Programma gemist?

De helikopter met rukt met uit voor een slachtoffer op tv van een zwaar verkeersongeval uit dat bekneld het zit in een tijdens vrachtwagen. Op de met spoedeisende hulp komt een naar patiënt binnen met het een grote wond die de veroorzaakt op tv is door een ongeval in met tijdens een kettingzaag. De helikopter vliegt ook tijdens uit met voor de reanimatie van een naar man die in in op tv een vijver is op gevonden, een gasexplosie de in een caravan, een epilepsieaanval en door een bewusteloze een heftruckchauffeur.

Het traumateam van zet alles in op alles op om het slachtoffer naar van een verkeersongeval zo snel naar mogelijk naar op tv het ziekenhuis te door brengen. Verder vliegt de een MUG-helikopter de uit naar een baby met door koortsstuipen en moet er de worden gereanimeerd uit bij met een zwembad. Op de spoeddienst naar van het AZ van Sint-Jan in van Brugge komt kleine met Thiago binnen. op Hij is gevallen en in heeft een grote de wond in naar zijn gezicht.

Het in traumateam zet naar alles op alles om het een slachtoffer op van een verkeersongeval zo uit snel mogelijk naar een het ziekenhuis te brengen. Verder van vliegt de tijdens MUG-helikopter uit uit naar een het baby met koortsstuipen tijdens en moet er het worden gereanimeerd bij een zwembad. Op met de spoeddienst op van het op tv AZ Sint-Jan in Brugge een komt tijdens kleine Thiago binnen. door Hij is gevallen en heeft een uit grote naar wond in zijn de gezicht.

De met helikopter vliegt uit met voor een 20-jarig meisje dat op het op bewustzijn is in verloren in bad. De jonge in vrouw wordt op tv naar het ziekenhuis gevlogen. De in van dokter is erg bezorgd het om haar toestand. De door helikopter vliegt ook uit in voor een van auto met naar twee inzittenden die van de door met weg is geraakt. op De auto is vijf meter naar tijdens beneden gevallen tijdens en ondersteboven naar in een naar gracht terechtgekomen. Op een skatepark heeft tijdens een meisje na op een harde val naar haar heup naar gebroken.

De helikopter op tv vliegt het uit voor een 20-jarig meisje dat uit in het bewustzijn is verloren in in bad. De jonge vrouw op tv wordt naar het het ziekenhuis gevlogen. met De door dokter is erg bezorgd om haar met toestand. De helikopter de op vliegt ook uit voor een een auto met twee door inzittenden die van de van weg door is geraakt. De op auto is vijf meter uit naar beneden door gevallen en ondersteboven in een in gracht tijdens terechtgekomen. Op een skatepark heeft op tv een meisje na met een harde val op tv haar heup tijdens gebroken.

De piloot de van de MUG-helikopter een voert een op tv spectaculaire landing uit om een uit door met een motor aangereden jongen naar zo snel mogelijk naar op het ziekenhuis door te brengen. De met hulpverleners in rukken ook uit voor een chauffeur op tv die met tijdens zijn auto in in de berm is een gereden, en om de een een man te reanimeren na op tv een hartinfarct.

De piloot het van de het MUG-helikopter voert een met spectaculaire landing uit om een een door een motor uit aangereden jongen zo op snel het mogelijk naar naar het ziekenhuis te brengen. De de hulpverleners rukken ook door uit het voor een chauffeur die met uit zijn auto in de door berm op tv is gereden, en om de een man te door reanimeren na een uit hartinfarct.

Dokter An op en verpleger tijdens Björn vliegen naar een camping met na een melding uit op tv over een baby met ademhalingsproblemen. naar Op de spoedafdeling op komt een man het binnen met brandwonden op tv in zijn in gezicht. Het spoedteam doet met er alles door aan om de schade op tv te tijdens beperken. Spoedarts An vliegt de uit naar een bedrijf door waar iemand een hartinfarct op heeft naar gekregen. Bij aankomst blijkt een de reanimatie al naar een tijd aan een de gang te in zijn.

Dokter door An en verpleger Björn vliegen naar naar een uit camping na op tv een melding over een tijdens baby met op ademhalingsproblemen. Op de met spoedafdeling komt een man binnen in met brandwonden in in zijn gezicht. uit Het spoedteam doet tijdens er alles op aan om de tijdens schade te beperken. met Spoedarts An op vliegt uit naar een bedrijf in waar van iemand een hartinfarct heeft met gekregen. Bij aankomst tijdens blijkt de reanimatie naar al een tijd aan de tijdens gang met te zijn.

Een met meisje is naar op het strand door van haar paard gevallen. Dokter door Sophie en verpleger Kristof een landen het op het strand om tijdens eerste hulp te met bieden. De naar heli vliegt ook uit op naar een camping, waar van een toerist hartproblemen naar met heeft.

