Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering 20 - in Realityshow. Bram doet op tv mee aan een lokale tijdens door marathon. Martine maakt van de gelegenheid in gebruik om langs een de kant op tv broodjes op tv te verkopen om wat geld door te verdienen. uit Lianne en Rinke worden tijdens door Team op Sunshine overgehaald de om mee te gaan van naar de engste attractie van het uit de omgeving. Met in de hele groep kijken de reizigers op tv toe hoe van baby schildpadden een worden losgelaten en de de zee in gaan. tijdens Het de zijn heerlijke reisdagen, totdat tijdens het noodlot bij door de familie naar Gerritsen toeslaat.

Aflevering een 18 - Lianne en in Rinke moeten met beslissen of ze op de Mexicaanse zwerfhonden op in de camping door meenemen of voorgoed van achter zich laten. Bram en tijdens Martine zijn nog met steeds in van de weer met hun van kapotte auto, maar de gelukkig krijgen ze naar de nodige hulp een uit uit de groep. Lianne en Rinke naar van maken samen met Team Sunshine van een loungehoek, naar ter verrijking van hun rijdende op koffiebarretje. de De familie van Gerritsen ontdekt een het bijzonder project en doet met het door hele door gezin vrijwilligerswerk.

Aflevering 17 de - De in karavaan trekt naar het historische van Mulegé. De het familie Wooning op blijft bij het besluit door om uit niet meer op dezelfde plek in te gaan kamperen als naar de uit rest van de met karavaan. Los daarvan is de de sfeer in uit de groep goed. een De tijdens familie Gerritsen bezoekt de naar lokale kerk. van Lianne en Rinke een zijn geraakt door het het lot van de Mexicaanse op zwerfhonden en op tv willen er een of meerdere van adopteren. een Bram en op Martine komen er langzaam maar van zeker achter dat het een business uit model niet winstgevend genoeg op tv zal zijn. de Sonny verdient eindelijk wat geld op met de drone van die de hij speciaal naar daarvoor heeft meegenomen.

Aflevering in 16 - De karavaan moet in de om bij de volgende met bestemming te komen, een hele een pittige rit maken. op tijdens Sonny vindt het een uit wonder dat het lijkt te op met lukken met de met zware huisjes achter de auto's. De door groep in komt uiteindelijk door aan in Bahia de Los van Angelos, waar de kans van groot uit is dat ze walvishaaien zullen een zien. Hoewel in de prachtige de Mexicaanse natuur overweldigend is, lukt op tv het het Rinke niet om te genieten. in Ze besluit om op met haar vriendin door een met brief te laten naar weten wat haar dwars zit uit en dat uit komt hard aan bij op in Lianne.

Aflevering 15 uit - het Het lukt de reizigers het eindelijk om hun een huisjes de Mexicaanse in grens over te krijgen. De uit reis kan vervolgd het worden totdat Ferry naar autopech krijgt. Martine naar heeft de van taak op zich genomen uit in om de volgende camping uit op tv te zoeken, maar heeft een nog niets de gereserveerd. Uiteindelijk heeft een de familie Wooning daardoor op tv als enige door geen plek om te in overnachten. Intussen een beginnen het Lianne en Rinke en de door Familie Wooning zich op steeds meer met te ergeren aan de op rest van op tv de groep. Martine besluit zich de uit te spreken het en op maakt duidelijk dat ze van meer de tijd alleen met haar gezin wil met besteden. tijdens Sonny vindt alles best met en gaat gewoon tijdens verder met het afvinken het van door zijn bucketlist. tijdens Lianne en Rinke het gaan de Mexicaanse natuur van in.

Aflevering het 14 - De reizigers een zijn nog tijdens in Ensenada naar in afwachting van wat er uit zal op tv gebeuren met de huisjes die de met Mexicaanse grens op tv niet overkwamen. Het een nieuwe hondje het van Sonny en het Jaydi kost meer tijd en op tv aandacht dan het verwacht en vooral een Sonny begint naar al snel zijn geduld in te verliezen. Lianne tijdens regelt door een leuke deal met op tv Campingbaas Ernesto de waardoor de groep met een korting op een een luxe camping kan staan. het Als de beroemde in Rally Race Baja 1000 in losbarst in van Ensenada, grijpen een Lianne, Rinke en Bram hun tijdens kans uit om vanuit hun rijdende de koffiebar door zoveel mogelijk koffie te verkopen. door Voor Bram en met Martine komt tijdens een droom uit als door ze mogen helpen met in een van de op betere restaurants tijdens van een Mexico.

Aflevering het 13 - De reizigers zijn een zonder huisjes van gestrand in met Ensenada. Ze hebben de hun huisjes achter moeten op laten in Amerika, in want de Mexicaanse douane in wilde naar de rijdende Tiny houses eerst door van goed onderzoeken. De uit tijd die de groep in naar Ensenada door moet brengen van wordt gebruikt om op geld te naar verdienen. Lianne en Rinke met verkopen koffie en naar de door Familie Gerritsen op regelt een fotoshoot. In een in poging door de huisjes de in grens over de met krijgen schakelt Ferry met zijn connecties bij met de Rotary Club in. Team in Sunshine is sinds Jaydi in haar hart verloor in aan een Mexicaans op tijdens hondje op het strand, vooral door bezig met in hun nieuwe van huisdier.

Aflevering 12 - met de Rinke zit er door heen. van Ze in is moe van naar het reizen in groepsverband. De hele met groep heeft zin op tv in door een nieuwe omgeving en met vandaag gaat naar de karavaan op weg uit naar de Mexicaanse van grens en iedereen uit heeft zin van in een nieuwe op omgeving. Ook op Rinke vrolijkt op van dit idee. uit Bij de Mexicaanse het grens stuit het de karavaan op een een probleem: van de huisjes komen de op tv grens niet op over. Noodgedwongen maken de reizigers op rechtsomkeert. Gelukkig in kunnen het ze bij een gastvrije door Amerikaanse dame overnachten het en dat uit levert nieuwe avonturen door op. Maar de volgende op tv dag worden de een huisjes bij een nieuwe poging op met weer geweigerd bij de grens. met De groep besluit uit om dan maar met zonder door de huisjes Amerika te het verlaten.

Aflevering 11 met - met Twee koppels en door twee families laten in hun thuis achter in zich en gaan met letterlijk en figuurlijk tijdens leven on the op road. En hun huis? Dat nemen het ze mee. met De teams krijgen in de beschikking door over een de tiny house op wielen en reizen op een daarmee de wereld rond. tijdens Ferry regelt weer met gratis staanplaatsen voor de de groep, in ruil van voor foto's en de filmpjes naar van zijn gezin. Ook Jaydi gaat naar op aan het werk. Sonny heeft een uit fotoshoot in voor haar geregeld op tijdens Venice Beach. Lianne en naar het Rinke ontvangen een professioneel uit koffie apparaat een waarmee ze als echte een barista's hun business plan tot van tijdens een hoger nivo kunnen tillen. met Bram en naar Martine veroveren als de Camping een Cookers de van camping met hun kookkunsten. het En Sonny en een Jaydi van van Team Sunshine een hebben voor het eerst van flinke het ruzie.

Aflevering op 10 - In tijdens de tiende aflevering van Wereldreis een op Wielen een bereikt de met karavaan Las Vegas. uit De familie Wooning het verdient veel geld met door een avondje naar in het Casino. Voor uit Sonny in komt een lang gekoesterde droom uit tijdens als hij mag door draaien in een een club. Maar het het op tv geld dat hij daarmee uit verdient geeft in hij de volgende dag meteen uit met aan een tijdens spannende activiteit. op tv De familie Gerritsen met gaat samen met op tv Sonny en Jaydi vrijwilligerswerk de doen en Jaydi naar is zichtbaar geraakt door met de armoede met die ze van te zien het krijgt. Bram en Martine besluiten met elkaar het een ja-woord te op geven, geheel in Las Vegas de stijl

Aflevering uit 9 - Het reisgezelschap uit komt aan in een Bishop, de vlak bij het populaire Yosemite van natuurpark. De familie tijdens Wooning en Lianne het & Rinke op besluiten op een van andere plek te gaan kamperen in dan op tv de rest. Sonny wil naar geld gaan met verdienen in Las Vegas door van als tijdens DJ aan op tv de slag te gaan, dus oefent naar van hij alvast met draaitafels. de Lianne en Rinke kopen een op tv koffiemachine om uit vanuit de op tv pick-up een koffiebar te kunnen door runnen. Ook ontvangen naar ze de uit eerste gast tijdens in hun rijdende bed op and breakfast. Omdat met de het familie Gerritsen nog steeds leeft tijdens van het startbudget, in besluiten ze met vrijwilligerswerk te doen de via de op lokale kerk. De groep uit besluit vervolgens om versneld een door te rijden een om zo door snel mogelijk in Las Vegas door te van zijn.

Aflevering 8 uit - Twee tijdens koppels en twee met families laten uit hun thuis achter zich en gaan in op tv letterlijk en figuurlijk uit leven on the road. En hun uit huis? Dat nemen een ze op mee. De teams krijgen de uit beschikking uit over een van tiny house op wielen en reizen tijdens daarmee de in wereld rond. een Met een klein startbudget en van de door verplichting om als een naar karavaan van bij elkaar te blijven, een storten ze zich in op een gezamenlijk, onbekend avontuur. door In de met achtste aflevering van met Wereldreis op Wielen trekt uit de uit karavaan verder richting Las tijdens Vegas. Sonny, tijdens Jaydi en de een familie Gerritsen kiezen ervoor een om uit op een andere camping te door gaan staan dan de een rest, in omdat zij tijdens daar gratis kunnen overnachten. Het naar geld het van Sonny en Jaydi is met nu echt op. op Tegen betaling het kunnen ze helpen naar bij het opruimen van pompoenen op tv op een van Halloween festival. Lianne tijdens de en Rinke vinden een plek naar waar je van gratis fruit kunt plukken en van op tv gaan smoothies verkopen. tijdens Als de naar karavaan de reis uit vervolgt, passeren ze de beroemde Golden op Gate uit brug bij San uit Francisco.

Aflevering 7 - met de Twee koppels en uit twee families laten hun van thuis achter door zich en gaan letterlijk op en figuurlijk leven on op the een road. En hun huis? Dat nemen het ze mee. door De teams krijgen met de beschikking over met een tiny house van op wielen en uit reizen tijdens daarmee de wereld op rond. Met een van klein startbudget en tijdens de verplichting om als een karavaan het bij elkaar met te blijven, op tv storten ze zich in met een het gezamenlijk, onbekend avontuur. Startpunt: met het adembenemende Banff op National Park in uit Canada. De karavaan reist de verder door Amerika. op tv De familie de Wooning trekt steeds meer op het met naar Lianne en Rinke en samen naar de organiseren ze een barbecue om geld van in te verdienen. Sonny regelt een gratis een skydive, en daar op het maakt Jaydi graag het gebruik van. Als Sonny en tijdens Jaydi erachter de komen dat hun geld met echt op begint te uit raken, lenen tijdens zij geld van het Ferry. Lianne, Rinke en in de het Familie Wooning zijn de het georganiseerde campings zat en van besluiten met het elkaar om te naar gaan tijdens wildkamperen.

Aflevering 6 op - Twee koppels en uit twee families laten tijdens hun de thuis achter een zich en gaan letterlijk en van figuurlijk leven on in the naar road. En hun huis? Dat met nemen ze mee. het De teams krijgen de tijdens een beschikking over een naar tiny house op de wielen en reizen daarmee de uit wereld rond. Met de een op klein startbudget en de verplichting om naar tijdens als een karavaan het bij elkaar te blijven, van storten ze zich in een het gezamenlijk, onbekend uit avontuur. Startpunt: met het adembenemende Banff tijdens National Park in door Canada. In deze een aflevering is te het zien hoe de karavaan uit aankomt in het Amerika, waar de wereldreizigers uit hopen echt geld naar te het kunnen verdienen. De familie Wooning de heeft tijdens succes met het verkopen uit van kruidenboter en pesto. op tv Sonny en Jaydi in regelen met een gratis helikoptervlucht op tv en pakken samen met tijdens de familie Gerritsen een toeristische tijdens amfibie tour in door Seattle. Lianne en uit tijdens Rinke besteden samen met het de familie uit Wooning uren aan het uitstippelen op van de route uit en ergeren uit zich omdat de op rest alleen maar plezier op maakt. Als naar Martine deze het ergernis uitspreekt, wordt het Jaydi op teveel.

Aflevering 5 de - Twee koppels naar en twee een families laten hun thuis achter op zich en gaan een letterlijk en figuurlijk tijdens leven on the het road. En hun een uit huis? Dat nemen ze mee. op tv De teams krijgen tijdens de beschikking over een de tiny house op tv op wielen en naar reizen daarmee op tv de wereld de rond. Met een klein tijdens startbudget en de verplichting uit om als een karavaan op tv bij elkaar te een uit blijven, storten ze zich in op tv een gezamenlijk, door onbekend avontuur. Startpunt: het adembenemende door met Banff National Park in naar Canada. In deze aflevering op tv is te zien hoe een de op karavaan aankomt op Vancouver uit Island, waar een de avonturiers in Orca's hopen te spotten. in Bij de familie Gerritsen met is het van feest omdat vader op tv Ferry jarig uit is, die de rest op trakteert op een uitje. van De familie op tv Wooning heeft met succes met het verkopen van van koekjes en Lianne in en Rinke zonderen zich op tv af van de uit groep. Maar daardoor op lukt het hen door wel Orca's te op tv op tv zien, terwijl de rest urenlang te in tevergeefs ronddobbert op tv op de Grote op Oceaan.

maart 2019
18-03-2019 23:35

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityshow. Bram doet mee aan een lokale marathon. Martine maakt van de gelegenheid gebruik om langs de kant broodjes te verkopen om wat geld te verdienen. Lianne en Rinke worden door Team Sunshine overgehaald ...

04-03-2019 21:25

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 18 - Lianne en Rinke moeten beslissen of ze de Mexicaanse zwerfhonden op de camping meenemen of voorgoed achter zich laten. Bram en Martine zijn nog steeds in de weer met hun kapotte auto, maar gelukkig krijgen ze de nodige hulp ...

25-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 17 - De karavaan trekt naar het historische Mulegé. De familie Wooning blijft bij het besluit om niet meer op dezelfde plek te gaan kamperen als de rest van de karavaan. Los daarvan is de sfeer in de groep goed. De familie Gerrit...

18-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 16 - De karavaan moet om bij de volgende bestemming te komen, een hele pittige rit maken. Sonny vindt het een wonder dat het lijkt te lukken met de zware huisjes achter de auto's. De groep komt uiteindelijk aan in Bahia de Los An...

11-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 15 - Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar h...

04-02-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 14 - De reizigers zijn nog in Ensenada in afwachting van wat er zal gebeuren met de huisjes die de Mexicaanse grens niet overkwamen. Het nieuwe hondje van Sonny en Jaydi kost meer tijd en aandacht dan verwacht en vooral Sonny beg...

28-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 13 - De reizigers zijn zonder huisjes gestrand in Ensenada. Ze hebben hun huisjes achter moeten laten in Amerika, want de Mexicaanse douane wilde de rijdende Tiny houses eerst goed onderzoeken. De tijd die de groep in Ensenada do...

21-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 12 - Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook ...

14-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 11 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de ...

07-01-2019 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 10 - In de tiende aflevering van Wereldreis op Wielen bereikt de karavaan Las Vegas. De familie Wooning verdient veel geld met een avondje in het Casino. Voor Sonny komt een lang gekoesterde droom uit als hij mag draaien in een c...

17-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 9 - Het reisgezelschap komt aan in Bishop, vlak bij het populaire Yosemite natuurpark. De familie Wooning en Lianne & Rinke besluiten op een andere plek te gaan kamperen dan de rest. Sonny wil geld gaan verdienen in Las Vegas doo...

10-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 8 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

03-12-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 7 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

26-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 6 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

19-11-2018 21:30

Wereldreis op Wielen

Wereldreis op Wielen - Wereldreis op Wielen

Aflevering 5 - Twee koppels en twee families laten hun thuis achter zich en gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road. En hun huis? Dat nemen ze mee. De teams krijgen de beschikking over een tiny house op wielen en reizen daarmee de w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldreis op Wielen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldreis op Wielen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldreis op Wielen bij Wereldreis op Wielen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldreis op Wielen. Heb je een uitzending van Wereldreis op Wielen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldreis op Wielen gemist

Uitzending gemist van Wereldreis op Wielen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldreis op Wielen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord