Programma gemist?

Marlijn Weerdenburg door ziet alle uit mensen met in een eet- en de voedingsstoornis terug die zij de afgelopen van naar weken leerde kennen. Vivian vertelt een over de onderliggende op reden van de haar ziekte boulimia nervosa. in En ook Hilde de vertelt waarom zij een als vijftienjarig hockeymeisje van het de ene op tv dag op de met andere anorexia nervosa ontwikkelde. uit Wielrenner van Thomas deelt zijn angsten en naar dromen voor op de toekomst met zijn naar mentor Leontien tijdens van Moorsel, een zelf ooit in op tv de greep uit van de dodelijke op tv ziekte anorexia nervosa. En van hoe gaat het naar inmiddels met de een twaalfjarige Sanne, de lukt het haar normaal te blijven een met eten en haar zelfbeeld ten positieve met bij te een stellen?

Marlijn in Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. tijdens op Vivian heeft al tien een jaar lang boulimia nervosa, terugkerende naar onbedwingbare eetbuien in die ze naderhand op tv compenseert door over op te geven. op tv Ook ontmoeten we de op tv 21-jarige met Hilde, zij is herstellende naar van de een ziekte anorexia nervosa die zij rond met haar vijftiende ontwikkelde. naar Zowel bij Hilde naar als Vivian ligt op onder tijdens hun eetstoornis een groot met verdriet verborgen. naar De Turks-Nederlandse Asli Hoek van geeft antwoord van op de op tv vraag of mensen de met een andere culturele achtergrond ook tijdens tijdens last hebben van eetstoornissen op tv en acteur Jack in Wouterse vertelt over zijn metamorfose: naar een maagverkleining maakte de door een einde aan uit een jarenlange eetverslaving.

We op volgen de negentienjarige Thomas het die uit aan Anorexia Athletica lijdt. door En we volgen de eenenveertigjarige het Faisa die tijdens last in heeft van een een eetbuistoornis.

In uit het nieuwe programma met Het Voedselgevecht volgen we tijdens verschillende mensen naar die vechten tegen een eet- tijdens en voedselstoornis. Samen naar uit met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren op we mensen van die langzaam uit het uit dal komen, maar op tv nog tijdens wel een lange een weg te gaan de hebben. In vier afleveringen komen de van bekende de eet- en voedselstoornissen naar Anorexia Nervosa, BED (eetbuiverslaving) een en Boulimia aan uit bod, maar op ook Arfid (dwangmatig naar vermijden van bepaalde producten), Orthorexia de (dwang om gezond het te eten), Pica (dwang tijdens om niet eetbare met van materialen te consumeren) en Anorexia van Athletica (dwangmatig op sporten om op af te vallen). We op tv volgen diverse uit mensen die op weg het zijn naar herstel, maar die het hier nog op tv dagelijks mee worstelen. de Naast patiënten gaan we van tijdens ook het gesprek aan met ouders, met familie en vrienden op tv en uit een aantal specialisten op het uit gebied op van eet- door en voedselstoornissen. Diverse thema's komen ter sprake, het zoals behandelmethoden, cultureel uit geografische factoren, tijdens social media invloeden en naar met de impact van deze een verschillende aandoeningen op omgeving naar door en familie. Deskundigen op in dit gebied zullen een vele vragen beantwoorden, zoals hoe door valt de het opvallende verjonging onder de op tv groep anorexia nervosa tijdens patiënten van kinderen het tussen de met acht en de van tien jaar te verklaren? tijdens Speelt social naar media hierbij een door rol? Wie hebben van er een verhoogde kans op om welke een eetstoornis dan ook te op tv de krijgen?

september 2020
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!