Programma gemist?

We kijken naar naar wat we kunnen naar doen van om van ons in overgewicht af te komen: de dieet of maagverkleining. uit In het Erasmus MC tijdens wordt de door rustverbranding gemeten en naar gekeken naar de voedselinname met van een Patty en Diederik. Hoe staan de een Patty en Diederik er nu op tv voor. met Patty spreekt met Richard op tv Groenendijk, jarenlang uit is hij op dieet van geweest echter niets hielp. op Na de de diagnose 'diabetes' is met bij hem de van knop omgegaan. Diederik naar spreekt met wetenschapper Mesut in Savas. Wat kunnen tijdens we in de de toekomst voor in wondermiddeltjes verwachten om door van ons overgewicht af tijdens te van komen?

Patty door en Diederik bekijken hoe in wij toch aan op tv ons het overgewicht komen. Welke op factoren zijn nu van op invloed? Danny kreeg landelijke op bekendheid door het televisieprogramma op tv 'Obese', hij met viel vele kilo's in af in maar bracht het hem zijn uit geluk? Patty zoekt hem naar op. In de het laboratorium een laat Diederik in zien hoeveel toegevoegde suikers een er in voedsel zit. Diederik een en Patty op gaan boodschappen doen van met behulp van 'eyetracking': van zijn een zij bestand tegen uit alle slimme marketingtrucs van de door tijdens supermarkt.

Hoe kan je naar liefde tijdens hebben in een dik een lichaam? Diederik gaat in op tv gesprek het met Emmie. uit Zij heeft een uit speciale datingsite voor dikke mensen en uit stelt naar dat het echt moeilijker is van de tijdens liefde te vinden met uit een dik lichaam. op Patty ontmoet door Michalda. Na naar het ondergaan van een tijdens gastric bypass heeft zij nog in steeds moeite te op tv houden op van haar van lichaam. Patty en Diederik door komen erachter met dat het hebben van een dik door op tv lichaam niet alleen ligt aan te naar veel eten of de weinig naar bewegen, ook je stresshormoon heeft op tv wel op tv degelijk invloed op tijdens je gewicht.

In door de vierdelige in serie Brard & het Jekel: VetGelukkig?! presenteert de het NTR een het gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik op Jekel. Tv-persoonlijkheid in en presentatrice het Patty Brard in en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei door wat het met is op tv om te strijden tegen overgewicht. uit In deze serie op tv onderzoeken zij vanuit hun naar persoonlijke ervaring de uit wetenschappelijke en culturele op tv kanten uit van overgewicht. het VetGelukkig?! is vanaf vanavond uit elke dinsdag het om 20:25 uur op tv te zien op NPO 3. Patty Brard een heeft een na een jarenlange strijd een tegen op tv de kilo's in 2018 een naar maagverkleining ondergaan tijdens om haar overtollig uit gewicht kwijt te raken. uit Diederik van Jekel, bekend van met het wetenschapsprogramma Focus, weet ook in maar tijdens al te goed wat het is de om te een worstelen naar met je gewicht van en deed er verslag naar van op tv. een In Brard & Jekel: door VetGelukkig?! laten in Patty en van Diederik hun lichaam uit en geest onderzoeken. met Wat is hun op vetpercentage en hoe bevooroordeeld op tv zijn zij zelf op als ze de naar andere mensen op tv kijken? Diederik zoekt in zijn laboratorium van door antwoorden op vragen als: waar door blijft de vet als je afvalt? de Patty gaat op bezoek bij in op tv mensen die op het uit punt staan tijdens een maagverkleining te krijgen, maar het spreekt ook met mensen door die in juist helemaal klaar in zijn met diëten tijdens en hun ronde vormen volledig door uit accepteren.

juni 2021
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!