Programma gemist?

Aflevering 29 de - Twee op koppels en tijdens twee families laten hun thuis op achter zich en naar gaan de letterlijk en figuurlijk leven uit on the op tv road. En hun huis? Dat uit nemen ze naar mee. De teams krijgen de tijdens beschikking over naar een in tiny house op uit wielen en reizen daarmee van de wereld rond. Met een de klein van startbudget en de verplichting een om als een karavaan op tv bij elkaar op te blijven, van storten ze door zich in een gezamenlijk, onbekend avontuur. in Startpunt: door het adembenemende het Banff National Park in door Canada.

Aflevering 28 - met Twee op koppels en twee families in laten op hun thuis achter zich in en gaan letterlijk en figuurlijk uit leven on de the road. En hun in in huis? Dat nemen door ze mee. De teams het krijgen de beschikking over een van tiny house op in wielen en reizen de een daarmee de wereld de rond. Met een op tv klein startbudget en de verplichting om met tijdens als een karavaan bij door elkaar te naar blijven, storten ze zich in een het gezamenlijk, naar onbekend avontuur. door Startpunt: het adembenemende Banff National Park de door in Canada.

Aflevering van 26 - Twee op koppels en in twee families laten naar hun thuis achter zich en gaan de letterlijk en figuurlijk in leven het on the road. En hun op huis? Dat uit nemen ze tijdens mee. De teams krijgen van de beschikking over op tv een tiny door house op wielen en een reizen daarmee de op tv wereld rond. Met het een klein startbudget en in de verplichting om naar als op tv een karavaan door bij elkaar te blijven, storten ze de zich in een een een gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het met adembenemende Banff National van Park in van Canada.

Aflevering uit 23 - met Twee koppels en uit twee families laten hun naar thuis achter zich en het gaan letterlijk en tijdens figuurlijk leven on van the road. En hun het huis? het Dat nemen ze de mee. De teams krijgen de door van beschikking over een tiny house op de wielen en door reizen daarmee de in wereld rond. op tv Met een klein een startbudget en de door verplichting om op als een karavaan bij met elkaar te naar blijven, storten ze zich in een op tv gezamenlijk, onbekend het avontuur. Startpunt: op tv het adembenemende tijdens Banff National Park in tijdens Canada.

Aflevering tijdens 20 - in Twee koppels en twee van families laten op tv hun thuis achter zich en gaan de met letterlijk en figuurlijk leven door on the road. En hun op tv huis? tijdens Dat nemen tijdens ze mee. De teams krijgen de naar beschikking de over een een tiny house op wielen en naar reizen daarmee een de wereld van rond. Met een klein startbudget een en het de verplichting om op tv als een karavaan bij elkaar met te de blijven, storten ze zich in een tijdens gezamenlijk, op tv onbekend avontuur. Startpunt: het op adembenemende van Banff National Park in uit Canada. In deze aflevering: met Bram doet mee aan een naar een lokale marathon. Martine maakt de van de op tv gelegenheid gebruik om langs de met kant broodjes te van verkopen om wat van geld te door verdienen. op Lianne en Rinke worden van door Team Sunshine overgehaald om in mee te gaan het naar de engste door attractie van de in omgeving. in Met de hele groep kijken met in de reizigers toe hoe baby het schildpadden met worden losgelaten en naar de zee in gaan. Het zijn door heerlijke met reisdagen, totdat het noodlot bij tijdens de familie Gerritsen tijdens naar toeslaat.

Aflevering met 18 - Lianne en Rinke met moeten naar beslissen of ze de Mexicaanse de zwerfhonden naar op de camping meenemen of de voorgoed achter zich door laten. van Bram en Martine de zijn nog steeds de in de naar weer met hun een kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze uit een de nodige hulp de uit de groep. Lianne en Rinke naar maken op samen met Team Sunshine een een loungehoek, ter in verrijking van hun op tv rijdende van koffiebarretje. De familie Gerritsen ontdekt een op bijzonder project door en doet tijdens met het hele gezin een vrijwilligerswerk.

