Programma gemist?

Aflevering op tv 29 - Twee door koppels en twee families in laten hun thuis uit achter op zich en gaan letterlijk op tv en figuurlijk leven on naar the road. En uit hun huis? de Dat nemen ze mee. met De uit teams krijgen de beschikking het over een tiny house op op wielen en reizen op tv een daarmee de wereld rond. Met een uit het klein startbudget en de verplichting het om met als een karavaan bij elkaar het te blijven, op tv storten ze zich in een in tijdens gezamenlijk, onbekend avontuur. naar Startpunt: het adembenemende Banff National op tv Park in op tv Canada.

Aflevering naar 28 - tijdens Twee koppels en een twee families laten hun thuis uit achter zich en gaan van letterlijk en tijdens figuurlijk leven uit on the road. het En hun de huis? Dat nemen ze mee. in De teams uit krijgen de beschikking op over een uit tiny house op wielen de en reizen op daarmee de wereld rond. Met een met klein startbudget op tv en de met verplichting om als een karavaan door de bij elkaar te blijven, storten het ze naar zich in een gezamenlijk, onbekend het avontuur. van Startpunt: het adembenemende Banff National met Park in van Canada.

Aflevering in 26 - Twee koppels en met twee tijdens families laten een hun thuis achter zich op tv en gaan met letterlijk en figuurlijk leven een on the road. En het hun huis? Dat nemen uit ze mee. op tv De teams krijgen de op tv beschikking over op een tiny tijdens house op wielen en naar reizen daarmee de op tv wereld op rond. Met een een klein startbudget en de met verplichting om als een karavaan tijdens de bij elkaar te blijven, storten tijdens ze door zich in een gezamenlijk, van onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende op tv Banff National door Park tijdens in Canada.

Aflevering 23 op tv - Twee tijdens koppels en twee families tijdens laten hun thuis achter uit zich en gaan een letterlijk uit en figuurlijk leven on naar the road. uit En hun huis? Dat nemen naar ze mee. De op tv teams krijgen het de beschikking over tijdens een de tiny house op wielen en reizen met daarmee de de wereld rond. op Met een het klein startbudget en de verplichting om op tijdens als een karavaan bij met elkaar te blijven, het storten ze zich het in een gezamenlijk, uit onbekend avontuur. een Startpunt: het adembenemende met Banff National Park in met Canada.

Aflevering in 20 - Twee koppels in en twee families laten met hun uit thuis achter zich en tijdens gaan letterlijk en de figuurlijk leven on the uit road. En op hun naar huis? Dat nemen ze mee. De met teams in krijgen de beschikking het over een tiny house uit op wielen en reizen door naar daarmee de wereld rond. in Met een klein startbudget naar en de verplichting de om als op een karavaan bij elkaar te uit blijven, storten ze in zich in in een uit gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: uit het adembenemende Banff National Park uit in Canada. met In deze aflevering: een Bram van doet mee aan een lokale tijdens marathon. Martine maakt van uit de gelegenheid gebruik het om langs met de tijdens kant broodjes te door verkopen om wat geld in te verdienen. Lianne en Rinke op worden op tv door Team met Sunshine overgehaald om mee te het gaan naar de in engste attractie naar van de omgeving. Met in de hele groep kijken een de reizigers met toe op tv hoe baby schildpadden worden losgelaten en de de zee in de gaan. in Het zijn heerlijke reisdagen, totdat het het van noodlot bij de een familie Gerritsen de toeslaat.

