Programma gemist?

De op tv helikopter rukt uit op voor een met slachtoffer van een zwaar het verkeersongeval dat bekneld zit in tijdens een vrachtwagen. tijdens Op de spoedeisende hulp het komt naar een patiënt binnen met een door grote wond met die veroorzaakt is door met een van ongeval met een kettingzaag. De op tv helikopter vliegt door ook door uit voor de reanimatie van van een man die in met een vijver op is gevonden, een gasexplosie het een in een caravan, een uit epilepsieaanval en een uit bewusteloze heftruckchauffeur.

Het traumateam zet de alles met op alles om het slachtoffer een van in een verkeersongeval uit zo snel mogelijk naar het ziekenhuis in met te brengen. Verder vliegt door de MUG-helikopter uit naar een het baby met uit koortsstuipen op tv en moet er worden gereanimeerd uit bij de een zwembad. Op de de spoeddienst van het AZ op Sint-Jan in op tv Brugge komt naar kleine Thiago binnen. Hij is door gevallen en heeft door een op tv grote wond in zijn op gezicht.

Het traumateam op tv zet alles op het alles om met het slachtoffer van naar een verkeersongeval zo een snel mogelijk de naar het ziekenhuis te brengen. met Verder vliegt de door MUG-helikopter uit naar een in naar baby met koortsstuipen en moet naar er worden gereanimeerd met bij een in zwembad. Op de spoeddienst van in het het AZ Sint-Jan in Brugge komt op tv kleine Thiago binnen. door uit Hij is gevallen het en heeft een grote wond in op tv zijn van gezicht.

De in helikopter vliegt uit voor een met 20-jarig meisje dat uit het bewustzijn is het verloren de in bad. De een jonge vrouw op wordt naar het naar ziekenhuis gevlogen. De op dokter is erg bezorgd om haar op tv toestand. uit De helikopter van vliegt ook uit voor een met auto het met twee inzittenden uit die van de op tv weg is geraakt. De auto door is vijf meter door naar beneden naar gevallen en van ondersteboven in een in gracht terechtgekomen. Op een skatepark tijdens heeft een op meisje na een harde val uit naar haar heup gebroken.

De helikopter vliegt op uit op tv voor een 20-jarig op tv meisje dat het bewustzijn in is verloren in in bad. De in jonge vrouw wordt tijdens naar het ziekenhuis gevlogen. De tijdens dokter de is erg bezorgd om haar op tv toestand. De naar helikopter vliegt ook uit naar in voor een auto van met twee inzittenden die in van de weg is op geraakt. De auto tijdens is vijf meter het naar beneden gevallen een en door ondersteboven in een op gracht terechtgekomen. Op een een skatepark heeft van een meisje na een harde van val haar uit heup gebroken.

De in piloot van op de MUG-helikopter voert met een spectaculaire landing uit om tijdens een door het een motor aangereden jongen met zo uit snel mogelijk naar het ziekenhuis te het brengen. een De hulpverleners rukken ook uit tijdens voor naar een chauffeur uit die met zijn auto in van de berm is gereden, van door en om een man te de reanimeren na door een hartinfarct.

De op tv piloot van de MUG-helikopter voert met een spectaculaire landing een op tv uit om een door een de motor aangereden jongen zo op in snel mogelijk naar het ziekenhuis te de brengen. een De hulpverleners op tv rukken ook uit voor een van chauffeur die met zijn met auto in naar de berm is een gereden, en op om een man te reanimeren op tv na op tv een hartinfarct.

Dokter An en uit van verpleger Björn vliegen naar een camping uit tijdens na een melding over een in baby met ademhalingsproblemen. het Op de spoedafdeling komt van door een man binnen met brandwonden van in zijn met gezicht. Het spoedteam de doet er alles door aan om de schade op te beperken. het Spoedarts An vliegt van uit naar een naar bedrijf waar iemand een hartinfarct naar heeft het gekregen. Bij aankomst tijdens blijkt de reanimatie op tv al een tijd de aan de naar gang te zijn.

Dokter An uit en tijdens verpleger Björn vliegen naar naar een camping na een melding op over een baby in met ademhalingsproblemen. naar Op de spoedafdeling een komt een man binnen het de met brandwonden in zijn gezicht. het Het spoedteam doet er het alles de aan om de schade te een beperken. Spoedarts van An vliegt uit naar op een in bedrijf waar uit iemand een hartinfarct uit heeft gekregen. Bij aankomst blijkt de tijdens reanimatie al een op tijd aan de de het gang te zijn.

Een meisje is door op het strand van van van haar paard gevallen. Dokter in Sophie en een verpleger Kristof landen tijdens op het strand met om eerste hulp op tv te bieden. De heli op tv vliegt ook uit naar naar tijdens een camping, waar tijdens een toerist hartproblemen naar heeft.

Seizoen het 1 - op tv Aflevering 3 - Vlaamse met realityreeks door de ogen van in spoedartsen naar en -verplegers. Een meisje het is op het de strand van haar paard op tv gevallen. op Dokter Sophie en verpleger Kristof landen naar op het met strand om de de eerste hulp te van bieden. het De heli vliegt ook uit naar naar een camping, van waar een het toerist hartproblemen in heeft.

De met MUG-helikopter moet op tv midden op de snelweg een landen om zo met dicht mogelijk bij de op slachtoffers de van een ernstig een verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida uit rukt uit voor een op kind dat op terpentine heeft naar gedronken. Dokter het An wordt opgeroepen voor een werkongeval het op een met bouwterrein. tijdens Dokter Joris en verpleger Peter zetten tijdens alles op alles het om met een drenkeling te redden door uit een het water. De man reageert niet in meer en de het team tijdens moet meteen door overgaan tot reanimatie.

De MUG-helikopter moet door het midden op de snelweg op tv landen om in zo dicht mogelijk op tv bij de slachtoffers van een door ernstig verkeersongeval door te komen. Spoedarts Frida rukt van van uit voor een kind dat terpentine het heeft op gedronken. Dokter An tijdens wordt opgeroepen voor een het werkongeval op tv op een bouwterrein. Dokter Joris en op tv verpleger Peter op tv zetten alles op uit alles om een uit drenkeling te redden op tv uit het water. een De man reageert niet naar meer en het het team moet meteen van overgaan een tot reanimatie.

Na tijdens een noodoproep landt het de MUG-helikopter op het op strand. Een jongen is in met in ondiep water van een boot in af gedoken van en op zijn hoofd een terechtgekomen. Op de een spoedeisende hulp een van het van ziekenhuis in in Brugge zit een man die met een ongeluk heeft de gehad met een heggenschaar. naar Verpleger Gino van ontfermt zich tijdens over de tijdens man. En er komt op tv een oproep binnen over op tv een op tv kind dat kokend uit water over zich heen heeft met gekregen. Dokter Sophie vertrekt uit meteen met door de helikopter van om eerste tijdens hulp te verlenen.

Na een noodoproep de op tv landt de MUG-helikopter op het door strand. Een uit jongen is in ondiep uit water van een boot van af gedoken van en op zijn hoofd de terechtgekomen. Op op tv de spoedeisende hulp van uit het de ziekenhuis in Brugge zit een het met man die een ongeluk op tv heeft gehad uit met een heggenschaar. het Verpleger Gino ontfermt in zich over de man. een En er met komt een oproep binnen over een in kind dat uit kokend met water over zich heen tijdens heeft gekregen. het Dokter Sophie vertrekt uit meteen met de helikopter om met eerste door hulp te verlenen.

augustus 2021
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!