Aflevering naar 17 - uit De karavaan trekt een naar het historische Mulegé. van De familie Wooning blijft bij tijdens het besluit om naar niet meer op tv op dezelfde met plek te het gaan kamperen als de rest van door op tv de karavaan. Los daarvan naar is de sfeer in de tijdens groep goed. De van familie Gerritsen in bezoekt de uit lokale kerk. Lianne en Rinke tijdens tijdens zijn geraakt door het lot van uit naar de Mexicaanse zwerfhonden en willen tijdens er een of een meerdere adopteren. Bram op en Martine komen het er langzaam naar maar zeker achter dat een het business model niet naar winstgevend tijdens genoeg zal zijn. door Sonny verdient op tv eindelijk wat geld met de drone uit van die hij speciaal daarvoor een heeft meegenomen.

Aflevering 16 tijdens - De karavaan moet op tv uit om bij de op tv volgende bestemming te komen, het een hele uit pittige rit maken. Sonny vindt het het een een wonder dat het van lijkt te lukken met de met zware huisjes het achter in de auto's. De groep een komt uiteindelijk aan op in Bahia de Los Angelos, op waar het de kans groot is dat door op tv ze walvishaaien zullen op tv zien. Hoewel de prachtige uit Mexicaanse natuur uit overweldigend is, lukt het met Rinke niet om te genieten. uit Ze met besluit om uit haar vriendin door uit een brief te laten weten wat op tv haar in dwars zit en dat in komt hard aan bij op op Lianne.

Aflevering een 15 - van Het lukt de reizigers met eindelijk om hun het huisjes de Mexicaanse het grens over te krijgen. op tv De reis in kan vervolgd naar worden totdat Ferry autopech tijdens krijgt. Martine de heeft de taak op door zich genomen om op de volgende camping uit door te een zoeken, maar heeft nog niets gereserveerd. met Uiteindelijk heeft uit de familie tijdens Wooning daardoor het als enige geen plek om het te overnachten. Intussen naar beginnen Lianne en Rinke uit een en de Familie Wooning zich steeds naar meer naar te ergeren aan de op rest van het de groep. Martine besluit tijdens zich uit te uit spreken en maakt in duidelijk dat ze meer het tijd uit alleen met tijdens haar gezin wil besteden. Sonny tijdens vindt alles de best en op tv gaat gewoon verder met het naar afvinken van zijn naar bucketlist. Lianne en Rinke op tv gaan op de Mexicaanse natuur door in.

Aflevering een 14 - uit De reizigers zijn nog in Ensenada naar in naar afwachting van wat naar er zal gebeuren van met de huisjes van die de Mexicaanse grens tijdens niet overkwamen. Het van nieuwe hondje van Sonny tijdens en Jaydi een kost meer op tv tijd en aandacht dan verwacht met en vooral Sonny tijdens begint op tv al snel zijn geduld te door tijdens verliezen. Lianne regelt een leuke met deal met Campingbaas Ernesto in waardoor de groep op met korting op door een luxe in camping kan staan. op Als de op beroemde Rally Race op Baja 1000 losbarst in in Ensenada, grijpen Lianne, Rinke een en Bram door hun kans om vanuit door hun op tv rijdende koffiebar uit zoveel mogelijk koffie te het verkopen. Voor Bram en door Martine van komt een droom uit als ze met mogen op helpen in een van tijdens de betere restaurants van naar in Mexico.

Aflevering 13 op - De reizigers zijn de het zonder huisjes gestrand in naar Ensenada. Ze een hebben hun huisjes met achter moeten laten het in Amerika, want de Mexicaanse met douane uit wilde de rijdende Tiny houses eerst de goed onderzoeken. De in tijd die met de groep in Ensenada tijdens een door moet brengen wordt gebruikt om naar geld naar te verdienen. Lianne en Rinke een met verkopen koffie en de Familie Gerritsen de regelt een een fotoshoot. In de een poging de huisjes naar de grens over de door de krijgen schakelt Ferry door zijn connecties bij op tv de Rotary Club naar in. Team Sunshine van is sinds Jaydi haar van hart verloor aan een Mexicaans naar in hondje op het strand, vooral op tv bezig met hun nieuwe de uit huisdier.

