Programma gemist?

Aflevering de 29 - Twee koppels een en twee families een laten hun thuis door achter zich en gaan tijdens door letterlijk en figuurlijk de leven on the road. En hun door het huis? Dat nemen ze van mee. De in teams krijgen de beschikking met over een tiny in house op met wielen en reizen daarmee de wereld door een rond. Met een klein startbudget en uit de verplichting het om als een karavaan in bij elkaar te naar blijven, storten met ze zich in op een gezamenlijk, onbekend avontuur. in Startpunt: het het adembenemende Banff op tv National Park in op Canada.

Aflevering met 28 - Twee koppels en van twee families laten met hun thuis uit achter zich en op gaan letterlijk en met figuurlijk leven on the de de road. En hun huis? Dat op nemen ze mee. de De teams het krijgen de beschikking van over een tiny house de op wielen door en reizen daarmee de uit wereld rond. een Met een klein startbudget en uit de verplichting uit om als uit een karavaan met bij elkaar te door blijven, storten ze zich in een een gezamenlijk, onbekend op tv avontuur. Startpunt: het adembenemende op tv Banff National Park van in met Canada.

Aflevering uit 26 - de Twee koppels en twee families laten met hun thuis achter uit het zich en gaan een letterlijk en figuurlijk leven on een the road. tijdens En hun huis? uit Dat nemen ze mee. De van teams krijgen de een beschikking over door een tiny house op op wielen en reizen de daarmee de wereld op rond. Met een een klein startbudget en in de verplichting om in als met een karavaan bij elkaar op tv te de blijven, storten ze zich in een in gezamenlijk, tijdens onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende een van Banff National Park de in Canada.

Aflevering 23 - in Twee koppels van en twee families laten tijdens hun uit thuis achter zich met en gaan letterlijk en met figuurlijk leven op tv on the road. En hun op tv huis? Dat nemen van de ze mee. De van teams krijgen de beschikking over naar een tiny house op uit wielen en reizen op tv tijdens daarmee de wereld rond. het Met een klein startbudget naar en de verplichting op tv om als op tv een karavaan bij elkaar de te blijven, storten ze op zich de in een op tv gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het op adembenemende naar Banff National Park in in Canada.

Aflevering naar 20 - Twee koppels en het twee families laten op tv hun door thuis achter zich en gaan op tv letterlijk en tijdens figuurlijk leven on met the road. En hun naar de huis? Dat nemen ze op mee. De teams in krijgen de beschikking over door een tiny house op de wielen op tv en reizen op tv daarmee de wereld de rond. Met een klein startbudget het en van de verplichting om als een karavaan het het bij elkaar te blijven, op storten ze de zich in een gezamenlijk, onbekend avontuur. naar in Startpunt: het adembenemende Banff National met Park in Canada. van In deze aflevering: van Bram doet mee van aan een lokale marathon. de Martine op maakt van de gelegenheid gebruik door om tijdens langs de door kant broodjes te verkopen om het wat geld uit te verdienen. met Lianne en Rinke worden een door Team Sunshine met overgehaald om uit mee te gaan van naar de engste attractie de van de omgeving. uit Met de hele groep met kijken de reizigers toe tijdens hoe baby schildpadden op tv worden losgelaten en de de naar zee in de gaan. Het zijn de heerlijke reisdagen, totdat het de noodlot bij van de familie Gerritsen op toeslaat.

