Programma gemist?

Sue naar bezoekt een school in Patna uit waar vrouwen worden op tv opgeleid tot engineers op tv en reist uit daarna naar een het platteland, waar talloze kleine tijdens boerderijen voor naar water afhankelijk zijn van van de de Ganges. In het zuiden onderzoekt van Sue hoe op de door bedreigde Bengaalse tijger wordt beschermd. van Ze verblijft op naar Bali Island, waar van mensen samen moeten een leven met de tijger een tijdens en dat is van zeker niet zonder gevaar. De eindbestemming naar van op Sue is Saga Island, op bij de monding het van de rivier. Twee uit miljoen mensen wachten op tv hier om een in de Ganges een te baden wanneer door de zon tijdens opkomt.

Op de uit vlakte op van de Ganges botsen oude op tv en nieuwe waarden. Dat het geldt voor van Varanasi, maar ook op tv voor de van stad Patna, een stad tijdens die snel door de Silicon Valley van van India naar zal zijn. Hier ontdekt Sue ook naar hoe vervuild de van rivier op tv is. De oude stad naar Varanasi is een voor hindoes een belangrijke plaats. een Sue wil uit hier een de dodenrituelen van de hindoes met begrijpen en naar bezoekt de 'hotels van met de doden'. Hier met ziet tijdens ze hoe de op tv doden haastig naar hun crematie worden van gebracht en een ontmoet ze van een monnik die zijn ziel door een reinigt met een dagelijks door bad in de Ganges, naar terwijl een hij zich inwrijft de as door van de doden. op Tenslotte een bezoekt Sue de Manikarnika tijdens Ghat, een met plaats waar de lichamen met van de op tv doden op open vuren worden verbrand, op tv zodat met hun ziel zich kan in vrijmaken van het op lichaam.

Vanaf naar vanavond is de reisserie De in in Ganges met Sue Perkins met te zien op NPO naar 2. Met haar van humor, warmte en de nieuwsgierigheid de onderzoekt Sue Perkins door in deze reisserie de veranderende op tv levens van van de mensen langs een de Indiase tijdens rivier Ganges. De drie het afleveringen zijn de in komende zondagen op tv om 20:15 uur te zien op tv op in NPO 2. Presentator en comédienne het Sue Perkins (bekend van The door Great British naar Bake Off) uit volgt de loop van in de rivier tijdens de Ganges van de bron in tot aan de op tv zee. Ze het vertelt hiermee het op verhaal van het met moderne India. de Voor 450 op miljoen mensen is de het water van door de Ganges van essentieel belang de voor voedselproductie en industrie. met Maar nu op de economie op van India blijft van groeien wordt de Ganges in meer dan ooit door bedreigd. Sue begint haar op tv reis hoog in van de Himalaya bij op tv de heilige bron op tv van de rivier tijdens en reist door de een agrarische en industriële een gebieden door van de vlakte van de van Ganges. Ze bezoekt het hier gezondheidsspa's en tijdens duikt in op tv de met commercialisering van het op tv hindoeïsme. Daarna reist door Sue verder naar de heilige het stad door Varanasi. Hier komt ze in aanraking met met van de dodenrituelen. Ook op tv gaat ze naar een school op tv in Patna, naar waar vrouwen worden de opgeleid tot op tv engineers. In het zuiden onderzoekt een een Sue hoe de Bengaalse tijger wordt met beschermd. In de de eerste aflevering van bezoekt Sue in met Rishikesh de Mahesh naar Maharishi Yogi Ashram, in een plek die uit bekend werd door het The Beatles. Het is het een gezondheidsspa door voor de ziel, een waar men met kan mediteren, spirituele begeleiding kan de krijgen het en kan ontgiften van de op tv modern het wereld. Sue wil tijdens weten waarom dit naar zo’n populaire plek is. tijdens In Haridwar, tijdens waar de Ganges door de bergen verlaat, ontmoet ze uit een zakenguru met die handelt in hindoeisme naar voor uit het grote publiek. Wat gebeurt er door op met spiritualiteit in de een commerciële wereld? tijdens Tenslotte woont Sue een naar nachtelijke Ganga Aarti-ceremonie uit bij aan de op tv oever van de het Ganges. De liefde op en devotie die hier de aanwezig is, raakt Sue in door enorm.

juni 2020
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!