Programma gemist?

Sue bezoekt door een school in Patna op tv waar vrouwen worden op tv opgeleid tot in engineers tijdens en reist daarna naar het het platteland, waar talloze kleine van boerderijen voor water uit afhankelijk zijn van met de het Ganges. In het uit zuiden onderzoekt door Sue hoe de bedreigde op tv Bengaalse tijger op tv wordt beschermd. Ze naar verblijft op Bali met Island, waar mensen samen moeten naar leven met in de tijger en van dat is zeker niet zonder met gevaar. in De eindbestemming van met Sue is Saga Island, bij een de monding van door de rivier. Twee in miljoen mensen wachten in tijdens hier om in de Ganges te naar baden wanneer de in zon met opkomt.

Op de van vlakte van door de Ganges botsen oude en in nieuwe waarden. het Dat geldt voor met Varanasi, maar in ook voor de stad uit Patna, op een stad die snel de de Silicon Valley van India met zal zijn. Hier van ontdekt op Sue ook hoe vervuild de het rivier is. van De oude stad met Varanasi is tijdens voor hindoes een belangrijke plaats. met Sue wil in hier de dodenrituelen van een de een hindoes begrijpen en uit bezoekt de 'hotels de van de doden'. Hier ziet door ze hoe de de in doden haastig naar hun tijdens crematie worden gebracht en ontmoet de ze een monnik naar die zijn ziel het reinigt met naar een dagelijks bad van in uit de Ganges, terwijl hij zich inwrijft uit de as van in de doden. een Tenslotte bezoekt Sue in de Manikarnika Ghat, een een plaats op tv waar de lichamen van een de de doden op open in vuren worden verbrand, zodat op tv hun ziel het zich kan vrijmaken van het met lichaam.

Vanaf een vanavond is de reisserie De van Ganges met van Sue Perkins te naar zien uit op NPO 2. uit Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid tijdens onderzoekt Sue Perkins tijdens in deze met reisserie een de veranderende levens uit van de mensen het langs de Indiase rivier met Ganges. De drie afleveringen een zijn met de komende zondagen om 20:15 uur met te zien op het het NPO 2. Presentator en door comédienne Sue Perkins (bekend met van The Great British Bake met door Off) volgt de loop de van de rivier de de Ganges van de de bron op tot aan de zee. de Ze vertelt naar hiermee het verhaal van met het moderne India. Voor 450 naar op tv miljoen mensen is het water van op tv de Ganges van in met essentieel belang voor voedselproductie en in industrie. Maar nu van de economie door van India blijft groeien wordt op tv de Ganges meer van dan van ooit bedreigd. Sue begint tijdens haar reis hoog in van de Himalaya bij de van heilige bron met van de rivier de en reist door de uit agrarische en industriële de gebieden van de door vlakte van de tijdens Ganges. Ze bezoekt een hier gezondheidsspa's en het duikt in het de commercialisering de van het hindoeïsme. door Daarna reist naar Sue verder naar de tijdens heilige stad Varanasi. Hier komt van ze in het aanraking met de met dodenrituelen. Ook naar gaat ze naar een school op met in Patna, waar vrouwen worden uit opgeleid naar tot engineers. In het zuiden onderzoekt een het Sue hoe de op Bengaalse tijger wordt beschermd. In door de eerste aflevering bezoekt Sue van in Rishikesh met de Mahesh Maharishi het Yogi van Ashram, een plek die bekend het werd door The uit Beatles. op tv Het is een gezondheidsspa voor de het ziel, door waar men kan tijdens mediteren, spirituele begeleiding in kan krijgen en op kan ontgiften van de modern in wereld. Sue in wil weten tijdens waarom dit zo’n van populaire plek is. In Haridwar, op waar de een Ganges door de bergen verlaat, ontmoet ze een een zakenguru van die handelt naar in hindoeisme voor het grote publiek. naar Wat gebeurt er naar met spiritualiteit in door uit de commerciële wereld? uit Tenslotte woont Sue een nachtelijke Ganga van Aarti-ceremonie bij uit aan naar de oever van van de Ganges. De de liefde en devotie die uit hier aanwezig is, raakt Sue de van enorm.

november 2019
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!