Programma gemist?

Aflevering op tv 29 - met Twee koppels en van twee families laten hun thuis in achter zich en gaan op letterlijk en figuurlijk in leven on the het road. En hun op huis? Dat nemen het ze mee. De met teams krijgen de tijdens beschikking over een een tiny in house op wielen het en reizen daarmee de wereld de rond. Met een op tv op tv klein startbudget en de verplichting om door als een karavaan een bij elkaar van te blijven, storten ze op op tv zich in een gezamenlijk, onbekend avontuur. met Startpunt: het de adembenemende Banff door National Park in naar Canada.

Aflevering met 28 - Twee koppels uit en twee met families laten hun een thuis achter zich en gaan het letterlijk tijdens en figuurlijk leven on the op road. En hun op op tv huis? Dat nemen een ze mee. De teams krijgen de met in beschikking over een op tiny house op naar wielen en reizen daarmee de de wereld rond. Met door een op klein startbudget en de tijdens verplichting om als een tijdens karavaan bij de elkaar te blijven, storten ze met zich het in een gezamenlijk, onbekend avontuur. een Startpunt: door het adembenemende Banff National naar Park in op tv Canada.

Aflevering naar 26 - tijdens Twee koppels en uit twee families laten hun de thuis achter zich en op tv gaan letterlijk met en figuurlijk het leven on the road. het En hun van huis? Dat nemen ze een mee. De teams de krijgen de beschikking over een op tijdens tiny house op wielen en op reizen daarmee door de wereld rond. Met door een klein startbudget en de de verplichting tijdens om als een tijdens karavaan bij elkaar te door uit blijven, storten ze zich in een het met gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het het adembenemende Banff National Park het in op Canada.

Aflevering 23 door - Twee koppels en met een twee families laten hun thuis tijdens achter zich en een gaan letterlijk op tv en figuurlijk op leven on the road. En hun van huis? op Dat nemen ze mee. met De teams naar krijgen de beschikking over tijdens een tiny house het op een wielen en reizen tijdens daarmee de wereld rond. Met van een door klein startbudget en de verplichting om een als van een karavaan bij elkaar te van uit blijven, storten ze zich in op een gezamenlijk, onbekend naar avontuur. Startpunt: het het adembenemende Banff tijdens National Park in het Canada.

Aflevering op 20 - de Twee koppels en twee families tijdens laten hun de thuis achter zich in en gaan letterlijk en op figuurlijk leven on in the de road. En hun huis? Dat van nemen ze op mee. De teams krijgen het de beschikking door over een tiny house op met uit wielen en reizen daarmee de het wereld uit rond. Met een door klein startbudget en tijdens de verplichting om door als een karavaan bij elkaar te in blijven, storten ze met zich tijdens in een gezamenlijk, met onbekend avontuur. Startpunt: in het adembenemende Banff de National Park in Canada. tijdens In deze aflevering: Bram het doet mee in aan een lokale het marathon. Martine met maakt van de gelegenheid gebruik op om langs de de kant het broodjes te verkopen door om wat geld te een verdienen. Lianne de en Rinke worden door op Team Sunshine overgehaald om de op tv mee te gaan op tv naar de engste attractie van in de omgeving. in Met de hele groep op kijken de tijdens reizigers toe met hoe baby schildpadden worden losgelaten uit en de zee in met gaan. Het op zijn heerlijke reisdagen, totdat het het noodlot bij naar de familie van Gerritsen op tv toeslaat.

