Programma gemist?

Aflevering 20 van - Twee van koppels en twee door families laten hun naar thuis achter zich een en gaan letterlijk en figuurlijk in een leven on the het road. En hun huis? Dat de nemen uit ze mee. De teams krijgen uit de beschikking op over een de tiny house op wielen uit en reizen daarmee de wereld een rond. door Met een klein startbudget en het de verplichting van om tijdens als een karavaan bij elkaar te het blijven, op tv storten ze zich met in een gezamenlijk, onbekend met avontuur. de Startpunt: het adembenemende een Banff National Park in Canada. het In deze aflevering: Bram de doet mee de aan een lokale tijdens marathon. Martine maakt met van de de gelegenheid gebruik tijdens om langs de kant broodjes in te verkopen om op wat geld te met verdienen. Lianne en naar Rinke worden van door Team Sunshine het overgehaald om mee te een gaan naar naar de engste attractie van de uit omgeving. op Met de hele groep tijdens kijken de reizigers op toe hoe baby schildpadden op een worden losgelaten en de een zee in gaan. Het zijn in heerlijke reisdagen, totdat op tv de het noodlot bij de familie op Gerritsen een toeslaat.

Aflevering het 18 - Lianne en Rinke uit met moeten beslissen of ze de Mexicaanse het zwerfhonden van op de van camping meenemen of voorgoed achter zich door laten. de Bram en Martine op tv zijn nog tijdens steeds in de weer met door hun kapotte auto, naar maar gelukkig krijgen door ze de nodige op tv hulp van uit de groep. Lianne en naar Rinke maken samen een met Team van Sunshine een loungehoek, ter in verrijking van een hun rijdende koffiebarretje. de De familie Gerritsen op ontdekt een bijzonder project van en met doet met het de hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 - op tv De karavaan trekt op tv naar van het historische Mulegé. De familie met Wooning een blijft bij het tijdens besluit om niet meer tijdens op dezelfde plek te in gaan op kamperen als de rest van van de karavaan. Los uit tijdens daarvan is de sfeer in de op tv groep goed. De naar familie door Gerritsen bezoekt in de lokale kerk. met Lianne en Rinke zijn geraakt door op het lot van het naar de Mexicaanse zwerfhonden en met willen er een of een meerdere de adopteren. Bram en Martine komen het er langzaam in maar zeker achter de dat het op business model niet winstgevend genoeg zal naar zijn. Sonny verdient door eindelijk wat de geld het met de drone die een hij speciaal daarvoor heeft tijdens meegenomen.

Aflevering op tv 16 - een De karavaan moet om bij door de volgende bestemming op te uit komen, een hele pittige een rit maken. Sonny vindt uit het een door wonder dat uit het lijkt te lukken met in de zware huisjes door achter de auto's. De naar groep komt uiteindelijk het van aan in Bahia de met Los Angelos, waar de het kans groot is in dat ze walvishaaien naar zullen zien. Hoewel de van met prachtige Mexicaanse natuur overweldigend door is, lukt het Rinke niet met om naar te genieten. Ze besluit om tijdens haar uit vriendin door een brief te door laten weten wat in het haar dwars zit en dat naar komt op hard aan bij uit Lianne.

Aflevering in 15 - Het door lukt de reizigers eindelijk in om hun huisjes de de Mexicaanse grens in over te krijgen. De op tv reis kan vervolgd van worden totdat door Ferry op autopech krijgt. Martine tijdens heeft de taak op zich genomen het om de volgende in het camping uit te zoeken, maar heeft de nog op tv niets gereserveerd. Uiteindelijk door heeft de familie door Wooning daardoor als enige van geen plek om te tijdens overnachten. Intussen uit beginnen Lianne en een Rinke en de Familie het Wooning zich het steeds in meer te ergeren aan naar de rest in van de groep. tijdens Martine besluit zich uit te in spreken en een maakt duidelijk dat ze meer tijdens tijd alleen naar met haar het gezin wil besteden. Sonny vindt uit alles best met en het gaat gewoon verder naar met het afvinken door van zijn bucketlist. op tv Lianne en Rinke gaan de de Mexicaanse natuur het in.

Aflevering 14 - met op De reizigers zijn nog in in Ensenada in de afwachting van van wat er zal van gebeuren met de huisjes door die de het Mexicaanse grens niet overkwamen. met Het nieuwe hondje van Sonny met en Jaydi kost van meer door tijd en aandacht het dan verwacht en op tv vooral Sonny begint al in snel op tv zijn geduld te verliezen. op tv Lianne regelt een door leuke deal met Campingbaas tijdens Ernesto in waardoor de groep op met korting op een luxe camping de kan met staan. Als op tv de beroemde Rally Race Baja door 1000 losbarst in Ensenada, tijdens met grijpen Lianne, Rinke en de Bram hun kans om van vanuit hun naar rijdende koffiebar zoveel mogelijk koffie van te verkopen. op Voor Bram naar en Martine van komt een droom uit tijdens als ze mogen helpen in met een van de op tv betere van restaurants van de Mexico.

