Programma gemist?

Sue bezoekt de een een school in Patna waar vrouwen worden tijdens opgeleid tot met engineers en reist een daarna naar het een platteland, waar talloze tijdens kleine boerderijen voor water op afhankelijk tijdens zijn van de tijdens Ganges. In het tijdens zuiden onderzoekt Sue hoe door de bedreigde Bengaalse tijger het een wordt beschermd. Ze verblijft op op tv Bali Island, waar in mensen een samen moeten leven met met de tijger op tv en dat is uit zeker niet zonder gevaar. van De eindbestemming van Sue in is Saga een Island, bij de van monding van de van rivier. Twee miljoen mensen door wachten hier om in een de Ganges het te een baden wanneer de zon de opkomt.

Op de vlakte uit van de Ganges in botsen oude op en nieuwe waarden. Dat de geldt voor het Varanasi, maar de ook voor de stad door Patna, naar een stad die snel op tv de Silicon naar Valley van India zal het zijn. Hier uit ontdekt Sue ook hoe op tv vervuild de rivier is. De van oude stad Varanasi tijdens is voor hindoes door een een belangrijke plaats. op Sue wil hier de op dodenrituelen van naar de hindoes begrijpen en bezoekt met de 'hotels van het de doden'. Hier een ziet ze hoe de met doden haastig naar een hun crematie tijdens worden gebracht en ontmoet de tijdens ze een monnik die door zijn ziel reinigt met een het dagelijks bad in het de de Ganges, terwijl hij zich inwrijft door de as van naar de de doden. Tenslotte op tv bezoekt Sue de Manikarnika in Ghat, een plaats waar de van in lichamen van de de doden op open vuren op worden verbrand, zodat hun op tv ziel met zich kan vrijmaken van het van lichaam.

Vanaf vanavond het is de naar reisserie De Ganges met Sue met Perkins te zien door op NPO op tv 2. Met uit haar humor, warmte en nieuwsgierigheid op onderzoekt Sue tijdens Perkins in deze het reisserie de veranderende het levens van uit de mensen langs het de Indiase met rivier Ganges. De drie op afleveringen zijn naar de komende zondagen op tv om 20:15 uur te zien in op NPO 2. Presentator en met comédienne van Sue Perkins (bekend van een The Great British met Bake Off) volgt de de loop van de door rivier op tv de Ganges van tijdens de bron tot een aan de naar zee. Ze vertelt hiermee door het verhaal tijdens van het moderne India. Voor uit 450 miljoen op tv mensen is het water de van de Ganges van van essentieel belang voor van het voedselproductie en industrie. Maar tijdens nu de economie van India op tv blijft groeien tijdens wordt de Ganges meer van dan ooit tijdens bedreigd. Sue naar begint haar reis hoog in de naar door Himalaya bij de heilige bron van tijdens de rivier en naar de reist door de agrarische en de industriële van gebieden van de vlakte op tv van de tijdens Ganges. Ze bezoekt hier naar gezondheidsspa's en duikt op tv in de commercialisering naar van het hindoeïsme. door Daarna reist van Sue verder naar de naar heilige stad naar Varanasi. Hier komt tijdens ze in aanraking met de dodenrituelen. van naar Ook gaat ze naar een school op in Patna, in waar vrouwen op worden opgeleid op tot engineers. In het zuiden onderzoekt met Sue met hoe de de Bengaalse tijger wordt uit beschermd. In de eerste naar aflevering bezoekt Sue in door Rishikesh de Mahesh uit Maharishi Yogi Ashram, een door plek op tv die bekend werd tijdens door The Beatles. Het is met een gezondheidsspa voor de op tv ziel, waar het men kan mediteren, spirituele op begeleiding kan door krijgen en van kan ontgiften het van de modern wereld. Sue wil van weten het waarom dit zo’n populaire op plek van is. In Haridwar, waar de Ganges tijdens op tv de bergen verlaat, ontmoet naar ze een zakenguru die de handelt in uit hindoeisme voor het op tv grote publiek. het Wat gebeurt er met met spiritualiteit in de commerciële op tv wereld? Tenslotte naar woont Sue een nachtelijke het Ganga naar Aarti-ceremonie bij aan in de oever van de de Ganges. De liefde op tv en devotie die hier aanwezig in van is, raakt Sue een enorm.

september 2020
04-11-2018 20:15

Aflevering 3

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 3

Sue bezoekt een school in Patna waar vrouwen worden opgeleid tot engineers en reist daarna naar het platteland, waar talloze kleine boerderijen voor water afhankelijk zijn van de Ganges. In het zuiden onderzoekt Sue hoe de bedreigde Bengaal...

28-10-2018 21:15

Aflevering 2

De Ganges met Sue Perkins - Aflevering 2

Op de vlakte van de Ganges botsen oude en nieuwe waarden. Dat geldt voor Varanasi, maar ook voor de stad Patna, een stad die snel de Silicon Valley van India zal zijn. Hier ontdekt Sue ook hoe vervuild de rivier is. De oude stad Varanasi is...

21-10-2018 20:15

Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

De Ganges met Sue Perkins - Nieuw: De Ganges met Sue Perkins

Vanaf vanavond is de reisserie De Ganges met Sue Perkins te zien op NPO 2. Met haar humor, warmte en nieuwsgierigheid onderzoekt Sue Perkins in deze reisserie de veranderende levens van de mensen langs de Indiase rivier Ganges. De drie afle...

De Ganges met Sue Perkins gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Ganges met Sue Perkins de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Ganges met Sue Perkins bij De Ganges met Sue Perkins liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Ganges met Sue Perkins. Heb je een uitzending van De Ganges met Sue Perkins gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Ganges met Sue Perkins gemist

Uitzending gemist van De Ganges met Sue Perkins? Hier kun je alle uitzendingen van De Ganges met Sue Perkins kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!