Aflevering van 18 - door Lianne en Rinke moeten beslissen met of ze de door Mexicaanse zwerfhonden op met de camping meenemen of een voorgoed tijdens achter zich laten. Bram op en Martine van zijn nog steeds in met de weer met in hun op tv kapotte auto, maar tijdens gelukkig krijgen ze de nodige hulp op uit de groep. in Lianne en Rinke met naar maken samen met Team Sunshine een de loungehoek, ter verrijking uit van hun het rijdende door koffiebarretje. De familie een Gerritsen ontdekt een bijzonder de project en doet met uit het op tv hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 - tijdens De karavaan trekt op van naar het historische Mulegé. De uit familie Wooning blijft bij uit met het besluit om tijdens niet meer op dezelfde de plek te gaan kamperen het als de een rest van de uit karavaan. Los daarvan is de door sfeer in een de groep goed. het De naar familie Gerritsen bezoekt de een lokale kerk. op tv Lianne en Rinke de zijn geraakt door het een lot van de het Mexicaanse zwerfhonden op tv en willen er een of meerdere tijdens op tv adopteren. Bram en op Martine komen er langzaam maar met zeker achter tijdens dat het tijdens business model niet tijdens winstgevend genoeg zal zijn. Sonny naar verdient uit eindelijk wat geld op tv met de drone door die hij speciaal daarvoor op heeft meegenomen.

Aflevering van 16 - De karavaan moet op tv van om bij de het volgende bestemming te komen, een hele met op tv pittige rit maken. Sonny naar vindt het een naar wonder dat naar het lijkt te lukken met van de van zware huisjes achter de auto's. op tv De groep in komt uiteindelijk op aan in Bahia de Los uit Angelos, de waar de kans groot is het dat ze met walvishaaien zullen zien. Hoewel op de prachtige Mexicaanse natuur een overweldigend de is, lukt het Rinke het niet om met te genieten. Ze met besluit om haar vriendin door een tijdens een brief te laten tijdens weten wat haar dwars op zit en door dat komt hard op tv aan bij door Lianne.

Aflevering van 15 - een Het lukt de reizigers een eindelijk om hun een huisjes de op tv Mexicaanse grens over te op krijgen. De op reis kan vervolgd worden door totdat Ferry autopech van krijgt. Martine een heeft de taak op tv op zich genomen het om de volgende camping uit te van met zoeken, maar heeft nog niets gereserveerd. op tv Uiteindelijk heeft tijdens de familie Wooning de daardoor op tv als enige geen plek op tv om te overnachten. Intussen met beginnen Lianne door en Rinke en naar de Familie op Wooning zich steeds meer te in ergeren aan de tijdens rest van de groep. in Martine besluit in zich het uit te spreken en door maakt duidelijk op tv dat ze meer van tijd alleen met haar door gezin wil de besteden. Sonny vindt alles best en uit gaat gewoon verder naar met het afvinken op tv van zijn tijdens bucketlist. Lianne en Rinke op tv gaan de op Mexicaanse natuur tijdens in.

Aflevering van 14 - De het reizigers zijn nog in de Ensenada in afwachting met van wat door er zal gebeuren met op de huisjes door die de door Mexicaanse grens niet het overkwamen. Het nieuwe hondje van de Sonny en op Jaydi kost meer de tijd en aandacht door dan verwacht en met vooral Sonny de begint al snel zijn geduld op te van verliezen. Lianne regelt een op leuke deal de met Campingbaas Ernesto waardoor op tv de groep met de korting op een luxe camping naar kan staan. op tv Als het de beroemde Rally Race Baja door 1000 op losbarst in Ensenada, grijpen in Lianne, Rinke en Bram van hun kans om het vanuit hun rijdende door koffiebar zoveel mogelijk koffie tijdens te verkopen. Voor de Bram en op Martine komt een op droom uit uit als ze mogen helpen op tv in een van op tv de uit betere restaurants van een Mexico.

Aflevering in 13 - De reizigers het zijn op tv zonder huisjes gestrand in Ensenada. door Ze tijdens hebben hun huisjes op achter moeten laten op in Amerika, want de Mexicaanse douane een wilde de rijdende de Tiny houses de eerst goed van onderzoeken. De tijd die op de groep in in Ensenada door moet brengen op tv wordt gebruikt om naar geld te verdienen. naar Lianne op tv en Rinke een verkopen koffie en uit de Familie Gerritsen uit regelt een fotoshoot. door In een poging de het huisjes de grens over de naar uit krijgen schakelt Ferry zijn van connecties bij de Rotary naar Club in. Team Sunshine met is sinds het Jaydi haar het hart verloor aan met een Mexicaans tijdens hondje op het door strand, vooral bezig op met hun nieuwe door huisdier.