Aflevering de 13 - het De reizigers zijn zonder op huisjes gestrand in Ensenada. de Ze hebben hun huisjes op achter uit moeten laten in Amerika, want in de Mexicaanse douane op wilde de rijdende een Tiny op houses eerst goed tijdens onderzoeken. De tijd die de in groep naar in Ensenada door moet naar brengen wordt gebruikt om de op tv geld te verdienen. Lianne en Rinke met verkopen koffie en een de Familie door Gerritsen regelt een fotoshoot. in In een een poging de huisjes de uit grens over de in krijgen schakelt op Ferry zijn connecties in bij de Rotary op tv Club in. uit Team Sunshine een is sinds Jaydi haar hart op verloor uit aan een Mexicaans hondje op het op strand, vooral op tv bezig met met hun nieuwe door huisdier.

Aflevering 12 een - Rinke uit zit er door heen. Ze uit is moe van naar het reizen in tijdens naar groepsverband. De hele het groep heeft zin in een nieuwe een omgeving en vandaag door gaat tijdens de karavaan op tv op weg naar de Mexicaanse in grens en met iedereen heeft zin door in een nieuwe omgeving. Ook op tv naar Rinke vrolijkt op van een dit idee. naar Bij de Mexicaanse grens stuit de door een karavaan op een probleem: de het huisjes komen de in grens niet over. op tv Noodgedwongen op tv maken de reizigers uit rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij door een gastvrije uit Amerikaanse dame op tv overnachten en dat levert nieuwe het avonturen op. Maar de door volgende op dag worden de huisjes van bij tijdens een nieuwe poging weer uit geweigerd bij de grens. de De groep besluit om naar dan maar in zonder de op tv huisjes Amerika te met verlaten.

Aflevering 11 tijdens - Twee van koppels en twee uit families laten hun in thuis achter op tv zich en gaan het letterlijk en figuurlijk leven on naar the road. het En hun een huis? Dat nemen ze mee. De de teams krijgen de een beschikking over een een tiny house uit op het wielen en reizen daarmee de de wereld rond. van Ferry regelt op tv weer gratis staanplaatsen voor een de groep, de in ruil voor foto's in en filmpjes van zijn tijdens gezin. Ook een Jaydi gaat van aan het werk. Sonny heeft een een fotoshoot voor haar een geregeld tijdens op Venice Beach. Lianne en tijdens Rinke op tv ontvangen een het professioneel koffie apparaat waarmee ze als van naar echte barista's hun business uit plan tot een hoger nivo het kunnen tillen. door Bram en Martine door veroveren de als de Camping Cookers de in camping een met hun kookkunsten. En Sonny en de Jaydi de van Team Sunshine met hebben voor het eerst flinke naar naar ruzie.

Aflevering door 10 - in In de tiende aflevering van Wereldreis uit op uit Wielen bereikt de karavaan Las een Vegas. tijdens De familie Wooning verdient veel naar het geld met een op tv avondje in het Casino. Voor een Sonny een komt een lang gekoesterde droom uit op tv als hij de mag draaien uit in een club. Maar het naar geld een dat hij daarmee verdient geeft van hij de op tv volgende dag het meteen uit aan een het spannende activiteit. het De familie Gerritsen gaat een samen met Sonny en op tv Jaydi vrijwilligerswerk doen naar en uit Jaydi is zichtbaar geraakt van door op de armoede die ze te zien tijdens krijgt. Bram het en Martine het besluiten elkaar het ja-woord op te geven, geheel in een uit Las Vegas stijl

Aflevering 9 naar - Het het reisgezelschap komt aan in Bishop, op vlak bij in het populaire Yosemite door natuurpark. De familie Wooning naar en Lianne uit & Rinke besluiten het op een andere plek door te gaan op tv kamperen van dan de rest. in Sonny wil geld gaan verdienen in met de Las Vegas door als het DJ aan de uit slag te gaan, dus van oefent hij naar alvast met draaitafels. Lianne van en Rinke kopen door een van koffiemachine om vanuit de door pick-up een uit koffiebar te kunnen runnen. Ook ontvangen uit ze de eerste in gast in hun tijdens rijdende bed and met breakfast. Omdat de uit familie naar Gerritsen nog steeds het leeft van uit het startbudget, besluiten ze naar vrijwilligerswerk te op tv doen via de lokale van kerk. De groep besluit een vervolgens om versneld door op het te rijden om zo het snel mogelijk in Las in Vegas te op zijn.

Aflevering 8 het - Twee koppels tijdens en twee families naar laten hun thuis achter uit in zich en gaan letterlijk en het figuurlijk leven in on the de road. En hun de huis? Dat nemen een ze mee. De teams krijgen naar de beschikking in over een tiny een house op wielen en reizen op daarmee een de wereld rond. Met een tijdens klein op tv startbudget en de verplichting om uit als een karavaan tijdens bij tijdens elkaar te blijven, storten ze tijdens zich in door een gezamenlijk, onbekend op avontuur. In de de achtste aflevering van uit Wereldreis op Wielen trekt het de op tv karavaan verder van richting Las Vegas. tijdens Sonny, Jaydi en de tijdens familie Gerritsen kiezen de ervoor om op met een andere camping te in gaan met staan dan de rest, omdat op tv zij daar gratis tijdens kunnen overnachten. Het geld door van Sonny het en uit Jaydi is nu echt een op. Tegen betaling met kunnen ze op helpen bij het opruimen van het pompoenen op een de Halloween van festival. Lianne door en Rinke vinden uit een plek waar door je gratis fruit kunt naar plukken en gaan smoothies tijdens verkopen. de Als de karavaan de het reis vervolgt, passeren het ze de het beroemde Golden Gate brug bij tijdens San een Francisco.

Aflevering 7 het - Twee door koppels en met twee families laten hun thuis op tv achter zich en gaan de letterlijk en van figuurlijk leven door on the met road. En hun huis? Dat in nemen ze mee. door De teams krijgen naar de beschikking uit over een tiny het house op wielen het en reizen daarmee de tijdens wereld het rond. Met een een klein startbudget en de verplichting met om de als een karavaan bij naar elkaar te met blijven, storten ze zich in een uit gezamenlijk, onbekend avontuur. de Startpunt: van het adembenemende naar Banff National Park in Canada. De uit karavaan reist verder op tv het door Amerika. De familie Wooning in trekt steeds de meer op tijdens met Lianne en Rinke en samen uit organiseren ze in een barbecue om geld door te verdienen. Sonny van uit regelt een gratis skydive, uit en daar maakt Jaydi graag in gebruik door van. Als Sonny en Jaydi uit erachter op tv komen dat hun door geld echt een op begint te raken, lenen naar zij door geld van Ferry. Lianne, Rinke het en de Familie het Wooning zijn de op tv georganiseerde campings zat en door het besluiten met elkaar om een te gaan met wildkamperen.

Aflevering uit 6 - Twee op tv koppels en in twee families laten hun thuis achter het zich en gaan met letterlijk en op figuurlijk leven op on the het road. En hun huis? Dat nemen in ze mee. De naar op teams krijgen de beschikking over een uit tiny op house op wielen met en reizen van daarmee de wereld rond. met Met een klein op tv startbudget en uit de verplichting om als een karavaan van bij elkaar de te van blijven, storten ze zich de in een naar gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het tijdens adembenemende de Banff National Park in een Canada. In deze in aflevering is te in zien hoe de door karavaan aankomt in Amerika, de waar de op wereldreizigers hopen het echt geld te een kunnen verdienen. De door familie Wooning heeft succes met naar het verkopen van kruidenboter uit de en pesto. Sonny van en Jaydi regelen een naar gratis helikoptervlucht het en pakken samen met tijdens de familie Gerritsen een een toeristische amfibie tour het door Seattle. Lianne en met Rinke besteden tijdens samen met de op familie Wooning op uren aan het in uitstippelen van de op tv route en ergeren de zich omdat de rest alleen op maar plezier maakt. in Als op Martine deze de ergernis uitspreekt, wordt het Jaydi door teveel.

Aflevering 5 - in Twee koppels een en twee families laten naar hun thuis de achter zich op en gaan het letterlijk en figuurlijk leven on op tv the road. En hun de huis? Dat op tv nemen ze met mee. De teams krijgen de uit beschikking over de een tiny house op tv op wielen en naar reizen tijdens daarmee de wereld door rond. Met een klein startbudget in en de verplichting met om als een tijdens karavaan bij door elkaar te blijven, de storten ze zich in een op gezamenlijk, de onbekend avontuur. met Startpunt: het adembenemende Banff National Park van in Canada. In met deze op aflevering is te zien hoe in de karavaan naar aankomt op Vancouver uit Island, de waar de avonturiers Orca's hopen te op spotten. Bij de uit familie een Gerritsen is het het feest omdat vader de Ferry jarig is, in die de naar rest trakteert op een op tv uitje. De familie de Wooning heeft succes met met het verkopen van koekjes met en Lianne de en Rinke naar zonderen zich af van de de groep. Maar op tv daardoor de lukt het hen een wel Orca's te zien, uit terwijl de in rest urenlang te tevergeefs door ronddobbert op een de Grote Oceaan.

maart 2019
18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

10-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 8 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

03-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 7 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

26-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 6 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

19-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 5 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord