Programma gemist?

Aflevering 29 - op tv Twee door koppels en twee op tv families laten naar hun thuis achter zich en gaan op tv letterlijk en figuurlijk van leven on de the road. En hun de huis? de Dat nemen uit ze mee. De teams krijgen de van met beschikking over een tiny house de op wielen en reizen het een daarmee de wereld een rond. Met een klein op tv startbudget en op de verplichting om als een naar karavaan van bij elkaar te blijven, storten ze uit zich naar in een gezamenlijk, onbekend naar avontuur. Startpunt: in het adembenemende Banff het National Park in tijdens Canada.

Aflevering 28 op - Twee van koppels en twee families door laten hun het thuis achter zich en op gaan op letterlijk en figuurlijk leven on the op tv road. En de hun huis? Dat nemen de ze mee. op tv De uit teams krijgen de op tv beschikking over een tiny een house op wielen en het reizen daarmee de naar wereld rond. Met een op klein op tv startbudget en de verplichting om uit als de een karavaan door bij elkaar te blijven, storten uit ze zich van in een in gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: van het adembenemende Banff National Park door in naar Canada.

Aflevering 26 in - Twee in koppels en twee families uit laten hun het thuis achter zich en gaan door letterlijk op en figuurlijk leven on naar the road. met En hun huis? Dat nemen in ze de mee. De teams krijgen de door beschikking over een met tiny house een op wielen en reizen in daarmee de uit wereld rond. naar Met een klein startbudget door en de verplichting naar om als een op tv karavaan bij elkaar een te naar blijven, storten ze zich in een met gezamenlijk, op onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende een Banff op tv National Park in de Canada.

Aflevering 23 - tijdens Twee op tv koppels en twee families uit laten hun thuis achter naar zich en uit gaan letterlijk het en figuurlijk leven on de the road. op tv En hun huis? tijdens Dat nemen ze mee. een De een teams krijgen de beschikking over naar een tiny house op van wielen en het reizen daarmee de de wereld rond. Met in een klein startbudget en door de verplichting om van als een met karavaan door bij elkaar te blijven, storten de ze zich in op een gezamenlijk, onbekend avontuur. uit Startpunt: het adembenemende op Banff National uit Park in van Canada.

Aflevering 20 op tv - Twee een koppels en twee families naar laten hun naar thuis achter zich door en gaan letterlijk en van figuurlijk leven on een the road. naar En hun huis? Dat in nemen ze mee. door De teams krijgen de in beschikking over van een een tiny house op op wielen en reizen daarmee de uit wereld rond. de Met een naar klein startbudget en de verplichting om met als een op tv karavaan bij elkaar met te naar blijven, storten ze zich in een het gezamenlijk, onbekend op avontuur. Startpunt: met het adembenemende Banff naar National Park in Canada. In op tv deze uit aflevering: Bram doet mee tijdens aan een naar lokale marathon. Martine maakt met van de gelegenheid uit gebruik om langs op tv de kant door broodjes te verkopen om op wat geld met te verdienen. op tv Lianne en Rinke worden in door Team Sunshine een overgehaald om mee te gaan op naar tijdens de engste een attractie van de omgeving. Met de door hele groep naar kijken de reizigers de toe hoe baby schildpadden van worden losgelaten tijdens en van de zee in gaan. Het zijn uit heerlijke reisdagen, door totdat het noodlot bij de de familie het Gerritsen in toeslaat.

Aflevering 18 - een Lianne en op Rinke moeten beslissen door of ze de uit Mexicaanse zwerfhonden op met de tijdens camping meenemen of voorgoed achter naar zich op tv laten. Bram en in Martine zijn nog steeds uit in de weer met hun in kapotte uit auto, maar gelukkig krijgen ze het de nodige van hulp uit de groep. met Lianne en een Rinke maken samen met van Team Sunshine een de met loungehoek, ter verrijking de van hun rijdende op koffiebarretje. De familie Gerritsen door ontdekt een bijzonder project en het tijdens doet met het hele op tv gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering de 17 - een De karavaan trekt naar het op historische Mulegé. De in familie de Wooning blijft bij het besluit uit om niet meer op naar dezelfde naar plek te gaan uit kamperen als op tv de rest van een de karavaan. Los de daarvan is de sfeer in met de groep goed. De met familie Gerritsen bezoekt naar in de lokale kerk. Lianne en Rinke een zijn uit geraakt door door het lot van de Mexicaanse het zwerfhonden en uit willen er een het of meerdere op tv adopteren. Bram en Martine komen er naar de langzaam maar zeker achter dat in het het business model niet winstgevend met genoeg zal zijn. Sonny de verdient naar eindelijk wat geld met de het drone die hij speciaal op tv op tv daarvoor heeft meegenomen.

Aflevering met 16 - De op karavaan moet om bij de op tv tijdens volgende bestemming te komen, met een hele pittige rit door maken. Sonny in vindt het een wonder op dat het in lijkt te lukken door met de zware huisjes naar achter een de auto's. De groep komt in uiteindelijk aan in Bahia naar de in Los Angelos, waar de op tv kans groot van is dat ze walvishaaien zullen door zien. Hoewel op de prachtige Mexicaanse het natuur een overweldigend is, lukt het het Rinke niet om te genieten. naar Ze besluit om uit haar vriendin door het een brief in te laten weten tijdens wat haar dwars zit een en van dat komt het hard aan bij met Lianne.

Aflevering 15 - door op Het lukt de reizigers uit eindelijk om van hun huisjes de een Mexicaanse grens over te krijgen. De op tv reis kan vervolgd in naar worden totdat Ferry de autopech krijgt. Martine het heeft de taak op tijdens zich genomen om het de volgende camping uit tijdens te door zoeken, maar heeft nog niets gereserveerd. naar Uiteindelijk heeft de in familie Wooning daardoor uit in als enige geen plek op om te overnachten. uit Intussen beginnen Lianne in en Rinke en van de Familie uit Wooning zich steeds meer te ergeren een aan op tv de rest het van de groep. Martine besluit van zich uit te door spreken en maakt naar duidelijk dat met ze meer tijd alleen met het haar gezin tijdens wil besteden. Sonny op vindt alles de best en gaat gewoon verder naar met het afvinken de van het zijn bucketlist. Lianne en Rinke op tv de gaan de Mexicaanse natuur een in.

Aflevering op 14 - De reizigers uit zijn nog in op tv Ensenada in afwachting van het wat er tijdens zal gebeuren met de van huisjes die in de van Mexicaanse grens niet overkwamen. Het een nieuwe naar hondje van Sonny en door Jaydi kost naar meer tijd en aandacht dan het verwacht met en vooral Sonny van begint al snel een zijn geduld te verliezen. de Lianne regelt een leuke met deal met Campingbaas van Ernesto waardoor de groep de met het korting op een luxe op camping kan op staan. Als de beroemde op Rally Race Baja 1000 op naar losbarst in Ensenada, naar grijpen Lianne, Rinke en Bram op hun kans om vanuit in hun rijdende een koffiebar van zoveel mogelijk koffie te door verkopen. Voor Bram en Martine een komt een met droom uit op tv als ze mogen helpen in in een van de door betere naar restaurants van tijdens Mexico.

Aflevering op 13 - op tv De reizigers zijn het zonder huisjes gestrand in Ensenada. in Ze hebben uit hun huisjes achter moeten laten uit in naar Amerika, want de uit Mexicaanse douane wilde met de rijdende van Tiny houses eerst uit goed onderzoeken. De tijd die de op groep in Ensenada naar door met moet brengen wordt een gebruikt om geld de te verdienen. de Lianne en Rinke verkopen de koffie en het de Familie Gerritsen regelt een in fotoshoot. In een poging de de huisjes uit de van grens over de krijgen schakelt door Ferry zijn connecties het bij de het Rotary Club in. uit Team Sunshine is sinds het Jaydi haar hart de verloor aan de een Mexicaans hondje op het op tv strand, vooral tijdens bezig met hun nieuwe op tv tijdens huisdier.

Aflevering 12 - door in Rinke zit er door in heen. Ze is moe van van op tv het reizen in groepsverband. De hele van groep heeft zin op tv in in een nieuwe omgeving en vandaag op tv gaat de tijdens karavaan op weg naar op de de Mexicaanse grens en iedereen heeft de zin in op tv een nieuwe omgeving. het Ook het Rinke vrolijkt op van dit een idee. Bij in de Mexicaanse een grens stuit de karavaan op een een probleem: de met huisjes komen op de grens niet over. met Noodgedwongen maken het de reizigers het rechtsomkeert. Gelukkig kunnen met ze bij een uit gastvrije Amerikaanse dame overnachten en dat naar levert nieuwe op avonturen tijdens op. Maar de volgende dag worden op tv uit de huisjes bij een naar nieuwe poging weer geweigerd bij in de van grens. De groep besluit op om dan maar tijdens zonder de huisjes Amerika op tv te in verlaten.

Aflevering een 11 - Twee koppels en door twee families uit laten hun thuis achter op in zich en gaan letterlijk en figuurlijk het het leven on the road. En door hun huis? Dat nemen op ze mee. het De teams krijgen tijdens de beschikking over een uit tiny house tijdens op wielen en op reizen daarmee de de wereld rond. door Ferry regelt weer het gratis staanplaatsen voor de tijdens groep, in ruil voor een in foto's en filmpjes van zijn gezin. een Ook Jaydi gaat op aan de het werk. uit Sonny heeft een fotoshoot voor uit haar geregeld op de Venice Beach. Lianne en op tv het Rinke ontvangen een professioneel koffie uit apparaat waarmee op ze als echte barista's op tv hun van business plan tot een naar hoger nivo kunnen de tillen. Bram en naar Martine veroveren het als de Camping Cookers de camping naar met hun kookkunsten. van En de Sonny en Jaydi van een Team Sunshine op tv hebben voor het van eerst flinke uit ruzie.

Aflevering met 10 - In de tiende met aflevering van het Wereldreis op een Wielen bereikt de met karavaan Las Vegas. op tv De familie een Wooning verdient veel geld van met een avondje van in het op Casino. Voor Sonny komt een een lang van gekoesterde droom uit als hij in mag draaien in een in uit club. Maar het geld dat met hij daarmee het verdient geeft tijdens hij de volgende dag meteen uit het aan een een spannende activiteit. De familie uit Gerritsen tijdens gaat samen met Sonny en een Jaydi vrijwilligerswerk van doen en in Jaydi is zichtbaar geraakt door door de in armoede die ze te op tv zien uit krijgt. Bram en Martine op tv besluiten elkaar het de ja-woord te in geven, geheel in Las met Vegas stijl

Aflevering 9 op - Het reisgezelschap komt op tv aan de in Bishop, vlak bij het tijdens populaire Yosemite natuurpark. naar De familie van Wooning en Lianne & tijdens Rinke besluiten de op een op andere plek te op gaan kamperen dan het de rest. Sonny op wil geld op tv gaan verdienen in tijdens Las Vegas door als DJ tijdens aan uit de slag te gaan, van dus oefent hij alvast met de draaitafels. Lianne en op Rinke een kopen een een koffiemachine om vanuit de pick-up het een koffiebar van te kunnen tijdens runnen. Ook ontvangen ze de de eerste gast in hun het rijdende bed op and breakfast. Omdat de op familie Gerritsen nog in steeds leeft van met het startbudget, besluiten door een ze vrijwilligerswerk te een doen via de lokale kerk. De op tv groep naar besluit vervolgens om versneld door het te met rijden om zo snel mogelijk een in op Las Vegas een te zijn.

juli 2021
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!