Programma gemist?

Vanavond is op tv het laatste deel tijdens van het uit drieluik over drie decennia met dance in de Nederland te zien op op tv NPO 3. Te het zien is hoe nieuwe door stromingen tijdens binnen de dance bedacht op tv worden en de verzakelijking door doorzet. Een nieuwe de generatie dj's, organisaties en op tv clubbers neemt door het van roer over en stuwt de door populariteit van dance met naar ongekende uit hoogte, ook in de VS. tijdens op tv Met onder anderen in Armin van Buuren, Hardwell, Laidback Luke, in Ferry Corsten, Benny een Rodrigues en uit Wouter van Taveccchio.

In dit van deel het verhaal van tijdens met de grote doorbraken de van dance, de opkomst van festivals op als Thunderdome, op Sensation op en Awakenings, de commercialisering van en het het typisch Nederlandse fenomeen met gabber.

Dit het najaar is het precies van 30 naar jaar geleden dat in Nederland een in op nieuwe muziekstroming aan een opmars begon het die zijn met gelijke niet kent. Niemand tijdens kon toen vermoeden in dat door Dutch Dance zou uitgroeien een tot één van een Nederlands met grootste exportproducten. Drie decennia op dance: de VPRO besteedt de er uitgebreid uit aandacht aan de met een drieluik op NPO met 3. In het drieluik 30 een met jaar Dutch Dance, drie zaterdagen naar rond op 22:55 uur op NPO 3, tijdens vertellen tientallen hoofdrolspelers van met drie decennia naar dance gezamenlijk het tijdens verhaal, ondersteund naar met uniek archiefmateriaal. Van extravagante in uit RoXY-feesten tot DJ Tiësto die uit eind jaren 90 naar zijn van eerste tracks maakt op een zijn zolderkamer. Het eerste een deel van 30 jaar Dutch naar Dance gaat het over de pioniersjaren: een van de kennismaking op tv met uit het nieuwe fenomeen house in op clubs tot de tijdens eerste illegale raves van in verlaten loodsen de en tunnels en van de de invloed van van uit de nieuwe partydrug xtc tot de een eerste op tv grote hits. Met onder tijdens anderen Eddy de in Clercq, Paul tijdens Elstak, DJ Marcello, de Joost van Bellen, DJ Dimitri door en Lady de Aida.

december 2021
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!