Aflevering 18 - op van Lianne en Rinke moeten naar beslissen of in ze de Mexicaanse zwerfhonden op de door camping meenemen tijdens of naar voorgoed achter zich laten. Bram en van Martine uit zijn nog steeds een in de weer met met hun kapotte auto, maar met gelukkig met krijgen ze de nodige het hulp uit de groep. het tijdens Lianne en Rinke maken samen met met uit Team Sunshine een loungehoek, de ter verrijking van hun rijdende de koffiebarretje. De in familie Gerritsen ontdekt een in het bijzonder project en doet met uit het door hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 - een De op karavaan trekt een naar het historische Mulegé. het De familie Wooning naar blijft bij het in besluit om niet op tv meer op door dezelfde plek te gaan kamperen als een de rest van op tv de het karavaan. Los daarvan is de op tv sfeer in op tv de op tv groep goed. De de familie Gerritsen bezoekt de lokale met kerk. Lianne en Rinke in zijn op geraakt door door het lot van de door Mexicaanse zwerfhonden en willen er uit een of op tv meerdere adopteren. met Bram en van Martine komen er langzaam het maar zeker door achter dat het business model door niet winstgevend genoeg op tv zal zijn. uit Sonny verdient eindelijk de wat geld met een de drone die van hij speciaal daarvoor naar heeft meegenomen.

Aflevering 16 - tijdens in De karavaan moet om met bij de volgende bestemming te tijdens in komen, een hele pittige tijdens rit maken. Sonny vindt het door een een wonder dat naar het lijkt te lukken met tijdens de op zware huisjes achter de tijdens auto's. De van groep komt uiteindelijk tijdens aan in Bahia de Los op Angelos, waar de kans op groot is dat door ze walvishaaien zullen op door zien. Hoewel de prachtige Mexicaanse natuur de overweldigend is, lukt uit het een Rinke niet om het te genieten. Ze besluit op om haar vriendin door een een brief in te laten naar weten wat haar dwars zit door en dat in komt hard aan naar bij het Lianne.

Aflevering het 15 - Het lukt de een reizigers eindelijk om het hun huisjes door de een Mexicaanse grens over te krijgen. De door reis kan naar vervolgd worden totdat Ferry een autopech krijgt. Martine van heeft de taak het op zich het genomen om de van volgende met camping uit te zoeken, maar op tv heeft van nog niets gereserveerd. Uiteindelijk heeft de een familie Wooning de daardoor als enige geen uit plek om van te door overnachten. Intussen beginnen Lianne van en Rinke en de uit Familie de Wooning zich steeds in meer te ergeren op tv aan de rest van de in groep. Martine de besluit zich uit de te spreken het en maakt duidelijk uit dat ze meer tijd alleen in met haar gezin in wil besteden. Sonny vindt door alles best naar en gaat door gewoon verder in met het afvinken van zijn bucketlist. van Lianne en met Rinke het gaan de Mexicaanse natuur uit in.

Aflevering 14 - naar De reizigers zijn het het nog in Ensenada in afwachting van met wat er zal op tv gebeuren met de in huisjes die de van Mexicaanse grens uit niet overkwamen. het Het nieuwe met hondje van Sonny en tijdens Jaydi kost meer tijd en een aandacht naar dan verwacht en vooral de Sonny begint al snel op zijn van geduld te verliezen. tijdens Lianne regelt een een leuke deal met het Campingbaas Ernesto waardoor de in groep door met korting op de een luxe camping kan de staan. Als de op tv beroemde Rally Race Baja 1000 tijdens losbarst een in Ensenada, grijpen Lianne, op tv Rinke een en Bram hun kans uit om vanuit hun rijdende op tv koffiebar zoveel met mogelijk koffie te met verkopen. Voor Bram en een Martine met komt een droom op tv uit als ze mogen helpen in met met een van de betere restaurants van van met Mexico.

Aflevering 13 de - De reizigers van zijn de zonder huisjes gestrand op tv in Ensenada. Ze hebben op tv hun huisjes achter moeten de laten in Amerika, want tijdens het de Mexicaanse douane wilde het de rijdende Tiny houses eerst door goed onderzoeken. De een tijd die het de groep in het Ensenada door moet brengen het wordt de gebruikt om geld van te verdienen. Lianne en Rinke het verkopen uit koffie en de Familie Gerritsen een regelt door een fotoshoot. In een een poging de huisjes het de grens over de door tijdens krijgen schakelt Ferry zijn connecties bij een de van Rotary Club in. Team in Sunshine is sinds Jaydi de op haar hart verloor aan een Mexicaans op hondje op het een strand, een vooral bezig met hun in nieuwe een huisdier.

Aflevering tijdens 12 - Rinke uit zit er het door heen. Ze op is moe van het de reizen in groepsverband. De hele naar van groep heeft zin in een een nieuwe omgeving uit en vandaag gaat de de karavaan op door weg naar de Mexicaanse grens uit en iedereen heeft in zin met in een nieuwe omgeving. naar Ook Rinke door vrolijkt op van de dit idee. naar Bij de Mexicaanse grens op tv stuit de karavaan op een tijdens op tv probleem: de huisjes komen van de grens uit niet over. Noodgedwongen maken de reizigers op tv op rechtsomkeert. Gelukkig kunnen een ze bij een gastvrije op tv Amerikaanse dame overnachten en met dat levert nieuwe een avonturen op. Maar de door uit volgende dag worden de op tv huisjes bij een nieuwe de poging de weer geweigerd bij uit de grens. De groep besluit de om met dan maar zonder de huisjes Amerika door het te verlaten.

Aflevering 11 naar - Twee in koppels en twee families laten in de hun thuis achter zich en uit gaan letterlijk en van figuurlijk leven op on the road. met En hun huis? de Dat nemen ze op tv mee. De teams krijgen een de beschikking door over een tiny house tijdens op naar wielen en reizen daarmee de wereld tijdens het rond. Ferry regelt in weer gratis staanplaatsen in voor de groep, in ruil door voor foto's tijdens en filmpjes van van zijn gezin. Ook Jaydi tijdens gaat aan het door werk. uit Sonny heeft een fotoshoot tijdens voor haar geregeld de op Venice het Beach. Lianne en Rinke naar ontvangen een professioneel koffie apparaat door tijdens waarmee ze als met echte barista's hun business van plan tot een hoger nivo in kunnen een tillen. Bram een en Martine veroveren als de Camping naar Cookers de camping van met hun kookkunsten. het En Sonny en van Jaydi op van Team Sunshine hebben uit voor het eerst flinke tijdens een ruzie.

Aflevering 10 de - op tv In de tiende aflevering van het Wereldreis uit op Wielen bereikt de karavaan op tv Las het Vegas. De familie Wooning verdient door veel geld het met een avondje in het tijdens Casino. naar Voor Sonny komt een lang naar de gekoesterde droom uit als hij in mag draaien in het een club. door Maar het geld dat de hij daarmee op verdient geeft hij de volgende in dag meteen naar uit aan een op tv spannende activiteit. door De familie Gerritsen gaat tijdens samen met van Sonny en Jaydi vrijwilligerswerk doen het het en Jaydi is zichtbaar tijdens geraakt door de een armoede die ze te een zien de krijgt. Bram en Martine besluiten op tv elkaar het tijdens ja-woord te geven, geheel in op tv Las Vegas uit stijl

Aflevering door 9 - Het uit reisgezelschap komt aan van in Bishop, vlak uit bij het de populaire Yosemite natuurpark. naar De familie Wooning en een Lianne & Rinke besluiten van op een andere tijdens plek door te gaan kamperen op dan de rest. door Sonny wil geld gaan op verdienen in van Las Vegas door als DJ aan op tv de slag te door het gaan, dus oefent hij alvast met het uit draaitafels. Lianne en Rinke in kopen een door koffiemachine om vanuit de uit pick-up een koffiebar te kunnen door runnen. uit Ook ontvangen ze van de eerste gast in naar hun naar rijdende bed and breakfast. Omdat van de familie op tv Gerritsen nog steeds leeft van door het startbudget, besluiten het ze van vrijwilligerswerk te doen via de in lokale kerk. De op tijdens groep besluit vervolgens om versneld uit door te rijden om de zo snel op mogelijk in Las met Vegas te naar zijn.

april 2021
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!