Programma gemist?

Sue bezoekt een met school in Patna uit waar vrouwen worden met opgeleid tot engineers van en reist daarna uit naar het platteland, het waar van talloze kleine van boerderijen voor water afhankelijk zijn met van met de Ganges. In het op zuiden onderzoekt Sue uit hoe de op bedreigde Bengaalse tijger wordt tijdens beschermd. Ze uit verblijft op Bali Island, waar mensen in samen een moeten leven de met de tijger en dat is naar van zeker niet zonder gevaar. met De eindbestemming van Sue in is Saga Island, bij door de het monding van de door rivier. Twee miljoen mensen uit wachten hier in om in de Ganges te door baden tijdens wanneer de het zon opkomt.

Op de door vlakte van de de Ganges botsen tijdens oude en in nieuwe waarden. Dat geldt voor door Varanasi, maar ook een voor de stad Patna, door een stad die de uit snel de Silicon Valley door van India zal tijdens zijn. Hier ontdekt door Sue ook hoe vervuild een de tijdens rivier is. De oude door stad Varanasi is voor hindoes naar een belangrijke de plaats. van Sue wil hier door de dodenrituelen van de hindoes begrijpen door en bezoekt met de een 'hotels van de doden'. met Hier ziet de ze hoe de doden haastig in naar hun crematie worden uit gebracht het en ontmoet ze een monnik uit die zijn met ziel reinigt met een een dagelijks bad door in een de Ganges, terwijl hij het zich inwrijft op de as van de de doden. Tenslotte bezoekt Sue de het door Manikarnika Ghat, een plaats waar de de lichamen uit van de doden op open in vuren worden verbrand, tijdens zodat hun ziel tijdens zich kan door vrijmaken van het van lichaam.

Vanaf het vanavond is op de reisserie De Ganges van met Sue een Perkins te zien op een NPO 2. Met haar humor, van warmte en nieuwsgierigheid van met onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie tijdens de veranderende levens uit van de mensen een het langs de Indiase rivier Ganges. naar De drie op tv afleveringen zijn naar de komende zondagen op tv om 20:15 uur te zien op met NPO met 2. Presentator en comédienne Sue van Perkins (bekend van The een Great British door Bake Off) volgt door de loop uit van de rivier de de Ganges van de bron in tot tijdens aan de het zee. Ze vertelt een hiermee het verhaal naar van het moderne uit India. Voor 450 miljoen het mensen is het op water van uit de Ganges van essentieel een belang voor op tv voedselproductie en industrie. Maar op tv nu de economie van India in op blijft groeien wordt de Ganges van meer dan een ooit bedreigd. Sue begint naar haar reis hoog in de de Himalaya de bij de heilige van bron van de rivier de en reist door op tv de agrarische en industriële de gebieden tijdens van de vlakte van naar de Ganges. Ze een bezoekt hier met gezondheidsspa's en met duikt in de commercialisering van het met met hindoeïsme. Daarna reist op tv Sue verder naar de een heilige stad Varanasi. een Hier komt ze met in aanraking met de dodenrituelen. op Ook door gaat ze in naar een school in Patna, uit waar met vrouwen worden opgeleid tot engineers. het In het het zuiden onderzoekt een Sue hoe de Bengaalse tijger wordt op op tv beschermd. In de eerste aflevering bezoekt het Sue in Rishikesh de op tv Mahesh Maharishi Yogi op tv Ashram, een plek een die op bekend werd door tijdens The Beatles. Het is een van gezondheidsspa naar voor de ziel, waar men naar op kan mediteren, spirituele naar begeleiding kan krijgen en de kan ontgiften op van de modern met wereld. Sue wil weten waarom op dit zo’n de populaire plek tijdens is. In Haridwar, een waar de Ganges de bergen door verlaat, ontmoet ze tijdens een op tv zakenguru die handelt in hindoeisme op voor van het grote publiek. Wat gebeurt op tv er met spiritualiteit in door de met commerciële wereld? het Tenslotte woont Sue een nachtelijke Ganga tijdens het Aarti-ceremonie bij aan de oever van met de Ganges. naar De op tv liefde en devotie van die hier aanwezig uit is, raakt Sue naar enorm.

januari 2021
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!