Programma gemist?

Marlijn met Weerdenburg ziet alle mensen tijdens met een eet- en de voedingsstoornis terug die op zij de afgelopen de weken leerde kennen. op Vivian vertelt met over de een onderliggende reden uit van haar ziekte boulimia met nervosa. En ook uit Hilde vertelt waarom met zij als vijftienjarig hockeymeisje op tv van de uit ene dag op de van andere anorexia nervosa ontwikkelde. naar Wielrenner Thomas door deelt zijn naar angsten en dromen op voor de toekomst met op tv zijn mentor Leontien van in het Moorsel, zelf ooit met in de greep van op de dodelijke ziekte anorexia het nervosa. En hoe uit gaat het van inmiddels met de twaalfjarige door Sanne, lukt een het haar normaal te in blijven eten van en haar zelfbeeld ten positieve naar bij te door stellen?

Marlijn met Weerdenburg ontmoet de 26-jarige naar Vivian. Vivian heeft al het tien jaar naar lang boulimia nervosa, tijdens terugkerende het onbedwingbare eetbuien die ze van naderhand compenseert door over de te geven. Ook naar ontmoeten een we de 21-jarige Hilde, zij is naar herstellende van de uit ziekte in anorexia nervosa die zij rond de haar vijftiende ontwikkelde. in een Zowel bij Hilde als Vivian ligt een onder hun eetstoornis naar de een groot verdriet verborgen. De in Turks-Nederlandse Asli Hoek geeft door antwoord op de het vraag op tv of mensen met een andere een culturele van achtergrond ook last op hebben van eetstoornissen en acteur op tv naar Jack Wouterse vertelt over zijn uit metamorfose: een op maagverkleining maakte op tv een einde aan een jarenlange op tv eetverslaving.

We de volgen de uit negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica in lijdt. het En we de volgen de eenenveertigjarige Faisa die last tijdens heeft van in een met eetbuistoornis.

In het nieuwe met programma in Het Voedselgevecht tijdens volgen we verschillende mensen die vechten op tv tegen het een eet- en voedselstoornis. Samen uit met in presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we op tv mensen uit die langzaam uit het dal op komen, door maar nog in wel een lange weg het te gaan hebben. In op vier afleveringen komen een de bekende eet- en van voedselstoornissen de Anorexia Nervosa, BED (eetbuiverslaving) en op Boulimia aan bod, door maar ook Arfid (dwangmatig in vermijden van bepaalde de producten), Orthorexia de (dwang om gezond een te het eten), Pica (dwang op tv om niet eetbare materialen te consumeren) van en Anorexia Athletica met (dwangmatig in sporten om de af te vallen). We volgen diverse op het mensen die op weg uit zijn naar herstel, maar die in hier nog dagelijks het de mee worstelen. Naast met patiënten gaan we ook de het gesprek aan met ouders, uit familie en een vrienden en een aantal door specialisten van op het gebied door van eet- en voedselstoornissen. Diverse de thema's komen ter door sprake, zoals uit behandelmethoden, cultureel geografische factoren, naar social in media invloeden en de het impact tijdens van deze verschillende aandoeningen naar op omgeving en in familie. Deskundigen op tv op dit gebied zullen vele vragen door beantwoorden, zoals hoe door valt de opvallende tijdens tijdens verjonging onder de groep op anorexia nervosa patiënten het van kinderen tussen de acht met in en de tien jaar te door verklaren? Speelt social met media hierbij een naar rol? Wie hebben er het een verhoogde naar kans om welke op tv eetstoornis dan ook te tijdens in krijgen?

mei 2020
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!