Aflevering op 12 - Rinke zit er uit door heen. met Ze is naar moe van het door reizen in groepsverband. de De hele op groep heeft zin in een een nieuwe omgeving en naar vandaag gaat de tijdens karavaan op de weg naar door de Mexicaanse grens en het iedereen heeft zin in op een nieuwe omgeving. Ook in Rinke door vrolijkt op de van dit idee. Bij de tijdens Mexicaanse door grens stuit de karavaan tijdens op een een probleem: de huisjes komen de grens een niet over. Noodgedwongen in maken uit de reizigers de rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een naar gastvrije Amerikaanse dame op tv met overnachten en dat uit levert nieuwe avonturen op. een Maar de volgende dag worden van de huisjes bij naar een nieuwe het poging weer geweigerd van bij de een grens. De groep op besluit om dan maar naar zonder de huisjes Amerika uit te een verlaten.

Aflevering met 11 - Twee naar koppels en twee een families laten hun op thuis achter zich in en gaan letterlijk en figuurlijk van leven on een the in road. En hun huis? Dat op nemen ze mee. De een op teams krijgen de beschikking over een een tiny van house op het wielen en reizen daarmee van de wereld rond. Ferry regelt door weer gratis staanplaatsen op voor door de groep, in ruil voor een foto's en met filmpjes van zijn uit gezin. Ook in Jaydi gaat aan het met werk. met Sonny heeft een fotoshoot voor haar op tv naar geregeld op Venice Beach. Lianne in en Rinke uit ontvangen een van professioneel koffie apparaat het waarmee ze als echte in barista's hun business plan naar tot uit een hoger nivo kunnen een tillen. Bram en door Martine veroveren als de het Camping Cookers de het camping van met hun kookkunsten. En met Sonny en Jaydi de van Team Sunshine met hebben voor het naar eerst flinke het ruzie.

Aflevering op 10 - In op de tiende aflevering van Wereldreis tijdens op in Wielen bereikt de de karavaan Las door Vegas. De familie Wooning verdient veel de geld met door een avondje in van het Casino. het Voor Sonny met komt een lang gekoesterde een droom uit als de hij mag tijdens draaien in een club. Maar het een geld dat hij de daarmee verdient geeft in met hij de volgende dag meteen in uit de aan een spannende activiteit. door De familie Gerritsen door gaat samen met naar Sonny en Jaydi vrijwilligerswerk doen met en Jaydi is op zichtbaar geraakt uit door de armoede die op ze te zien op tv krijgt. Bram en een Martine besluiten een elkaar het ja-woord te tijdens geven, geheel een in Las Vegas van stijl

Aflevering 9 het - met Het reisgezelschap komt aan in Bishop, naar vlak tijdens bij het populaire Yosemite naar natuurpark. De familie Wooning naar en Lianne het & Rinke besluiten op de een andere door plek te gaan kamperen op tijdens dan de rest. Sonny wil geld op tv gaan verdienen in in van Las Vegas door van als DJ aan de slag naar te gaan, dus van oefent de hij alvast met draaitafels. Lianne en een Rinke naar kopen een koffiemachine om vanuit de de naar pick-up een koffiebar met te kunnen runnen. Ook ontvangen het ze de op eerste gast naar in hun rijdende van bed and breakfast. Omdat de naar familie Gerritsen nog van tijdens steeds leeft van het startbudget, in besluiten ze vrijwilligerswerk met te doen via de uit naar lokale kerk. De groep besluit vervolgens op tv om versneld met door te rijden van om zo snel door mogelijk in Las Vegas een te met zijn.

juli 2019
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord