Programma gemist?

Vanavond is het een laatste met deel van het drieluik over met drie decennia dance naar in Nederland naar te zien op de NPO 3. Te zien in is hoe nieuwe uit stromingen binnen tijdens de dance door bedacht worden en naar de verzakelijking doorzet. Een nieuwe de generatie dj's, organisaties in en clubbers neemt het op roer van over en stuwt de populariteit tijdens van dance naar op door ongekende hoogte, ook uit in de VS. Met onder met anderen een Armin van Buuren, Hardwell, een Laidback Luke, naar Ferry Corsten, Benny Rodrigues op en Wouter het Taveccchio.

In door dit deel het verhaal door van de de grote doorbraken van dance, de in opkomst uit van festivals als Thunderdome, Sensation door en Awakenings, met de commercialisering en de het typisch Nederlandse het fenomeen tijdens gabber.

Dit op tv najaar is het tijdens precies 30 jaar geleden dat uit in van Nederland een nieuwe muziekstroming aan uit een opmars begon met naar die zijn gelijke niet de kent. Niemand kon toen vermoeden op dat Dutch het Dance zou uitgroeien tot door één naar van Nederlands grootste exportproducten. de Drie in decennia dance: de uit VPRO besteedt er uitgebreid aandacht met aan met een met drieluik van op NPO 3. In de het drieluik 30 op jaar Dutch Dance, drie zaterdagen op rond 22:55 uur in op NPO een 3, vertellen tientallen hoofdrolspelers tijdens van drie decennia dance naar tijdens gezamenlijk het verhaal, ondersteund met uniek tijdens archiefmateriaal. in Van extravagante RoXY-feesten tot door DJ Tiësto die naar eind jaren 90 zijn op eerste tracks met maakt tijdens op zijn zolderkamer. Het naar eerste deel van 30 jaar Dutch door Dance gaat over met de pioniersjaren: op van de kennismaking door met het nieuwe fenomeen een house naar in clubs tot de een eerste op tv illegale raves in verlaten met loodsen en door tunnels en van de door invloed van naar de nieuwe partydrug xtc tot de uit eerste grote op hits. Met tijdens onder anderen de Eddy de Clercq, Paul Elstak, DJ van naar Marcello, Joost van Bellen, tijdens DJ Dimitri door en Lady Aida.

juni 2021
03-11-2018 22:55

Slot: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Slot: 30 jaar Dutch Dance

Vanavond is het laatste deel van het drieluik over drie decennia dance in Nederland te zien op NPO 3. Te zien is hoe nieuwe stromingen binnen de dance bedacht worden en de verzakelijking doorzet. Een nieuwe generatie dj's, organisaties en ...

27-10-2018 22:50

Harder, harder, harder

30 jaar Dutch Dance - Harder, harder, harder

In dit deel het verhaal van de grote doorbraken van dance, de opkomst van festivals als Thunderdome, Sensation en Awakenings, de commercialisering en het typisch Nederlandse fenomeen gabber.

20-10-2018 23:05

Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

30 jaar Dutch Dance - Nieuw: 30 jaar Dutch Dance

Dit najaar is het precies 30 jaar geleden dat in Nederland een nieuwe muziekstroming aan een opmars begon die zijn gelijke niet kent. Niemand kon toen vermoeden dat Dutch Dance zou uitgroeien tot één van Nederlands grootste exportproducten....

30 jaar Dutch Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30 jaar Dutch Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30 jaar Dutch Dance bij 30 jaar Dutch Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30 jaar Dutch Dance. Heb je een uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30 jaar Dutch Dance gemist

Uitzending gemist van 30 jaar Dutch Dance? Hier kun je alle uitzendingen van 30 jaar Dutch Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!