Programma gemist?

Bob de Bouwer op tv en met zijn trouwe helpers Liftie, met Muck en Spook met hebben naar een nieuwe opdracht. Een door oude steengroeve moet naar omgebouwd worden tot een door reservoir van met een grote dam. van Voor deze zware klus krijgen in ze hulp van het de Conrad en zijn megamachines Kraker, op Blinker en de Smakker. De samenwerking uit verloopt echter moeizaam en Conrad van blijkt niet op tv zo tijdens sympathiek te zijn als op tv hij doet tijdens voorkomen...

mei 2021
24-10-2018 12:00

Bob de Bouwer special: Mega machines

Bob de Bouwer special: Mega machines - Bob de Bouwer special: Mega machines

Bob de Bouwer en zijn trouwe helpers Liftie, Muck en Spook hebben een nieuwe opdracht. Een oude steengroeve moet omgebouwd worden tot een reservoir met een grote dam. Voor deze zware klus krijgen ze hulp van Conrad en zijn megamachines Krak...

Bob de Bouwer special: Mega machines gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bob de Bouwer special: Mega machines de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bob de Bouwer special: Mega machines bij Bob de Bouwer special: Mega machines liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bob de Bouwer special: Mega machines. Heb je een uitzending van Bob de Bouwer special: Mega machines gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bob de Bouwer special: Mega machines gemist

Uitzending gemist van Bob de Bouwer special: Mega machines? Hier kun je alle uitzendingen van Bob de Bouwer special: Mega machines kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-10-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!