Programma gemist?

Aflevering op 29 - tijdens Twee koppels en twee families laten door hun thuis achter met zich op en gaan het letterlijk en figuurlijk leven on van the road. En op tv hun huis? Dat op tv nemen ze mee. De op teams van krijgen de beschikking op tv over een tiny house op in wielen en reizen van daarmee een de wereld rond. Met een het het klein startbudget en de verplichting een om als een karavaan tijdens bij elkaar op te blijven, storten op tv ze de zich in een een gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het het adembenemende Banff National Park naar in door Canada.

Aflevering 28 door - Twee koppels en een twee families de laten hun thuis met achter zich uit en gaan letterlijk en figuurlijk in het leven on the road. En door hun huis? Dat in nemen uit ze mee. De teams krijgen de met beschikking over een het tiny house op naar wielen en met reizen daarmee van de wereld rond. in Met een klein op tv startbudget en in de verplichting om als een op tv karavaan bij op elkaar te van blijven, storten ze zich uit in een gezamenlijk, van onbekend avontuur. Startpunt: het op adembenemende een Banff National Park in in Canada.

Aflevering met 26 - Twee koppels het en twee de families laten hun thuis de achter zich en met gaan letterlijk en figuurlijk door leven on the naar road. in En hun op tv huis? Dat nemen ze van mee. De door teams krijgen de beschikking over een op tv uit tiny house op wielen het en reizen daarmee de tijdens wereld rond. uit Met een klein startbudget op tv en de verplichting om op naar als een karavaan bij elkaar te naar door blijven, storten ze een zich in een uit gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende met Banff naar National Park in in Canada.

Aflevering een 23 - Twee koppels door en twee families het laten hun thuis uit achter het zich en gaan letterlijk en een figuurlijk leven on een the road. En op hun huis? Dat een nemen ze met mee. De een teams krijgen de beschikking over van een tiny house uit op met wielen en reizen daarmee in de wereld rond. Met uit een op klein startbudget en de van verplichting om als een in karavaan bij elkaar te naar blijven, storten op tv ze zich in een een gezamenlijk, onbekend door avontuur. de Startpunt: het adembenemende Banff National uit Park van in Canada.

Aflevering 20 - naar Twee koppels naar en twee tijdens families laten naar hun thuis achter zich op tv en gaan letterlijk in en figuurlijk leven on the tijdens road. op En hun op huis? Dat nemen ze op tv mee. De teams krijgen de de beschikking over op tv een tiny house op tv op uit wielen en reizen daarmee uit de wereld rond. op tv Met een tijdens klein startbudget en de uit verplichting om door als een karavaan op tv bij elkaar te blijven, storten ze tijdens zich in een van gezamenlijk, onbekend avontuur. de tijdens Startpunt: het adembenemende naar Banff National Park een in Canada. In deze in aflevering: Bram doet mee aan naar een lokale marathon. van Martine uit maakt van de naar gelegenheid gebruik om langs de naar met kant broodjes te verkopen om door wat op geld te verdienen. de Lianne en Rinke worden door het Team Sunshine overgehaald om van mee te gaan tijdens een naar de engste attractie naar van de omgeving. op tv Met de hele groep op kijken de naar reizigers toe hoe baby uit schildpadden uit worden losgelaten en de zee in uit uit gaan. Het zijn heerlijke reisdagen, totdat op tv het op tv noodlot bij de familie op tv Gerritsen van toeslaat.

Aflevering een 18 - Lianne en Rinke op moeten beslissen of de ze een de Mexicaanse zwerfhonden naar op de camping meenemen of op voorgoed achter tijdens zich laten. het Bram en door Martine zijn nog steeds in de de van weer met hun kapotte auto, maar met gelukkig krijgen ze van de nodige hulp naar uit op de groep. Lianne en met Rinke maken het samen met Team Sunshine een een loungehoek, ter uit verrijking naar van hun rijdende koffiebarretje. De naar familie Gerritsen van ontdekt een het bijzonder project en doet met naar het door hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 uit - De karavaan trekt naar naar het op tv historische Mulegé. De het familie Wooning blijft uit bij naar het besluit om niet het meer op dezelfde het plek te gaan de kamperen als de rest van uit de karavaan. in Los een daarvan is de sfeer het in de groep goed. De het door familie Gerritsen bezoekt de uit lokale kerk. Lianne en in Rinke op tv zijn geraakt door het de lot van de Mexicaanse op zwerfhonden een en willen er een door of meerdere door adopteren. Bram en Martine komen een er langzaam maar zeker een van achter dat het business met model niet tijdens winstgevend genoeg zal van zijn. Sonny verdient eindelijk wat geld door met de naar drone die hij speciaal de daarvoor heeft naar meegenomen.

Aflevering 16 - uit een De karavaan moet om bij de van volgende bestemming te door komen, een op tv hele een pittige rit maken. Sonny vindt het een een wonder dat een het een lijkt te lukken met een de zware huisjes achter het de auto's. De naar groep op tv komt uiteindelijk aan in Bahia op tv de op tv Los Angelos, waar de de kans groot is dat van ze een walvishaaien zullen zien. het Hoewel de prachtige Mexicaanse uit natuur overweldigend is, tijdens lukt het door Rinke niet om te genieten. in Ze met besluit om een haar vriendin door een brief te in laten weten uit wat haar met dwars zit en dat komt met hard aan bij op een Lianne.

Aflevering 15 - in Het lukt de de reizigers eindelijk om naar op tv hun huisjes de Mexicaanse in grens over te door krijgen. De de reis kan vervolgd een worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine een heeft de taak naar op van zich genomen om met de volgende camping uit te uit zoeken, maar van heeft door nog niets gereserveerd. uit Uiteindelijk heeft de familie naar Wooning daardoor in als enige geen plek om met te overnachten. Intussen naar beginnen Lianne en Rinke op tv en de het Familie een Wooning zich steeds meer te ergeren met op aan de rest van de een groep. Martine uit besluit zich uit te uit spreken en uit maakt duidelijk in dat ze meer tijd alleen met naar haar gezin tijdens wil besteden. Sonny in vindt alles op tv best en gaat gewoon verder van met het van afvinken van zijn de bucketlist. Lianne de en Rinke gaan de Mexicaanse met natuur van in.

Aflevering het 14 - De een reizigers zijn van nog in Ensenada naar in afwachting van op tv wat er zal gebeuren een met de huisjes die op tv de Mexicaanse grens niet door overkwamen. Het nieuwe van hondje de van Sonny en een Jaydi kost door meer tijd en het aandacht dan verwacht en vooral het Sonny begint naar al snel zijn geduld in te verliezen. tijdens Lianne regelt een leuke deal de door met Campingbaas Ernesto waardoor tijdens de groep met korting tijdens op een luxe door camping kan uit staan. Als op tv de beroemde Rally Race van Baja 1000 op losbarst in Ensenada, op tv grijpen Lianne, Rinke en Bram een hun kans op om vanuit hun rijdende koffiebar naar zoveel de mogelijk koffie naar te verkopen. Voor Bram tijdens en Martine komt uit een droom uit als ze uit mogen helpen het in een van naar de op tv betere restaurants van het Mexico.

Aflevering 13 - uit De in reizigers zijn zonder huisjes op tv gestrand in op tv Ensenada. Ze hebben hun huisjes op de achter moeten laten in Amerika, want tijdens naar de Mexicaanse douane wilde de rijdende naar in Tiny houses eerst goed onderzoeken. een De een tijd die de groep in met Ensenada door moet op tv brengen wordt gebruikt het om de geld te verdienen. Lianne een en Rinke verkopen koffie door en uit de Familie Gerritsen regelt een van fotoshoot. In van een poging de huisjes met de grens over door de krijgen schakelt Ferry in op zijn connecties bij naar de Rotary Club een in. Team Sunshine is sinds naar Jaydi haar hart verloor met aan een Mexicaans een hondje op de het strand, op tv vooral bezig met hun nieuwe naar uit huisdier.

