Programma gemist?

De de helikopter rukt tijdens uit voor een slachtoffer een van een zwaar verkeersongeval op dat bekneld zit op tv in een met vrachtwagen. Op een de spoedeisende hulp komt de een patiënt binnen met een naar grote wond die de veroorzaakt de is door een op tv ongeval met een kettingzaag. De het de helikopter vliegt ook uit voor de van reanimatie van uit een man van die in een vijver de is gevonden, een naar gasexplosie op in een caravan, een epilepsieaanval tijdens en een de bewusteloze heftruckchauffeur.

Het een traumateam zet alles op op alles om het slachtoffer met van een van verkeersongeval het zo snel mogelijk naar het het ziekenhuis een te brengen. Verder vliegt van de MUG-helikopter uit naar op een baby in met koortsstuipen en uit moet er de worden gereanimeerd bij een zwembad. het Op de spoeddienst van de het AZ op tv Sint-Jan in Brugge in komt in kleine Thiago binnen. Hij is gevallen uit en heeft in een grote op tv wond in zijn tijdens gezicht.

Het traumateam naar zet alles op alles de om door het slachtoffer van een in verkeersongeval zo snel mogelijk uit naar het ziekenhuis op te brengen. Verder op op tv vliegt de MUG-helikopter uit de naar een baby het met koortsstuipen en moet van er door worden gereanimeerd bij uit een zwembad. Op de spoeddienst op van het AZ Sint-Jan in met in Brugge komt kleine Thiago binnen. een Hij de is gevallen op tv en heeft een grote wond het in zijn op gezicht.

De op tv helikopter vliegt uit voor een uit 20-jarig op tv meisje dat tijdens het bewustzijn is verloren in in bad. De jonge een vrouw wordt naar het door tijdens ziekenhuis gevlogen. De dokter is door erg bezorgd om haar in toestand. De naar helikopter uit vliegt ook uit voor een auto van met met twee inzittenden van die van de weg is van geraakt. door De auto is op tv vijf meter naar beneden uit gevallen en tijdens ondersteboven in een gracht terechtgekomen. Op een een de skatepark heeft een in meisje na een harde op tv val haar heup op tv gebroken.

De uit helikopter vliegt met uit voor een 20-jarig tijdens meisje dat het door bewustzijn is verloren in bad. door De jonge vrouw op een wordt naar het een ziekenhuis gevlogen. De naar dokter is erg bezorgd om haar in toestand. De een helikopter met vliegt ook uit voor een de auto met door twee inzittenden op die van de uit weg is geraakt. De auto is naar vijf meter een naar beneden gevallen en tijdens ondersteboven tijdens in een gracht van terechtgekomen. Op een een skatepark heeft een meisje na tijdens een harde de val haar heup in gebroken.

De uit piloot van de MUG-helikopter voert op tv een spectaculaire met landing uit om een op tv door een motor uit aangereden jongen zo op snel mogelijk met naar het ziekenhuis te met brengen. De hulpverleners tijdens rukken ook uit uit tijdens voor een chauffeur die met zijn op auto in de tijdens berm is gereden, uit op tv en om een het man te reanimeren na het een hartinfarct.

De tijdens piloot van de van MUG-helikopter voert een een spectaculaire landing uit naar om een uit door een motor aangereden jongen zo het tijdens snel mogelijk naar het met ziekenhuis te brengen. de De hulpverleners rukken ook uit de voor tijdens een chauffeur die met met zijn auto in het de op berm is gereden, en een om een man te reanimeren door op na een hartinfarct.

Dokter tijdens An en het verpleger Björn vliegen met naar een camping tijdens na een melding over een een baby met ademhalingsproblemen. Op op de spoedafdeling tijdens komt een de man binnen met brandwonden in van zijn gezicht. op tv Het spoedteam doet er met alles aan het om de door schade te met beperken. Spoedarts An vliegt uit de naar tijdens een bedrijf waar iemand uit een hartinfarct heeft gekregen. Bij van aankomst blijkt de op reanimatie al de een tijd aan de van gang te het zijn.

Dokter An en het verpleger Björn naar vliegen naar een van camping het na een melding in over een baby op tv met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt van een in man binnen met van brandwonden in zijn uit gezicht. Het door spoedteam doet er alles aan uit om op de schade te beperken. Spoedarts op tv An vliegt uit naar een een bedrijf waar het het iemand een hartinfarct heeft gekregen. een Bij aankomst blijkt een de van reanimatie al een tijd een aan de gang te van zijn.

Een meisje naar is op het strand op van haar paard naar gevallen. Dokter door Sophie en verpleger Kristof van landen op van het strand om uit eerste hulp door te bieden. de De heli vliegt ook uit naar van tijdens een camping, waar een toerist hartproblemen met een heeft.

Seizoen 1 - het Aflevering 3 - op Vlaamse realityreeks door het de uit ogen van spoedartsen en van -verplegers. Een meisje is naar op het in strand van haar paard tijdens gevallen. Dokter naar Sophie en verpleger op tv Kristof landen op het strand het om de de eerste hulp te een bieden. De heli vliegt van ook uit naar van een camping, het waar een toerist hartproblemen op een heeft.

De MUG-helikopter op tv moet midden op de op snelweg in landen om de zo dicht mogelijk bij de slachtoffers het een van een ernstig verkeersongeval te op komen. tijdens Spoedarts Frida rukt uit voor een naar kind uit dat terpentine heeft met gedronken. Dokter An een wordt opgeroepen voor met een werkongeval het op een bouwterrein. Dokter op Joris en verpleger Peter tijdens zetten door alles op alles om een door drenkeling te naar redden uit het water. een De naar man reageert niet meer en naar het team moet meteen het uit overgaan tot reanimatie.

De MUG-helikopter moet door midden in op de snelweg landen om naar zo een dicht mogelijk tijdens bij de slachtoffers van een op ernstig met verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt met uit op voor een kind dat terpentine uit heeft gedronken. Dokter de op An wordt opgeroepen voor tijdens een werkongeval op een op tv bouwterrein. het Dokter Joris en verpleger Peter zetten op uit alles op alles om een drenkeling uit naar te redden uit in het water. De man reageert uit niet meer en in het team moet meteen een overgaan tot op reanimatie.

Na tijdens een noodoproep landt met de MUG-helikopter op het het strand. Een jongen op is in ondiep door water van een van boot af de gedoken en op zijn op tv hoofd terechtgekomen. van Op de spoedeisende op hulp van tijdens het ziekenhuis in Brugge op tv zit een man door die een op ongeluk heeft gehad met het een heggenschaar. Verpleger Gino op tv ontfermt zich het over de man. En er op komt tijdens een oproep binnen met over een op tv kind dat kokend water over zich tijdens heen op tv heeft gekregen. Dokter Sophie de vertrekt in meteen met de helikopter om eerste uit hulp te naar verlenen.

Na uit een noodoproep landt de MUG-helikopter door op een het strand. Een tijdens jongen is van in ondiep water tijdens van een boot door af gedoken en tijdens op zijn hoofd terechtgekomen. op tv Op de spoedeisende hulp van op tv de het ziekenhuis in Brugge zit een met op man die een ongeluk heeft in gehad het met een heggenschaar. van Verpleger Gino ontfermt zich over met de een man. En er komt door een oproep binnen over met een kind dat kokend met water over uit zich heen heeft gekregen. naar Dokter Sophie uit vertrekt meteen een met de van helikopter om eerste hulp te op verlenen.

oktober 2020
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!