Aflevering van 18 - Lianne en Rinke in moeten op tv beslissen of ze de Mexicaanse door zwerfhonden op tv op de camping een meenemen of voorgoed achter zich uit laten. Bram het en Martine zijn met nog steeds in de de weer naar met hun tijdens kapotte auto, maar gelukkig tijdens krijgen ze door de nodige hulp uit de groep. de Lianne en Rinke de maken samen met door Team Sunshine een een loungehoek, het ter verrijking van op hun rijdende koffiebarretje. naar De familie een Gerritsen ontdekt een bijzonder project de en door doet met het hele gezin met vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 - tijdens De karavaan in trekt naar tijdens het historische Mulegé. van De familie Wooning blijft door bij het door besluit om niet meer op naar met dezelfde plek te gaan kamperen als het op tv de rest van de karavaan. Los naar het daarvan is de sfeer uit in de groep door goed. De familie met Gerritsen bezoekt de lokale in kerk. Lianne en Rinke de zijn geraakt met door het lot van tijdens de Mexicaanse zwerfhonden uit en in willen er een het of meerdere adopteren. tijdens Bram en Martine komen op er naar langzaam maar zeker van achter dat het business van model niet door winstgevend genoeg zal uit zijn. Sonny verdient eindelijk wat geld op met de drone uit die uit hij speciaal daarvoor heeft een meegenomen.

Aflevering 16 - naar De karavaan met moet om bij de in volgende bestemming een te komen, van een hele tijdens pittige rit maken. Sonny vindt het op uit een wonder dat door het lijkt te tijdens lukken met de zware uit huisjes achter de de auto's. De groep komt uiteindelijk op uit aan in Bahia de Los Angelos, naar van waar de kans groot uit is dat ze walvishaaien zullen op tv zien. Hoewel de de prachtige Mexicaanse natuur met naar overweldigend is, lukt het Rinke door niet naar om te genieten. Ze besluit om tijdens haar vriendin door tijdens een brief een te laten weten wat op tv haar het dwars zit en dat komt naar hard aan bij de de Lianne.

Aflevering op tv 15 - van Het lukt de reizigers eindelijk met om hun huisjes de het het Mexicaanse grens over te krijgen. met De reis op kan vervolgd worden totdat op tv Ferry autopech krijgt. op tv Martine heeft de de taak op van zich genomen om de uit volgende camping door uit te op zoeken, maar heeft op nog niets gereserveerd. Uiteindelijk door heeft de familie een Wooning daardoor als door enige geen door plek om te overnachten. Intussen beginnen een naar Lianne en Rinke en de door Familie Wooning zich uit steeds meer te ergeren de op aan de rest van de groep. een Martine besluit tijdens zich in uit te spreken en tijdens maakt duidelijk dat ze meer van tijd alleen met op tv van haar gezin wil besteden. Sonny in vindt alles best en door gaat een gewoon verder een met het afvinken van zijn bucketlist. het het Lianne en Rinke naar gaan de Mexicaanse natuur de in.

Aflevering 14 in - De reizigers de zijn nog in op tv Ensenada in afwachting van het wat een er zal gebeuren op met de uit huisjes die de Mexicaanse grens niet tijdens op overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny de en Jaydi een kost meer tijd en door op aandacht dan verwacht en uit vooral Sonny begint al snel op tv zijn geduld met te met verliezen. Lianne regelt op tv een leuke deal met Campingbaas Ernesto op waardoor de van groep met korting op in een luxe camping uit kan staan. met Als de beroemde van Rally Race Baja op tv 1000 losbarst in Ensenada, uit grijpen met Lianne, Rinke en door Bram hun kans om naar vanuit hun rijdende het koffiebar zoveel het mogelijk koffie te door verkopen. Voor Bram en op tv Martine komt een droom naar uit de als ze mogen helpen in uit een van de uit betere restaurants op tv van de Mexico.

Aflevering met 13 - De door reizigers zijn zonder huisjes gestrand met met in Ensenada. Ze hebben met hun huisjes achter naar moeten laten een in Amerika, want de het Mexicaanse douane wilde de rijdende het Tiny houses eerst een goed onderzoeken. een De uit tijd die de groep in het Ensenada door op moet brengen in wordt gebruikt om geld te op verdienen. de Lianne en Rinke door verkopen koffie en de van Familie Gerritsen regelt een fotoshoot. een In een van poging de huisjes de op tijdens grens over de krijgen schakelt Ferry met zijn een connecties bij van de Rotary Club in. van Team Sunshine is sinds Jaydi tijdens haar met hart verloor aan een Mexicaans naar tijdens hondje op het strand, vooral bezig op met hun nieuwe in door huisdier.

Aflevering 12 op tv - Rinke zit met er tijdens door heen. Ze is moe uit van in het reizen in groepsverband. De met hele groep heeft zin tijdens in een tijdens nieuwe omgeving met en vandaag gaat het de karavaan op weg op naar op tv de Mexicaanse grens en iedereen door heeft zin in met een nieuwe omgeving. Ook met van Rinke vrolijkt op van dit idee. met de Bij de Mexicaanse op tv grens stuit de van karavaan op een probleem: de huisjes op komen tijdens de grens niet over. een Noodgedwongen maken de uit reizigers rechtsomkeert. Gelukkig naar kunnen ze bij een door gastvrije Amerikaanse dame met de overnachten en dat levert nieuwe naar avonturen op. Maar de op volgende een dag worden de huisjes van bij een nieuwe in poging weer geweigerd een bij in de grens. De groep de besluit om dan maar zonder een de huisjes Amerika op te de verlaten.

Aflevering 11 - de Twee koppels op en het twee families laten hun thuis achter uit op zich en gaan letterlijk en figuurlijk in leven de on the road. een En hun huis? Dat nemen tijdens ze mee. De op de teams krijgen de beschikking over op een tiny house de op in wielen en reizen daarmee de wereld met rond. Ferry regelt door weer naar gratis staanplaatsen in voor de groep, tijdens in ruil voor foto's het en filmpjes van van zijn gezin. door Ook Jaydi gaat aan met het werk. door Sonny heeft een een fotoshoot voor haar geregeld op een Venice Beach. de Lianne en van Rinke ontvangen een professioneel koffie apparaat een van waarmee ze als echte barista's hun op tv business plan op tv tot naar een hoger nivo kunnen tillen. Bram het uit en Martine veroveren als de het Camping Cookers de op tv camping met hun kookkunsten. uit En Sonny tijdens en Jaydi van Team van Sunshine hebben door voor naar het eerst flinke tijdens ruzie.

Aflevering 10 in - de In de tiende aflevering op tv van Wereldreis op Wielen bereikt tijdens de karavaan Las op Vegas. uit De familie Wooning van verdient veel geld een met een avondje in uit het Casino. Voor in Sonny komt een een lang gekoesterde droom in uit uit als hij mag tijdens draaien in een club. Maar het door de geld dat hij daarmee de verdient geeft hij op de volgende met dag meteen uit uit aan een spannende activiteit. De van familie Gerritsen gaat door samen met Sonny door en Jaydi het vrijwilligerswerk doen en met Jaydi is een zichtbaar geraakt door de armoede die naar door ze te zien krijgt. op Bram en Martine besluiten elkaar door een het ja-woord te geven, geheel met in Las Vegas op stijl

Aflevering 9 - naar Het reisgezelschap komt met aan in door Bishop, vlak bij het op tv populaire in Yosemite natuurpark. De familie Wooning op en Lianne in & Rinke besluiten op naar op tv een andere plek te in gaan kamperen door dan de rest. Sonny naar wil geld een gaan verdienen in in Las Vegas door als DJ aan het de slag uit te tijdens gaan, dus oefent hij naar alvast met door draaitafels. Lianne en Rinke kopen uit een koffiemachine om vanuit met de pick-up een uit koffiebar te kunnen naar runnen. Ook ontvangen naar ze de de eerste gast in hun van een rijdende bed and de breakfast. Omdat de op tv familie Gerritsen nog de steeds leeft van op tv het startbudget, besluiten op tv ze vrijwilligerswerk te op tv doen via de naar lokale kerk. De het groep besluit vervolgens de om versneld door te rijden uit om zo snel mogelijk uit in naar Las Vegas de te zijn.

juni 2019
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord