Programma gemist?

Aflevering door 29 - Twee tijdens koppels en twee families van laten hun door thuis achter zich een en gaan letterlijk en figuurlijk op leven tijdens on the road. En hun van huis? Dat in nemen het ze mee. De teams krijgen de de beschikking over een in in tiny house op wielen en reizen een daarmee de wereld de tijdens rond. Met een klein startbudget en in de verplichting om het als het een karavaan bij elkaar de te blijven, storten in ze zich in een het gezamenlijk, onbekend het avontuur. Startpunt: het adembenemende een Banff National Park in in op Canada.

Aflevering een 28 - Twee koppels uit en twee families naar laten hun thuis in achter zich uit en gaan naar letterlijk en figuurlijk leven on het the tijdens road. En hun huis? Dat met nemen met ze mee. De teams op krijgen de een beschikking over een de tiny house op wielen en van reizen op daarmee de wereld rond. Met een tijdens klein startbudget en in uit de verplichting om als een op tv karavaan door bij elkaar te blijven, storten ze een zich in een op tv in gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende naar Banff met National Park in een Canada.

Aflevering 26 uit - Twee koppels en op twee van families laten hun op tv thuis achter op zich en gaan letterlijk en figuurlijk in leven on the op road. En naar hun huis? Dat nemen van ze mee. het De teams krijgen een de beschikking over het een tiny house op door een wielen en reizen daarmee de met wereld rond. door Met een klein startbudget van en de verplichting uit om als met een karavaan met bij elkaar te naar blijven, storten ze zich in in een gezamenlijk, onbekend de avontuur. Startpunt: in het adembenemende door Banff National Park in door Canada.

Aflevering door 23 - Twee koppels uit en twee families tijdens laten het hun thuis achter op zich en gaan letterlijk en naar figuurlijk leven on the het road. En hun het huis? Dat nemen uit ze mee. De in uit teams krijgen de beschikking een over een naar tiny house op wielen en de reizen daarmee de wereld een rond. Met op een klein startbudget van en de verplichting om naar als een karavaan uit bij elkaar het te blijven, storten op ze het zich in een gezamenlijk, op tv onbekend avontuur. op tv Startpunt: het adembenemende Banff National Park van in op tv Canada.

Aflevering tijdens 20 - Twee koppels uit en op twee families laten op hun thuis achter zich op tv en gaan letterlijk en figuurlijk naar een leven on the in road. En hun op huis? Dat nemen ze mee. in De teams krijgen uit de beschikking naar over een de tiny house op uit wielen en reizen daarmee de wereld door rond. Met van een klein naar startbudget en met de verplichting om als een karavaan op bij elkaar te op tv blijven, storten ze een zich in op tv een gezamenlijk, onbekend van avontuur. tijdens Startpunt: het adembenemende Banff door National Park in van Canada. In tijdens deze aflevering: Bram doet tijdens mee aan in een lokale marathon. met Martine maakt van de gelegenheid in gebruik om langs door de kant de broodjes te naar verkopen om wat geld te door verdienen. Lianne en Rinke uit worden door Team op naar Sunshine overgehaald om mee te gaan de naar de engste door attractie van de uit het omgeving. Met de hele op groep kijken de in reizigers toe hoe baby uit schildpadden in worden losgelaten en de zee in het gaan. Het van zijn door heerlijke reisdagen, totdat het noodlot bij uit de familie Gerritsen het in toeslaat.

Aflevering 18 op - Lianne en Rinke het moeten beslissen door of ze uit de Mexicaanse zwerfhonden van op de camping van meenemen of voorgoed achter zich naar laten. Bram uit en Martine zijn nog op steeds in door de weer in met hun kapotte auto, door maar gelukkig krijgen ze naar de tijdens nodige hulp uit de van groep. Lianne en op Rinke van maken samen met Team Sunshine in een loungehoek, ter naar verrijking van hun naar rijdende koffiebarretje. De naar familie Gerritsen ontdekt met een de bijzonder project en doet van met het hele gezin tijdens vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 met - De karavaan trekt tijdens naar het historische van in Mulegé. De familie tijdens Wooning blijft bij het besluit om de niet meer van op dezelfde plek te door gaan op kamperen als de rest het van de karavaan. Los op tv daarvan is op de sfeer in de een op groep goed. De familie Gerritsen bezoekt een de op lokale kerk. Lianne uit en Rinke zijn geraakt door tijdens het lot van met de Mexicaanse zwerfhonden het en met willen er een uit of meerdere adopteren. Bram en de Martine het komen er langzaam maar op zeker achter uit dat het op business model niet de winstgevend genoeg zal het zijn. Sonny verdient een eindelijk wat geld het met de drone die met hij speciaal daarvoor heeft het meegenomen.

Aflevering 16 - met op tv De karavaan moet om bij de op volgende van bestemming te op tv komen, een hele pittige met rit maken. Sonny door vindt het op een wonder dat met het lijkt te lukken met de tijdens zware huisjes achter op tv de op auto's. De groep komt uiteindelijk op tv aan in met Bahia het de Los Angelos, op waar de kans groot is dat op ze walvishaaien zullen met zien. met Hoewel de prachtige van Mexicaanse natuur overweldigend tijdens is, lukt het tijdens Rinke niet om te genieten. uit van Ze besluit om haar vriendin door naar een brief door te laten weten op tv wat haar door dwars zit en een dat komt hard aan van bij uit Lianne.

Aflevering de 15 - het Het lukt de reizigers de eindelijk om hun van huisjes de het Mexicaanse grens over naar te krijgen. De reis kan in vervolgd worden het totdat Ferry autopech krijgt. Martine naar heeft in de taak de op zich genomen om in de volgende camping op uit te zoeken, maar heeft een nog door niets gereserveerd. Uiteindelijk heeft tijdens de familie Wooning daardoor door uit als enige geen met plek om te overnachten. Intussen met beginnen Lianne en Rinke met en de Familie in Wooning zich tijdens steeds met meer te ergeren aan de op rest van de op groep. met Martine besluit zich de uit te spreken en maakt duidelijk het een dat ze meer tijd het alleen met haar met gezin wil besteden. Sonny het vindt door alles best en een gaat gewoon verder van met het afvinken van zijn de bucketlist. op tv Lianne en Rinke gaan uit de Mexicaanse natuur de in.

Aflevering door 14 - het De reizigers zijn nog in op Ensenada in in afwachting van wat het er zal gebeuren met de op huisjes die op de Mexicaanse grens met niet in overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny op en Jaydi van kost meer tijd en op aandacht dan verwacht op en vooral tijdens Sonny naar begint al snel tijdens zijn geduld te verliezen. tijdens Lianne regelt een een leuke deal met Campingbaas Ernesto de waardoor de groep door met korting op de door een luxe camping kan staan. Als tijdens de beroemde Rally met Race Baja op tv 1000 losbarst in van Ensenada, grijpen op Lianne, Rinke de en Bram hun kans om vanuit op tv hun rijdende koffiebar het zoveel mogelijk tijdens koffie te verkopen. met Voor Bram en het Martine komt de een droom uit als door ze mogen helpen op tv in een van van de betere restaurants van door tijdens Mexico.

Aflevering 13 op - door De reizigers zijn in zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze op hebben hun huisjes op achter tijdens moeten laten in Amerika, want op de van Mexicaanse douane wilde de rijdende tijdens Tiny houses op tv eerst goed onderzoeken. van De tijd die op tv de door groep in Ensenada door moet tijdens brengen op tv wordt gebruikt om naar geld te verdienen. Lianne en Rinke uit verkopen naar koffie en een de Familie Gerritsen regelt een van fotoshoot. In een met poging de huisjes het de grens over de op tv op tv krijgen schakelt Ferry zijn uit connecties bij de in Rotary Club in. Team Sunshine met is sinds de Jaydi haar uit hart verloor aan een Mexicaans in hondje op het uit van strand, vooral bezig met tijdens hun nieuwe de huisdier.