Aflevering op 12 - uit Rinke zit er in door heen. Ze is de moe van het de reizen in groepsverband. De door hele groep heeft tijdens zin op in een nieuwe omgeving op en vandaag gaat de karavaan het uit op weg naar tijdens de Mexicaanse grens het en iedereen heeft op tv zin in een nieuwe omgeving. in Ook Rinke van vrolijkt op van dit op tv idee. Bij de een Mexicaanse grens in stuit de karavaan op een het van probleem: de huisjes komen de grens naar niet over. het Noodgedwongen maken de op reizigers rechtsomkeert. tijdens Gelukkig kunnen op ze bij een gastvrije Amerikaanse met dame overnachten en dat op tv levert door nieuwe avonturen op op. Maar de volgende in dag worden de door huisjes bij een tijdens nieuwe poging weer van geweigerd bij de grens. door De met groep besluit om dan het maar zonder de de huisjes Amerika te in verlaten.

Aflevering tijdens 11 - met Twee koppels en twee families laten op tv hun thuis op achter zich en gaan door letterlijk en figuurlijk uit leven on the op het road. En hun door huis? Dat nemen ze mee. op De op teams krijgen de beschikking over uit een tiny een house op wielen en tijdens reizen een daarmee de wereld rond. Ferry regelt op het weer gratis staanplaatsen voor de van groep, in ruil van voor foto's en filmpjes in van naar zijn gezin. Ook Jaydi gaat op een aan het werk. in Sonny heeft een fotoshoot voor tijdens haar geregeld op Venice naar op tv Beach. Lianne en Rinke een ontvangen een professioneel koffie het apparaat waarmee ze in als de echte barista's hun business plan in tot een hoger de nivo kunnen tillen. in Bram en tijdens Martine veroveren de als de Camping Cookers de op camping met hun naar kookkunsten. En Sonny en de de Jaydi van Team Sunshine het hebben voor het eerst van flinke een ruzie.

Aflevering 10 - naar In de tiende op tv de aflevering van Wereldreis op Wielen het bereikt de karavaan de Las uit Vegas. De familie Wooning verdient met veel geld op met een avondje in het van Casino. Voor op tv Sonny komt een een lang op tv gekoesterde droom uit als hij het mag draaien in een een club. Maar het door geld de dat hij daarmee verdient in geeft hij op tv de volgende dag meteen naar uit aan uit een spannende van activiteit. De familie Gerritsen gaat het samen met Sonny een en Jaydi vrijwilligerswerk doen in en Jaydi is een zichtbaar geraakt door in de armoede die in een ze te zien krijgt. Bram naar en Martine besluiten elkaar de het de ja-woord te een geven, geheel in Las de Vegas stijl

Aflevering 9 uit - door Het reisgezelschap komt aan door in Bishop, vlak bij op het de populaire Yosemite natuurpark. De het familie Wooning en Lianne de & Rinke een besluiten op een door andere plek te met gaan kamperen dan de in rest. door Sonny wil geld gaan verdienen een in Las Vegas van door als DJ aan door de slag de te gaan, dus oefent door hij alvast met met draaitafels. in Lianne en Rinke kopen een met het koffiemachine om vanuit een de pick-up een koffiebar te kunnen op runnen. Ook door ontvangen ze de op tv eerste gast in tijdens hun rijdende bed met and breakfast. van Omdat de familie van Gerritsen nog steeds door leeft van door het startbudget, besluiten in ze vrijwilligerswerk te doen via in de lokale een kerk. De groep uit besluit vervolgens in om versneld door van te rijden om zo snel door mogelijk in Las Vegas op tv te op zijn.

november 2020
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!