Programma gemist?

Britse in documentaire waarin Stacey Dooley onderzoek van doet op tv naar een schokkend naar fenomeen in de op Filipijnen: moeders naar die hun eigen kinderen uit verkopen voor naar seks.

Britse tijdens documentaire waarin Stacey met Dooley onderzoek doet naar uit een schokkend fenomeen in een de een Filipijnen: moeders die hun eigen het kinderen verkopen tijdens voor uit seks.

mei 2021
21-10-2018 22:32

Afl. 1

Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley onderzoek doet naar een schokkend fenomeen in de Filipijnen: moeders die hun eigen kinderen verkopen voor seks.

19-10-2018 22:31

Afl. 1

Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley onderzoek doet naar een schokkend fenomeen in de Filipijnen: moeders die hun eigen kinderen verkopen voor seks.

Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks bij Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley onderzoek doet naar een schokkend fenomeen in de Filipijnen: moeders die hun eigen kinderen verkopen voor seks. Ze neemt een week lang deel aan een missie van undercoveragent Mike en zijn onderzoeksteam om moeders die hun kinderen prostitueren op te pakken. Deze vrouwen geven liveseksshows via internet en verkopen hun kinderen voor seks aan pedofiele reizigers, die vooral afkomstig zijn uit de VS en Groot-Brittannië. Stacey volgt Mike als hij na jarenlang bewijsmateriaal verzamelen eindelijk kan overgaan tot arrestaties in twee grote zaken.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Moeders Die Hun Kinderen Verkopen Voor Seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!