Programma gemist?

We op kijken naar wat we kunnen een doen om van de ons overgewicht tijdens af door te komen: dieet of de maagverkleining. In het de Erasmus MC wordt de rustverbranding op tv tijdens gemeten en gekeken naar de in voedselinname van een Patty en Diederik. Hoe het staan tijdens Patty en Diederik er nu voor. van de Patty spreekt met met Richard Groenendijk, jarenlang is hij van op dieet geweest de echter van niets hielp. Na de diagnose 'diabetes' een is bij hem uit op tv de knop omgegaan. Diederik spreekt met uit de wetenschapper Mesut Savas. Wat kunnen we naar in de in toekomst voor wondermiddeltjes van verwachten om op van ons overgewicht met af te op tv komen?

Patty en Diederik het bekijken hoe wij tijdens in toch aan ons overgewicht komen. uit Welke factoren naar zijn nu van invloed? op Danny kreeg landelijke bekendheid in door de het televisieprogramma 'Obese', op tv hij viel vele kilo's af door maar in bracht het hem zijn geluk? naar uit Patty zoekt hem met op. In het laboratorium laat op Diederik zien uit hoeveel toegevoegde suikers er in met voedsel zit. door Diederik en Patty in gaan boodschappen doen een met door behulp van 'eyetracking': zijn op zij bestand tegen alle van slimme op marketingtrucs van de de supermarkt.

Hoe kan je in liefde hebben in het met een dik lichaam? op tv Diederik gaat in op tv gesprek met Emmie. Zij op tv heeft een speciale datingsite op voor dikke op tv mensen en stelt dat het in echt moeilijker is uit een de liefde te vinden op tv met een dik lichaam. het Patty ontmoet tijdens Michalda. Na het ondergaan naar van een met gastric bypass heeft een zij nog steeds moeite van te houden van haar tijdens lichaam. Patty in en een Diederik komen erachter dat naar het hebben van een dik in lichaam niet alleen naar een ligt aan te veel door eten of weinig op bewegen, ook je stresshormoon naar heeft wel degelijk op invloed op je op tv gewicht.

In de op vierdelige serie Brard op & Jekel: VetGelukkig?! presenteert van op tv de NTR een gloednieuw met tv-duo: Patty Brard en de Diederik Jekel. naar Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard uit en wetenschapsjournalist tijdens Diederik Jekel uit weten allebei wat het is een om te strijden uit tegen met overgewicht. In deze serie op tv onderzoeken zij tijdens vanuit hun persoonlijke ervaring de de wetenschappelijke en van culturele een kanten van overgewicht. VetGelukkig?! in is vanaf vanavond elke dinsdag op tv uit om 20:25 uur in te zien op NPO op tv 3. Patty Brard heeft na het een jarenlange uit strijd tegen de een kilo's in met 2018 een maagverkleining ondergaan tijdens om haar overtollig gewicht in kwijt het te raken. Diederik Jekel, bekend van met het wetenschapsprogramma een Focus, weet ook maar van al te goed de wat het de is om te de worstelen met je gewicht uit en uit deed er van verslag van op op tv. In Brard & op tv Jekel: VetGelukkig?! laten van Patty en het Diederik hun lichaam en naar geest onderzoeken. door Wat is hun vetpercentage en hoe uit bevooroordeeld zijn zij van zelf als naar ze op naar andere mensen kijken? Diederik met zoekt in door zijn laboratorium de antwoorden op vragen door als: waar blijft vet als de je afvalt? Patty met gaat op bezoek bij de mensen die op met het van punt staan naar een maagverkleining te krijgen, maar tijdens spreekt naar ook met mensen die juist het helemaal klaar zijn met uit diëten en het hun de ronde vormen volledig op tv accepteren.

maart 2021
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!