Programma gemist?

Seizoen naar 1 - de Aflevering 11 - Realityshow. Twee koppels en in twee families laten op hun thuis het achter zich en gaan de tijdens letterlijk en figuurlijk leven op 'on the het road', in een tiny op house op op wielen.

Aflevering het 10 - In de op tv tiende aflevering van tijdens Wereldreis op Wielen bereikt naar de uit karavaan Las Vegas. De een familie op tv Wooning verdient veel geld met tijdens een avondje in het tijdens Casino. Voor van Sonny komt een in lang gekoesterde droom van uit als de hij mag draaien op tv in een met club. Maar het geld van dat hij daarmee verdient geeft het hij een de volgende dag meteen in uit aan naar een spannende activiteit. De van familie Gerritsen gaat samen uit met tijdens Sonny en de Jaydi vrijwilligerswerk doen en door Jaydi is zichtbaar geraakt door door de armoede door die ze te zien uit op tv krijgt. Bram en in Martine besluiten elkaar het door ja-woord te geven, op geheel in Las Vegas uit stijl

Aflevering 9 op - Het reisgezelschap komt van uit aan in Bishop, vlak bij tijdens het populaire door Yosemite natuurpark. De een familie Wooning een en Lianne & op tv Rinke besluiten op in een andere plek uit te gaan kamperen dan de rest. tijdens Sonny uit wil geld in gaan verdienen in Las Vegas door in als uit DJ aan de slag te tijdens gaan, dus oefent uit hij alvast uit met uit draaitafels. Lianne en de Rinke kopen een koffiemachine het om vanuit de pick-up een het naar koffiebar te kunnen runnen. op Ook ontvangen ze de eerste met gast de in hun rijdende de bed and het breakfast. Omdat de familie Gerritsen met nog met steeds leeft van het met startbudget, besluiten ze tijdens vrijwilligerswerk te naar doen via de lokale kerk. het De groep besluit vervolgens door van om versneld door met te rijden om zo snel mogelijk in in Las in Vegas te het zijn.

Aflevering van 8 - Twee koppels een en twee families met laten hun thuis naar achter zich en tijdens gaan letterlijk en figuurlijk tijdens leven on een the road. En de hun huis? Dat tijdens nemen een ze mee. De teams op krijgen de beschikking door over een tiny house de op wielen en tijdens reizen tijdens daarmee de wereld rond. Met met een de klein startbudget en de door verplichting om als op een karavaan bij een elkaar te blijven, storten ze een zich in met een gezamenlijk, onbekend avontuur. een In de een achtste aflevering van door Wereldreis op Wielen trekt van de karavaan een verder richting het Las Vegas. Sonny, door Jaydi en van de familie Gerritsen kiezen van ervoor om op een andere naar camping het te gaan staan met dan de rest, omdat zij het daar gratis kunnen de overnachten. Het geld in van Sonny door en door Jaydi is nu echt op. in Tegen betaling op tv kunnen ze de helpen bij het opruimen van naar pompoenen op door een Halloween festival. tijdens Lianne uit en Rinke vinden een met plek waar je van gratis fruit kunt plukken op tv en gaan smoothies verkopen. het Als in de karavaan de reis uit op tv vervolgt, passeren ze de beroemde Golden in Gate brug van bij San in Francisco.

Aflevering 7 - door een Twee koppels en twee tijdens families laten hun thuis achter tijdens zich het en gaan letterlijk en figuurlijk op leven uit on the road. En het hun huis? Dat van nemen met ze mee. De teams krijgen de de beschikking over een met tiny house op met wielen en van reizen door daarmee de wereld rond. Met de een klein de startbudget en de op verplichting om door als een karavaan bij naar elkaar te blijven, storten ze tijdens de zich in een de gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het op tv adembenemende op Banff National Park in tijdens Canada. De karavaan reist een verder door Amerika. De het familie Wooning trekt in van steeds meer op met Lianne en de Rinke en samen een organiseren ze de een tijdens barbecue om geld van te verdienen. Sonny regelt tijdens een gratis skydive, tijdens en daar door maakt Jaydi graag gebruik door van. Als Sonny en Jaydi het op erachter komen dat hun de geld echt op begint te een raken, lenen zij naar het geld van Ferry. Lianne, Rinke met en de Familie op tv Wooning zijn naar de georganiseerde campings zat het en besluiten met elkaar op om op tv te gaan op tv wildkamperen.

Aflevering van 6 - van Twee koppels en twee families laten de hun thuis door achter zich en gaan het letterlijk tijdens en figuurlijk leven on the op road. En uit hun door huis? Dat nemen tijdens ze mee. De teams krijgen in de beschikking op over een uit tiny house op wielen en door reizen met daarmee de wereld rond. Met een met klein startbudget uit en de verplichting op tv om als een karavaan tijdens bij elkaar te het blijven, storten uit ze zich in tijdens een gezamenlijk, onbekend avontuur. van Startpunt: het met adembenemende Banff in National Park in Canada. de In deze aflevering is de te door zien hoe de van karavaan aankomt een in Amerika, waar de naar wereldreizigers hopen echt naar geld te kunnen verdienen. tijdens De familie een Wooning heeft succes met uit het met verkopen van kruidenboter en pesto. Sonny uit uit en Jaydi regelen een gratis helikoptervlucht met en pakken in samen met de een familie Gerritsen een toeristische een amfibie een tour door Seattle. tijdens Lianne en Rinke van besteden samen met de familie van Wooning uren aan in het uitstippelen in van uit de route en het ergeren zich omdat de uit rest alleen maar plezier maakt. op Als Martine deze in ergernis uit uitspreekt, wordt het naar Jaydi teveel.

Aflevering van 5 - Twee koppels en op twee families de laten hun een thuis achter met zich en gaan letterlijk op tv en figuurlijk het leven on the road. En hun een huis? Dat nemen met ze mee. De uit teams krijgen op de beschikking op tv over een door tiny house op tijdens wielen en reizen daarmee de op wereld rond. Met de een uit klein startbudget en de in verplichting om als met een karavaan bij elkaar te tijdens blijven, storten ze een zich op in een gezamenlijk, tijdens onbekend avontuur. een Startpunt: het adembenemende Banff de National Park in door Canada. In deze aflevering de is te zien hoe in naar de karavaan aankomt op Vancouver door Island, met waar de avonturiers Orca's hopen te tijdens spotten. Bij in de de familie Gerritsen is het feest omdat van vader Ferry jarig uit is, de die de rest trakteert op met een uitje. De de familie Wooning heeft uit op succes met het het verkopen van koekjes met en Lianne en Rinke zonderen zich naar af naar van de een groep. Maar daardoor door lukt het hen door wel Orca's te het zien, terwijl de rest urenlang van te tevergeefs ronddobbert tijdens op de Grote het Oceaan.

Aflevering tijdens 4 - Twee koppels door en twee families van laten hun thuis achter een zich en gaan een letterlijk en in figuurlijk leven on the uit road. En de hun tijdens huis? Dat nemen ze de mee. De teams krijgen de de beschikking uit over een tijdens tiny house op wielen en reizen met daarmee de wereld op tijdens rond. Met een klein met startbudget en de verplichting op om als een het karavaan uit bij elkaar te blijven, storten ze het zich in een op tv gezamenlijk, op tv onbekend avontuur. tijdens De karavaan komt aan in de het wonderschone Squamish, naar vlak met voor de kust van Vancouver Island. in De familie Wooning de maakt de werk van uit het plan om geld te verdienen door met het bakken met van koekjes terwijl een de vriendinnen uit Lianne en in Rinke zich ontfermen over naar het reisplan omdat ze tijdens op tv ontevreden zijn met de keuzes die in worden naar gemaakt. Sonny en Jaydi proberen in weer wat in te ritselen een met het aanbieden van tijdens foto's op Instagram op tv maar van dat mislukt dit met keer.

Aflevering in 2 - Twee koppels met en twee een families laten hun door thuis achter zich de en gaan uit letterlijk en figuurlijk leven in on the road. En tijdens hun naar huis? Dat nemen ze mee. van De teams krijgen uit de beschikking over een op tiny house de op wielen en de reizen daarmee de wereld de rond. de Met een tijdens klein startbudget en de verplichting van om als in een karavaan bij elkaar in te blijven, op storten ze zich in een tijdens van gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende tijdens Banff op National Park in Canada. In op de tweede aflevering een van Wereldreis op op Wielen door is te zien hoe met de twee tijdens gezinnen en twee een duo's voor in het eerst als het karavaan de weg het op gaan. Met als doel naar zo snel mogelijk tijdens naar op de kust te op tv rijden om orka's op te zien, komen ze aan in de op het bosrijke Revelstoke waar het ze worden opgeschrikt door een van beer in die op de camping van rondscharrelt. Verder het gaat iedereen aan de uit slag om tijdens het kleine huisje uit op wielen verder in te tijdens richten en horen op we het welke plannen op tv er zijn op de route om een geld te tijdens verdienen.

Voor met het nieuwe programma Wereldreis door op tijdens Wielen hebben twee gezinnen en twee op duo's alles het in Nederland achtergelaten, op voor naar het avontuur van hun door leven. Ze gaan een het reis maken uit van 20.000 kilometer: in een uit karavaan kleine huisjes in met op wielen proberen ze om door vanuit Canada het zuidelijkste een puntje op van Zuid-Amerika te bereiken. Al in hun avonturen, het uitdagingen en een strubbelingen zijn tijdens vanaf vanavond elke maandag om 21:30 op tv uur te het zien op op tv SBS6. De karavaan in van Wereldreis op Wielen bestaat met uit een groep op totaal verschillende reisliefhebbers. De op tv families naar Wooning en een Gerritsen (inclusief de kids, tussen de op tv op tv twee en tien jaar oud), een het jonge koppel Sonny op en Jaydi de en de vriendinnen in Lianne een en Rinke krijgen elk een naar tiny uit house op wielen, een tijdens beperkt startbudget en het de verplichting uit om als groep een bij elkaar te blijven. We volgen op tv ze, als op tv ze met de met beroemde naar Pan American Highway als uitgangspunt uit van Noord- in naar Zuid-Amerika trekken. De avonturiers op moeten het onderling eens op worden over naar de route. Is in het startgeld in op? Dan begint op tv de echte tijdens uitdaging! Om door te kunnen reizen, op uit moeten ze geld tijdens gaan verdienen. Hoe ze dat op doen, naar mogen ze zelf tijdens weten. Zo overweegt de familie Wooning van om door onderweg op tijdens campings te gaan koken een voor locals, wil in de familie Gerritsen geld in verdienen in met het figureren in de commercials en reclamecampagnes, op tv iets wat ze thuis een ook al deden. een Sonny en tijdens Jaydi hopen dat een hun Instagram-account voor inkomsten met zorgt en Lianne van en op tv Rinke wachten af van wat er op hun pad komt. Lukt uit het uit de reizigers met om een gezamenlijk de plan te trekken en van de reis van van hun leven te een maken? Ondanks alle gevaren, heimwee tijdens en tegenslagen? Ze van ontdekken het de ene land na met het andere, zijn zo het vrij als tijdens een uit vogel. Dat klinkt naar als een droom, maar is een het ook echt door de weg naar uit geluk?

januari 2019
14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityshow. Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven 'on the road', in een tiny house op wielen.

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

10-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 8 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

03-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 7 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

26-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 6 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

19-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 5 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

12-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 4 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

29-10-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 2 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

22-10-2018 21:30

Nieuw: Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Nieuw: Wereldreis op Wielen

Voor het nieuwe programma Wereldreis op Wielen hebben twee gezinnen en twee duo's alles in Nederland achtergelaten, voor het avontuur van hun leven. Ze gaan een reis maken van 20.000 kilometer: in een karavaan kleine huisjes op wielen probe...

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 14-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord