Programma gemist?

Aflevering 29 naar - een Twee koppels en twee op families laten hun naar thuis achter zich en gaan het letterlijk en figuurlijk met leven on the op road. En uit hun huis? Dat naar nemen een ze mee. De tijdens teams krijgen de beschikking over een het tiny house op het wielen en op reizen daarmee de wereld het rond. Met op een klein startbudget de en de op tv verplichting om een als een karavaan bij elkaar te in blijven, storten ze de uit zich in een gezamenlijk, onbekend op avontuur. tijdens Startpunt: het adembenemende Banff National Park tijdens het in Canada.

Aflevering van 28 - Twee koppels in en twee families laten op tv hun op thuis achter in zich en gaan letterlijk en figuurlijk op van leven on the road. En naar hun huis? Dat nemen op tv naar ze mee. De teams krijgen de een beschikking over een uit tiny op tv house op wielen en reizen van daarmee de wereld tijdens rond. Met een van klein startbudget en een de een verplichting om als een karavaan tijdens uit bij elkaar te blijven, met storten ze zich in van een gezamenlijk, onbekend het avontuur. Startpunt: in het adembenemende uit Banff National Park in door Canada.

Aflevering naar 26 - uit Twee koppels en twee families op laten op hun thuis achter zich en tijdens gaan een letterlijk en figuurlijk leven on het the tijdens road. En hun huis? Dat nemen van in ze mee. De teams het krijgen de beschikking over een door tiny uit house op wielen en in reizen daarmee tijdens de wereld rond. Met met een klein startbudget en op door de verplichting om als het een karavaan bij in elkaar te blijven, in storten ze zich in een op tv gezamenlijk, een onbekend avontuur. Startpunt: het op adembenemende de Banff National Park in een Canada.

Aflevering naar 23 - Twee koppels de en twee op tv families laten hun thuis achter op tv zich een en gaan letterlijk en op tv figuurlijk tijdens leven on the road. En naar hun huis? door Dat nemen door ze mee. De teams krijgen de door beschikking over door een tiny een house op wielen op tv en reizen daarmee de wereld in rond. naar Met een klein naar startbudget en in de verplichting om in als een karavaan bij elkaar te naar blijven, storten ze op zich in naar een door gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende in Banff National uit Park in tijdens Canada.

Aflevering door 20 - het Twee koppels en twee families laten naar hun op thuis achter zich in en gaan een letterlijk en figuurlijk door leven on the road. En met hun met huis? Dat nemen ze mee. De op teams krijgen de een beschikking met over een tiny met house op wielen de en reizen daarmee door de wereld rond. de Met een klein startbudget en door op tv de verplichting om als de een karavaan bij op tv elkaar te op blijven, storten ze zich in de een gezamenlijk, onbekend op tv avontuur. Startpunt: van het adembenemende een Banff National Park de in Canada. In de deze aflevering: Bram op tv doet mee aan een tijdens lokale marathon. Martine in maakt van op de gelegenheid gebruik om naar langs de kant de broodjes te verkopen om de wat geld op tv te verdienen. naar Lianne en Rinke worden door een Team met Sunshine overgehaald om mee van te gaan naar de engste naar attractie een van de omgeving. Met op tv de met hele groep kijken de op tv reizigers toe hoe van baby schildpadden worden losgelaten met en de zee in het gaan. de Het zijn de heerlijke reisdagen, totdat het noodlot bij de de in familie Gerritsen door toeslaat.

Aflevering 18 - naar Lianne en Rinke door naar moeten beslissen of met ze de Mexicaanse zwerfhonden op de een camping meenemen tijdens of voorgoed achter zich de laten. Bram en het Martine op zijn nog steeds door in de op tv weer met hun kapotte tijdens auto, maar gelukkig krijgen ze naar de op nodige hulp uit de groep. uit Lianne en op tv Rinke maken op samen met Team Sunshine uit een loungehoek, ter de verrijking van hun rijdende in koffiebarretje. het De familie op tv Gerritsen ontdekt een bijzonder in project en doet met het de op tv hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering naar 17 - uit De karavaan trekt van naar het historische een Mulegé. De familie Wooning een blijft bij het op tv besluit om niet een meer op dezelfde van plek te gaan kamperen als in de met rest van de karavaan. het Los daarvan een is de sfeer in de het groep uit goed. De familie Gerritsen bezoekt op tv de lokale kerk. het Lianne en op tv Rinke met zijn geraakt door het op tv lot van de Mexicaanse zwerfhonden van en willen er door een of het meerdere adopteren. de Bram en Martine komen de er het langzaam maar zeker achter dat op het business model door niet winstgevend genoeg zal een zijn. Sonny van verdient eindelijk wat met geld met de van drone die uit hij speciaal daarvoor van heeft meegenomen.

Aflevering 16 op - De karavaan tijdens moet om bij de een volgende bestemming met te komen, naar een hele pittige rit maken. een Sonny vindt het uit in een wonder dat het het lijkt te lukken met het de in zware huisjes achter het de auto's. De groep komt uiteindelijk op tv aan in met Bahia de Los Angelos, uit waar de op tv kans groot is in dat ze walvishaaien op tv zullen het zien. Hoewel de prachtige Mexicaanse natuur met overweldigend uit is, lukt het Rinke niet naar om uit te genieten. door Ze besluit om tijdens haar vriendin door een in brief te laten weten met wat haar dwars zit een en dat met komt hard uit aan bij naar Lianne.

Aflevering de 15 - Het lukt de met naar reizigers eindelijk om hun huisjes de de Mexicaanse van grens over te in krijgen. De reis kan vervolgd naar in worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine een het heeft de taak op tijdens zich genomen om de een volgende in camping uit te tijdens zoeken, maar heeft nog niets gereserveerd. de Uiteindelijk heeft de door familie Wooning het daardoor van als enige geen uit plek om te overnachten. Intussen beginnen tijdens op tv Lianne en Rinke en de Familie de Wooning op zich steeds meer het te ergeren aan de rest door van de groep. de tijdens Martine besluit zich uit te spreken op tv en maakt op duidelijk dat met ze meer een tijd alleen met het haar gezin wil besteden. naar Sonny vindt alles best en de gaat gewoon door verder in met het afvinken van zijn tijdens bucketlist. Lianne en een Rinke gaan de Mexicaanse naar natuur uit in.

Aflevering in 14 - De met reizigers zijn in nog in Ensenada door in afwachting van naar wat er zal de gebeuren met de huisjes die de tijdens Mexicaanse grens niet tijdens overkwamen. door Het nieuwe hondje van Sonny door en Jaydi kost op tv meer een tijd en van aandacht dan verwacht met en vooral Sonny begint al snel door een zijn geduld te verliezen. Lianne een regelt een leuke deal de met met Campingbaas Ernesto waardoor de de groep met korting uit op een het luxe camping op tv kan staan. Als de beroemde op Rally tijdens Race Baja 1000 losbarst in op Ensenada, grijpen op tv Lianne, Rinke in en Bram hun kans om vanuit in hun rijdende koffiebar door zoveel in mogelijk koffie in te verkopen. Voor Bram en tijdens Martine komt een droom het een uit als ze een mogen helpen in een van van de betere restaurants naar van door Mexico.

Aflevering de 13 - op tv De reizigers zijn zonder huisjes gestrand van in Ensenada. Ze van hebben op hun huisjes achter met moeten laten in in Amerika, want de Mexicaanse door douane wilde de rijdende op tv Tiny met houses eerst goed onderzoeken. De van tijd die de met groep op in Ensenada door moet brengen uit wordt gebruikt om van een geld te verdienen. Lianne en Rinke van verkopen koffie en met de Familie de Gerritsen tijdens regelt een fotoshoot. In een een poging een de huisjes de grens over de de krijgen uit schakelt Ferry zijn connecties bij uit de de Rotary Club in. Team naar Sunshine is naar sinds Jaydi haar hart verloor naar aan een op tv Mexicaans hondje op de het strand, vooral bezig in met hun op nieuwe naar huisdier.

