Programma gemist?

Aflevering de 29 - Twee koppels en tijdens op tv twee families laten hun uit thuis achter zich op tv en gaan letterlijk en figuurlijk op tv leven door on the road. En hun op tv huis? Dat nemen met ze mee. naar De door teams krijgen de van beschikking over een tiny naar house op wielen en in reizen daarmee een de wereld rond. Met uit een klein startbudget en in tijdens de verplichting om door als een karavaan bij elkaar te op van blijven, storten ze zich in van een gezamenlijk, onbekend avontuur. in Startpunt: de het adembenemende Banff National een Park in een Canada.

Aflevering 28 - naar Twee koppels en door twee families laten met hun een thuis achter zich en gaan op tv letterlijk en op figuurlijk leven on van the op road. En hun een huis? Dat nemen ze op mee. De teams krijgen de het beschikking over het een de tiny house op wielen door en reizen daarmee de de wereld rond. Met naar een klein startbudget door en de verplichting om met tijdens als een karavaan bij elkaar in te blijven, storten door ze tijdens zich in een uit gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: het in adembenemende tijdens Banff National Park in op tv Canada.

Aflevering 26 tijdens - Twee koppels tijdens en twee de families laten hun thuis achter uit zich en gaan uit uit letterlijk en figuurlijk leven on the het road. En tijdens hun huis? op tv Dat nemen ze uit mee. De teams het krijgen de beschikking over een een in tiny house op wielen door en reizen het daarmee de wereld rond. op Met een klein startbudget de en de op verplichting om als een karavaan op tv bij met elkaar te blijven, storten naar ze op tv zich in een gezamenlijk, uit onbekend avontuur. Startpunt: het uit adembenemende uit Banff National Park in tijdens Canada.

Aflevering op 23 - van Twee koppels en twee naar families laten hun op thuis achter door zich en gaan letterlijk en figuurlijk door leven naar on the road. En het hun huis? met Dat nemen het ze mee. De teams op tv krijgen de beschikking het over een tiny met house op wielen en reizen met in daarmee de wereld uit rond. Met een op klein startbudget en de verplichting om op tv als op een karavaan bij in elkaar te op tv blijven, storten ze zich tijdens in een gezamenlijk, op tv onbekend avontuur. Startpunt: met het adembenemende Banff op tv National Park tijdens in Canada.

Aflevering tijdens 20 - een Twee koppels en twee families op tv laten hun thuis achter van zich het en gaan letterlijk en in figuurlijk leven on in the de road. En hun huis? Dat nemen van ze mee. naar De teams op tv krijgen de beschikking over naar een uit tiny house op wielen en naar reizen daarmee de tijdens wereld van rond. Met een klein startbudget tijdens en de met verplichting om van als een karavaan in bij elkaar te blijven, storten het ze tijdens zich in een gezamenlijk, onbekend avontuur. uit Startpunt: de het adembenemende Banff National Park met in naar Canada. In deze met aflevering: Bram doet een mee aan het een lokale marathon. op Martine maakt van de naar gelegenheid gebruik om tijdens langs de kant broodjes naar te verkopen om de wat geld te verdienen. op Lianne en van Rinke door worden door Team naar Sunshine overgehaald om mee van te gaan naar de op engste attractie van uit de omgeving. door Met de door hele groep kijken de reizigers toe het tijdens hoe baby schildpadden worden uit losgelaten en de zee in op tv tijdens gaan. Het zijn heerlijke reisdagen, met totdat door het noodlot bij op de familie Gerritsen op tv toeslaat.

Aflevering op tv 18 - Lianne en Rinke uit moeten met beslissen of ze de Mexicaanse met zwerfhonden op de een camping meenemen op of voorgoed achter zich de laten. Bram een en Martine zijn tijdens nog steeds in de op in weer met hun kapotte auto, van maar gelukkig naar krijgen ze de nodige hulp tijdens uit de van groep. Lianne en Rinke met op maken samen met Team Sunshine een een loungehoek, van ter verrijking van hun rijdende het koffiebarretje. op De familie Gerritsen ontdekt op tv een bijzonder project en van doet met het op tv tijdens hele gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering door 17 - De karavaan naar trekt naar het door historische Mulegé. naar De familie het Wooning blijft bij het het besluit om niet meer met op dezelfde plek te in gaan kamperen als op de rest in van op tv de karavaan. Los daarvan is op de sfeer door in de een groep goed. De een familie Gerritsen bezoekt de lokale kerk. naar een Lianne en Rinke zijn geraakt in door het lot van naar de de Mexicaanse zwerfhonden in en willen er een een of meerdere adopteren. in Bram en Martine komen van er langzaam maar zeker naar achter dat een het business model op niet winstgevend in genoeg zal zijn. Sonny verdient op tv eindelijk met wat geld met de het drone op die hij speciaal daarvoor heeft in meegenomen.

Aflevering 16 door - een De karavaan moet om bij op de volgende bestemming te het door komen, een hele met pittige rit maken. van Sonny vindt het een wonder dat uit door het lijkt te lukken met de van zware huisjes achter de de auto's. in De groep komt de uiteindelijk aan tijdens in Bahia de Los een Angelos, waar in de kans groot uit is dat ze walvishaaien de zullen uit zien. Hoewel de prachtige in Mexicaanse natuur overweldigend is, lukt van het de Rinke niet om tijdens te genieten. Ze door besluit om haar vriendin door op een het brief te laten van weten wat haar dwars naar zit en dat in komt de hard aan bij naar Lianne.

Aflevering 15 met - Het tijdens lukt de reizigers eindelijk de om hun huisjes op tv de Mexicaanse grens een over te met krijgen. De uit reis kan vervolgd worden het totdat Ferry autopech krijgt. de Martine in heeft de taak op met zich genomen om uit de volgende met camping uit te zoeken, maar uit heeft op nog niets gereserveerd. Uiteindelijk heeft van de van familie Wooning daardoor als enige met geen plek van om te overnachten. van Intussen beginnen Lianne en de Rinke en de Familie op tv door Wooning zich steeds meer te op tv ergeren aan de het rest van de groep. uit Martine op besluit zich uit te een spreken en maakt duidelijk uit in dat ze meer tijd op tv alleen met haar uit gezin wil besteden. Sonny in vindt in alles best en gaat gewoon van verder met het afvinken op van zijn bucketlist. tijdens Lianne en Rinke op tv gaan de de Mexicaanse met natuur in.

Aflevering door 14 - De met reizigers zijn nog de in Ensenada in afwachting van van wat er van zal gebeuren met naar de huisjes die de op Mexicaanse grens niet met overkwamen. Het nieuwe op tv naar hondje van Sonny en Jaydi kost op meer tijd en van aandacht op tv dan verwacht en vooral het Sonny door begint al snel zijn geduld tijdens te verliezen. Lianne uit regelt door een leuke deal met een Campingbaas Ernesto waardoor de groep uit met korting op naar een het luxe camping kan staan. Als met de beroemde Rally uit op Race Baja 1000 losbarst in Ensenada, in op grijpen Lianne, Rinke en Bram hun op tv kans om met vanuit hun rijdende koffiebar naar zoveel mogelijk koffie uit te in verkopen. Voor Bram en een Martine komt een droom in uit tijdens als ze een mogen helpen in een van de op tv betere restaurants in van een Mexico.

Aflevering 13 - uit naar De reizigers zijn zonder huisjes uit gestrand in Ensenada. met Ze hebben hun naar huisjes het achter moeten laten in Amerika, het want de de Mexicaanse douane wilde van de rijdende Tiny het houses eerst op goed onderzoeken. De tijd van die de met groep in Ensenada door de moet brengen wordt gebruikt met om geld te van verdienen. Lianne en Rinke het met verkopen koffie en de Familie Gerritsen in op tv regelt een fotoshoot. In een op tv poging de een huisjes de tijdens grens over de krijgen schakelt Ferry op tv zijn connecties bij naar de Rotary Club door naar in. Team Sunshine is uit sinds Jaydi op haar hart verloor aan de een Mexicaans hondje op het door strand, vooral naar bezig uit met hun nieuwe tijdens huisdier.

Aflevering op tv 12 - uit Rinke zit er door heen. Ze door is moe van de het in reizen in groepsverband. De het hele groep heeft in zin met in een nieuwe omgeving en door vandaag gaat de karavaan naar op tv op weg naar de Mexicaanse naar grens en iedereen heeft tijdens zin van in een uit nieuwe omgeving. Ook naar Rinke vrolijkt op van dit idee. het de Bij de Mexicaanse naar grens stuit de karavaan op met een probleem: de in huisjes komen van de grens niet over. naar Noodgedwongen op tv maken de reizigers rechtsomkeert. van Gelukkig kunnen ze bij een tijdens gastvrije uit Amerikaanse dame overnachten door en dat levert nieuwe uit avonturen door op. Maar de volgende dag het worden de huisjes door bij een nieuwe naar poging weer in geweigerd bij de grens. De op groep besluit om het een dan maar zonder de de huisjes Amerika te uit verlaten.

Aflevering door 11 - Twee door koppels en twee tijdens families laten hun thuis achter op tv zich een en gaan letterlijk en figuurlijk op tv leven het on the uit road. En hun huis? de Dat nemen van ze mee. De teams in krijgen de beschikking uit over een een tiny house op wielen en reizen een daarmee de wereld uit rond. Ferry regelt een op weer gratis staanplaatsen tijdens voor de groep, in ruil voor de foto's en van filmpjes van een zijn gezin. Ook door Jaydi gaat aan het het werk. Sonny heeft een in op tv fotoshoot voor haar geregeld naar op Venice in Beach. Lianne en Rinke ontvangen een de door professioneel koffie apparaat een waarmee ze als echte barista's hun door business plan tot van een hoger nivo in kunnen tillen. op tv Bram en Martine met veroveren als de op Camping Cookers de een camping met de hun kookkunsten. En Sonny op en in Jaydi van Team Sunshine hebben naar voor het door eerst flinke op tv ruzie.

Aflevering op tv 10 - In de tiende in aflevering tijdens van Wereldreis op Wielen uit bereikt de karavaan de Las met Vegas. De familie Wooning verdient veel de geld met een tijdens avondje op in het Casino. door Voor Sonny komt een op lang door gekoesterde droom uit als hij in mag draaien in op een club. Maar het door geld dat op hij daarmee verdient op geeft van hij de volgende dag door meteen uit het aan een spannende activiteit. uit De familie Gerritsen gaat samen op met uit Sonny en in Jaydi vrijwilligerswerk doen en Jaydi naar is zichtbaar geraakt een door de armoede die met ze te op tv zien krijgt. Bram tijdens en Martine besluiten elkaar naar het naar ja-woord te geven, geheel in met Las Vegas het stijl

Aflevering 9 - in op Het reisgezelschap komt aan in Bishop, met vlak bij uit het populaire een Yosemite natuurpark. De familie het Wooning en Lianne & naar Rinke een besluiten op een andere plek op tv te in gaan kamperen dan de rest. van Sonny wil geld op gaan verdienen een in in Las Vegas door als de DJ aan de de slag te in gaan, dus oefent hij alvast met een draaitafels. Lianne en een Rinke van kopen een koffiemachine om vanuit uit naar de pick-up een koffiebar te het kunnen runnen. Ook in ontvangen ze de eerste op gast in het hun een rijdende bed and breakfast. naar Omdat de familie Gerritsen nog een uit steeds leeft van uit het startbudget, besluiten ze op vrijwilligerswerk te doen via tijdens de met lokale kerk. De tijdens groep besluit vervolgens om in versneld door te met rijden om zo snel met mogelijk een in Las Vegas te van zijn.

november 2019
20-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 29 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

13-05-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 28 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

29-04-2019 23:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 26 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

08-04-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 23 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 20 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!