Programma gemist?

Vanavond naar is het laatste deel door van het drieluik over met drie decennia door dance in Nederland te op naar zien op NPO 3. Te zien is door het hoe nieuwe stromingen binnen de in dance bedacht worden en door de verzakelijking doorzet. het met Een nieuwe generatie dj's, organisaties en uit clubbers neemt tijdens het roer de over en stuwt de van populariteit van dance op tv naar ongekende hoogte, ook in in de uit VS. van Met onder anderen Armin van Buuren, tijdens Hardwell, Laidback Luke, tijdens Ferry Corsten, met Benny Rodrigues en op tv Wouter op Taveccchio.

In dit met deel op tv het verhaal van de grote doorbraken tijdens van door dance, de opkomst van festivals een tijdens als Thunderdome, Sensation en Awakenings, uit de commercialisering en naar het typisch Nederlandse fenomeen tijdens het gabber.

Dit najaar in is het op precies 30 jaar geleden dat tijdens in met Nederland een nieuwe muziekstroming door aan een naar opmars begon die tijdens zijn gelijke niet kent. Niemand uit kon toen vermoeden een dat Dutch Dance het zou uitgroeien tot het één van Nederlands naar grootste uit exportproducten. Drie op tv decennia dance: de VPRO in besteedt er uitgebreid van aandacht aan met een met drieluik op NPO de 3. In het drieluik op 30 jaar Dutch in Dance, drie zaterdagen rond naar op tv 22:55 uur op van NPO 3, vertellen op tientallen hoofdrolspelers van drie decennia dance naar gezamenlijk het door verhaal, van ondersteund met uniek archiefmateriaal. op tv Van extravagante RoXY-feesten tot DJ op tv Tiësto het die eind jaren 90 zijn op tv eerste tracks maakt tijdens op tijdens zijn zolderkamer. Het eerste deel op van 30 jaar op tv Dutch het Dance gaat over de het pioniersjaren: van de kennismaking met op tv het tijdens nieuwe fenomeen het house in clubs tot de de eerste illegale raves in van tijdens verlaten loodsen en tunnels en van in de uit invloed van de nieuwe partydrug van xtc tot de van door eerste grote hits. door Met onder anderen Eddy de op Clercq, Paul in Elstak, DJ Marcello, op Joost van van Bellen, DJ Dimitri en Lady een Aida.

januari 2020
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!