Programma gemist?

Marlijn de Weerdenburg ziet alle mensen met naar een een eet- en tijdens voedingsstoornis terug die zij in de afgelopen tijdens weken leerde kennen. Vivian van vertelt over het de onderliggende reden van haar ziekte door een boulimia nervosa. En ook Hilde in vertelt waarom zij als van vijftienjarig hockeymeisje van uit de ene met dag op de de andere anorexia nervosa het ontwikkelde. tijdens Wielrenner Thomas deelt tijdens zijn angsten en dromen voor de het toekomst met de zijn mentor tijdens Leontien van door Moorsel, zelf ooit in de greep in in van de dodelijke ziekte anorexia van nervosa. tijdens En hoe gaat het inmiddels tijdens met tijdens de twaalfjarige Sanne, tijdens lukt het haar normaal door te blijven met eten en haar de zelfbeeld ten positieve bij te tijdens stellen?

Marlijn Weerdenburg ontmoet van de een 26-jarige Vivian. Vivian heeft al in tien op jaar lang boulimia naar nervosa, terugkerende onbedwingbare op tv eetbuien die ze naderhand naar compenseert door het over te geven. Ook door ontmoeten we een de 21-jarige Hilde, zij op tv is herstellende in van de ziekte anorexia op tv nervosa die zij in rond haar vijftiende een ontwikkelde. Zowel bij door Hilde het als Vivian ligt onder van hun eetstoornis tijdens een groot verdriet verborgen. een De Turks-Nederlandse het Asli Hoek geeft antwoord op het de vraag of uit mensen met een andere het culturele achtergrond tijdens ook op last hebben van eetstoornissen een en acteur Jack Wouterse vertelt de over zijn een metamorfose: in een maagverkleining maakte een einde tijdens aan een jarenlange met eetverslaving.

We volgen op tv de negentienjarige Thomas die op aan Anorexia uit Athletica lijdt. in En we volgen de een eenenveertigjarige Faisa die last van op tv heeft van een naar eetbuistoornis.

In het de nieuwe programma Het het Voedselgevecht volgen we verschillende tijdens mensen tijdens die vechten tegen door een eet- naar en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn op tv Weerdenburg portretteren we tijdens door mensen die langzaam uit het dal op komen, het maar nog uit wel een lange weg de te gaan hebben. In vier een afleveringen komen de bekende het eet- en voedselstoornissen naar Anorexia Nervosa, tijdens BED (eetbuiverslaving) en met Boulimia aan bod, maar naar ook Arfid (dwangmatig door vermijden door van bepaalde van producten), Orthorexia (dwang naar om gezond te eten), door Pica (dwang van om niet eetbare materialen te naar consumeren) en Anorexia het Athletica (dwangmatig tijdens sporten om af te vallen). een We volgen diverse het mensen uit die op weg zijn naar met herstel, maar die in hier nog dagelijks het mee van worstelen. Naast patiƫnten gaan naar we ook uit het gesprek aan met ouders, het tijdens familie en vrienden tijdens en een aantal specialisten op het met gebied door van eet- en voedselstoornissen. Diverse thema's door op tv komen ter sprake, zoals behandelmethoden, cultureel tijdens geografische factoren, social tijdens media in invloeden en de impact met van de deze verschillende aandoeningen op op omgeving en familie. Deskundigen tijdens op dit een gebied zullen vele het vragen op tv beantwoorden, zoals hoe valt de opvallende op tv de verjonging onder de groep op anorexia nervosa patiƫnten van van kinderen tussen op tv de acht en een de tien van jaar te verklaren? Speelt social media naar hierbij uit een rol? door Wie hebben er een verhoogde door kans om van welke eetstoornis dan ook met te met krijgen?

oktober 2021
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!