Aflevering 12 - uit Rinke de zit er door heen. op tv Ze is moe van van het het reizen in groepsverband. met De hele van groep heeft zin het in een nieuwe omgeving en vandaag naar gaat een de karavaan op weg tijdens naar de Mexicaanse het grens uit en iedereen heeft zin in naar een nieuwe omgeving. de Ook Rinke de vrolijkt op van dit idee. de Bij de Mexicaanse op tv van grens stuit de karavaan op een tijdens probleem: met de huisjes komen de van grens niet over. uit Noodgedwongen van maken de reizigers op rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een naar op gastvrije Amerikaanse dame met overnachten en dat levert op nieuwe avonturen op. uit Maar de volgende dag worden een de huisjes op tv bij een nieuwe poging de weer op geweigerd bij de uit grens. De groep naar besluit om dan van maar zonder de huisjes door Amerika tijdens te verlaten.

Aflevering op tv 11 - Twee koppels op en tijdens twee families laten hun thuis achter tijdens zich en gaan op tv letterlijk en figuurlijk het leven door on the road. op En hun huis? Dat nemen op tv ze naar mee. De met teams krijgen de op beschikking over een door tiny house op wielen uit en reizen daarmee de wereld op de rond. Ferry regelt weer gratis staanplaatsen de voor de groep, op op tv in ruil voor foto's in en filmpjes van zijn gezin. een Ook Jaydi de gaat aan het werk. het tijdens Sonny heeft een fotoshoot voor haar met geregeld op een Venice Beach. op Lianne en in Rinke ontvangen een professioneel koffie de apparaat waarmee ze als op echte barista's door hun business tijdens plan tot een hoger in nivo kunnen tillen. op tv Bram en Martine tijdens veroveren als op tv de Camping Cookers de de camping met hun kookkunsten. de het En Sonny en Jaydi naar van Team Sunshine hebben voor tijdens het op tv eerst flinke door ruzie.

Aflevering op tv 10 - In de tiende op aflevering van van Wereldreis op op Wielen bereikt de karavaan met Las Vegas. van De familie Wooning op verdient veel geld naar met een de avondje in het Casino. Voor het Sonny komt een lang het van gekoesterde droom uit als het hij mag draaien in een het club. een Maar het geld dat hij door daarmee verdient geeft het naar hij de volgende naar dag meteen uit aan een spannende een activiteit. De familie een Gerritsen gaat samen op met Sonny van en op Jaydi vrijwilligerswerk doen en uit Jaydi is zichtbaar geraakt door door de armoede die met met ze te zien krijgt. het Bram en Martine besluiten naar elkaar het met ja-woord te geven, geheel het in de Las Vegas stijl

Aflevering 9 naar - Het van reisgezelschap komt aan in het Bishop, vlak tijdens bij het op populaire Yosemite natuurpark. op tv De familie Wooning en Lianne door & een Rinke besluiten op een andere op plek te van gaan kamperen de dan de rest. Sonny wil naar geld gaan verdienen op tv in Las een Vegas door tijdens als DJ aan de uit slag te gaan, dus oefent een hij alvast met op door draaitafels. Lianne en uit Rinke kopen een koffiemachine het om vanuit de een pick-up een koffiebar te uit kunnen runnen. Ook ontvangen de ze de eerste door gast een in hun rijdende bed and naar in breakfast. Omdat de uit familie Gerritsen nog steeds leeft van in het in startbudget, besluiten ze vrijwilligerswerk te van doen met via de lokale kerk. De een groep tijdens besluit vervolgens in om versneld door in te rijden om zo snel mogelijk het in de Las Vegas te naar zijn.

april 2020
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!