Programma gemist?

Britse documentaire waarin naar Stacey Dooley antwoord uit probeert te naar krijgen op de vraag: naar verdienen zedendelinquenten een uit tweede naar kans?

Britse het documentaire waarin Stacey Dooley antwoord een door probeert te krijgen op met de vraag: tijdens verdienen zedendelinquenten een tweede in kans?

augustus 2021
28-10-2018 22:31

Afl. 1

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley antwoord probeert te krijgen op de vraag: verdienen zedendelinquenten een tweede kans?

26-10-2018 22:27

Afl. 1

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley antwoord probeert te krijgen op de vraag: verdienen zedendelinquenten een tweede kans?

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans bij Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley antwoord probeert te krijgen op de vraag: verdienen zedendelinquenten een tweede kans? Stacey reist af naar Florida, waar ze in gesprek gaat met zowel plegers van een seksueel misdrijf als wetgevers. In Amerika krijgen veroordeelde zedendelinquenten restricties opgelegd die hun hele leven gelden. Zo worden hun namen en adressen op een openbare lijst geplaatst en buren geïnformeerd over hun daden. Pedofielen mogen bijvoorbeeld niet in de buurt van scholen, parken en andere plekken met veel kinderen wonen. Werkt deze aanpak? En is het terecht dat de restricties altijd levenslang zijn?

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!