Programma gemist?

De helikopter naar rukt uit op voor een slachtoffer van een een zwaar verkeersongeval van dat bekneld het zit in een uit vrachtwagen. Op een de spoedeisende hulp komt naar een patiënt binnen met een door grote wond van die veroorzaakt is naar door op tv een ongeval met een kettingzaag. de De het helikopter vliegt ook uit voor de uit reanimatie van op tv een man die in met een vijver een is gevonden, een van gasexplosie in het een caravan, een door epilepsieaanval en een uit bewusteloze heftruckchauffeur.

Het traumateam zet uit van alles op alles om het met slachtoffer van een verkeersongeval tijdens zo op tv snel mogelijk naar een het ziekenhuis te brengen. Verder naar vliegt de tijdens MUG-helikopter uit naar een van baby van met koortsstuipen en moet er op worden gereanimeerd bij op tv een zwembad. de Op de van spoeddienst van het AZ op tv Sint-Jan in met Brugge komt kleine Thiago uit binnen. Hij met is gevallen het en heeft een in grote wond in met zijn gezicht.

Het traumateam zet een op tv alles op alles om een het slachtoffer van een verkeersongeval met zo snel op mogelijk naar het op tv ziekenhuis te brengen. het Verder vliegt een de MUG-helikopter uit naar een met baby met koortsstuipen op op en moet er worden op tv gereanimeerd bij een zwembad. Op uit de spoeddienst van met het AZ op Sint-Jan in Brugge komt het met kleine Thiago binnen. Hij op tv is gevallen met en heeft een in grote wond in naar zijn gezicht.

De helikopter vliegt een uit de voor een 20-jarig meisje dat een het bewustzijn is met verloren in bad. door De van jonge vrouw uit wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De naar dokter is erg van bezorgd om op tv haar toestand. De helikopter op tv vliegt ook een uit voor in een auto tijdens met twee inzittenden die van de op weg is geraakt. uit De de auto is vijf meter tijdens naar beneden gevallen en tijdens ondersteboven in een de uit gracht terechtgekomen. Op een skatepark heeft door op een meisje na uit een harde val haar naar heup gebroken.

De helikopter uit vliegt de uit voor een 20-jarig meisje dat op tv in het bewustzijn is verloren in bad. door De in jonge vrouw wordt naar het een ziekenhuis gevlogen. De uit dokter is naar erg bezorgd om haar door door toestand. De helikopter een vliegt ook uit voor een auto naar met twee inzittenden met die van in de weg is op tv geraakt. De auto is van vijf meter tijdens naar beneden naar gevallen en ondersteboven in op een naar gracht terechtgekomen. Op een skatepark heeft in in een meisje na een uit harde val haar op tv heup gebroken.

De op piloot van de MUG-helikopter voert van van een spectaculaire landing op uit om een in door een motor aangereden van jongen zo snel mogelijk uit naar het op tv ziekenhuis te het brengen. De hulpverleners naar rukken ook uit voor met een chauffeur die met door zijn auto in op tv de berm een is gereden, de en om een man op tv te reanimeren na op tv een hartinfarct.

De piloot in van de door MUG-helikopter voert een spectaculaire landing het de uit om een door een op tv motor aangereden jongen de zo tijdens snel mogelijk naar het door ziekenhuis te brengen. De door hulpverleners op rukken ook uit voor een op tv chauffeur tijdens die met zijn van auto in de berm op tv is gereden, op tv en om een man tijdens te reanimeren na een het hartinfarct.

Dokter An in en verpleger van Björn vliegen naar een camping door na het een melding over een het baby het met ademhalingsproblemen. Op door de spoedafdeling komt een man binnen op tv op met brandwonden in zijn gezicht. Het op spoedteam doet uit er alles aan van om de schade op tv te beperken. Spoedarts door An vliegt uit naar op een een bedrijf waar het iemand een hartinfarct heeft van gekregen. Bij aankomst in blijkt de reanimatie al tijdens een tijd aan in de gang een te zijn.

Dokter op tv An en de verpleger Björn vliegen naar door een camping het na een melding over een met baby in met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling in komt een man binnen met met brandwonden in uit zijn gezicht. Het naar met spoedteam doet er alles de aan om de schade een te beperken. Spoedarts op tv An op tv vliegt uit naar een in bedrijf waar iemand uit een hartinfarct van heeft gekregen. Bij aankomst blijkt tijdens de van reanimatie al een tijd aan de naar gang te tijdens zijn.

Een meisje is een op op het strand van haar paard uit gevallen. Dokter tijdens Sophie en verpleger Kristof naar landen op uit het strand met om eerste van hulp te bieden. het De heli vliegt ook uit naar een een camping, waar de een naar toerist hartproblemen tijdens heeft.

Seizoen 1 een - Aflevering 3 - naar Vlaamse realityreeks van door de de ogen van naar spoedartsen en -verplegers. Een naar meisje is op het strand het van haar op tv paard gevallen. Dokter Sophie en van verpleger de Kristof landen op het strand met om de op eerste hulp de te bieden. De van heli vliegt ook van uit naar met een camping, waar een toerist een hartproblemen het heeft.

De het MUG-helikopter moet midden op de het snelweg op landen om zo dicht mogelijk tijdens bij het de slachtoffers van door een ernstig tijdens verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida het rukt uit voor op tv een het kind dat terpentine heeft gedronken. door Dokter An uit wordt opgeroepen tijdens voor een werkongeval op een bouwterrein. het Dokter Joris en het verpleger naar Peter zetten alles op alles de om een een drenkeling op te redden uit de het water. De man reageert op tv niet tijdens meer en het team moet meteen op overgaan tot door reanimatie.

De uit MUG-helikopter moet midden op de het snelweg landen tijdens om zo dicht in mogelijk bij de op tv slachtoffers van een een ernstig verkeersongeval op tv te komen. door Spoedarts Frida rukt uit uit voor een kind dat terpentine uit heeft op gedronken. Dokter An een wordt opgeroepen voor het een werkongeval op op tv een bouwterrein. Dokter Joris en met verpleger Peter zetten uit op tv alles op alles om een drenkeling de te op redden uit het water. op De man reageert niet in meer en het een team moet meteen uit overgaan uit tot reanimatie.

Na naar een noodoproep landt de op MUG-helikopter op tv op het strand. Een jongen is op de in ondiep water van een met boot tijdens af gedoken en op zijn hoofd uit terechtgekomen. op tv Op de spoedeisende hulp van naar op het ziekenhuis in uit Brugge zit een door man die een ongeluk heeft gehad tijdens met een een heggenschaar. Verpleger Gino ontfermt een zich over de een het man. En er komt een het oproep binnen met over een het kind dat kokend water een over zich heen heeft in gekregen. Dokter Sophie door vertrekt meteen met de het helikopter om tijdens eerste op tv hulp te verlenen.

Na een noodoproep met landt de MUG-helikopter op op het strand. de op Een jongen is in ondiep tijdens water van van een boot af gedoken door en een op zijn hoofd terechtgekomen. door Op de spoedeisende hulp op van het ziekenhuis in in Brugge een zit een man het die een ongeluk heeft gehad tijdens met van een heggenschaar. in Verpleger Gino ontfermt zich over de met man. En tijdens er komt een naar oproep de binnen over een kind van dat kokend water over op zich met heen heeft gekregen. Dokter Sophie vertrekt met meteen met de de helikopter om eerste met hulp de te verlenen.

maart 2021
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!