Programma gemist?

Vanavond is het het in laatste deel van het drieluik over een drie decennia op dance in op tv Nederland te zien op met NPO 3. Te een zien is hoe door nieuwe stromingen binnen de dance door bedacht worden en op tv door de verzakelijking doorzet. Een uit nieuwe generatie dj's, door organisaties en een clubbers neemt het roer over en op stuwt de populariteit tijdens van dance een naar ongekende op hoogte, ook in de VS. de met Met onder anderen Armin van Buuren, een Hardwell, met Laidback Luke, een Ferry Corsten, Benny van Rodrigues en Wouter op Taveccchio.

In dit deel het met het verhaal van de de grote doorbraken van dance, van de opkomst door van festivals als op Thunderdome, Sensation en Awakenings, op tv de door commercialisering en het typisch Nederlandse in fenomeen op tv gabber.

Dit tijdens najaar is uit het precies 30 jaar uit geleden dat door in Nederland een nieuwe muziekstroming op aan op tv een opmars begon met die zijn gelijke niet van kent. Niemand tijdens kon toen vermoeden dat Dutch Dance door de zou uitgroeien tot één met van Nederlands grootste exportproducten. Drie op tv op decennia dance: de VPRO op besteedt er op tv uitgebreid aandacht aan met een uit drieluik naar op NPO 3. In het drieluik 30 een jaar door Dutch Dance, drie zaterdagen op rond op 22:55 uur op NPO 3, vertellen op een tientallen hoofdrolspelers van drie decennia het dance gezamenlijk het de verhaal, op tv ondersteund met uniek archiefmateriaal. Van extravagante op de RoXY-feesten tot DJ Tiësto die eind tijdens jaren op tv 90 zijn eerste tracks door maakt het op zijn zolderkamer. Het op eerste deel van 30 met jaar Dutch door Dance gaat over de pioniersjaren: van in de kennismaking met op een het nieuwe fenomeen in house in clubs tijdens tot de eerste illegale op raves in verlaten loodsen en het uit tunnels en van de invloed van op de nieuwe naar partydrug xtc de tot de eerste grote hits. van Met van onder anderen Eddy door de Clercq, Paul Elstak, DJ het Marcello, Joost door van Bellen, DJ Dimitri tijdens en Lady in Aida.

mei 2020
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!