillende burgemeesters undercover gaan in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken, gaat de burgemeester van Weert undercover. Drie j...

Burgemeester Undercover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Burgemeester Undercover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Burgemeester Undercover bij Burgemeester Undercover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Burgemeester Undercover. Heb je een uitzending van Burgemeester Undercover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Burgemeester Undercover gemist

Uitzending gemist van Burgemeester Undercover? Hier kun je alle uitzendingen van Burgemeester Undercover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!