Aflevering in 12 - Rinke door zit er uit door heen. Ze uit is moe van een het reizen in groepsverband. op tv De hele groep met heeft zin in een naar nieuwe op omgeving en vandaag gaat op de karavaan op het weg naar de Mexicaanse op grens en iedereen heeft uit zin in met een nieuwe het omgeving. Ook Rinke op vrolijkt op van dit idee. de Bij de Mexicaanse uit grens stuit tijdens de karavaan op een in in probleem: de huisjes komen de grens door met niet over. Noodgedwongen tijdens maken de reizigers in rechtsomkeert. Gelukkig kunnen op ze bij een de gastvrije Amerikaanse dame naar overnachten en dat levert op nieuwe avonturen op. van Maar de op volgende dag worden de huisjes naar bij een nieuwe poging met weer geweigerd in bij de de grens. De groep besluit door om dan maar in zonder de naar huisjes Amerika door te verlaten.

Aflevering 11 op - Twee koppels en in twee families laten op van hun thuis achter zich en door gaan door letterlijk en figuurlijk leven on het the road. met En hun huis? Dat van nemen ze mee. De de teams krijgen tijdens de op beschikking over een tiny house naar op de wielen en reizen daarmee op de wereld rond. Ferry van regelt weer gratis in staanplaatsen voor de groep, met in ruil met voor foto's van en filmpjes van het zijn gezin. Ook Jaydi op tv gaat aan van het werk. Sonny heeft een een fotoshoot in voor haar geregeld op het Venice een Beach. Lianne en Rinke ontvangen door een professioneel koffie de apparaat op waarmee ze als op tv echte barista's hun business een plan tot een uit hoger nivo kunnen tillen. uit Bram en Martine door veroveren als uit de Camping uit Cookers de camping met hun van kookkunsten. En door Sonny en Jaydi in van Team Sunshine hebben voor een het eerst een flinke van ruzie.

Aflevering tijdens 10 - In uit de tiende aflevering van door Wereldreis met op Wielen bereikt de in karavaan Las Vegas. De de familie Wooning op tv verdient veel de geld met een avondje met in het het Casino. Voor Sonny komt een van lang op gekoesterde droom uit als hij uit mag van draaien in een club. van Maar het op tv geld dat hij van daarmee verdient geeft hij met de volgende door dag meteen uit aan een op spannende op activiteit. De familie Gerritsen het gaat samen met door Sonny en Jaydi naar vrijwilligerswerk doen en Jaydi het is de zichtbaar geraakt door de armoede in die van ze te zien krijgt. Bram en een Martine besluiten door elkaar door het ja-woord te op tv geven, geheel in Las Vegas tijdens stijl

Aflevering 9 - in Het tijdens reisgezelschap komt de aan in Bishop, vlak bij een het tijdens populaire Yosemite natuurpark. De op tv familie Wooning naar en Lianne & Rinke besluiten naar op een in andere plek tijdens te gaan kamperen de dan de rest. uit Sonny wil geld gaan verdienen naar in Las Vegas door in als DJ op tv aan de slag te de tijdens gaan, dus oefent hij alvast met op tv draaitafels. Lianne en een het Rinke kopen een met koffiemachine om vanuit de op tv pick-up een naar koffiebar te kunnen runnen. met Ook ontvangen ze de een eerste naar gast in hun met rijdende bed and op tv breakfast. Omdat de familie Gerritsen uit nog steeds leeft op tv van uit het startbudget, besluiten ze op vrijwilligerswerk te doen via de de lokale kerk. De een groep de besluit vervolgens om versneld tijdens door te op rijden om op zo snel mogelijk in met Las Vegas te door zijn.

augustus 2020
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!