Programma gemist?

De helikopter een rukt uit voor een het slachtoffer op van een tijdens zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in met een uit vrachtwagen. Op de de spoedeisende hulp komt een patiënt in binnen met een tijdens een grote wond die veroorzaakt is een door een ongeval tijdens met een kettingzaag. met De helikopter vliegt ook tijdens uit op voor de reanimatie van door een man die in in naar een vijver is het gevonden, een gasexplosie het in een caravan, een epilepsieaanval van en een naar bewusteloze heftruckchauffeur.

Het met traumateam zet alles op naar alles uit om het slachtoffer van een door verkeersongeval zo van snel mogelijk naar het tijdens ziekenhuis te brengen. Verder naar de vliegt de MUG-helikopter uit naar het een baby op met koortsstuipen en uit moet er worden gereanimeerd van bij tijdens een zwembad. Op de spoeddienst op tv van het een AZ Sint-Jan in Brugge komt met kleine Thiago op binnen. Hij met is gevallen en door heeft een grote wond op tv in zijn naar gezicht.

Het traumateam zet met een alles op alles om van het slachtoffer van een verkeersongeval op tv zo snel in mogelijk naar in het ziekenhuis te brengen. Verder het vliegt de naar MUG-helikopter met uit naar een baby met uit koortsstuipen van en moet er in worden gereanimeerd bij een het zwembad. Op de een spoeddienst van het AZ Sint-Jan uit in in Brugge komt kleine het Thiago binnen. met Hij is gevallen en heeft een een van grote wond in zijn op gezicht.

De helikopter uit vliegt door uit voor een 20-jarig de meisje dat de het bewustzijn is verloren van in bad. De uit jonge vrouw uit wordt naar het ziekenhuis gevlogen. op De dokter de is erg bezorgd op tv om haar door toestand. De helikopter vliegt ook uit een voor een in auto met twee tijdens inzittenden die van in de naar weg is geraakt. De uit auto is naar vijf meter naar beneden in gevallen en op tv ondersteboven in een met gracht terechtgekomen. Op een op skatepark heeft het een meisje na een in harde val in haar heup gebroken.

De helikopter vliegt op uit een voor een 20-jarig meisje dat op op het bewustzijn is verloren in door bad. de De jonge vrouw wordt naar het de ziekenhuis gevlogen. De van met dokter is erg bezorgd om tijdens haar toestand. De helikopter op tv vliegt ook uit uit voor het een auto met twee van inzittenden die van de de weg is het geraakt. De auto door is door vijf meter naar beneden op tv gevallen en ondersteboven het in een van gracht terechtgekomen. Op een skatepark op tv heeft een meisje na tijdens een harde van val het haar heup gebroken.

De piloot op van de op MUG-helikopter voert van een spectaculaire landing uit het om een door met een motor aangereden jongen zo met snel mogelijk naar de het ziekenhuis te van brengen. de De hulpverleners rukken ook uit tijdens voor een chauffeur van die met het zijn de auto in de berm met is gereden, en om uit een man te reanimeren op tv na een op hartinfarct.

De piloot tijdens van de MUG-helikopter van voert van een spectaculaire landing van uit om een door in een motor aangereden jongen met zo snel mogelijk de naar het ziekenhuis een te brengen. tijdens De hulpverleners rukken ook tijdens uit naar voor een chauffeur die het met zijn auto in met de het berm is gereden, en om van een man te reanimeren uit na uit een hartinfarct.

Dokter in An en door verpleger Björn vliegen naar een camping tijdens na een de melding over een baby van met ademhalingsproblemen. Op tijdens de spoedafdeling komt het van een man binnen met brandwonden in tijdens de zijn gezicht. Het spoedteam doet op er uit alles aan om de schade een te beperken. Spoedarts An naar vliegt op tv uit naar een bedrijf waar tijdens de iemand een hartinfarct heeft gekregen. Bij op tv aankomst blijkt de door reanimatie al een op tv tijd aan de tijdens gang te een zijn.

Dokter An en met verpleger Björn vliegen tijdens naar een de camping na een naar melding over een de baby het met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling tijdens komt met een man binnen van met brandwonden in zijn gezicht. een Het op tv spoedteam doet er alles aan in om de door schade te beperken. van Spoedarts An vliegt uit het naar een tijdens bedrijf waar uit iemand een hartinfarct van heeft gekregen. Bij aankomst blijkt naar de reanimatie het al een met tijd aan de gang te van zijn.

Een meisje van is op het tijdens strand het van haar paard gevallen. Dokter op Sophie en verpleger in Kristof landen op in het strand met om eerste hulp te bieden. een met De heli vliegt het ook uit naar uit een camping, waar een op tv toerist hartproblemen van heeft.

Seizoen 1 - met tijdens Aflevering 3 - Vlaamse in realityreeks door de op ogen van spoedartsen de en -verplegers. Een meisje is op op tv het strand tijdens van tijdens haar paard gevallen. Dokter een Sophie en verpleger naar Kristof landen uit op het strand het om de eerste hulp naar te bieden. De naar heli vliegt ook uit uit naar een camping, waar door een met toerist hartproblemen van heeft.

De MUG-helikopter moet door midden op de uit snelweg landen om de zo dicht mogelijk op bij de slachtoffers tijdens van door een ernstig verkeersongeval een te komen. Spoedarts op Frida rukt het uit voor een door kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter in An wordt opgeroepen een voor een werkongeval uit op uit een bouwterrein. tijdens Dokter Joris en verpleger Peter naar zetten alles op tijdens alles om een met drenkeling op te redden uit naar het water. De in man reageert niet meer en door het op team moet meteen overgaan tot op tv reanimatie.

De naar MUG-helikopter moet midden op de de snelweg landen met om zo dicht het mogelijk bij de het slachtoffers van een door ernstig tijdens verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt op tijdens uit voor een kind door dat terpentine heeft gedronken. Dokter een naar An wordt opgeroepen voor een van werkongeval tijdens op een bouwterrein. het Dokter Joris en verpleger Peter op tv zetten alles een op alles op om een drenkeling te redden de uit het water. met De man reageert de niet meer en het in een team moet meteen overgaan tot uit reanimatie.

Na een een noodoproep landt de met MUG-helikopter op het strand. door Een jongen op is een in ondiep water van een de boot af gedoken en tijdens op door zijn hoofd terechtgekomen. van Op de spoedeisende tijdens hulp van het ziekenhuis in uit Brugge zit een een man op die een ongeluk uit heeft gehad met uit een heggenschaar. Verpleger Gino uit ontfermt zich van over de man. tijdens En er op tv komt een oproep uit binnen over een kind door dat kokend water een over zich heen heeft de gekregen. Dokter Sophie vertrekt op tv meteen in met de met helikopter om eerste hulp in te verlenen.

Na een de noodoproep landt de de MUG-helikopter op tv op het strand. van Een jongen is in het ondiep water van een een boot af gedoken en op in op zijn hoofd terechtgekomen. tijdens Op de spoedeisende hulp van naar op tv het ziekenhuis in Brugge zit naar een man tijdens die een ongeluk heeft gehad naar een met een heggenschaar. Verpleger Gino ontfermt het zich op over de man. En er de komt op een oproep naar binnen over een kind uit dat kokend water op over zich heen tijdens heeft gekregen. in Dokter Sophie vertrekt meteen met uit de op tv helikopter om eerste hulp met te verlenen.

februari 2020
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!