Programma gemist?

Vanavond van is het uit laatste deel van het drieluik over van drie met decennia dance in Nederland te op tv zien op op NPO 3. Te een zien is hoe nieuwe op stromingen binnen met de dance bedacht worden de en de verzakelijking doorzet. in Een het nieuwe generatie dj's, organisaties van en op clubbers neemt het in roer over en met stuwt de populariteit van in dance naar ongekende hoogte, ook een in de het VS. Met een onder anderen Armin van Buuren, van Hardwell, Laidback het Luke, Ferry Corsten, Benny naar Rodrigues en op Wouter op Taveccchio.

In op tv dit deel het verhaal van naar de grote door doorbraken tijdens van dance, de opkomst van een festivals als een Thunderdome, Sensation en Awakenings, de tijdens commercialisering en het uit typisch Nederlandse naar fenomeen van gabber.

Dit door najaar is het precies 30 door jaar geleden in dat in Nederland een tijdens nieuwe muziekstroming aan op tv een opmars van begon die op zijn gelijke niet kent. van Niemand tijdens kon toen vermoeden dat Dutch Dance door zou uitgroeien met tot één van Nederlands de grootste exportproducten. uit Drie naar decennia dance: de VPRO een besteedt er het uitgebreid aandacht aan met een in drieluik op op NPO 3. In het drieluik 30 een jaar uit Dutch Dance, drie zaterdagen een rond 22:55 uur het op een NPO 3, vertellen op tientallen hoofdrolspelers van drie op tv decennia dance gezamenlijk het verhaal, op ondersteund het met uniek archiefmateriaal. Van met extravagante RoXY-feesten tot DJ door in Tiësto die eind door jaren 90 zijn door eerste tracks maakt op zijn zolderkamer. Het door eerste deel van tijdens uit 30 jaar Dutch Dance gaat over op tv een de pioniersjaren: van de het kennismaking met het nieuwe het fenomeen house in een clubs tot op tv de eerste uit illegale raves in in verlaten loodsen en van tunnels en van met de invloed van tijdens de nieuwe partydrug xtc in tot de eerste op grote hits. een Met onder anderen Eddy de de Clercq, Paul Elstak, DJ van Marcello, naar Joost van Bellen, DJ Dimitri tijdens en Lady uit Aida.

oktober 2020
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!