Programma gemist?

Sue in bezoekt een het school in Patna waar vrouwen de worden opgeleid tot engineers op het en reist daarna door naar het platteland, waar talloze kleine in boerderijen voor de water afhankelijk zijn van door de op tv Ganges. In het met zuiden onderzoekt Sue van hoe de bedreigde Bengaalse uit tijger wordt naar beschermd. Ze verblijft met op Bali Island, waar mensen tijdens samen moeten de leven met naar de tijger van en dat is naar zeker niet zonder gevaar. De tijdens eindbestemming van tijdens Sue is een Saga Island, bij de tijdens monding van de op rivier. Twee miljoen op mensen wachten hier een om in de in Ganges te baden wanneer op tv de tijdens zon opkomt.

Op uit de vlakte van de op Ganges van botsen oude en nieuwe de waarden. Dat uit geldt voor Varanasi, maar ook voor op met de stad Patna, een met stad die snel tijdens de Silicon het Valley van India zal zijn. met Hier van ontdekt Sue ook hoe op tv vervuild de rivier is. De met oude uit stad Varanasi naar is voor hindoes een belangrijke tijdens plaats. Sue op wil hier de met dodenrituelen van de hindoes begrijpen van en het bezoekt de 'hotels tijdens van de doden'. Hier van ziet ze hoe het de van doden haastig naar hun crematie worden een gebracht en op ontmoet ze een monnik door die tijdens zijn ziel reinigt met een het uit dagelijks bad in tijdens de Ganges, terwijl hij zich op inwrijft de as in van de met doden. Tenslotte een bezoekt Sue de Manikarnika Ghat, een de door plaats waar de lichamen in van de naar doden op open vuren worden verbrand, op op tv zodat hun ziel zich in kan vrijmaken de van het lichaam.

Vanaf vanavond is met de door reisserie De tijdens Ganges met Sue de Perkins te zien op NPO 2. met tijdens Met haar humor, warmte door en nieuwsgierigheid een onderzoekt Sue Perkins in deze het reisserie het de veranderende levens van de op mensen uit langs de Indiase met rivier Ganges. De drie afleveringen op tv zijn de komende op zondagen om 20:15 uur van te met zien op NPO van 2. Presentator en comédienne Sue een Perkins (bekend van een The Great British de Bake Off) volgt door de in loop van de rivier de Ganges in het van de bron tot een aan de zee. met Ze vertelt van hiermee het verhaal van het moderne op tv India. Voor 450 tijdens miljoen mensen naar is in het water van uit de Ganges van essentieel belang voor op tv voedselproductie de en industrie. Maar nu de naar economie van het India de blijft groeien wordt de Ganges op tv meer dan ooit bedreigd. Sue tijdens in begint haar reis hoog van in de de Himalaya bij de heilige bron van naar de rivier op en reist door de in agrarische en industriële met gebieden van de door vlakte van van de op tv Ganges. Ze bezoekt naar hier gezondheidsspa's en duikt de in de commercialisering van een het op hindoeïsme. Daarna reist Sue op tv verder naar de heilige stad van Varanasi. in Hier komt het ze in aanraking in met de dodenrituelen. Ook het gaat ze naar met een school in Patna, waar uit vrouwen worden opgeleid door op tot engineers. In het zuiden de onderzoekt Sue hoe de door Bengaalse tijger wordt tijdens beschermd. In de eerste de aflevering bezoekt Sue de in Rishikesh de het Mahesh Maharishi naar Yogi Ashram, door een plek op tv die bekend werd in door The Beatles. Het is een een naar gezondheidsspa voor de ziel, naar waar men kan mediteren, spirituele door begeleiding kan krijgen op en het kan ontgiften het van de modern van wereld. Sue wil weten tijdens waarom dit zo’n populaire plek op is. op tv In Haridwar, met waar de Ganges de bergen verlaat, tijdens het ontmoet ze een zakenguru op die handelt in de hindoeisme voor het grote publiek. van Wat gebeurt er naar met naar spiritualiteit in de commerciële door wereld? Tenslotte op woont Sue een nachtelijke Ganga op op Aarti-ceremonie bij aan een de oever van op tv de Ganges. De liefde en devotie een die hier aanwezig tijdens op is, raakt Sue in enorm.

mei 2021
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!