Programma gemist?

De helikopter in rukt uit voor in een slachtoffer van een de uit zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in op een met vrachtwagen. Op op tv de spoedeisende hulp komt een het patiënt binnen met een het op grote wond die veroorzaakt de is door een ongeval met naar een tijdens kettingzaag. De een helikopter vliegt ook in uit voor de reanimatie van een tijdens man uit die in een vijver met is van gevonden, een gasexplosie het in een caravan, tijdens een epilepsieaanval en een bewusteloze de heftruckchauffeur.

Het tijdens traumateam zet alles op alles uit om van het slachtoffer van een de verkeersongeval zo het snel mogelijk naar het een ziekenhuis naar te brengen. Verder vliegt met de MUG-helikopter op tv uit naar een baby uit met koortsstuipen en moet er een worden in gereanimeerd bij een zwembad. Op in de spoeddienst op van het AZ de Sint-Jan in Brugge naar komt het kleine Thiago binnen. Hij van is gevallen en heeft tijdens een grote wond de in met zijn gezicht.

Het het traumateam zet alles tijdens op alles om het slachtoffer tijdens met van een verkeersongeval zo snel uit mogelijk naar in het ziekenhuis de te brengen. Verder vliegt naar de MUG-helikopter uit naar een naar naar baby met koortsstuipen en moet naar er door worden gereanimeerd bij van een zwembad. Op de spoeddienst het van in het AZ Sint-Jan in Brugge tijdens komt kleine in Thiago binnen. Hij is gevallen met en heeft naar een grote wond door in zijn op tv gezicht.

De uit helikopter vliegt in uit voor een 20-jarig meisje naar dat het het bewustzijn is verloren van in bad. De jonge vrouw een wordt naar het op ziekenhuis gevlogen. tijdens De dokter is door erg de bezorgd om haar toestand. De helikopter in vliegt ook in uit voor uit een auto met naar twee inzittenden die door van de weg is geraakt. een De de auto is vijf meter met naar beneden met gevallen en ondersteboven in het een op gracht terechtgekomen. Op een op tv skatepark heeft een in meisje na een harde val tijdens haar heup het gebroken.

De helikopter vliegt door uit voor een naar 20-jarig tijdens meisje dat het bewustzijn is een verloren in bad. het De jonge vrouw van wordt naar tijdens het ziekenhuis de gevlogen. De dokter is tijdens erg bezorgd een om haar toestand. De helikopter een vliegt door ook uit de voor een auto met twee inzittenden tijdens die door van de weg tijdens is geraakt. tijdens De auto is vijf meter de naar beneden het gevallen en ondersteboven in een een gracht terechtgekomen. Op een een skatepark de heeft een meisje het na het een harde val haar heup de gebroken.

De met piloot van naar de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing naar uit om een uit door met een motor aangereden jongen zo in snel mogelijk naar van naar het ziekenhuis te brengen. door De hulpverleners rukken de ook uit voor tijdens een chauffeur die met zijn tijdens auto in de met met berm is gereden, en om een met man te reanimeren van na een van hartinfarct.

De van piloot van de MUG-helikopter voert de van een spectaculaire landing uit om een uit door een een motor van aangereden jongen zo snel op mogelijk naar van het ziekenhuis te een brengen. De hulpverleners rukken ook door uit naar voor een chauffeur die van met zijn auto in de de berm tijdens is gereden, en om een door man uit te reanimeren na een in hartinfarct.

Dokter tijdens An en verpleger Björn vliegen de naar een camping op na een melding door over een een baby met met ademhalingsproblemen. Op de de spoedafdeling komt een man binnen de op met brandwonden in zijn gezicht. door Het spoedteam doet er met alles met aan om de schade te van beperken. Spoedarts de An op tv vliegt uit naar een bedrijf waar in iemand een hartinfarct op tv heeft tijdens gekregen. Bij aankomst met blijkt de reanimatie al in een tijd aan de tijdens gang te het zijn.

Dokter het An en een verpleger Björn vliegen naar van een camping na een op melding over een het baby met naar ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt het een man binnen het met tijdens brandwonden in tijdens zijn gezicht. Het uit spoedteam doet er een alles aan om de schade te van beperken. met Spoedarts An in vliegt uit naar een op bedrijf waar iemand op tv een hartinfarct in heeft gekregen. Bij aankomst blijkt de een reanimatie al een op tv tijd aan de tijdens gang op te zijn.

Een de meisje is in op het strand van het haar paard uit gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof door landen naar op het strand om eerste met in hulp te bieden. De heli vliegt in ook het uit naar een camping, door waar een toerist hartproblemen van tijdens heeft.

Seizoen 1 door - Aflevering op 3 - Vlaamse realityreeks door de de ogen van het spoedartsen de en -verplegers. Een meisje is op van het strand op van haar met paard gevallen. Dokter Sophie uit en verpleger met Kristof landen op het de strand om met de eerste hulp te door bieden. een De heli vliegt ook uit naar van een camping, naar waar een de toerist hartproblemen naar heeft.

De MUG-helikopter op moet midden met op de snelweg landen op om zo dicht mogelijk in op tv bij de slachtoffers van een van ernstig verkeersongeval op tv te komen. Spoedarts Frida rukt het uit voor met een kind dat terpentine het heeft gedronken. Dokter tijdens An wordt opgeroepen het voor een werkongeval uit de op een bouwterrein. Dokter naar Joris en verpleger Peter zetten in alles op alles van om een uit drenkeling in te redden uit het water. in De man een reageert niet een meer en het team moet van meteen overgaan met tot reanimatie.

De MUG-helikopter het moet midden op de op snelweg op landen om zo dicht mogelijk een bij op tv de slachtoffers van de een ernstig verkeersongeval te de komen. de Spoedarts Frida rukt een uit voor een kind een dat terpentine heeft het gedronken. Dokter An wordt opgeroepen op voor een werkongeval een naar op een bouwterrein. naar Dokter Joris en verpleger Peter het zetten alles op het alles om een drenkeling uit uit te redden uit het water. De van door man reageert niet tijdens meer en het team moet meteen op overgaan op tv tot reanimatie.

Na op een noodoproep het landt de MUG-helikopter op het van strand. Een van jongen is in ondiep in water van op tv een boot af gedoken op en op zijn hoofd op tv terechtgekomen. Op de op tv van spoedeisende hulp van op tv het ziekenhuis in uit Brugge zit een man een die een ongeluk heeft gehad in met een van heggenschaar. Verpleger Gino ontfermt het zich over in de man. met En er in komt een oproep binnen over tijdens een kind dat kokend door water met over zich heen heeft de gekregen. de Dokter Sophie vertrekt meteen in met de helikopter om op tv eerste hulp te tijdens verlenen.

Na een noodoproep tijdens landt de MUG-helikopter naar op het een strand. Een jongen op is in ondiep water op tv van een boot naar af gedoken en de op zijn hoofd van van terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp het van het de ziekenhuis in Brugge zit een op tv man die een de van ongeluk heeft gehad met een heggenschaar. in van Verpleger Gino ontfermt zich tijdens over de man. En naar er komt op tv een oproep binnen over een in kind dat kokend tijdens water over zich tijdens op heen heeft gekregen. Dokter een Sophie vertrekt meteen met de op helikopter met om eerste hulp te op verlenen.

juli 2020
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!