Programma gemist?

We kijken de naar wat we met kunnen doen om van een op ons overgewicht af te de komen: dieet of naar maagverkleining. In het Erasmus de MC wordt de rustverbranding met gemeten naar en gekeken naar de op voedselinname van een Patty en Diederik. een Hoe staan Patty naar en Diederik er nu voor. het Patty spreekt met in Richard de Groenendijk, jarenlang is naar hij op van dieet geweest echter niets op hielp. Na de van diagnose 'diabetes' is bij naar hem de knop met omgegaan. Diederik spreekt op tv met wetenschapper Mesut Savas. een Wat kunnen we uit in de toekomst het voor wondermiddeltjes verwachten met om van ons de overgewicht af de te het komen?

Patty en Diederik van bekijken hoe op tv wij toch de aan ons overgewicht komen. de Welke factoren naar zijn nu van invloed? Danny in de kreeg landelijke bekendheid door door het televisieprogramma 'Obese', de hij viel vele van kilo's af maar bracht door het hem uit zijn geluk? Patty zoekt hem naar op. op In het laboratorium uit laat Diederik zien tijdens hoeveel toegevoegde suikers met er in voedsel zit. van Diederik en van Patty gaan boodschappen op doen met behulp van 'eyetracking': naar zijn zij een bestand tegen alle van slimme marketingtrucs van de de de supermarkt.

Hoe kan je de liefde hebben in in een dik lichaam? in Diederik tijdens gaat in gesprek met Emmie. in Zij heeft een naar speciale op datingsite voor op tv dikke mensen en naar stelt dat het echt het moeilijker is de van liefde te vinden in met een dik lichaam. de Patty op ontmoet Michalda. Na uit het ondergaan van een door gastric bypass heeft zij de nog met steeds moeite te houden de van haar uit lichaam. Patty en Diederik komen erachter een het dat het hebben van een dik de een lichaam niet alleen uit ligt aan te veel eten een of weinig bewegen, ook het je een stresshormoon heeft wel degelijk van invloed op je tijdens gewicht.

In met de vierdelige serie Brard & door Jekel: VetGelukkig?! van presenteert tijdens de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty op Brard en Diederik met Jekel. Tv-persoonlijkheid en in presentatrice met Patty Brard en wetenschapsjournalist door Diederik Jekel weten allebei van tijdens wat het is door om te strijden tegen overgewicht. van In deze serie onderzoeken het de zij vanuit hun op tv persoonlijke ervaring de wetenschappelijke het en culturele kanten van van overgewicht. VetGelukkig?! is vanaf met vanavond elke dinsdag het door om 20:25 uur te zien op van NPO uit 3. Patty Brard heeft na een tijdens jarenlange strijd tegen naar de kilo's in op tv 2018 een maagverkleining de uit ondergaan om haar overtollig gewicht op kwijt te in raken. Diederik Jekel, door bekend van het wetenschapsprogramma Focus, tijdens weet ook maar de al te goed in de wat het is om te het worstelen met je de gewicht en deed het er door verslag van op tv. tijdens In Brard & tijdens Jekel: VetGelukkig?! laten tijdens Patty en Diederik hun uit lichaam door en geest onderzoeken. Wat is door hun vetpercentage en hoe het bevooroordeeld zijn zij het zelf op tv als ze uit naar andere mensen kijken? Diederik zoekt van in zijn laboratorium op tv antwoorden op het vragen als: waar blijft van vet als van je door afvalt? Patty gaat op bezoek van bij tijdens mensen die op het punt staan een een naar maagverkleining te een krijgen, maar spreekt op ook met mensen in die juist helemaal op klaar zijn met diëten tijdens en hun ronde de vormen volledig uit accepteren.

oktober 2020
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!