Programma gemist?

Vanavond is het op tv laatste deel op tv van met het drieluik over op drie decennia dance door in Nederland te zien op NPO op tv 3. Te zien naar is hoe op tv nieuwe stromingen binnen de dance van bedacht in worden en het de verzakelijking doorzet. het Een nieuwe generatie met dj's, organisaties en clubbers neemt met het roer over en op van stuwt de populariteit van dance van naar met ongekende hoogte, ook een in de VS. tijdens Met onder anderen door Armin van Buuren, Hardwell, Laidback tijdens Luke, Ferry Corsten, Benny naar Rodrigues door en Wouter door Taveccchio.

In dit deel in het tijdens verhaal van de tijdens grote doorbraken van dance, de in opkomst van met festivals van als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de het commercialisering en het op tv met typisch Nederlandse fenomeen van gabber.

Dit tijdens najaar is het precies 30 tijdens naar jaar geleden dat in het Nederland een met nieuwe muziekstroming aan een opmars begon het op die zijn gelijke op tv niet kent. Niemand het kon toen vermoeden dat Dutch de Dance zou uitgroeien een tot één van Nederlands van uit grootste exportproducten. Drie decennia dance: op de de VPRO besteedt er uitgebreid aandacht uit aan met een drieluik tijdens op NPO tijdens 3. In het drieluik 30 naar jaar Dutch Dance, uit in drie zaterdagen rond 22:55 uur van op met NPO 3, vertellen tientallen hoofdrolspelers van op tv drie decennia dance naar gezamenlijk het een verhaal, ondersteund uit met uniek archiefmateriaal. Van een extravagante RoXY-feesten tot met DJ de Tiësto die eind naar jaren 90 zijn eerste tracks met maakt op zijn zolderkamer. Het naar eerste deel van op tv 30 naar jaar Dutch Dance gaat over op de pioniersjaren: naar van tijdens de kennismaking met het nieuwe de fenomeen house van in clubs tot tijdens de eerste illegale raves in het verlaten loodsen en door de tunnels en van de het invloed van de nieuwe partydrug met van xtc tot de eerste grote hits. in Met naar onder anderen Eddy de een Clercq, Paul Elstak, op DJ op tv Marcello, Joost van de Bellen, DJ Dimitri en Lady de Aida.

maart 2021
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!