Programma gemist?

We het kijken naar wat we van kunnen doen een om van op tv ons overgewicht af te komen: dieet door of een maagverkleining. In het een Erasmus MC wordt een de rustverbranding naar gemeten en gekeken naar de op voedselinname van tijdens Patty en Diederik. Hoe staan op tv een Patty en Diederik een er nu voor. in Patty spreekt met Richard op Groenendijk, jarenlang is hij van op dieet geweest echter van niets hielp. de Na de in diagnose 'diabetes' is met bij hem de de knop omgegaan. Diederik naar spreekt met wetenschapper Mesut door Savas. Wat op tv kunnen we van in de toekomst voor van wondermiddeltjes verwachten om tijdens van ons het overgewicht af te een komen?

Patty een en Diederik bekijken hoe de wij toch de aan ons overgewicht komen. Welke een de factoren zijn nu uit van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid naar door het tijdens televisieprogramma met 'Obese', hij viel vele kilo's af een maar bracht het van met hem zijn geluk? Patty zoekt op tv hem op. In het op tv een laboratorium laat Diederik zien tijdens hoeveel toegevoegde naar suikers er in voedsel zit. Diederik uit en Patty gaan naar boodschappen doen op tv met van behulp van 'eyetracking': zijn een zij bestand tegen alle slimme van marketingtrucs in van de de supermarkt.

Hoe kan een je liefde hebben naar in een een dik lichaam? Diederik een gaat in tijdens gesprek met Emmie. Zij heeft met een uit speciale datingsite voor dikke mensen en door stelt uit dat het echt moeilijker tijdens is de de liefde te naar vinden met een op tv dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. tijdens Na het door ondergaan van een gastric met bypass heeft zij tijdens nog steeds moeite het te houden van uit haar op tv lichaam. Patty en Diederik komen erachter in dat het hebben een van naar een dik door lichaam niet alleen op tv ligt aan te de veel eten of weinig bewegen, ook een met je stresshormoon heeft op wel degelijk invloed op je een gewicht.

In de uit vierdelige serie Brard & op tv Jekel: VetGelukkig?! presenteert de de de NTR een gloednieuw tv-duo: door Patty Brard en Diederik met Jekel. Tv-persoonlijkheid de en tijdens presentatrice Patty Brard en in wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei het het wat het is om te de strijden op tegen overgewicht. In in deze serie onderzoeken op tv zij vanuit hun persoonlijke ervaring de naar op wetenschappelijke en culturele naar kanten van overgewicht. VetGelukkig?! is de vanaf vanavond elke met dinsdag op om 20:25 uur van te zien op NPO in 3. Patty Brard heeft na een een jarenlange strijd een tegen met de kilo's in op tv 2018 een maagverkleining het ondergaan om haar overtollig de gewicht kwijt te in raken. Diederik tijdens Jekel, bekend van het wetenschapsprogramma Focus, van weet tijdens ook maar al te goed in wat door het is de om te worstelen de met je gewicht met en deed er verslag van naar op een tv. In Brard & Jekel: door VetGelukkig?! laten Patty tijdens en op Diederik hun lichaam en de geest onderzoeken. Wat is tijdens hun vetpercentage en naar hoe bevooroordeeld zijn zij tijdens zelf als ze van naar naar andere mensen de kijken? Diederik zoekt op in zijn laboratorium antwoorden op vragen in als: waar blijft op vet het als je afvalt? het Patty gaat op bezoek bij door mensen die uit op op tv het punt staan een maagverkleining op te krijgen, de maar spreekt ook uit met mensen die naar juist helemaal van klaar zijn met diëten en naar hun ronde vormen de volledig in accepteren.

juli 2020
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!