Programma gemist?

Sue naar bezoekt een het school in Patna uit waar vrouwen worden op tv opgeleid tot engineers en reist tijdens daarna het naar het platteland, naar waar talloze kleine naar boerderijen voor water afhankelijk met zijn van de Ganges. uit In op het zuiden onderzoekt Sue hoe de met bedreigde Bengaalse tijger van het wordt beschermd. Ze met verblijft op Bali Island, waar mensen van samen moeten het leven in met de tijger en op dat is zeker niet zonder van gevaar. in De eindbestemming van Sue het is Saga een Island, bij door de monding van de rivier. Twee het miljoen mensen met wachten de hier om in tijdens de Ganges te baden wanneer de uit zon door opkomt.

Op de van vlakte van de de Ganges botsen oude en een nieuwe waarden. op tv Dat geldt voor Varanasi, een maar ook het voor de uit stad Patna, een op tv stad die snel de Silicon door tijdens Valley van India zal zijn. de Hier ontdekt tijdens Sue ook hoe vervuild op tv de rivier is. het De oude stad Varanasi van is voor door hindoes een belangrijke uit plaats. Sue wil uit hier de dodenrituelen in van de hindoes van begrijpen en naar bezoekt de 'hotels van van de de doden'. Hier ziet naar ze hoe de doden haastig naar tijdens hun crematie worden door uit gebracht en ontmoet tijdens ze een monnik die zijn ziel de reinigt het met een dagelijks bad tijdens in de Ganges, terwijl op met hij zich inwrijft de met as van de doden. door Tenslotte bezoekt Sue door de Manikarnika door Ghat, een plaats waar de tijdens lichamen met van de doden op uit open vuren worden verbrand, uit zodat een hun ziel zich kan vrijmaken het van het op tv lichaam.

Vanaf vanavond uit is de op reisserie De Ganges met naar Sue Perkins te zien op op NPO 2. de Met haar humor, de uit warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt met Sue Perkins op in deze reisserie de door veranderende levens van de naar mensen langs de Indiase door rivier in Ganges. De drie uit afleveringen zijn de tijdens komende zondagen om 20:15 naar uur te zien het op NPO 2. Presentator door en op tv comédienne Sue Perkins (bekend op van The Great een British Bake Off) volgt de naar een loop van de rivier de uit Ganges van de de bron met tot aan de zee. Ze door vertelt hiermee het op verhaal van het moderne op tv India. Voor op tv 450 miljoen mensen in is het water van met de Ganges op tv van van essentieel belang voor door voedselproductie en industrie. Maar nu tijdens de economie het van India blijft een groeien wordt de met Ganges meer dan tijdens ooit bedreigd. Sue begint haar reis in hoog in van de Himalaya bij de op tv de heilige bron van in de rivier en reist door de door agrarische op en industriële gebieden van de een van vlakte van de op tv Ganges. Ze bezoekt hier gezondheidsspa's en uit op tv duikt in de commercialisering met van het hindoeïsme. Daarna reist in Sue in verder naar de in heilige stad tijdens Varanasi. Hier komt ze naar in aanraking met de dodenrituelen. tijdens Ook gaat ze het naar een school een in Patna, waar door vrouwen worden opgeleid van tot engineers. In de het zuiden onderzoekt uit uit Sue hoe de Bengaalse tijger wordt op tv een beschermd. In de eerste aflevering bezoekt het Sue in Rishikesh de uit Mahesh een Maharishi Yogi uit Ashram, een plek die tijdens bekend werd door The het Beatles. Het is een met gezondheidsspa naar voor de ziel, waar men het kan mediteren, spirituele van begeleiding naar kan krijgen en kan van ontgiften van de tijdens modern wereld. in Sue wil weten waarom dit tijdens tijdens zo’n populaire plek is. op tv In Haridwar, op tv waar de Ganges de in bergen verlaat, ontmoet ze een door zakenguru die op handelt in op tv hindoeisme voor het grote publiek. met in Wat gebeurt er met spiritualiteit een in de door commerciële wereld? Tenslotte het woont Sue een nachtelijke op Ganga Aarti-ceremonie in bij aan de oever van het de van Ganges. De naar liefde en devotie die hier aanwezig uit is, raakt op Sue in enorm.

september 2021
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!