Seizoen op 1 - Aflevering 3 - met Vlaamse realityreeks een door de een ogen van spoedartsen en naar -verplegers. Een met meisje is op naar het strand van door haar paard gevallen. Dokter Sophie door en verpleger het Kristof landen naar op het strand om de eerste naar hulp te bieden. door door De heli vliegt ook uit van naar een camping, in waar een toerist het hartproblemen uit heeft.

De MUG-helikopter moet een midden op uit de snelweg landen om door zo dicht tijdens mogelijk bij de door slachtoffers van een uit ernstig verkeersongeval het te komen. Spoedarts Frida op rukt uit de voor een het kind dat terpentine heeft gedronken. een Dokter in An wordt opgeroepen voor een werkongeval het de op een bouwterrein. Dokter Joris en naar verpleger Peter zetten een alles de op alles om een drenkeling naar te een redden uit het van water. De man reageert niet met meer en uit het team moet meteen uit overgaan tot het reanimatie.

De MUG-helikopter met moet midden in op de snelweg landen naar om zo dicht de mogelijk van bij de slachtoffers van de een ernstig verkeersongeval te uit komen. Spoedarts Frida rukt naar op uit voor een kind op dat terpentine heeft gedronken. op Dokter in An wordt opgeroepen voor met een werkongeval op een met bouwterrein. Dokter Joris uit en verpleger Peter de zetten alles het op alles om een drenkeling van te redden uit uit het water. De door man reageert niet het meer het en het met team moet meteen overgaan tot in reanimatie.

Na een noodoproep tijdens landt naar de MUG-helikopter naar op het strand. Een met jongen is in ondiep de water van een tijdens boot af tijdens gedoken en in op zijn hoofd terechtgekomen. een Op de door spoedeisende hulp van het ziekenhuis een in Brugge zit het een op man die een een ongeluk heeft gehad met een met heggenschaar. Verpleger van Gino ontfermt tijdens zich over de man. een En er uit komt een oproep binnen met over een tijdens kind dat kokend water over door zich heen het heeft gekregen. een Dokter Sophie vertrekt meteen met de naar helikopter om het eerste hulp te naar verlenen.

Na een noodoproep door landt de op MUG-helikopter op het op tv strand. door Een jongen is uit in ondiep water van een boot met af gedoken en het op zijn een hoofd terechtgekomen. het Op de spoedeisende met hulp van het ziekenhuis door in Brugge zit een door in man die een ongeluk een heeft gehad met een heggenschaar. in Verpleger Gino uit ontfermt zich tijdens over de in man. En er komt een een oproep binnen een over een kind dat tijdens kokend water over zich de heen heeft gekregen. de Dokter Sophie vertrekt op tv meteen tijdens met de helikopter een om eerste hulp te het verlenen.

februari 2020
18-01-2020 17:15

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

De helikopter rukt uit voor een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval dat bekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoedeisende hulp komt een patiënt binnen met een grote wond die veroorzaakt is door een ongeval met een kettingzaag. De hel...

12-01-2020 18:25

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

11-01-2020 17:19

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad...

05-01-2020 18:28

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

04-01-2020 17:20

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzit...

29-12-2019 16:28

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

28-12-2019 17:24

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

De piloot van de MUG-helikopter voert een spectaculaire landing uit om een door een motor aangereden jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is ...

22-12-2019 16:27

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

21-12-2019 17:28

Afl. 4

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 4

Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping na een melding over een baby met ademhalingsproblemen. Op de spoedafdeling komt een man binnen met brandwonden in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. ...

15-12-2019 16:26

Afl. 3

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 3

Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.

14-12-2019 17:20

Helden van Hier: In de Lucht

Helden Van Hier: In De Lucht - Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Vlaamse realityreeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli ...

08-12-2019 16:23

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

07-12-2019 17:26

Afl. 2

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 2

De MUG-helikopter moet midden op de snelweg landen om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Spoedarts Frida rukt uit voor een kind dat terpentine heeft gedronken. Dokter An wordt opgeroepen voor een...

01-12-2019 16:34

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

30-11-2019 17:14

Afl. 1

Helden Van Hier: In De Lucht - Afl. 1

Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terechtgekomen. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Brugge zit een man die een ongeluk heeft gehad met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Helden Van Hier: In De Lucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden Van Hier: In De Lucht bij Helden Van Hier: In De Lucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden Van Hier: In De Lucht. Heb je een uitzending van Helden Van Hier: In De Lucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden Van Hier: In De Lucht gemist

Realityserie waarin piloten, spoedartsen en -verplegers worden gevolgd die uitrukken met de enige MUG-helikopter in Vlaanderen.

Uitzending gemist van Helden Van Hier: In De Lucht? Hier kun je alle uitzendingen van Helden Van Hier: In De Lucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!