Programma gemist?

We met kijken naar wat we kunnen op doen om op tv van ons overgewicht de af van te komen: dieet door of maagverkleining. In het van Erasmus MC wordt de op rustverbranding gemeten de en gekeken naar de voedselinname uit van van Patty en Diederik. Hoe naar staan Patty en in Diederik er nu op tv voor. Patty van spreekt met Richard Groenendijk, een jarenlang in is hij op dieet geweest van echter niets hielp. Na het de diagnose door 'diabetes' is bij met hem de op tv knop omgegaan. Diederik op tv spreekt met tijdens wetenschapper Mesut Savas. de Wat kunnen we tijdens in de toekomst voor wondermiddeltjes tijdens verwachten om op tv van ons overgewicht het af te tijdens komen?

Patty naar en Diederik in bekijken hoe wij toch aan met ons overgewicht komen. Welke een factoren zijn nu op van invloed? op Danny kreeg de landelijke bekendheid met door het televisieprogramma op tv 'Obese', hij viel vele in kilo's af maar bracht naar het in hem zijn geluk? Patty zoekt hem een op. In de het laboratorium laat Diederik in zien hoeveel toegevoegde tijdens suikers er in met voedsel zit. van Diederik en Patty de gaan boodschappen op tv doen met behulp van 'eyetracking': de zijn zij bestand op tv tegen naar alle slimme marketingtrucs van een de met supermarkt.

Hoe kan de je liefde naar hebben in een dik op lichaam? Diederik gaat naar in gesprek met van Emmie. Zij op heeft een speciale datingsite voor uit dikke een mensen en stelt naar dat het een echt moeilijker is de in liefde te vinden de met een dik lichaam. Patty naar ontmoet Michalda. op tv Na van het ondergaan van een gastric in bypass heeft met zij nog steeds van moeite te uit houden van haar lichaam. Patty het en Diederik komen met erachter uit dat het hebben door van een dik lichaam een niet alleen ligt van aan te op veel eten of tijdens weinig bewegen, ook je stresshormoon door heeft uit wel degelijk invloed op in je gewicht.

In tijdens de vierdelige serie Brard & door Jekel: VetGelukkig?! de presenteert de NTR een een gloednieuw met tv-duo: Patty Brard en met Diederik op tv Jekel. Tv-persoonlijkheid en tijdens presentatrice Patty Brard en met wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten het allebei wat naar het is om te door strijden tegen overgewicht. In tijdens deze met serie onderzoeken zij op tv vanuit hun persoonlijke ervaring door de wetenschappelijke en het culturele kanten tijdens van overgewicht. naar VetGelukkig?! is vanaf vanavond elke op tv dinsdag om in 20:25 uur te zien op op NPO 3. Patty Brard op heeft tijdens na een jarenlange strijd tegen uit de kilo's in tijdens op tv 2018 een maagverkleining ondergaan om op haar overtollig op tv gewicht kwijt te raken. Diederik een Jekel, bekend de van het wetenschapsprogramma Focus, op tv weet ook uit maar al op te goed door wat het is op tv om te worstelen van met je gewicht en deed naar er verslag met van op tv. een In Brard tijdens & Jekel: VetGelukkig?! laten Patty tijdens en Diederik de hun lichaam en geest onderzoeken. door Wat is hun op tv tijdens vetpercentage en hoe van bevooroordeeld zijn zij zelf een als ze naar naar andere mensen kijken? Diederik van zoekt in zijn op tv laboratorium antwoorden door op vragen als: waar blijft op tv naar vet als je afvalt? op Patty gaat op bezoek op tv bij op tv mensen die op het punt staan de op een maagverkleining te krijgen, maar spreekt naar ook met mensen tijdens door die juist helemaal klaar zijn naar met de diƫten en hun uit ronde vormen volledig uit accepteren.

november 2021
13-11-2018 20:25

Het Dieet

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet

We kijken naar wat we kunnen doen om van ons overgewicht af te komen: dieet of maagverkleining. In het Erasmus MC wordt de rustverbranding gemeten en gekeken naar de voedselinname van Patty en Diederik. Hoe staan Patty en Diederik er nu voo...

06-11-2018 20:25

Een dik lichaam

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam

Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma 'Obese', hij viel vele kilo's af maar bracht het hem zijn geluk? Patty zoek...

30-10-2018 20:20

De Liefde

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde

Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty ontmoet Michalda. Na het...

23-10-2018 20:25

Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Nieuw: Brard & Jekel - VetGelukkig?!

In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig?! presenteert de NTR een gloednieuw tv-duo: Patty Brard en Diederik Jekel. Tv-persoonlijkheid en presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel weten allebei wat het is om...

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brard & Jekel: VetGelukkig?! bij Brard & Jekel: VetGelukkig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brard & Jekel: VetGelukkig?!. Heb je een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brard & Jekel: VetGelukkig?! gemist

Uitzending gemist van Brard & Jekel: VetGelukkig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Brard & Jekel: VetGelukkig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!