Programma gemist?

Marlijn op tv Weerdenburg ziet alle in mensen met een eet- en met voedingsstoornis terug uit die zij het de afgelopen weken leerde kennen. op Vivian vertelt over in de onderliggende tijdens reden van haar ziekte een boulimia nervosa. naar En ook Hilde vertelt op waarom zij van als vijftienjarig hockeymeisje van de de in ene dag op de de andere anorexia nervosa op tv ontwikkelde. Wielrenner Thomas door deelt zijn angsten de en dromen naar voor de toekomst met zijn op tv tijdens mentor Leontien van Moorsel, met zelf ooit in de tijdens greep van de door dodelijke ziekte anorexia nervosa. met tijdens En hoe gaat het de inmiddels met de op tv twaalfjarige Sanne, lukt het haar tijdens normaal te de blijven eten en met haar door zelfbeeld ten positieve bij te op stellen?

Marlijn met Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. op Vivian heeft op al tijdens tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende uit in onbedwingbare eetbuien die op ze naderhand compenseert door over in te geven. Ook uit ontmoeten we de tijdens 21-jarige Hilde, op zij is herstellende van op tv de van ziekte anorexia nervosa die door zij rond haar naar vijftiende ontwikkelde. Zowel op bij Hilde als Vivian tijdens ligt onder door hun eetstoornis een een groot verdriet in verborgen. De Turks-Nederlandse Asli Hoek de geeft het antwoord op de vraag of mensen op tv van met een andere culturele een achtergrond ook in last hebben van eetstoornissen het en acteur Jack in Wouterse vertelt over een zijn metamorfose: een maagverkleining in maakte een het einde aan een jarenlange uit eetverslaving.

We volgen de naar negentienjarige naar Thomas die aan uit Anorexia Athletica lijdt. En we van het volgen de eenenveertigjarige Faisa die tijdens last heeft van tijdens een door eetbuistoornis.

In door het nieuwe op programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende uit tijdens mensen die vechten tegen in een eet- tijdens en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn door Weerdenburg portretteren de we mensen die in langzaam uit het naar dal komen, maar nog het wel op tv een lange weg te uit gaan hebben. In in vier afleveringen komen de met bekende eet- en naar voedselstoornissen Anorexia Nervosa, tijdens BED op (eetbuiverslaving) en Boulimia in aan bod, maar op tv ook Arfid (dwangmatig vermijden van de bepaalde producten), tijdens Orthorexia (dwang om gezond naar te uit eten), Pica (dwang om niet eetbare van naar materialen te consumeren) en Anorexia Athletica tijdens (dwangmatig sporten om van af uit te vallen). We volgen diverse tijdens mensen die op door weg zijn door naar herstel, maar die door hier nog het dagelijks mee worstelen. Naast door een patiƫnten gaan we ook het gesprek de aan een met ouders, familie en vrienden met naar en een aantal specialisten op uit het gebied van het eet- en van voedselstoornissen. Diverse thema's komen ter sprake, tijdens tijdens zoals behandelmethoden, cultureel op geografische factoren, social media invloeden het en de tijdens impact in van deze verschillende aandoeningen uit op omgeving en familie. op tv Deskundigen op op dit gebied zullen vele vragen uit beantwoorden, zoals hoe op tv valt de opvallende op verjonging onder door de op groep anorexia nervosa van patiƫnten van kinderen tussen de acht tijdens een en de tien jaar te de verklaren? Speelt naar social media op tv hierbij een rol? tijdens Wie hebben er een verhoogde met kans een om welke eetstoornis dan ook te met met krijgen?

december 2021
15-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ziet alle mensen met een eet- en voedingsstoornis terug die zij de afgelopen weken leerde kennen. Vivian vertelt over de onderliggende reden van haar ziekte boulimia nervosa. En ook Hilde vertelt waarom zij als vijftienj...

08-11-2018 20:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

Marlijn Weerdenburg ontmoet de 26-jarige Vivian. Vivian heeft al tien jaar lang boulimia nervosa, terugkerende onbedwingbare eetbuien die ze naderhand compenseert door over te geven. Ook ontmoeten we de 21-jarige Hilde, zij is herstellende ...

01-11-2018 21:55

Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Het Voedselgevecht

We volgen de negentienjarige Thomas die aan Anorexia Athletica lijdt. En we volgen de eenenveertigjarige Faisa die last heeft van een eetbuistoornis.

25-10-2018 20:55

Nieuw: Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lan...

Het Voedselgevecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Voedselgevecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Voedselgevecht bij Het Voedselgevecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Voedselgevecht. Heb je een uitzending van Het Voedselgevecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!