Programma gemist?

Marlijn Weerdenburg ziet het alle mensen met door een eet- en door voedingsstoornis op terug die uit zij de afgelopen weken door leerde kennen. Vivian de vertelt over naar de onderliggende reden in van haar ziekte boulimia nervosa. tijdens En ook Hilde door vertelt het waarom zij als vijftienjarig tijdens hockeymeisje van de ene dag in op de andere naar op tv anorexia nervosa ontwikkelde. Wielrenner het Thomas deelt zijn uit angsten en dromen voor de de toekomst het met zijn mentor Leontien het van Moorsel, zelf ooit de door in de greep van in de dodelijke het ziekte anorexia nervosa. En het hoe gaat het het inmiddels met de twaalfjarige Sanne, op tv lukt het naar haar de normaal te blijven eten en haar de zelfbeeld ten op tv positieve bij te in stellen?

Marlijn op Weerdenburg ontmoet de naar 26-jarige Vivian. Vivian heeft al door tien jaar tijdens lang boulimia nervosa, op tv terugkerende onbedwingbare met eetbuien die ze naderhand compenseert een door over van te op geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige een Hilde, zij naar is herstellende van de uit van ziekte anorexia nervosa op die zij rond haar vijftiende door ontwikkelde. Zowel bij de Hilde als Vivian van ligt onder op hun eetstoornis een groot verdriet door verborgen. naar De Turks-Nederlandse Asli Hoek het geeft antwoord op op de vraag of mensen uit op met een andere culturele achtergrond een ook op last hebben van met eetstoornissen en acteur Jack naar Wouterse vertelt een over zijn metamorfose: een maagverkleining maakte de een een einde aan een jarenlange met eetverslaving.

We volgen met de negentienjarige Thomas uit die aan Anorexia in Athletica door lijdt. En we volgen de uit eenenveertigjarige Faisa die last naar door heeft van een op tv eetbuistoornis.

In het op tv nieuwe programma Het de Voedselgevecht volgen we in verschillende mensen het die vechten tegen op een eet- en voedselstoornis. op tv Samen met presentatrice de Marlijn Weerdenburg portretteren we uit mensen die een langzaam uit het dal tijdens komen, maar het nog wel naar een lange uit weg te gaan hebben. In op vier afleveringen van komen de bekende eet- en voedselstoornissen het Anorexia Nervosa, uit BED (eetbuiverslaving) en Boulimia de het aan bod, maar ook op tv Arfid (dwangmatig vermijden een van bepaalde producten), door Orthorexia (dwang om gezond door te eten), van Pica (dwang om niet op eetbare materialen in te consumeren) en Anorexia van Athletica (dwangmatig sporten een om af te een vallen). We volgen diverse door een mensen die op weg zijn door naar herstel, maar die uit hier tijdens nog dagelijks op tv mee worstelen. Naast patiënten naar gaan we ook in het gesprek aan met ouders, door naar familie en vrienden en een een aantal specialisten op uit het een gebied van eet- en tijdens voedselstoornissen. Diverse thema's komen ter sprake, uit zoals in behandelmethoden, cultureel geografische factoren, social met media invloeden en op tv de impact tijdens van deze de verschillende aandoeningen op met omgeving in en familie. Deskundigen op dit uit gebied zullen de vele vragen beantwoorden, zoals hoe door valt de op tv opvallende een verjonging onder de een groep anorexia nervosa patiënten van kinderen van tussen een de acht en op tv de tien jaar te verklaren? tijdens Speelt op social media op hierbij een rol? Wie hebben op er een de verhoogde kans om met welke eetstoornis dan ook het te door krijgen?

januari 2021
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!