Aflevering in 12 - naar Rinke zit er door heen. het Ze op is moe van op het reizen in groepsverband. de De hele groep heeft op tv zin in een tijdens nieuwe omgeving en uit vandaag naar gaat de karavaan op de weg naar de Mexicaanse op grens naar en iedereen heeft zin in een het een nieuwe omgeving. Ook met Rinke vrolijkt op van naar dit idee. Bij de Mexicaanse op grens stuit het de een karavaan op een probleem: in de huisjes komen naar de grens niet over. Noodgedwongen het maken in de reizigers rechtsomkeert. Gelukkig met kunnen ze bij het een gastvrije Amerikaanse door dame overnachten en op tv dat levert tijdens nieuwe avonturen met op. Maar de volgende het dag worden de huisjes op tv bij een met nieuwe poging weer geweigerd bij een de door grens. De groep besluit om tijdens dan naar maar zonder met de huisjes Amerika te op tv verlaten.

Aflevering een 11 - Twee koppels op tv en twee op tv families laten hun door thuis achter zich en een gaan in letterlijk en figuurlijk leven on the van road. van En hun huis? Dat van nemen ze in mee. De teams krijgen van de het beschikking over een uit tiny house op de wielen en reizen de daarmee de wereld naar rond. Ferry regelt weer gratis staanplaatsen uit de voor de groep, in ruil op voor foto's en filmpjes uit van de zijn gezin. door Ook Jaydi gaat een aan het werk. tijdens Sonny heeft een fotoshoot voor met haar van geregeld op Venice Beach. de Lianne en door Rinke ontvangen een op professioneel koffie apparaat waarmee van ze als echte barista's naar hun business door plan tot een hoger nivo een tijdens kunnen tillen. Bram en op Martine veroveren als de Camping naar Cookers de tijdens camping met hun door kookkunsten. En tijdens Sonny en Jaydi van Team in Sunshine hebben voor tijdens het met eerst flinke een ruzie.

Aflevering in 10 - door In de tiende tijdens aflevering van Wereldreis van op Wielen bereikt de karavaan in Las Vegas. door De familie Wooning in verdient veel geld met tijdens een avondje in het met Casino. Voor Sonny van komt een lang door de gekoesterde droom uit van als hij mag draaien in uit een club. Maar op het geld uit dat hij daarmee het verdient geeft hij de in volgende dag meteen uit tijdens aan een met spannende activiteit. De op tv familie van Gerritsen gaat samen met in Sonny en Jaydi vrijwilligerswerk doen naar en Jaydi is in op zichtbaar geraakt door van de armoede die ze naar te zien krijgt. Bram tijdens en op Martine besluiten elkaar door het ja-woord te geven, het geheel in Las Vegas door stijl

Aflevering op 9 - Het reisgezelschap van komt aan op in Bishop, het vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. met De op familie Wooning en Lianne tijdens & het Rinke besluiten op een andere in plek te met gaan kamperen dan de op tv rest. op tv Sonny wil geld gaan verdienen in tijdens Las naar Vegas door als DJ aan tijdens de slag te op tv gaan, dus oefent uit hij alvast door met draaitafels. Lianne in en naar Rinke kopen een tijdens koffiemachine om vanuit de pick-up een naar koffiebar te kunnen in runnen. Ook ontvangen in tijdens ze de eerste door gast in hun uit rijdende bed and breakfast. Omdat de het door familie Gerritsen nog steeds leeft op tv van het op startbudget, besluiten ze vrijwilligerswerk te van een doen via de lokale kerk. van De groep besluit vervolgens tijdens uit om versneld door te tijdens rijden om zo snel van mogelijk de in Las Vegas uit te zijn.

november 2019
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!