Programma gemist?

We kijken naar in tijdens wat we kunnen met doen om van uit ons overgewicht af uit te komen: dieet de of maagverkleining. In het Erasmus in MC wordt met de rustverbranding gemeten en gekeken van naar naar de voedselinname van Patty en een Diederik. Hoe staan een Patty en Diederik door er nu in voor. Patty spreekt met tijdens Richard op Groenendijk, jarenlang is tijdens hij op met dieet geweest echter op niets hielp. Na de door diagnose 'diabetes' is bij hem in de de knop omgegaan. Diederik op spreekt met met wetenschapper Mesut Savas. in Wat kunnen we het in de toekomst voor wondermiddeltjes verwachten in om tijdens van ons overgewicht uit af te met komen?

Patty en een Diederik in bekijken hoe wij in toch aan ons tijdens overgewicht komen. Welke het factoren zijn nu van een invloed? Danny kreeg landelijke in bekendheid door het televisieprogramma de 'Obese', naar hij viel van vele kilo's af van maar bracht het hem zijn op geluk? tijdens Patty zoekt hem op. naar In het laboratorium laat naar Diederik zien hoeveel uit toegevoegde suikers uit er in voedsel zit. uit Diederik en met Patty gaan op tv boodschappen doen met behulp van 'eyetracking': op zijn zij de bestand de tegen alle slimme op tv marketingtrucs van de op supermarkt.

Hoe op tv kan je liefde met hebben in een dik tijdens lichaam? Diederik gaat in in tijdens gesprek met Emmie. Zij het heeft een op speciale datingsite voor dikke tijdens mensen en op tv stelt dat het echt moeilijker de is de liefde te in vinden de met een dik op tv lichaam. Patty ontmoet naar Michalda. Na het ondergaan van van een de gastric bypass heeft zij op nog steeds moeite naar te houden van door haar lichaam. Patty met en Diederik komen erachter tijdens dat het hebben naar van een een dik lichaam door niet alleen van ligt aan te in veel eten of weinig tijdens bewegen, ook je stresshormoon heeft door wel van degelijk invloed op je met gewicht.

In de met vierdelige serie Brard & met Jekel: VetGelukkig?! uit presenteert de op tv NTR een gloednieuw van tv-duo: Patty Brard in en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en het tijdens presentatrice Patty Brard in en wetenschapsjournalist Diederik Jekel naar weten allebei wat met het is om te strijden tijdens tegen overgewicht. naar In deze serie onderzoeken uit zij het vanuit hun persoonlijke ervaring de naar wetenschappelijke en culturele het kanten in van overgewicht. VetGelukkig?! door is vanaf vanavond een elke dinsdag uit om 20:25 uur te zien op van NPO van 3. Patty Brard heeft op na een jarenlange strijd de tegen de kilo's in het 2018 een van maagverkleining ondergaan tijdens om haar met overtollig gewicht kwijt te raken. Diederik van naar Jekel, bekend van het wetenschapsprogramma Focus, uit weet ook maar het al te goed met wat het tijdens is om naar te worstelen met je gewicht op en een deed er verslag van met op tv. de In Brard & Jekel: VetGelukkig?! tijdens op tv laten Patty en Diederik naar hun lichaam en het geest onderzoeken. Wat is in hun vetpercentage en hoe door uit bevooroordeeld zijn zij zelf als in ze naar andere mensen van kijken? Diederik van zoekt in zijn laboratorium naar antwoorden op vragen door op tv als: waar blijft vet als je op tv afvalt? op Patty gaat op bezoek bij op tv mensen die op de het in punt staan een maagverkleining met te krijgen, maar spreekt door op tv ook met mensen die juist helemaal door klaar zijn met naar diëten en van hun ronde de vormen volledig in accepteren.

januari 2020
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!