Programma gemist?

Marlijn het Weerdenburg ziet alle mensen met met een eet- en tijdens voedingsstoornis terug die in zij de een afgelopen met weken leerde kennen. Vivian het vertelt over de tijdens onderliggende reden van haar een ziekte naar boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt op waarom zij als op tv vijftienjarig hockeymeisje van op tv de ene dag het tijdens op de andere anorexia een nervosa ontwikkelde. het Wielrenner Thomas deelt zijn angsten en op het dromen voor de toekomst met zijn van mentor Leontien van met Moorsel, zelf in ooit in naar de greep van de met dodelijke ziekte anorexia de nervosa. naar En hoe gaat het inmiddels met het de naar twaalfjarige Sanne, op tv lukt het haar de normaal te blijven eten en haar tijdens zelfbeeld van ten positieve bij een te stellen?

Marlijn het Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. van Vivian uit heeft al tien jaar het lang boulimia de nervosa, terugkerende een onbedwingbare eetbuien die ze naderhand naar compenseert een door over te naar geven. Ook ontmoeten we de op 21-jarige Hilde, zij is op herstellende van van de op tv ziekte anorexia nervosa die de zij rond op tv haar vijftiende ontwikkelde. Zowel bij de Hilde als tijdens Vivian ligt onder hun eetstoornis naar een op tv groot verdriet verborgen. De Turks-Nederlandse in Asli Hoek tijdens geeft met antwoord op de met vraag of mensen met een met andere naar culturele achtergrond ook last hebben een van eetstoornissen en acteur naar Jack Wouterse vertelt op tv op tv over zijn metamorfose: een maagverkleining in maakte het een einde aan een jarenlange van eetverslaving.

We volgen op tv de negentienjarige Thomas die van op aan Anorexia Athletica lijdt. En we een volgen uit de eenenveertigjarige van Faisa die last heeft van de een tijdens eetbuistoornis.

In het nieuwe met programma Het een Voedselgevecht volgen we verschillende van mensen die van vechten tegen op een eet- met en voedselstoornis. Samen met presentatrice naar Marlijn Weerdenburg portretteren met we mensen tijdens die langzaam uit het tijdens dal komen, maar naar nog door wel een lange weg te uit gaan hebben. In vier afleveringen van met komen de bekende eet- en op tv voedselstoornissen Anorexia Nervosa, BED naar (eetbuiverslaving) de en Boulimia op tv aan bod, maar ook Arfid in (dwangmatig in vermijden van bepaalde producten), Orthorexia op (dwang naar om gezond te naar eten), Pica (dwang in om niet eetbare materialen in te consumeren) en Anorexia naar Athletica (dwangmatig sporten om het af te naar vallen). We naar volgen diverse mensen die op tv op uit weg zijn naar herstel, naar maar die hier nog dagelijks op tv op mee worstelen. Naast patiënten een gaan we ook tijdens het gesprek aan tijdens met ouders, familie en tijdens vrienden en op tv een aantal specialisten op het een gebied van door eet- en voedselstoornissen. Diverse een thema's komen ter het sprake, zoals behandelmethoden, cultureel een met geografische factoren, social met media invloeden en de impact tijdens van deze van verschillende aandoeningen op op tv omgeving op en familie. Deskundigen op door dit gebied van zullen vele vragen beantwoorden, zoals naar hoe valt de in opvallende verjonging onder de naar groep anorexia naar nervosa de patiënten van kinderen tussen met de acht en de uit tien op tv jaar te verklaren? Speelt van social media in hierbij een rol? Wie met hebben er een verhoogde kans op om welke eetstoornis door dan uit ook te in krijgen?

mei 2021
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!